ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودم وایرلس یا اکسس پوینت یا Wireless USB ؟

Lord007
14-11-2010, 12:46
سلام.من یه مودم zyXel معمولی دارم.تصمیم دارم از wi-fi گوشی و لپ تاپم استفاده کنم حالا سه تا گزینه دارم :
1.یه مودم وایرلس بخرم و این مودمو بذارم کنار(که در این صورت نمی دونم isp مشکلی با مودم جدید خواهد داشت یا نه؟)
2.یه اکسس پوینت بگیرم
3.یا اینکه یه Wireless USB بگیرم.
حالا سوالم اینه که کلا این سه تا دستگاه چه فرقی با هم دارند.از نظر بردی که پوشش می دن و از نظر قیمت.کلا کدوم رو پیشنهاد می کنید.
ضمنا من برای یه خونه دوبلکس می خوام.و اینکه ترجیحا تا جلوی در خونه رو هم ساپورت کنه.
ممنون.

dr_faust
14-11-2010, 14:11
۱- احتمال بسیار کمی داره که ساپورت نکنه. به فروشنده بگو اگر کار نکرد پس میارم. یا به خود ISP زنگ بزن مطمئن شو.
۲-تفاوت قیمت زیادی بین access point و یک مودم adsl بیسیم نیست. مودم بیسیم دردسر کمتری داره. لازم هم نیست همزمان دو دستگاه در کنار هم به برق وصل باشند.
۳- وایرلس USB برای دسکتاپ هایی هست که گیرنده وای فای ندارند. شما که لپ تاپت وای فای داره بهش نیازی نداری. در ضمن اصلا به درد هدف فعلی شما نمیخوره.

در مورد مودم بیسیم به هیچ وجه خساست به خرج نده. یک وسیله سرمایه ای هست. من این کار را کردم و الان پشیمونم. مجبور شدم مودم را بگذارم وسط خونه. باز با این حال اتاق گوشه ای خوب جواب نمیده.

Lord007
14-11-2010, 20:39
به نظر شما چه مودمی بگیرم؟
مودم zyxel خودمو چند میخرن ازم؟شاتل به من 45 فروختش.

hamed3252006
16-11-2010, 00:16
با سلام
دوست گرامی انتظار نداشته باش به قیمت خوب ازت بخرن

omid_egh
22-11-2010, 01:45
من یه مودم 8960 n خریدم 80 تومن لطفا بگید فروشنده چقدر کرده تو پاچم ( فروشنده اشنا بود) ؟

aligreenberg
01-12-2010, 14:23
درود بر دوستان گرامی
سئوالی داشتم و اینکه یک خط اینترنت از طریق شبکه دارم و میخوام از این به دو صورت کابل و وای فای استفاده کنم. آیا اکسس پوینتی هست که یک ورودی برای اینترنت و یک خروجی برای دسکتاپ داشته باشه در کنار وای فای خودش؟ و یا باید از سوئیچ استفاده کنم؟؟
با سپاس