مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید EDGE MODEM یا همون مودم Gprs
babak_gww
15-11-2010, 00:15
سلام خدمت دوستان گل
حقیقتش من امسال کنکور دارم و به همین دلیل نمیتونم ا دی اس ال بگیرم
و لی اکثر آخر هفته کار اینترنت دارم
حالا میخوام این وسیله رو بگیرم که توش سیمکارت میندازی و وصل میکنی به کیس ... و میتونی از طریق جی پی ار اس به نت وصل شی
حالا چندتا سوال دارم
1- اصلا این کار من منطقیه؟
2- قیمت این مودمو و مارکاش؟ بهترین مارکش چیه
3- بیشترین سرعتی که میشه ازش گرفت چنده؟
یا ایرانسل یا همراه اول
jalilmousavi
15-11-2010, 12:13
با سلام
من این مودم را گرفتم به قیمت 85000 تومان که با هزینه پست شد 89000 تومان- مارکشم zisa edge modem است از شرکت فناوری نیکسان با آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مدلشz621u است که ویندوز 64 بیتی را هم ساپورت میکنه. مدل دیگه اش فقط 32 بیتی را ساپورت می کنه. قیمتشون هم یکیه. البته شاید الان ارزونتر شده مخصوصا که شرکت همراه اول مودم خودشو با یه سیم کارت اعتباری تو نمایشگاه تلکام قیمت زده بود 40000 تومان (قیمت نمایشگاهی) که اینجوری باید گفت که خرید این مودم که من خریده ام به صرفه نیست!!!! :angry: من خیلی با خودم کلنجار میرم که بیخیال پولی که سوزانده ام بشم امابازم دارم میسوزم !!!!
البته اینم بگم که مودم من فقط edge داره اما مال همراه اول 3g هم داره و این برای آینده مهمه.
خوب از دل درد یا همون درد دل بگذریم میرسیم به اینکه آیا واقعا بدرد می خورن یا نه.
این موضوع ارتباط مستقیمی به منطقه سکونت شما داره که آیا آنتن های اونجا edge را ساپورت می کنن یا نه.
اگه بکنن اونوقت سرعت دانلود چیزی بین 20 تا 30 کیلو بایت داره اگه نه از 10 بالاتر نمیره که نمیره.
نکته ناراحت کننده اینه که این مودم ها اجرا اتوماتیک (auto run) هستند و درایورشون تو خودشونه و به صورت یک سی دی رام کوچک نصب میشن . حالا یا به این دلیل یا به دلیل دیگه ای هر بار که مودم را به کامپیوتر وصل می کنین نیاز به اجرای برنامه اش برای نصب درایور و شناختن اون است و اینطور نیست که یکبار نصب کنین و دفعات بعدی خودش بشناسه و نیاز به اجرای برنامه اش نباشه.
حالا بگذریم که نوسان تو این سیستم زیاده و موقع دانلود و این چیزا زود زود باید قطع کنی و دوباره وصل بشی تا دانلود از سر گرفته بشه. برای مرور صفحات هم بدک نیست و کمی از dial up بهتره. بکار گیری سیم کارت همراه اول از ایرانسل بهتره و نوسان کمتری داره.
با این توضیحات انتخاب با خودتون..
jalilmousavi
15-11-2010, 17:18
با پوزش
مشکل نصب درایور به administrator برمیگشت و باید با کاربر administrator اصلی وارد بشیم تا این مشکل پیش نیاد.
من به علت اینکه از windows 7 استفاده میکنم و حواسم به administrator اصلی (کاربر اصلی خود ویندوز که قابل پاک کردن نیست) نبود اینطوری شده بود :11:
این Edge Modem همراه اول که فرمودید بهتره و قیمتش کمتره رو از کجا میشه خرید؟
با تشکر
ghaemshahri
28-11-2010, 11:03
سلام
من هم این مودم همراه اول را می خوام ولی جالب اینکه نه سایت همراه اول چیزی نوشته در رابطه با این و نه جایی پیدا میشه
هر کی پیدا کرد یک پیغام بزاره از کجا میشه تهیه کرد
ممنونم
saeedfweb
29-11-2010, 14:25
ما هم کنجکاویم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.