ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چاپ نمونه کار

behrad66
14-11-2010, 19:19
سلام دوستان،

نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه ولی بیشتر به فتوشاپ مربوط میشه... :46:

من چند تا نمونه کار آماده کردم برای طرح روی جلد کتاب و مجله. حالا میخوام بدمشون چاپ تا به طرف نشون بدم. میخواستم ببینم چه نوع چاپی و روی چه کاغذی انجام بدم نتیجه بهتر و چشم نوازتری میگیرم؟!

قبلا که این کار رو کردم بهم گفتن برای نمونه کار کوتد خوبه ولی بعدا یکی دیگه گفت روی گلاسه بهتر جواب میده.

لطفا کسانی که خودشون تجربه چاپ دارن کمک کنن.

با تشکر :11:

boy_kochak
14-11-2010, 21:14
دوست عزیز .... شما روی گلاسه نمونه چاپ بگیر ، شما فقط طرح روی جلد رو نشون میدی ؟ صفحات داخلی چی .....؟

اون عزیزی که گفته روی کتد بگیر ظاهرا دچار اشتباه شده ، چون تو چاپخانه روی گلاسه چاپ میزنن نه کتد در ضمن مراقب باش از اونجایی که نمونه چاپ میگیری رنگ ها اونجوری که طراحی کردی براتون چاپ کنه .... نقطه علف ، لبه کار ت رو اضافه کن بنا به کاغذ مورد چاپ و حتما از طرفت امضاء تایید رو بگیر .... در ضمن به تاپیک چاپ مراجعه کن و سوالت رو اونجا مطرح کن ....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی :11:

behrad66
14-11-2010, 23:18
ممنون از لینکی که دادی ولی چون اینجا گفتی میشه درباره این چیزایی که گفتی توضیح بدی. من تا حالا تجربه چاپ اینجوری نداشتم...

نقطه علف (فکر کنم منظورت نقطه عطف بود دیگه؟!) چیه؟

لبه کارم رو چقدر اضافه کنم؟ من اندازه مجله رو گرفتم داکیومنتم رو هم دقیقا به همون اندازه گرفتم. لبه کارم رو هم روش کار کنم یا سفید بذارم؟

امضاء تایید چیه؟

behrad66
15-11-2010, 16:41
دوستان میشه سریعتر کمک کنند. برای چاپ نمونه کار چه کارایی باید بکنم؟ :11:

boy_kochak
15-11-2010, 21:40
ممنون از لینکی که دادی ولی چون اینجا گفتی میشه درباره این چیزایی که گفتی توضیح بدی. من تا حالا تجربه چاپ اینجوری نداشتم...

نقطه علف (فکر کنم منظورت نقطه عطف بود دیگه؟!) چیه؟

لبه کارم رو چقدر اضافه کنم؟ من اندازه مجله رو گرفتم داکیومنتم رو هم دقیقا به همون اندازه گرفتم. لبه کارم رو هم روش کار کنم یا سفید بذارم؟

امضاء تایید چیه؟

آره ، عطف شرمنده .... از این سوتی ها پیش میاد دیگه :31: مواظب باش شما از این سوتی ها ندی :10:
سایز کارت هر چی هست تقریبا حدود 1 سانت از سند اصلیت اضافه تر بگیر چون توی برش و ... امکان اشتباه رو کم کنه و کارت رو هم جوری طراحی کن که لبه ها با طرحی اصلی یکسان بشه .

امضاء تاییدیه همان طرح رو که نمونه چاپ ازش گرفتی بده طرفت امضا کنه و روش بنویسه این طرح مورد تائید است چون برای من خیلی پیش امده که به طرف طرح رونشون دادم و طرف تایئد کرده بعدش که چاپ شده اشکالاتش که پیدا شد نتونه ازت هیچ باز خواستی بکنه و وقت و هزینت به هدر نره .:27:

behrad66
16-11-2010, 20:20
آخیش... خوب شد گفتی منظورت نقطه عطف بود وگرنه میرفتم به یارو میگفتم علف خدا میدونه آخر عاقبتم چی میشد!! :31:

ولی آخرشم نگفتی نقطه عطف چی چیه ها...

بابت توضیحاتت هم ممنون. این کارا رو که دیگه تموم کردم و دیره واسه اینکه سایزشو بزرگتر کنم. ولی از این به بعد یادم میمونه.

این موضوع امضا تایید هم جالب بود. ممنون بابت توضیحات خوبت.

یه چیز دیگه... بهترین فرمت فایل واسه نمونه کار گرفتن و بعدش چاپخانه چیه؟

بعدشم اشکال نداره RGB کار میکنم؟ حتما باید CMYK باشه؟!

mortezaon
17-11-2010, 01:36
با سلام
برای نمونه کار حتما از فرمت CMYK استفاده کن و سعی کن کارتو تو ساز های مختلف بسازی مثلا در سایز قطع رحلی
وزیری و ...
تا اونجای که می تونی براش مایه بذار مثلا براش بارکد و شابک طراحی کن تا جلدش واقعی تر به نظر برشه
به نظر من هم کاغذ گلاسه بهتره

.

behrad66
17-11-2010, 09:31
حالا که RGB کار کردم چیکار کنم؟ اصلا حواسم نبود!! :41:

CMYK که بکنمش همه چیش بهم میریزه. Convert Profile هم کارم رو flatten میکنه. اگه RGB باشه اتفاقی میفته؟ راه دیگه ای واسه کانورت کردنش به CMYK نیست؟

در ضمن نگفتین بهترین فرمت فایل برای چاپ چیه؟ TIFF؟

behrad66
18-11-2010, 18:51
حالا که RGB کار کردم چیکار کنم؟ اصلا حواسم نبود!! :41:

CMYK که بکنمش همه چیش بهم میریزه. Convert Profile هم کارم رو flatten میکنه. اگه RGB باشه اتفاقی میفته؟ راه دیگه ای واسه کانورت کردنش به CMYK نیست؟

در ضمن نگفتین بهترین فرمت فایل برای چاپ چیه؟ TIFF؟
اگر کمک کنید ممنون میشم...

behrad66
22-11-2010, 19:12
ماشاا... چقدر بچه های اینجا فعالن. تو مرورگرها سوال نپرسیده جواب میگیریم اونوقت اینجا ماهی یه بار هم سر بزنیم خبری نیست. :41:

simorgh14
26-11-2010, 19:48
بله TIFF مناسبه