مشاهده نسخه کامل
: *منبع HDRI *
PrimeP30Master
14-11-2010, 13:52
با سلام خدمت دوستان و اساتيد بزرگوار،
من اين تاپيك رو جهت جمع آوري فايلهاي HDRI در يك جا ،شروع كردم واز بزرگواران درخواست كمك دارم تا اين تاپيك رو به خوبي راه اندازي كنيم پس بنابراين از شما دوستان خواستارم كه اگر فايل هاي HDRI داريد ،اونها رو آپلود كنيد و در اينجا قرار بديد و همچنين اگر كسي آدرس سايتي كه اين جور فايلها رو به صورت رايگان براي دانلود كردن داره رو در اينجا قرار بديد ؟!
من خودم هم دنبال HDRI هستم و چندين سايت رو هم سر زدم ولي فايده اي نداشت و چيزايي رو كه ميخواستم گيرم نيومد و البته ميشه سرچ كرد و نهايتا بدست آورد ولي اگه شما دوستان لطف كنيد و آدرسي چيزي بذاريد خيلي بهتره و ديگه از اين به بعد اگه كسي HDRI خواست مستقيما به اين تاپيك مراجعه ميكنه%
*پيشاپيش از دوستاني كه در اين تاپيك شركت مي كنند و به من ياري ميرسونند كمال تشكر و قدرداني را دارم*
:40::11::40:
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
من خودم يك سري از اين تصاوير رو دارم كه بزودي آپلودشون ميكنم و در اينجا قرار ميدم!:27:
3d-meysam
14-11-2010, 14:04
من یک پک کامل از طبیعت و آسمون دارم. کجا باید آپلود کنیم؟
PrimeP30Master
14-11-2010, 14:26
با تشكر از شما دوست عزيز،:40:
جايي آپلود كن كه به اين زوديها نپره!:27:
از همكاري شما بازم ممنونم:11:
farhad1365
14-11-2010, 16:18
حالا این HDRI چیه؟ ببخشید من تازه واردم لطف کنید یه توضیح هرچند مختصر هم باشه بدید.
PrimeP30Master
15-11-2010, 10:32
با سلام خدمت دوستان عزيز،
از اونجايي كه من از اينترنت روغن چراغي مربوط به ما قبل تاريخ استفاده ميكنم و هرچه دست و پا زدم كه يه خط ADSL 2+ بگيرم
هي مخابرات و... منو به سر گردوندن......،مجبور شدم براي آپلود فايل ها به كافي نت بيام و در اينجا هم متاسفانه در وسط كار ارتباط كلا قطع شد و دوباره روز از نو و روزي از نو........ولي خوب فعلا يه دونه آپلود شد كه الان براتون ميزارم::27:
Subject:Light Probe - 0.5K
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3d-meysam
15-11-2010, 10:53
سلام اینم اولین HDR های من. اینا رو از یک پک کامل میذارم واسه آپلود، امیدوارم بدردتون بخوره :11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
PrimeP30Master
15-11-2010, 11:00
حالا این HDRI چیه؟ ببخشید من تازه واردم لطف کنید یه توضیح هرچند مختصر هم باشه بدید.
با سلام،:11:
HDRI تصاويري هستند با كيفيت و رزولوشن هاي بالا كه در ابعاد بزرگ و به صورت 360درجه گرفته و تهيه مي شوند كه در برنامه هاي سه بعدي مثل 3d Max از اونها به عنوان Background استفاده ميشه كه وقتي يك مدل رو در محيطي كه از اين تصاوير به عنوان پس زمينه براي آن استفاده كرده ايم قرار ميديم،انعكاس اين تصاوير بر روي بدنه مدلهاي ما يك حالت طبيعي و Real رو تداعي و ايجاد ميكنه و هرچه مدل ما كامل تر و بي نقص تر و نور پردازي و رندرگبري و...بهتر تر باشند،اثر ما به واقعيت نزديكتر خواهد بود!!!
اميدوارم كه توضيحات درستي رو ارائه كرده باشم و اگه اشكالاتي و كم و كسري وجود داره، دوستان بزرگوار اصلاح كنند،ممنون ميشم!:27::10::11:
planetmercury
15-11-2010, 17:45
با سلام خدمت دوستان عزيز،
از اونجايي كه من از اينترنت روغن چراغي مربوط به ما قبل تاريخ استفاده ميكنم و هرچه دست و پا زدم كه يه خط ADSL 2+ بگيرم
هي مخابرات و... منو به سر گردوندن......،مجبور شدم براي آپلود فايل ها به كافي نت بيام و در اينجا هم متاسفانه در وسط كار ارتباط كلا قطع شد و دوباره روز از نو و روزي از نو........ولي خوب فعلا يه دونه آپلود شد كه الان براتون ميزارم::27:
Subject:Light Probe - 0.5K
رفیق ارور 404 میده!
PrimeP30Master
15-11-2010, 19:02
با سلامي دوباره خدمت دوستان بزرگوار،
عزيزان همون طور كه گفتم اينترنت من از سري ما قبل تاريخه و هرچي كردم نتونستم فايلها رو آپلود كنم،
ولي انشاءالله فايلها رو جمع و جور و آماده ميكنم و ميرم كافي نت براتون آپشون ميكنم!
راستي فايلها رو با چه حجمي خوبه براتون پارت بندي كنم براي آپلود؟!:27:
.:PAR3A:.
16-11-2010, 00:37
دوستان سعی کنین اون هاش دی آرایی که خودتون دارینو با فتوشاپ به صورت JPG بزارین تا بهتر معلوم شه که چین..
مر30
PrimeP30Master
17-11-2010, 00:21
با سلام خدمت دوستان،
شرمنده كه دير آپ كردم ولي باور كنيد همين چند تا رو هم با هزار جور مكافات تونستم آپ كنم و دليلش هم كه ديگه واضحه:
*اينترنت لاكپشتي*
خب اينم فعلا چند تا لينك براي دانلود:
empty_kitchen
empty_kitchen----Preview
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Light Probe-DH201LT
Light Probe-DH202LT
Light Probe-DH203LT
Light Probe-DH204LT
PrimeP30Master
17-11-2010, 01:52
خب بازم سلام،
بزرگواران از اونجايي كه منم نميدونم كجاست ولي خب به هر حال مشكل از همون جاست كه ما و شما نميدونيم كجاست ولي من شايد بدونم كجاست البته اگه شما بگيد كجاست منم دقيق تر ميتونم بگم كجاست به شرطي كه شما بگيد كجاست تا منم بگم كه آره مشكل از همون جاست.................................بابا بي خيال اين قصه سر داراز دارد و...........................
خب اصلا ولش كنيد خودم ميگم كجاست،معلومه ديگه همون جاست يعني............... :exclamati Slow data transfer rate! :exclamati
دوستان ببخشيد اگه حوصلتون رو سر آوردم ولي خواستم يه تنوعي بشه..........؟؟؟؟!!!!:27::31:
خب موضوع اصلي اينه كه به دلايل بالا من به جاي اينكه بيام و همه فايل ها رو آپ كنم،(كه تقريبا يك ماه طول ميكشه؟!)،
اومدم و فايل PDF ليست فايلها رو همراه با جزئياتشون كه توش هست رو براتون گذاشتم كه شما انتخاب كنيد ومن براتون آپ كنم؟!
اينم لينك دانلود:
PrimeP30Master
17-11-2010, 01:59
دوستان عزيز هم اكنون نيازمند HDRIهاي سبزتان هستيم،:31:
شماره تاپيكه:
با تشكر از لطفتان!
PrimeP30Master
17-11-2010, 12:19
با سلامي دوباره خدمت دوستان و اساتيد گرامي،
عزيزان واقعا كسي از شما بزرگواران تصاوير HDRI نداره؟!
يا اينكه افتخار قرار دادنشون در اين تاپيك رو به ما نمي ديد؟!:31:
اگه داريد بذاريد تا همه استفاده كنند و فيض ببرند!!!:10:
PrimeP30Master
18-11-2010, 14:06
ظاهرا از دوستان كسي نمي خواد به ما كمكي كنه.....؟!:19:
3d-meysam
18-11-2010, 14:19
ظاهرا از دوستان كسي نمي خواد به ما كمكي كنه.....؟!:19:
من کمک میکنم، ولی فعلاً یکم گیرم :19:
N O V A L I S
18-11-2010, 14:35
مرسی، اما چرا تاپیک رو این جا ادامه ندادید :
PrimeP30Master
19-11-2010, 00:44
مرسی، اما چرا تاپیک رو این جا ادامه ندادید :
با سلام،
شرمنده دوست عزيز،من قبل از ايجاد اين تاپيك يه سرچي زدم ولي به اين تاپيك بر نخوردم و نديدمش و گفتم شايد كه كسي تاپيكي با اين موضوع نزده باشه،(هر چند براي خودم هم عجيب بود) و فكر كردم اين كار رو بكنم،كار مفيدي خواهد بود كه البته و ظاهرا نيست؟!!:19:
حالا شما دوستان بزرگوار اگه ميخوايد تا اين تاپيك بسته بشه و در همون تاپيك ادامه پيدا كنه؟
هر جور شما راحتيد!!!:27::31:
PrimeP30Master
22-11-2010, 10:35
آقا انگار كسي نيست،اگه اينطوريه پس فكر كنم كه بهتره منم جل و پلاسم رو يواش يواش جمع كنم و در دكون رو ببندم...ها؟؟!!!
نظرتون چيه دوستان؟؟؟!!!:18:
P30SERVER
01-12-2010, 13:59
بجای آپلود کردن بهتره که تو سایتای مختلف بگردی و لینک دانلود بزاری به همراه یه تصویر پیش نمایش.اینجوری خیلی بهتر و سریعتر میشه.:21:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.