ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باز شدن tab مشکوک در فایرفاکس

StarrySky
14-11-2010, 21:08
سلام
امیدوارم این سوال رو تو بخش مناسب مطرح کرده باشم
بعد از وصل کردن یه گوشی ویروسی به کامپیوتر، گرفتار ویروس autorun شدم و در کنارش گزینه show hidden files هم از کار افتاد. با nod32 آپدیت شده و با کمک Malwarebytes' Anti-Malware از شرشون خلاص شدم ظاهرا. ولی از اون روز به بعد هر بار فایرفاکس رو باز میکنم همزمان و در کنار تبی که homepageای که خودم مشخص کردم، یه تب دیگه هم باز میشه که تو آدرس بارش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست و من هربار قبل از لود شدن متوقفش میکنم و تب رو میبندم. تو یه کامپیوتر دیگه همین اتفاق افتاد، یه سایت کره ای/چینی/ژاپنیه ظاهرا که تا حالا ندیده بودمش.
چطور میتونم جلوش رو بگیرم؟ وبروسه؟
ممنون از توجهتون :11:

M E H R A N
15-11-2010, 08:00
شما اول از BookMarks هاتون در فایرفاکس بک آپ بگیرد بعد فایرفاکس را پاک کنید.

برنامۀ زیر را بر حسب 32 بیتی یا 64 بیتی بودن ویندوزتون دانلود کنید و سیستمتون رو باهاش اسکن کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در زمان اسکن توسط Hitman Pro حتما باید اینترنت وصل باشید چون دیتابیس آنتی ویروس هایی را که ازش برای اسکن سیستم شما استفاده میکنه از طریق اینترنت چک میکنه.
اگر فایل آلوده ای در سیستم شما پیدا شد قبل از Next زدن و اکتیو کردن لایسنس 30 روزه جهت پاک کردن فایل های آلوده اسم فایل ها با مسیرشون رو یاداشت کنید تا در صورت رفع نشدن مشکل بتونید اون رو گزارش بدید و من یا دوستان دیگه بهتر بتونیم راهنمایی بکنیم.

بعد از تمام شدن اسکن فایرفاکس را دوباره نصب کنید و Bookmarks هاتون را هم برگردونید. در ضمن سعی کنید از 2 پلاگین NoScipt و همچنین Adblockplus برای فایرفاکس استفاده کنید.

موفق باشید.