ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این فاکتور را چگونه طراحی کنیم

nelahe
14-11-2010, 16:36
سلام دوستان عزیز

واقعاً ممنون از همه دوستان :11:

راستش میخواستم دوستان لطف کنند و راهنمایی بفرمایند

این فاکتور چطور طراحی میشه، با فتوشاپ، ورد یا برنامه دیگری

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شدیداً بهش احتیاج دارم :11:

DaRyUsH AkRaMi
14-11-2010, 16:47
با هر جفتشون میشه طراحیش کرد

nelahe
14-11-2010, 17:01
با هر جفتشون میشه طراحیش کرد

سلام دوست عزیز

میشه لایه باز فتوشاپش رو برام بذارید :11:

با وردش رو هم همینطور

(با عرض معذرت:11:)

boy_kochak
14-11-2010, 21:32
سلام دوستان عزیز

واقعاً ممنون از همه دوستان :11:

راستش میخواستم دوستان لطف کنند و راهنمایی بفرمایند

این فاکتور چطور طراحی میشه، با فتوشاپ، ورد یا برنامه دیگری

شدیداً بهش احتیاج دارم :11:
سلفون براق یک فرم چند حساب کرده 4500 بابا قیمتش خوبه :31:
اگر میخوای عینا مثل خودش بزنی اول اسکن کن بعد با فتوشاپیا ا کرل سایر نرم افزار ها مرتبط میتونی انجام بدی ....

ferij
15-11-2010, 11:56

nelahe
17-11-2010, 15:48
سلفون براق یک فرم چند حساب کرده 4500 بابا قیمتش خوبه :31:
اگر میخوای عینا مثل خودش بزنی اول اسکن کن بعد با فتوشاپیا ا کرل سایر نرم افزار ها مرتبط میتونی انجام بدی ....

سلام

قیمت همکاری دیگه :31:

عیناً مثل خودش مهم نیست

اما خیلی از فاکتورها را دیدم

فایل فتوشاپ یا وردش جایی برای دانلود هست

یا (باعرض شرمندگی)میتونید فتوشاپ یا وردش رو طراحی کنید:11:

nelahe
17-11-2010, 17:17
سلام دوست عزیز ممنون از طراحی تون

راستش را بخواهید

می بینم که در تمام این فاکتورها فاصله خانه ها به یک اندازه است

و حتی خط هایی که در قسمت قیمت است چطور به این دقیقی با هم فاصله دارند

و مهم تر از اون این که همانطور که می بینید خط های نقطه چین که در قسمت قیمت هستند

در آن فاصله کوچک بین دوخانه بالایی و پایینی وجود ندارند ، چطور به این دقیقی کار شده است :11:

ferij
18-11-2010, 12:16
از منو view-->snap و stap to را كليك كن تا كنارش تيك بياد. اينطوري همه فاصله ها به يك انداره ار هم قرار ميگيرن.
براي هر كدوم از شيپها نيازي نيست رسم كني يكي كه كشيدي از همون كپي بگير وزير هم قرار بده يعني اينكه
روي يك شيپ كليك كن و كليد ctrl را بگيرو يه پايين درگ كن در حين جابجايي كنترل را ول كن و بلا فاصله كليد shiftرا بگير و هر جا خواستي درگ را رها كن"كليد shift باعث ميشه حركت در يك خط راست جابجا بشه . نميدونم خوب توضيح دادم يا نه امتحان كني دستت مياد. :31:از Guide & ruler هم ميتوني استفاده كني.
موفق باشي.

nelahe
18-11-2010, 19:18
مرسی واقعاً

چطور خانه قیمت را به قسمت مساوی تقسیم کنم و چطور مثل عکس دو قسمت از آن را رنگی کنم

ferij
19-11-2010, 01:20
ctrl+R را بزن تا خطكش فعال بشه يا اينكه از منويview--->show--->Grid
با ابزار Rectangular (m يك مستطيل بكش وررنگ نارنجي كم رنگ بزن واگر خواستيOpacity لايشو كم كن.
موفق باشي.

nelahe
19-11-2010, 20:10
از منو view-->snap و stap to را كليك كن تا كنارش تيك بياد. اينطوري همه فاصله ها به يك انداره ار هم قرار ميگيرن.
براي هر كدوم از شيپها نيازي نيست رسم كني يكي كه كشيدي از همون كپي بگير وزير هم قرار بده يعني اينكه
روي يك شيپ كليك كن و كليد ctrl را بگيرو يه پايين درگ كن در حين جابجايي كنترل را ول كن و بلا فاصله كليد shiftرا بگير و هر جا خواستي درگ را رها كن"كليد shift باعث ميشه حركت در يك خط راست جابجا بشه . نميدونم خوب توضيح دادم يا نه امتحان كني دستت مياد. :31:از Guide & ruler هم ميتوني استفاده كني.
موفق باشي.

سلام دوست عزیز :11:

راستش وقتی که روی شیپ کلیک می کنم و ctrl را نگه میدارم و جابجا می کنم خود shape جابه جا شده و کپی نمی شود

2- چطور چند شیپ را با هم انتخاب (مثلا شما در پست بالا سه شیپ کنار هم کشیده اید) این سه تا را انتخاب کنیم و وقتی می خواهیم کپی کنیم هر سه تایشان کپی شود

3- چطور در قسمت قیمت خط های نقطه چین بکشیم ؟؟؟

4- و مثلاً در یک خط سه تا شیپ کشیده ایم، و در شیپ سومی دو خط کشیده ایم، چطور کپی کنیم، که این شیپ با دو خط درون شیپ سوم به صورت یکجا کپی شوند در خط بعدی

nelahe
19-11-2010, 20:44
.

به گزینه view رفتم دو گزینه snap و snap to هستند گزینه snap تیک دارد و گزینه snap to شامل چند گزینه است

میخوام به طور اتوماتیک دو حالت زیر درست می شود؟؟؟؟؟؟

حالت اول

فاصله شیپ اول باشیپ کناری اش که شیپ دوم است

برابر می شود با

فاصله شیپ دوم باشیپ کناری اش که شیپ سوم است

حالت دوم

فاصله خط اول که شامل سه شیپ است با خط دوم که شامل همان سه شیپ است

برابر شود با

فاصله خط دوم که شامل سه شیپ است با خط سوم که شامل همان سه شیپ است

یعنی میخوام فاصله یک شیپ با شیپ چپ و راستش با هم برابر باشند

و فاصله یک شیپ با شیپ بالا و پاینش برابر باشند :11:

ferij
20-11-2010, 04:28

راستش وقتی که روی شیپ کلیک می کنم و ctrl را نگه میدارم و جابجا می کنم خود shape جابه جا شده و کپی نمی شود

2- چطور چند شیپ را با هم انتخاب (مثلا شما در پست بالا سه شیپ کنار هم کشیده اید) این سه تا را انتخاب کنیم و وقتی می خواهیم کپی کنیم هر سه تایشان کپی شود

3- چطور در قسمت قیمت خط های نقطه چین بکشیم ؟؟؟

4- و مثلاً در یک خط سه تا شیپ کشیده ایم، و در شیپ سومی دو خط کشیده ایم، چطور کپی کنیم، که این شیپ با دو خط درون شیپ سوم به صورت یکجا کپی شوند در خط بعدی
سلام به شما::20:
1- اول ctrl را بگير تا موس به شكل دو فلش سياه و سفيد در بياد. بعد جابجا كن تا كپي شود.
2- با ابزار move دور سه تا شيپ يك مسطيل بكش يعني با درگ كردنشون .حلا در پانل layers را ببيني هر سه لايه آبي رنگ شده يعني انتخاب شداند.
3- اگر يادت باشه در مورد كشيدن كروكي اشتراك ميگرفتي؟! يك مستطيل باريك عمودي بكش وبا گرفتن shift چند تا مربع كوچك بگير .اگر دوستان راه ديگري ميدونن به من هم بگن.
4- با درگ كردن همه آنها(در جواب 2 گفتم)

ferij
20-11-2010, 04:42
به گزینه view رفتم دو گزینه snap و snap to هستند گزینه snap تیک دارد و گزینه snap to شامل چند گزینه است براي شما همه فعال هستند ( تيك دارند)
در مورد سوالهاي بعديتون هم قبلا توضيح دادم :ruler & Grid من راه ديگري نميدونم.اگر كسي ميدنه اميدوارم راهنماييت كنه.
موفق باشي.:11:

ferij
20-11-2010, 05:23
اينو برات درست كردم.
نميدونم به كارت مياد يا نه براي اينكه ساعت 5 صبح و چشمام باز نميشه تا درست ببينم.خوب يا بد بقيه اش با خودت. باي.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

msaeedd
20-11-2010, 08:52
با هيچي بهتر از كرل نميتوني اينو درست كني چون اندازه هاي دقيقم ميتونيش توش استفاده كني

nelahe
21-11-2010, 11:17
اينو برات درست كردم.
نميدونم به كارت مياد يا نه براي اينكه ساعت 5 صبح و چشمام باز نميشه تا درست ببينم.خوب يا بد بقيه اش با خودت. باي.

واااااااااای خیلی زحمت کشیدید

واقعاً مرسی از پاسخ هاتون بی نهایت ممنونم دوست عزیز :11:

اینی که گذاشتید فایل psd اش رو هم دارین یا روی همون عکس درستش کردید

من نمی دونم چطور تشکر کنم، امیدوارم ببخشید که انقدر سوال می پرسم:11:

ferij
21-11-2010, 12:36
خواهش ميشه.:40:
اميدوارم نكات گفته شده را ياد گرفته باشي.وقتي ابزار ها را بشناسي نيازي نيست بپرسي خودت ميشيني فكر ميكني تا به نتيجه برسي ودر آخر فقط اشكال كارت را عنوان ميكني و گرنه من خودم تو عمرم كروكي نكشيده بودم كه كشيدم:31:
اين هم psd البته زوم ميكني خطها واضح تر ميشه .نميدونم چرا!!!!
بفرماييد:

موفق باشي.

nelahe
21-11-2010, 14:02

وای مگه میشه سوال نپرسید

من دو روز سوال نپرسم می میرم :11:

ferij
21-11-2010, 15:39
پس ببپرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nelahe
21-11-2010, 18:45
خواهش ميشه.:40:
اميدوارم نكات گفته شده را ياد گرفته باشي.وقتي ابزار ها را بشناسي نيازي نيست بپرسي خودت ميشيني فكر ميكني تا به نتيجه برسي ودر آخر فقط اشكال كارت را عنوان ميكني و گرنه من خودم تو عمرم كروكي نكشيده بودم كه كشيدم:31:
اين هم psd البته زوم ميكني خطها واضح تر ميشه .نميدونم چرا!!!!
بفرماييد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشي.

یادم رفت بگم :31:

لایه بازش را ندارید؟؟؟ :11:
شما همون عکس اسکن شده را درست کردید، درسته؟؟؟

ferij
21-11-2010, 19:34
یادم رفت بگم :31:

لایه بازش را ندارید؟؟؟ :11:
شما همون عکس اسکن شده را درست کردید، درسته؟؟؟

نخير درست نيست.ميكشمت ها 57 تا لايه زدم ميگي اسكن شده را درست كردم.واقعا كه.........:13:
روي فلش كنار لايه هاي گروپ كليك كن تا ببيني. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nelahe
22-11-2010, 11:04
نخير درست نيست.ميكشمت ها 57 تا لايه زدم ميگي اسكن شده را درست كردم.واقعا كه.........:13:
روي فلش كنار لايه هاي گروپ كليك كن تا ببيني. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچگی کردم ببخشید :19:

آقا اجازه ! چطوری گروپ کردیدنشون :11:

ferij
22-11-2010, 12:03
بچگی کردم ببخشید :19:

آقا اجازه ! چطوری گروپ کردیدنشون :11:
ديگه تكرار نشه ها آفرين....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

براي گروپ كردن لايه ها: كليد كنترل را بگير بعد روي لايه هاييكه ميخواي گروه بندي بشن در پانل لاير(سمت چپ)كليك كن.حالا كليد كنترل رها كن و لا يه هاي انتخاب شده رادرگ كن به پايين صفحه و روي گزينه create anew groupرها كن.حواست جمع باشه روي گرينه هاي ديگه نذاري وگرنه يا پاك ميشن يا كپي.مثل تصوير زيز."روشهاي ديگري هم داره "

موفق باشي.

nelahe
22-11-2010, 16:38
میگم یه کم بیشتر پیش برویم

شما از من یک استاد فتوشاپ می سازید ها :31:

بعد اون موقع من میام سوال های شما رو جواب میدم:31:

ferij
23-11-2010, 04:44
فعلا كه استاد سوال كردني.اين همه سوال از كجا مياري من موندم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اون موقع ما پيرشديم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا مرديم.تو مارو ميكشي. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش باشي.