مشاهده نسخه کامل
: بالا رفتن دمای سی پیو فقط در چت!!!!
با سلام دوستان من با گوشی وصل به سیستم به نت میام ب موقع چت بعده چند دقیقه یه هو دمایه سیپیو حدود 30 درجه بالا میره صدایه فن هایه سیستم هم بالا میره ولی تا از محیط چت میام بیرون بلافاصله صدایه فن ها دماها یه هو میاد رو حالت نرمال خودش جریان چیه ؟/ مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟/ بنظرم از لحاظ سخت افزار هیچ مشکلی ندارم نمیدونم. ممنون میشم راهنمایی کنین>:11:
Mohammad247
14-11-2010, 11:33
با کدوم نرم افزار چت میکنید؟
یاهو ؟ کدوم ورژن؟
دوست من سلام
از چه نوع ارتباطی استفاده میکنی کابلی یا بیسیم adsl ونوع سیستمت را هم اعلام کن
منتظر جواب هستم
موفق باشی
سلام دوستان ممنونم از زحمتتون. دوستان من نو ع ارطباتم با کابل یو اس بی هست از طزیق وصل سیستم به گوشی. سیستمم هم هارد 160 سیپیو 3.4 فول اینتل کارت گراف 512 جی فورس و رم 2 گیگ. پاور الگانس 300 وات واقعی. بعدشم چت کردنم از همین چتروم هایه معمولیه که باید نر م افزار فلش پلیرت نصب باشه که بتونی داخل بشی. ممکنه از پاور باشه واتش کمه؟؟؟؟ولی بنظرم اگه وات پاور کم باشه یعنی بیشتر واتشو بده به سی پیو قاعدتا باید فن ها سرعتشون کم بشه یعنی از لحاظ برق کم بیارن. نه اینکه سرعته همشون بره بالا / ممنونم از راهنماییتون سیستم ویروس هم نداره.مرسی.:11:
petr-cech
17-11-2010, 19:06
سلام دوستان ممنونم از زحمتتون. دوستان من نو ع ارطباتم با کابل یو اس بی هست از طزیق وصل سیستم به گوشی. سیستمم هم هارد 160 سیپیو 3.4 فول اینتل کارت گراف 512 جی فورس و رم 2 گیگ. پاور الگانس 300 وات واقعی. بعدشم چت کردنم از همین چتروم هایه معمولیه که باید نر م افزار فلش پلیرت نصب باشه که بتونی داخل بشی. ممکنه از پاور باشه واتش کمه؟؟؟؟ولی بنظرم اگه وات پاور کم باشه یعنی بیشتر واتشو بده به سی پیو قاعدتا باید فن ها سرعتشون کم بشه یعنی از لحاظ برق کم بیارن. نه اینکه سرعته همشون بره بالا / ممنونم از راهنماییتون سیستم ویروس هم نداره.مرسی.:11:
شما Task Manager رو باز کن بعد از تب Processes ببین کدوم برنامه داره بیشترین استفاده از CPU رو میکنه بعد اونو ببند.
شما Task Manager رو باز کن بعد از تب Processes ببین کدوم برنامه داره بیشترین استفاده از CPU رو میکنه بعد اونو ببند.
ممنون. ولی از همون عددی که تو تب سی پی یو نشون میده ؟؟/ یعنی هر چی عدده بیشتر باشه اون برنامه از سی پی یو بیشتر استفاده میکنه درسته همونو ببندم؟/
سلام. تو تب پروسس یه قسمت هست به اسم سی پیو که زیرش چند تا عدد هست برایه هر برنامه و یه قسمت دیگه به اسمه mem usage از کدومش بفهمم که این برنامه بیشترین مصرفو از سی پی یو میکنه بعدش ببندمش. مرسی.
بله در تب process زیر ستون cpu درصد استفاده ی هر پروسس از پردازنده نمایش داده میشه البته به جز system idle process که درصد بیکار پردازنده را مشخص میکنه که شما به اون کار نداشته باشید. فقط ببینید کدوم پروسس دارای استفاده ی نزدیک به صد بوده و غیر طبیعی پردازنده را اشغال میکند. سپس روی اون پروسس کلیک کن و End process بزن و yes کن. اسم اون پرسس رو هم بیا اینجا بگو
بله در تب process زیر ستون cpu درصد استفاده ی هر پروسس از پردازنده نمایش داده میشه البته به جز system idle process که درصد بیکار پردازنده را مشخص میکنه که شما به اون کار نداشته باشید. فقط ببینید کدوم پروسس دارای استفاده ی نزدیک به صد بوده و غیر طبیعی پردازنده را اشغال میکند. سپس روی اون پروسس کلیک کن و End process بزن و yes کن. اسم اون پرسس رو هم بیا اینجا بگو
سلام من نگاه کردم در حالت ی که صدایه فن و دمایه سی پیو بالا میره درصدا هیچکدوم حتی تا 2 درصدم نیست ولی این پایین منظورم پایین تسک منیجره درصد استفاده از سیپیو رو حدوده 65 درصد نشون میده. . یعنی یه برنامه مخفیه که داره از سیپیو استفاده میکنه؟؟؟؟/ ولی تا همین مرورگرو میبندم فورا میره رو حالت نرمال. نمیدونم مشکلش چیه ممنونم.
65 درصد برای وبگردی در سی پی یو های قدیمی زیاد نیست، دما رو چندان بالا نمیبره. یه شات از همون لیست پروسس ها بزار. آنتی ویروس داری؟ یادت میاد از کی و بعد از کدوم تغییر سیستمت اینطوری شد؟ مشغول بودن بی دلیل پردازنده هم میتونه خبر از وجود برنامه های مخرب بده هم کرش کردن یا بد اجرا شدن نرم افزارهای خودت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.