ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات حاد هارد مکستور!خواهشاً کمک کنید!اطلاعاتم پرید!!

eshraghi2010
14-11-2010, 10:48
با سلام به همه کارشناسان دوست داشتنی این بخش !
مردادماه امسال یه سیستم(فقط کیس ) جمع کردم که علاوه بر هارد 1 ترابایتی هیتاچی ،هارد قدیمی مکستور 160 گیگ ساتا رو به اصرار خودم بهش اضافه کردم قبل از اینکه مشکلی پیش بیاد تنها مسئله دمای بسیار بالا در هنگام تست با نرم افزار HD-Tune بود که در حالت عادی وبدون شروع تست دما رو حدود 56-60 درجه نشون میداد و باشروع تست در همون اوایل به 75 درجه هم میرسید و همین الان هم میرسه(البته الان تست نمی کنم و منظورم از الان،از زمان شروع مشکل هست) که خودم ازترس منفجر شدن !!! قطعش می کردم!(تست سلامتی هارد و به طور معدود تست بنچمارکینگ انجام میدم)

اما ناگهان پس از اینکه یه شب که هیچ مشکلی نداشت و سیستم رو خاموش کردم و فرداش روشن کردم دیدم 3 تا از پارتیشن های FAT 32 باز نمیشن و مستقیم (پس از دابل کلیک روی پارتیشن داخل MY COMPUTER(و غیر مستقیم(پس از کلیک روی پارتیشن از داخل پنجره EXPLORER البته داخل ویندوز 7) پیام فرمت میدن که پس از کنسل کردن درخواست فرمت، به علت اطلات ضروری روی این 3 تا پارتیشن پیام E:\ is not accessible
Data eror

میداد و داخل پرانتز جلوی Data erorیه عبارت دیگه ای هم نوشته بود که فقط کلمه CYCLIC اون یادم هست
اما پس از بدسکتور گیری تحت بوت با HDD Regenerator v1.6 که بیش از 2700 بد سکتور گرفت و تعمیر کرد پیغام پس از کنسل کردن درخواست فرمت به این شکل عوض شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالم اینجا اینه که این مشکل میتونه ناشی از ویروس باشه و با تعویض ویندوز و بدون فرمت کردن این 3 تا پارتیشن که هیچکدوم درایو ویندوز نیستند حلبشه یا اینکه مشکل سخت افزاریه
خواهشا کمک کنید مهمترین اطلاعاتم روی همین 3 تا پارتیشنه !:41:
اصلاً راهی داره؟!:41:
و اما سوال دوم هردو تا هارد Master هستند اما اگه اولویت اول رو روی هارد مکستور نگذارم (از طریق بایوس) ، ویندوز هیچ کدوم بوت نمیشه!! علتش چیه !
بازم عاجزانه خواهش دارم کمکم کنید !! ممنون!!

eshraghi2010
14-11-2010, 17:29
اساتید باید ببخشید ! پیغام دوم پس از رفع بدسکتور به شکل زیر است:

eshraghi2010
15-11-2010, 19:54
این هم از عکس :

eshraghi2010
19-11-2010, 20:04
همچنان منتظر یاری سبزتان هستم !! توی این فروم هیچ کس نیست جواب من بدبخت رو بده؟!!

ata.royalfalcon
22-11-2010, 22:01
سلام اگه واقعا اطلاعاتت برات مهمه بهتر ببریش کلینیک این مشکل تخصصیه
این آدرسش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا این دما واقعا بیش از حد بالاست فکر کنم به خاطر این دمای بالا مشکل پیدا کرده بهتر فن براش بذاری