مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید گیرنده دیجیتال کامپیوتر
سلام. ببخشید بعضی از لینکها تو فروم اینجوری میشه من هواسم نبود ندیدم. الان درست شدش شما هم اگه میخواین تو پست بالا درستش کنید.
دوست عزیز منظور شما را متوجه نمیشم،اینکه میگین:"شما هم اگه میخواین تو پست بالا درستش کنید"یعنی چی؟
دوست عزیز منظور شما را متوجه نمیشم،اینکه میگین:"شما هم اگه میخواین تو پست بالا درستش کنید"یعنی چی؟
من پستمو ویرایش کردم و لینک وبلاگمو درست کردم. حالا پست شما که بعد اون زده شد با نقل قول تو پست شما لینک آدرس وبلاگ من اشتباه هستش که گفتم پستتون رو ویرایش کنید و تو پستتون لینک آدرس وبلاگ منو تصحیح کنید. :n01:
BlackSound
01-02-2014, 19:04
دوستان میخوام یه کارت تی وی دیجیتال برای کامپیوتر بگیرم چه مدلی پیشنهاد میکنید که گیرندگی با کیفیت و انتن دهی قوی داشته باشه بودجه تا 100 تومن مانیتورم فول اچدی هست..ایا تو این رنج کارت تی وی با قابلیت فول اچدی گیر میاد ؟ من شنیدم کارتهای گیگابایت این قابلیتو دارن اما کمیاب هستن..ممنون میشم راهنمایی کنید.اقا کسی کسی یه راهنمایی کنه ؟!!!!
اقا کسی کسی یه راهنمایی کنه ؟!!!!
یکی از دوستام MSI Tuner CardTV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داشت از کیفیتش خیلی تعریف میکرد یه نیگا به مشخصاتش بنداز
به نظر من که گزینه خوبیه واسه خرید
یکی از دوستام MSI Tuner CardTV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داشت از کیفیتش خیلی تعریف میکرد یه نیگا به مشخصاتش بنداز
به نظر من که گزینه خوبیه واسه خرید
دوست من ایشون گفتن دیجیتال این که انگار انالوگه!
اون بهتره ایکس ویژن 4100 رو بگیره. هم گارانتی معتبر هم کیفیت خوبی داره. :n06:
hamid_IT63
08-02-2014, 16:56
منم 4100 رو تایید میکنم. کلا توی گیرنده ها ایکس ویژن معتبرتره چون خدمات معتبرتری داره و در صورت بروز مشکل آپدیت ارائه میده و جوابگو هستن . مدل 4100 اش هم گیرندگی قوی تری نسبت به مدل قبلی داره.
من پستمو ویرایش کردم و لینک وبلاگمو درست کردم. حالا پست شما که بعد اون زده شد با نقل قول تو پست شما لینک آدرس وبلاگ من اشتباه هستش که گفتم پستتون رو ویرایش کنید و تو پستتون لینک آدرس وبلاگ منو تصحیح کنید. :n01:
سلام
توی وبلاگ شما ،درباره توتال مدیا چیزی ندیدم !
سلام
توی وبلاگ شما ،درباره توتال مدیا چیزی ندیدم !
سلام.
درباره چیش میخوای؟
سلام.
درباره چیش میخوای؟
سوال من این بود: چجوری در برنامه total media میشه یک کانالو ضبط کرد وکانال هم فرکانس دیگه رو تماشا کرد؟
سوال من این بود: چجوری در برنامه total media میشه یک کانالو ضبط کرد وکانال هم فرکانس دیگه رو تماشا کرد؟
تو همون فرکانس میتونی کانالهای دیگه رو تماشا کنی ولی فرکانس دیگه نه!
تو همون فرکانس میتونی کانالهای دیگه رو تماشا کنی ولی فرکانس دیگه نه!
خب مشکل من همین جاس دیگه ،وقتی کانالیو ضبط میکنم و میخوام به کانال دیگه ای برم ( هم فرکانس ) پیام میده ضبط متوقف خواهد شد!
خب مشکل من همین جاس دیگه ،وقتی کانالیو ضبط میکنم و میخوام به کانال دیگه ای برم ( هم فرکانس ) پیام میده ضبط متوقف خواهد شد!
عجیبه. من اگه یادم نرفت میرم مال یکیو که توتال نصب داشته باشه چک کنم. من که خودم هم توتال کار نمیکنم هم کلا درایور هم نصب نیست هم کابل انتن رو هم بردیم از این اتاق:n02:
ولی dvbviewer مشکلی نداشت اینو یادمه.
ویرایش:
سلامی دوباره.
شما راست میگفتین توتال مدیا موقع ضبط وقتی میخواین برید کانال دیگه خطای توقف ضبط رو میده! ولی با dvbviewer مشکلی نخواهد بود.
این برنامه توتال مدیا فقط کارایی و کاربر پسند داره وگرنه برنامه خوبی نیست مشکلات زیادی داره که dvbviewer همه اینارو حل کرده. منم به همین خاطر از Dvbviewer استفاده میکنم.
desirehd
16-02-2014, 22:27
سلام دو ستان من اول مهر یه pc --- 4100خریدم ...وقت نشد تستش کنم...
الان دارم کار میکنم میبینم هیچ شبکه ای رو باز نمیکنه.
برنامه ی توتال رو نصب و ارک سافت رو هم نصبیدم ولی هیچ کانالی رو نشون میده...
no tv cannel found
سیگنالم هیچی نداره یعنی صفره!!!
راه حل چیه،؟چیکار کنم؟
no tv cannel found
راه حل چیه،؟چیکار کنم؟
سیبلام.
شما اول باید ببینید فرکانس تو شهرتون دریاف میشه یا نه؟ اگه میشه انتن هوایی وصل کنید و در جهات مختلف اسکن کنید ببینید چی میشه؟
موفق باشید/
دوستان ببخشید الان بهترین گیرنده دیجیتال از لحاظ قدرت انتن چی هستش ؟ تا اینجا که من دیدیم ایکس ویژن با 30db بالاتر بود . اگه شما بالاتر سراغ دارین بفرمایید ممنون میشم.
mamal252
26-02-2014, 20:25
سلام
بچه ها من چند روزه که گیرنده مدل 4100 رو خریداری کردم. مشکلی که باهاش دارم کیفیت پایین تصویر دریافتی با وجود دریافت سیگنال عالی هستش. در مشخصات محصول بیان شده که گیرنده توانایی دریافت تصویر به صورت HD رو دار، شبکه های ایران هم که 576i پخش میشن اما این تصویری که من دریافت میکنم حتی معادل با کیفیت 240p هم نیست ! تصویر ماته و لرزش های کوچیک داره و اصلاً کیفیت خوبی نداره ! :n03: من شیرازم و با آنتن خودش توی اتاق قدرت سیگنالی که نرم افزار Total Media نشون میده اغلب اوقات فول هست اما نمیدونم این کیفیت تصویر واقعاً طبیعیه و همه همین کیفیت رو دریافت میکنن ؟! چندتا اسکرین شات واسه اینکه ببینید کیفیت تصویر چطوره براتون میزارم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. شما با dvbviewer هم تست کنید ببینید کیفیت تغییر میکنه نرم افزار k-lite codec رو هم نصب کنید ببینید تغییری تو کیفیت میشه؟
mamal252
27-02-2014, 13:48
هر دو رو امتحان کردم اما تغییری نکرد. DVBViewer رزولوشن 720x576 (که همون 576p هستش) با نرخ 25 فریم بر ثانیه و نرخ انتقال داده 1.5 تا 3.5 مگابیت نشون میده. اما نمیدنم چرا پس اینقدر کیفیت پایینه ؟! یعنی واقعاً صدا و سیما شبکه های دیجیتال رو با این کیفیت ارسال میکنه ؟! رو هاتبرد HD پخش میکنه بعد روی شبکه ی دیجیتال با این کیفیت ؟!
آقا کیفیت تصویر دریافتی شما از اون اسکرین شات هایی که من گذاشتم بهتره ؟
من الان نصب ندارم ببینمش. اگه رفتم پیش یکی که داشت یه نگاه میندازم.:n06:
ولی تا جایی که یادم میاد فک کنم شبیه به این بود کیفیتش. :n13:
دوستان این x vision 4100 روی ویندوز 8.1 نصب میشه درایورا و برنامه هاش؟؟
کسی امتحان کرده؟
payamhetfild
01-03-2014, 21:34
دوستان این x vision 4100 روی ویندوز 8.1 نصب میشه درایورا و برنامه هاش؟؟
کسی امتحان کرده؟
داداش منم مثل شمام..
هرکاری کردم نشد درایور آخرو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی 8,1عزیزممم:n12:نصب کنم الان باید بریم عصر حجر ویندوز7:n21:
همون درایوری که 12 و خورده ای مگ هست سایزش؟راحت نصب شد که!!
ویرایش:
رفتم خریدم...خیلی خوب و راحت دارم استفاده میکنم...ویندوز 8.1
payamhetfild
04-03-2014, 21:42
همون درایوری که 12 و خورده ای مگ هست سایزش؟راحت نصب شد که!!
ویرایش:
رفتم خریدم...خیلی خوب و راحت دارم استفاده میکنم...ویندوز 8.1
مرسی بااین درایور درست و عالی روی 8/1جواب داددددد:n12:
جایگزینی برای این totalMedia نیست...چندروزیه همش هنگ میکنه
جایگزینی برای این totalMedia نیست...چندروزیه همش هنگ میکنه
سلام.
زیاده. مثلا dvbviewer. این خوبه همین رو استفاده کنید.
Bahrammt
28-03-2014, 06:08
no tv cannel found
راه حل چیه،؟چیکار کنم؟
سلام من هم دیروز گرفتم همین مشکلو دارم ... از صحت آنتن هوایی و کابل و قدرت سیگنال منطقه هم مطمئن هستم چون قبلش pin avid داشتم چند سال و این آخریا چون جای فیشش خراب شده بود اومدم سیم آنتنو لحیم کنم ولی نشد و مجبور شدم اینو بگیرم به پشتیبانی هم زنگ زدم و گفت درایور قبلی رو پاک کنید و total media رو روی درایوی غیر از c نصب کنید که همه این کارا رو قبلش هم انجام داده بودم ولی به هیچ وجه نه با آنتن هوایی و نه با آنتن رومیزی خود دستگاه سیگنال ندارم با ----dream هم سیگنال رو صفر نشون میده ... شما مشکلتون حل شد؟ چه جوری؟
سلام من هم دیروز گرفتم همین مشکلو دارم ... از صحت آنتن هوایی و کابل و قدرت سیگنال منطقه هم مطمئن هستم چون قبلش pin avid داشتم چند سال و این آخریا چون جای فیشش خراب شده بود اومدم سیم آنتنو لحیم کنم ولی نشد و مجبور شدم اینو بگیرم به پشتیبانی هم زنگ زدم و گفت درایور قبلی رو پاک کنید و total media رو روی درایوی غیر از c نصب کنید که همه این کارا رو قبلش هم انجام داده بودم ولی به هیچ وجه نه با آنتن هوایی و نه با آنتن رومیزی خود دستگاه سیگنال ندارم با ----dream هم سیگنال رو صفر نشون میده ... شما مشکلتون حل شد؟ چه جوری؟
آنتن هوایی زدید؟
آنتن رو در جهات مختلف تست کردین؟
اگه سیگنال نداره ببر گارانتی یا خدماتش برات تست کنه.
Bahrammt
29-03-2014, 17:51
آنتن هوایی زدید؟
آنتن رو در جهات مختلف تست کردین؟
اگه سیگنال نداره ببر گارانتی یا خدماتش برات تست کنه.
شرمنده دوستان .. بردم گارانتی تست کرد درست بود .. اومدم خونه رفتم بالای پشت بوم دیدم یک از خدا بیخبری فیش آنتنو از جاش خیلی شیک در آورده سیمو خیلی مرتب جمع کرده گذاشته یه گوشه .. !! جالبه با این آنتن رومیزی خودش هم سیگنال میداد و از همه جالب تر دستگاه قبلیم هم (pin avid) سالمه!!
sasan.69
29-03-2014, 18:07
گیرنده مارشال گرفتم اما شبکه های جام جم رو پوشش نمیده چرا؟(سرچ میکنم همه میاد جز اینا)
گیرنده مارشال گرفتم اما شبکه های جام جم رو پوشش نمیده چرا؟(سرچ میکنم همه میاد جز اینا)
فقط بعضی جاها شکه جام جام رو به جای یه کانال دیگه میزارن. احتمالا اونجا اینکارو نکردن.
sasan.69
20-04-2014, 00:53
ضمنا نمیدونم چرا نمیتونم از برنامه ها رکورد بگیرم و بعد چند ثانیه قطع میشه!!!
ضمنا نمیدونم چرا نمیتونم از برنامه ها رکورد بگیرم و بعد چند ثانیه قطع میشه!!!
اسم نرم افزارتون چیه؟
sasan.69
21-04-2014, 14:42
اسم نرم افزارتون چیه؟
TotalMedia 3.5
TotalMedia 3.5
شاید فضای خالی توی درایور سی کم باشه!
sasan.69
22-04-2014, 11:46
شاید فضای خالی توی درایور سی کم باشه!
نه اتفاقا خیلی پر نیست..
ali moon
11-05-2014, 15:15
من یه گیرنده دیحیتال 4100 xvision دارم
با اینکه اتقاقم 2 پنجره بزرگ داره و اصلا مشکل سیگنال نداریم آنتن رو که رو میزارم رو میزم ضعیف عمل میکنه و کیفیت تصویر هم خوب نیس کلا.
یه مدل چینی دیده بودم خیلی کیفیتش بهتر بود انگار داشتی تی وی میدیدی با بهترین کیفیت. ولی دلمو زد این مدل چون کیفیت تصویرش خوب نیس
منو راهنمایی میکنین ؟
من یه گیرنده دیحیتال 4100 xvision دارم
با اینکه اتقاقم 2 پنجره بزرگ داره و اصلا مشکل سیگنال نداریم آنتن رو که رو میزارم رو میزم ضعیف عمل میکنه و کیفیت تصویر هم خوب نیس کلا.
یه مدل چینی دیده بودم خیلی کیفیتش بهتر بود انگار داشتی تی وی میدیدی با بهترین کیفیت. ولی دلمو زد این مدل چون کیفیت تصویرش خوب نیس
منو راهنمایی میکنین ؟
سلام.
رو میزت گوشی که نمیزاری لابد؟ شایدم بلندگو هم اینکارو میکنه بلندگو رو نمیدونم. اگه نه پس از وبلاگ زیر بپرس:
maadiran.mihanblog.com
یا میتونی با خود سایت مادیران تماس بگیری ایمیل کنی. این وبلاگ گاهی وقتا یکم دیر جواب میده.
در ضمن آنتن رو در جهات دیگه بچرخون تست کن اگه تست نکردی.
salamemad
21-05-2014, 18:45
سلام دوستان
ایا دستگاه دیجیتالی هست که به مانیتور وصل بشه؟ یعنی از مانیتور بعنوان تلویزیون استفاده کرد. از خود کامپیوتر نمیخوام استفاده کنم.
salamemad
21-05-2014, 18:46
سلام دوستان
ایا دستگاه دیجیتالی هست که فقط به مانیتور وصل بشه؟ یعنی از مانیتور بعنوان تلویزیون استفاده کرد. از خود کامپیوتر نمیخوام استفاده کنم.
دوستان من یه 4100 خریدم یه بار از usb دراوردم دوباره زدم کلا سیستم دیگه نمیشناستش usb device not recognize میده.
برنامه totalmedia هم نمیشناسه چیکارش کنم؟درایوشو پاک کردم دوباره نصب کردم باز نشد.
ali moon
05-06-2014, 23:52
دوستان من گیرنده
4100 xvision دارم. ولی چند روزه شبکه 3 و ورزش رو دیگه نمیگیره.
با این که تا 2-3 هفته پیش راحت میگرفت و هیچ مشکلی هم نداشت. 3-4 باز هم برنامشو پاک کردم و دوباره تصب کردم ولی باز درست نشد !! اصلا نمیدونم چی شد که یهو اینجوری دیگه نمیگیره. همه شبکه ها رو میگیره جز شبکه ورزش و شبکه3 !
خواهشا کمک کنین چون نزدیک به جام جهانی هم هست و خیلی نیاز دارم :(
ali moon
09-06-2014, 20:47
کسی نیست کمکم کنه؟
zahedy2006
13-06-2014, 11:55
سلام
من یک گیرنده دیجیتال مارشال me-u1 تهیه کردم اما به هیچ عنوان نمیشه باهاش کار کرد!
من نرم افزارهای progdvb، dvbviewer و totalmedia رو تست کردم اما حتی با آنتن منزل که به گیرنده xvision وصله و در فرکانس های 602 و 650 مگاهرتز تمامی کانال ها رو دریافت می کنم، نتونستم با سر دستی و خودکار کانال ها رو پیدا کنم
کسی می دونه مشکل چیه؟
سلام دوستان
ایکس ویژن 3100 روی ویندوز 7 دارم ،چند روزه که وقتی توتال مدیا را اجرا میکنم برنامه هنگ میکنه ومجبورم سیستمو ریست کنم
اما با برنامه dvbviewer پیغام میده که سخت افزار در دسترس نمی باشد ،در ضمن از سلامت گیرنده اطمینان دارم
دوستان من گیرنده
4100 xvision دارم. ولی چند روزه شبکه 3 و ورزش رو دیگه نمیگیره.
با این که تا 2-3 هفته پیش راحت میگرفت و هیچ مشکلی هم نداشت. 3-4 باز هم برنامشو پاک کردم و دوباره تصب کردم ولی باز درست نشد !! اصلا نمیدونم چی شد که یهو اینجوری دیگه نمیگیره. همه شبکه ها رو میگیره جز شبکه ورزش و شبکه3 !
خواهشا کمک کنین چون نزدیک به جام جهانی هم هست و خیلی نیاز دارم :(
احتمال داره از مرکز باشه ;) بعدا سرچ کنید دوباره
سلام
من یک گیرنده دیجیتال مارشال me-u1 تهیه کردم اما به هیچ عنوان نمیشه باهاش کار کرد!
من نرم افزارهای progdvb، dvbviewer و totalmedia رو تست کردم اما حتی با آنتن منزل که به گیرنده xvision وصله و در فرکانس های 602 و 650 مگاهرتز تمامی کانال ها رو دریافت می کنم، نتونستم با سر دستی و خودکار کانال ها رو پیدا کنم
کسی می دونه مشکل چیه؟
سلام
احتمال داره مشکل از دستگاهتون باشه ببرید گارانتی تست کنه.;)
سلام دوستان
ایکس ویژن 3100 روی ویندوز 7 دارم ،چند روزه که وقتی توتال مدیا را اجرا میکنم برنامه هنگ میکنه ومجبورم سیستمو ریست کنم
اما با برنامه dvbviewer پیغام میده که سخت افزار در دسترس نمی باشد ،در ضمن از سلامت گیرنده اطمینان دارم
راست کلیک و گزینه run as admin رو تست کن رو آیکون برنامه ببین چی میشه.
تو تنظیمات dvbviewer یه جا فک کنم تو قسمت سخت افزارش بود سرچ برای دستگاه هست بزن ببین میاد یا نه اگه نیومد درایور رو دوباره بنصب.
ali_phd71
26-06-2014, 01:39
سلام دوستان
یه گیرنده دیجیتال برای کامپیوتر میخوام که خیلی جدید باشه یا بزودی معرفی بشه برای فناوری های جدیدش و کیفیت بالاش
کلا خیلی قوی باشه و یه مارک خوب با نتن قوی بهم معرفی کنید ممنون
بهترین گیرنده دیجیتال برای کامپیوتر؟؟؟حداقل به زودی معرفی بشه
با تشکر
ali_phd71
30-06-2014, 00:36
سلام دوستان
یه گیرنده دیجیتال برای کامپیوتر میخوام که خیلی جدید باشه یا بزودی معرفی بشه برای فناوری های جدیدش و کیفیت بالاش
کلا خیلی قوی باشه و یه مارک خوب با نتن قوی بهم معرفی کنید ممنون
بهترین گیرنده دیجیتال برای کامپیوتر؟؟؟حداقل به زودی معرفی بشه
با تشکر
دوستان مدل بهتر از این نیست:
X.Vision PCDVB-4100
؟
سلام دوستان
ایکس ویژن 3100 روی ویندوز 7 دارم ،چند روزه که
برنامه dvbviewer پیغام میده که سخت افزار در دسترس نمی باشد ،در ضمن از سلامت گیرنده اطمینان دارم اما در 0ption برنامه در قسمت hardware و قسمت device باید IT9135 BDA Filter
دیلیت کنم ،سپس scan device را بزنم تا مشکل برطرف بشه.
دوستان مدل بهتر از این نیست:
X.Vision PCDVB-4100
؟
میخوای بهتر از این چیکار؟ مگه سفر کنی فضا؟! :n08::n02:
این خودش بهتره دیگه. گیردنگی خوب . خدمات بهتر گارانتی و ...
سلام دوستان
ایکس ویژن 3100 روی ویندوز 7 دارم ،چند روزه که
برنامه dvbviewer پیغام میده که سخت افزار در دسترس نمی باشد ،در ضمن از سلامت گیرنده اطمینان دارم اما در 0ption برنامه در قسمت hardware و قسمت device باید IT9135 BDA Filter
دیلیت کنم ،سپس scan device را بزنم تا مشکل برطرف بشه.
سلام خوش بیومدین ! :n02:
دلیلت نمیخواد که اسکن کنی خودش میاره. :n02:
همش باید وقتی میخوای باش کار کنی اینجوری باید انجام بدی؟
احتمالا شاید با تغییر نسخه dvbviewer درست بشه. دستگاه رو که بیرون نمیاری از کیس؟ :n13: به درایورشم دست بزنی اینجوری میشه.
نمیدونم دیگه چی اضافه کنم!
میخوای بهتر از این چیکار؟ مگه سفر کنی فضا؟! :n08::n02:
این خودش بهتره دیگه. گیردنگی خوب . خدمات بهتر گارانتی و ...
سلام خوش بیومدین ! :n02:
دلیلت نمیخواد که اسکن کنی خودش میاره. :n02:
همش باید وقتی میخوای باش کار کنی اینجوری باید انجام بدی؟
احتمالا شاید با تغییر نسخه dvbviewer درست بشه. دستگاه رو که بیرون نمیاری از کیس؟ :n13: به درایورشم دست بزنی اینجوری میشه.
نمیدونم دیگه چی اضافه کنم!
سلام ،معلوم نمیکنه ،بعضی وقتها برنامه درست کار میکنه ،بعضی وقتها این مشکل را پیدا میکنه ،گیرنده را از کیس جدا نمیکنم و به درایورش هم کاری ندارم ،البته به گفته شما شاید نسخه جدیدتر برنامه را نصب کنم مشکل برطرف بشه ،امیدوارم!
aminrafael3
08-07-2014, 20:23
سلام آقا من امروز یه xvision 3100 گرفتم درایورها و توتال مدیا رو هم نصب کردم ولی وقتی توی توتال ندیا روی tv میزنم و کشور رو هم iran انتخاب میکنم وقتی next میزنم پیام میده the device not available or being used by another application.plaese close any application that may be using the device and try again
در حالی که هیچ برنامه ای از این سخت افزار استفاده نمیکنه که ببندمش
از --- viewer هم که استفاده میکنم راحت سخت افزارو میشناسه ولی اصلا کانال پیدا نمیکنه تو فضای باز هم امتحان کردم نشد
سلام
دوستان قیمت کف 4100 الان چنده تو سایتا 42 تا 49 میفروشن
سلام آقا من امروز یه xvision 3100 گرفتم درایورها و توتال مدیا رو هم نصب کردم ولی وقتی توی توتال ندیا روی tv میزنم و کشور رو هم iran انتخاب میکنم وقتی next میزنم پیام میده the device not available or being used by another application.plaese close any application that may be using the device and try again
در حالی که هیچ برنامه ای از این سخت افزار استفاده نمیکنه که ببندمش
از --- viewer هم که استفاده میکنم راحت سخت افزارو میشناسه ولی اصلا کانال پیدا نمیکنه تو فضای باز هم امتحان کردم نشد
شما برید تو انگلیسی ببینید :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r+application.please+close+any+application+that+ma y+be+using+the+device+and+try+again&gbv=2&sa=X&as_q=&nfpr=&spell=1&ei=EvHAU4LfDIeWPYLggYgO&ved=0CA8QvwU
شاید از درایور باشه شایدم از وین.
سلام
دوستان قیمت کف 4100 الان چنده تو سایتا 42 تا 49 میفروشن
تو وبلاگ مادیران بپرس. سرچ کنید میاد. ;)
آیا میشه لیست کانال های سرچ شده تو برنامه total media رو به یک سیستم دیگه انتقال داد؟
مساله اینه که این برنامه تو یه سیستم بدون مشکل با x vision 4100 20 تا کانال دیجیتال رو سرچ کرده و پخش هم مشکلی نداره اما تو سیستم دوم و محل دوم با اینکه برنامه total media و درایور درست نصب شده اما با آنتن داخلی خودش سیگنال نداشته و تو جستجو هیچی پیدا نمیکنه ... (تو اتاق بدون پنجره) به ناچار یه آنتن هوایی بدون تقویت کننده تهیه شد که باز هم تو محل اولی با برنامه total media حتی با اینکه انتن توی اتاق بود کل 6 تا خط سیگنال پر شده و معلومه آنتن هیچ مشکلی نداره اما تو محل دوم با اینکه آنتن به فضای باز برده شده و هیچ ساختمان بلندی هم اطرافش نیست و سیگنال دیجیتال برای تلویزیون وجود داره اما هنوز موقع سرچ هیچ کانالی پیدا نمیشه!
الان میخوام در صورت امکان لیست کانا لهای ذخیره شده تو سیستم اول با برنامه total media رو به سیستم دوم منتقل کنم شاید تصویر بیاد ... چون یکی از دوستان هم با مدل 4100 مشکل سرچ داشتند که تونستن با مدل 3100 راحت کانالها رو بیارند و بعدش با 4100 تصویر هم دریافت شد... تو محل نصب برنامه یک پوشه بنام UI_Framework هست که ظاهرا تنظیمات کانالها توش هست ... آیا میشه با کپی این پوشه لیست کانالها رو منتقل کرد؟ تو خود برنامه که قسمتی برای ورود یا خروج لیست کانال پیدا نکردم.
ممنون.
^
مینونی از توتال مدیایی که مشکل نداره کانالها را بکاب(ایکسپورت)کنی در بعدی ایمپورت کن
اینها در تنظیمات برنامه موجوده
مساله اینجاست که الان خود دستگاه روی این سیستم در دسترس نیست ... 4100 رو برای دوستم خریده بودم که رو سیستم خودم راحت نصب و حتی با آنتن داخلی خیلی عالی همه کانالها رو گرفت و بعد از اینکه تحویلش دادم تو محل جدید حتی با آنتن هوایی هم نتونسته سرچ کنه ... الان فقط برنامه total media با فرکانس تنظیم شده روی سیستم موجوده و اصلا نمیشه تو زیر شاخه های setup برنامه برای export لیست کانال رفت و ارور میده که دستگاه متصل نیست و از تنظیمات میاد بیرون ... به هر حال لیست کانالهای سرچ شده باید یه جایی توی کامپیوتر یا پوشه های خود برنامه توی یک فایل ذخیره شده باشه که بشه با انتقالش لیست کانالها هم منتقل بشه ... میخواستم فایلش رو براش ایمیل کنم اما اگه نشه که ناچارم کارت رو دوباره بگیرم و بعد از export کردن به سیستم جدید برگردونم ...
ببین شما اول باید یک عکس از دایوس منیجر بزار (در سیستمی که مشکل داری)چون باید درایور خودش را نصب کنی الان مال من ویندوز 8.1 است درایور مربوطه را از سایت مادیران گرفتم وبه راحتی کار میکند البته دستگاه من 3100 است
این عکس از ایوس منیجر من که شناخته شده است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد بکاب کانال هم گفتم در سیستمی که مشکل نداره نداره بکاب بگیر و در سیستم مشکل دار ریستور کن
شما فعلا عکس از دایویس منیجر بزار
ممنون بابت توضیحات و عکس
بله درایور درست نصب شده و توی device manager هم کارت IT 9135 شناخته میشه. برنامه هم هیچ پیغام خطایی نمیده راحت میره تو جستجوی کانال که اونم از قبل کشورش رو ایران هست ... ویندوز هم XP و روی یه سیستم دیگه که اونم XP هست تو مکان دیگه راحت با سیگنال کامل حتی با آنتن خودش کار میکنه.
حدث میزنم مشکل بخاطر ضعیف بودن بیش از حد سیگنال تو محل دوم باشه که فعلا نه با آنتن خودش جواب داده نه آنتن هوایی شاخه ای دنا مدل بدون بوستر که براش گرفتیم.
برنامه total رو هم یک بار پاک کردم مجدد نصب کردم چیزی نتونست سرچ کنه ... میخوام بک آپ لیست کانال رو به سیستم جدید import کنم بلکه تصویر بیاد ... عجیبه وسط شهر با آنتن هوایی هم سیگنال برای گیرنده دیجیتال اونقدر ضعیف باشه که حتی نتونه یه دونه کانالو سرچ کنه! آنتنش هم سالمه چون تو محل اولی حتی از توی اتاق هم عالی گرفت و سیگنالش کل 6 خط پر شد با اینکه تو فضای بسته بود! اگه هم بازم جواب نداد باید سیستم رو بیارم محل اولی ببینم چطور جواب میده.
^
من یادم است در دفترچه این گیرنده نوشته شده بود باید سیستم خوبی داشته باشی تا بتونی براحتی از این دیجیتال استفاده کنی(هم رم هم سی پی یو و هم هارد )بالا باشد با سیستم های قدیم مشکل دارند
اما در مورد سیگنال هم در توتال مدیا و هم DVBViewer سیگنال مشخص است که چقدر انتن پر است
من حتی با مدیا سنتر هم در 7 و هم در 8 تصویر گرفتم
شما اگر یک سرچی در نت بکنی نرم افزارهای دیگری هم میابید که با انها هم تست کنید
و از همه مهمتر در درجه اول اتصال فیش های انتن هم بالا هم پایین را دوباره چک کنید که اتصالی نداشته باشد که خیلی تاثیر گذار است(برای من که اینطور بوده)
با تشکر از راهنمایی های دوستان
سیستم دومی که کانال سرچ نمیکرد بلاخره درست شد ... سیستم نه خیلی قدیمیه نه جدید... cpu پنتیوم 4 (2.6GH) با رم 512 و به اندازه کافی قوی هست که راحت با این برنامه کار کنه و نهایتا شاید تو تایم شیفتینگ که سیستم خیلی قوی میخواد کم بیاره... برنامه dvbviewer و progdvb رو هم نصب کردم هیچکدوم هیچی نتونستن سرچ کنند ... فکر میکنم مشکل از سیگنال ضعیف فرستنده دیجیتال تو محل دومی بود ... دوباره آنتن هوایی رو کندم همه اتصالات رو چک کردم اتصالات سیمها رو هم خیلی دقیق محکم کردم و آنتن رو بردم یه قسمت دیگه یه کمی بالاتر نصب کردم ... تونست 20 تا کانال دیجیتال رو پیدا کنه و همه رو بدون فریز نشون میده ... (البته کانال نسیم رو تو هیچکدام از محل ها پیدا نکرد نمیدونم اونم اصلا تو سیستم دیجیتال پخش میشه یا نه) ... سیگنال آنتن هم تو بعضی کانال ها 3 خط و بعضی تا 5 خط پر میشه و دیگه از این بالاتر نمیره ... تو محل اولی آنتن هوایی با ابنکه تو اتاق بود کل 6 تا خط سیگنال تو همه کانالها تو برنامه total media پر میشد و حتی با آنتن خودشم همه کانالها رو راحت میگرفت ... به هر حال نشون میده فرستنده دیجیتال هنوز بعضی جاها (حتی وسط شهر) اونقدر قوی نیست. فعلا که خدا رو شکر به کار افتاد امیدوارم با یه باد و بارون همش قطع نشه.
دوستان بهترین گیرنده دیجیتال USB برای لپ تاپ چی معرفی میکنین ؟ قیمت مهم نیست فقط موجود باشه تو ایران . کیفی گیرندگی و تصویر با کیفیت خیلی بهرام مهمه .
راستی فرق ایسک ویژن و پروویژن چیه ؟
و سال اخر ایا irib hd test رو میتونه بگیره ؟
دوستان بهترین گیرنده دیجیتال USB برای لپ تاپ چی معرفی میکنین ؟ قیمت مهم نیست فقط موجود باشه تو ایران . کیفی گیرندگی و تصویر با کیفیت خیلی بهرام مهمه .
نبود /؟؟؟؟؟
کسی نیست ما را یاری کند ؟:n02:
Moayeri1372
04-10-2014, 21:00
دوستان میخوام یه گیرنده دیجیتال گیگابایت یو اس بی U7300 بگیرم.
نظرتون چیه؟
کیفیت دریافت کانال ها چطوره؟
عکس از بردش دیدم به نظر قطعات درجه یک استفاده شده بود.
نظرتون چیه؟
بهتر از این تو بازار گیرم میاد؟ میخوام کیفیتش بالا باشه و با سیگنال کم هم بتونه بگیره
کسی نیست ما را یاری کند ؟:n02:
یاری رسان بود ولی ما کم اینورا دور میزنیم! :n02::n09:
شما ایکس ویژن رو بزن نمی پشیمونی! :n02:
کیفیت میفیتو هم ولش همه یکین. شما رو صدا سیما زوم کن که کیفیت بهتر رو بگو بفرسته ! :n09:
ببین دوست عجیجم اگه تهرون باشی اون کانال اچ دی رو دستته ولی اگه نباشی ال نوچز! :n02:
مدتیه خبری نگرفتم شاید جای دیگه هم بگیره ولی بعید میدونم.
دوستان میخوام یه گیرنده دیجیتال گیگابایت یو اس بی U7300 بگیرم.
نظرتون چیه؟
کیفیت دریافت کانال ها چطوره؟
عکس از بردش دیدم به نظر قطعات درجه یک استفاده شده بود.
نظرتون چیه؟
بهتر از این تو بازار گیرم میاد؟ میخوام کیفیتش بالا باشه و با سیگنال کم هم بتونه بگیره
من که اطلاعی ندارم ازش. ولی ایکس ویژن با گارانتی و خدماتی که میده عالی تره همه چیش.
اون سیگنالشو نمیدونم ولی اگه از ایکس ویژن گرون باشه شاید سیگنال رو میکشه رو خودش ولی باید رو مشخصات دستگاه ببینی شایدم نداشته باشه! :پی
سوگند5243183
21-12-2014, 05:00
بهترین گیرنده که سیگنال دهی قوی داشته باشد برای لپ تاپ چی است که میخواهم بگیرم
سیم هم لطف کنید بگید وانتن را هم بگید ممنون میشوم
MasoudBJ
26-12-2014, 07:02
سلام
من بین این دوتا گیرنده های دیجیتال ایکس ویژن 4100 و 3100 موندم کدومو انتخاب کنم
میشه یکی برتریهای ایندوتا رو نسبت به هم بگه و یک مقایسه ای بکنه؟
ممنون
amirardallan
07-01-2015, 12:11
سلام
ممنون
سلام . کدوم مدل رو انتخاب کردین ؟ و چرا
aminkhan2014
27-02-2015, 18:22
گيرنده ديجيتال براي لپ تاپ و موبايل چه مدلي را پيشنهاد ميدهين؟
hamidchi
21-03-2015, 09:54
سلام
سال نو همگی مبارک :n16:
گیرنده دیجیتال برای لپ تاپ لازم دارم ، چندتا سوال داشتم از خدمت دوستان
ایکس ویژن 4100 چطوره ؟ مدل بهتری هم هست ؟
میخام کیفیت تصویرش و همچنین قدرت دریافت سیگنالش خوب باشه . آیا این گیرنده های یو اس بی با گیرنده های دیجیتال متصل شونده به تی وی ها کیفیت تصویرشون برابر هست ؟
این مدل 4100 آنتنش سوزنی هست ، مشکلی برای اتصال فیش آنتن RF وجود نداره ؟ چند جا خوندم درست جا نمیره و خیلی زود میشکنه
داخل جعبه 4100 مبدل آنتن وجود داره ؟
ویندوزم 8 پرو هست 64 بیت با این مشکلی نداره ؟
کنترلش هم بعضیا میگفتن کار نمیکنه . درسته ؟
اگر نکته ی دیگری یه پیشنهادی به ذهنتون میرسه ممنون میشم اعلام فرمایید
با تشکر
hamidchi
07-04-2015, 15:55
سلام
سال نو همگی مبارک :n16:
گیرنده دیجیتال برای لپ تاپ لازم دارم ، چندتا سوال داشتم از خدمت دوستان
ایکس ویژن 4100 چطوره ؟ مدل بهتری هم هست ؟
میخام کیفیت تصویرش و همچنین قدرت دریافت سیگنالش خوب باشه . آیا این گیرنده های یو اس بی با گیرنده های دیجیتال متصل شونده به تی وی ها کیفیت تصویرشون برابر هست ؟
این مدل 4100 آنتنش سوزنی هست ، مشکلی برای اتصال فیش آنتن RF وجود نداره ؟ چند جا خوندم درست جا نمیره و خیلی زود میشکنه
داخل جعبه 4100 مبدل آنتن وجود داره ؟
ویندوزم 8 پرو هست 64 بیت با این مشکلی نداره ؟
کنترلش هم بعضیا میگفتن کار نمیکنه . درسته ؟
اگر نکته ی دیگری یه پیشنهادی به ذهنتون میرسه ممنون میشم اعلام فرمایید
با تشکر
با سلام
ابتدای تشکر میکنم از جواب های بی شمار،جامع و شاملتون که در خرید یک گیرنده یو اس بی کمک زیادی به من کرد:n02:
--------------------
بالاخره تصمیم گرفتم همون مدل 4100 ایکس ویژن رو بگیرم ، که به قیمت 42 هزار تومن خریداری شد (روی جعبه زده بود 49 تومن به تاریخ تولید اردیبهشت 93 )
ابتدا در مورد سوال های بالا که قبل از خرید در موردش ابهام وجود داشت توضیح بدم
-- به دلیل بحث خدمات پس از فروش و گارانتی یک ساله ای که داشت اینو انتخاب کردم
-- کیفیت تصویر خوبی داره و همون کانال هایی که با گیرنده دیجیتال تی وی دریافت میشد رو دریافت کردم
-- آنتنی که به گیرنده وصل میشه باید سوکت سوزنی داشته باشه که سوزنش هم خیلی ریز و ظریف به نظر میرسه و جا افتادنش یه مقدار با استرس انجام میشه چون خیلی هم سخت جا میفته ( امیدوارم در آینده مشکلی پیش نیاد برا سوکتش )
البته یه تبدیل نری مادگی واسه فیش آنتن های معمولی هم تو جعبه ش بود که با همون آنتن هوایی رو بهش وصل کردم و شبکه ها رو دریافت کرد.
آنتن داخل جعبه ش هم واسه جاهایی که سیگنال قوی باشه به درد میخوره ، با آنتن هوایی 5 خط آنتن کامل پر هست و مشکلی در صدا و تصویر دریافتی وجود نداره
ولی با آنتن خودش نزدیک پنجره با کلی مکان یابی نهایتا 3 خط آنتن داشت در مواقعی 4 تا هم میشد . توی این شرایط صدای شبکه ها رو دریافت میکرد ولی در تصویر مشکل داشت .
-- کنترلش هم چون بعضی ها گفته بودن کار نمیده امیدی بهش نداشتم ولی خوب بود و کار میده و اصلا هم لازم نیس که کامل مقابل گیرنده گرفته بشه تا کار کنه
-- اول درایور دستگاه رو از داخل سی دی همراهش نصب کردم و بعد هم برنامه توتال مدیا 3.5 رو
موقع کانال یابی سیستم هنگ میکرد وصفحه آبی میومد و ریست میشد ، این مشکلو اونایی که ویندوز 8 داشتن تو سایت مایران گزارش داده بودن که درایور ویندوز 8.1 رو دانلود و نصب کردم و مشکل حل شد
-------------------------------------------
چند تا مورد دیگه هم هست بدونید بد نیس
-- وقتی کانال رو عوض کنید همون اولش در حد چند ثانیه شاید تصویر گیر داشته باشه ولی سرعت تعویض به مقدار بیشتر از گیرنده های تی وی هست
-- امکانات نرم افزار و کنترل دستگاه کمتر از گیرنده های تی وی هست
-- این توتال مدیای 3.5 انگار تنظیماتی واسه سایز و رزولوشن تصویر نداره و همه شبکه ها در حالت پیش فرض نسبت 3 به 4 دارند به جز شبکه افق و پرس تی وی که 16 به 9 بود و تمام صفحه مانیوتر رو پوشش میداد
آیا نرم افزار بهتری هم وجود داره ؟
-- این توتال مدیای 3.5 انگار تنظیماتی واسه سایز و رزولوشن تصویر نداره و همه شبکه ها در حالت پیش فرض نسبت 3 به 4 دارند به جز شبکه افق و پرس تی وی که 16 به 9 بود و تمام صفحه مانیوتر رو پوشش میداد
آیا نرم افزار بهتری هم وجود داره ؟
سلام چرا تنظیمات داره برای سایز و حالت نمایش کافیست قسمت مشخص شده تو عکس زیر بری
2-چرا نرم افزار دیگه هم هست بنام DVBViewer عالی هستش من از هردو استفاده میکنم گیرنده من 3100 هست
من گیرنده ویژن 2100 یو اس بی دارم.قبلا کانالای 1 تا 7 رو خوب میگرفت ولی الان خیلی ضعیف شده و تا حدی که اصلا تصویر نداره. ولی کانالای مثلا ورزش و آی فیلم و hd اینارو خوب میگیره. آنتن هوایی هم دارم از نوع خوبش.همین آنتنو زدم به یه tv که خودش گیرنده دیجیتال داره خوب میگرفت کانالای 1 تا 7 رو. نمیدونم این گیرنده ما چه بلایی سرش اومده که این کانالارو دیگه نمیگیره یه مدته.
دوباره کانالیابی کردم. ویندوز نصب کردم نشد که نشد.
کسی تا حالا به همچین مشکلی نخورده؟؟:n27:
-----------
یک ماه بعد
دوباره کانال یابی کردم اما این سری از ایران گزاشتم رو عراق و درسته درست شد.تصویر آینه:n06:
Hessam 2
17-09-2015, 11:38
سلام - دوستان بنده هم مشکل the device cannot be detected or is not supported دارم...
ویندوزم سون هست. نرم افزار درون سی دی درایور رو نصب کردم. مشکل حل نشد. درایور ویندوز 7 و 8 هم دانلود و نصب کردم، مشکل حل نشد.
مدل دستگاه هم PCDVB-3100 هست.
Hessam 2
17-09-2015, 11:54
حذف شود................
MasoudBJ
04-10-2015, 06:33
سلام
ممنون
saeed afshar
04-10-2015, 12:18
سوای برخی ویژگی های نرم افزاری که در مدل 4100 نسبت به مدل 3100 به روزتر شده، تفاوت اصلی این دو مدل در اتصال آنتن اکتیو به گیرنده دیجیتال است. آنتن های اکتیو که به همراه گیرنده های X.Vision است بسیار آنتن های خوبی هستند و تفاوت آنها با آنتن های معمولی در این است که با برق USB کار می کنند که این برق برای تقویت امواج به کار گرفته می شود. در مدل 3100 برای وصل کردن گیرنده دیجیتال به کامپیوتر یا دستگاه اندروید شما به دو ورودی USB نیاز دارید. یکی برای خود گیرنده و دومی برای آنتن اکتیو. چنانچه بخواهید این مدل را به دستگاه های اندروید وصل کنید ناچارید از آنتن هوایی یا آنتن غیر اکتیو که به پشت گیرنده وصل می شود بهره ببرید. راه دیگر این است که برای اتصال به موبایل یا تبلت ، مدل 4100 خریداری کنید. در این مدل، بخش اتصال آنتن اکتیو ، از پشت گیرنده دیجیتال برق خود را فراهم می کند و USB جداگانه ندارد. بنابراین این مدل برای کسانی که می خواهند شبکه ها را روی موبایل یا تبلت به کمک کابل OTG ببینند مناسب است. ولی بدی این مدل این است که فیش اتصال آنتن اکتیو به گیرنده دیجیتال ، بسیار آسیب پذیر است و با کمی فشار می شکند.
ghasem13
20-08-2016, 08:52
با توجه به توضیحات پست قبل اگر بخوام از آنتن هوایی استفاده کنم و استفاده از گیرنده برای موبایل هم برام مهم نباشه، دوستان کدوم مدل رو پیشنهاد میکنن 3100 یا 4100 ؟
از نظر کیفیت ساخت و کاربردی بودن گیرنده
saeedrele
20-08-2016, 14:27
سيستم صدا و سيما در حال ارتقا از t1 به t2 هست.
بهتره الان دست نگه داريد
[emoji266]
با توجه به توضیحات پست قبل اگر بخوام از آنتن هوایی استفاده کنم و استفاده از گیرنده برای موبایل هم برام مهم نباشه، دوستان کدوم مدل رو پیشنهاد میکنن 3100 یا 4100 ؟
از نظر کیفیت ساخت و کاربردی بودن گیرنده
صدا و سیما در حال انتقال از ----T1 به ----T2 هستش .
بنابر این باید گیرنده ای رو تهیه کنید که از هر دو تکنولوژی ----T1/T2 پشتیبانی کنه .
در صورتی که ایکس ویژن X.vision 3100 4100 هیچ کدوم از ----T2 پشتیبانی نمیکنند .
Mygica PC TV Tuner T230 T2
گیرنده بالا فکر کنم ----T2 رو ساپورت میکنه . تحقیق کنید ببینید اگر از ----T2/T1 به طور همزمان پشتیبانی کرد گزینه بسیار خوبی هست . (لازم به ذکر هست مطمئن نیستم که از ----T1 هم پشتیبانی میکنه یا خیر./)
سایت زیر فکر کنم وارد کننده هستش .
ghasem13
20-08-2016, 16:53
یعنی گیرنده های دیجیتال فعلی، ستاپ باکس هایی که برای تلویزیون استفاده میشه با استفاده از نسل جدید فرستنده ها بلا استفاده میشن ؟
یعنی گیرنده های دیجیتال فعلی، ستاپ باکس هایی که برای تلویزیون استفاده میشه با استفاده از نسل جدید فرستنده ها بلا استفاده میشن ؟
بلا استفاده نمی شوند . بلکه برخی شبکه هایی که توسط فرستند TS3 یعنی ----T2 فرستاده میشه . نمیتونن دیگه دریافت کنند .
----T1 در حد شبکه های سراسری میتونند دریافت کنند .
شبکه های HD نظیر شبکه های نسیم - آی فیلم - ورزش -و ... در صورت راه اندازی به طور کامل فقط با گیرنده ----T2 در دسترس خواهد بود.
فرستنده سوم = ----T2 = TS3
سوال بیشتری دارید از این قسمت بپرسید و کدی پیگیری رو داشته باشید و جواب سوالتون رو از همون صفحه با جستجوی کد پیگری کنید .
این هم مربوط به فرستنده ----T2 یا همون TS3 که فقط در 4 استان راه اندازی شده است .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84_%D8%B2%D 9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C
ehsan_iace
21-08-2016, 13:09
من امروز یک جا سئوال کردم گیرنده دیجیتال دنای dvd-T2 داشت
به سایت دنا سر زدم سایتشان اطلاعات به درد بخورد نداره و من جایی برای آپدیت ندیدم
بین مدلهای گیرنده دیجیتال dvd-T2 کدامیک قدرت گیرندگی بهتری دارد؟
aminkhan2014
21-08-2016, 16:48
تلویزیون هایی که روی خودشون گیرنده دیجیتال دارند اونوقت کدام نوع هست؟
afshinworld
24-12-2018, 18:27
سلام دوستان کسی گیرنده دیجیتال برای لپ تاپ و کامپیوتر که با آنتن خودش در فضای داخلی جواب بده سراغ داره معرفی کنید.
سلام دوستان
گیرنده دیجبتال xvision 3100 روی ویندوز 7 با برنامه Dvbviewer مدتیه موقع اجرا قفل میشه (قبلا بدون مشکل کار میکرد) و برای رفع مشکل باید گیرنده را از پورت Usb جدا کنم و مجدد وصل کنم تا برنامه اجرا بشه، روی پورتهای دیگه هم امتحان کردم
سلام دوستان
گیرنده دیجبتال xvision 3100 روی ویندوز 7 با برنامه Dvbviewer مدتیه موقع اجرا قفل میشه (قبلا بدون مشکل کار میکرد) و برای رفع مشکل باید گیرنده را از پورت Usb جدا کنم و مجدد وصل کنم تا برنامه اجرا بشه، روی پورتهای دیگه هم امتحان کردم
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.