ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوکیا تو کره جنوبی هم تولید داره؟

mr_khodaei2008
13-11-2010, 18:38
سلام دوستان

من با یکی از دوستام پنجشنبه رفتیم یه ان900 بخریم (اصفهان ) رفتیم یه مغازه که داشت و بهمون گفت از من کره ای اصله من که تا حالا نشنیده بودم نوکیا تو کره گوشی بزنه با تعجب بهش گفتم که مگه نوکیا کره هم میزنه اون گفت جدیدا مدلهای بالا را میزنه خلاصه بعد کارتن گوش یرا اورد نوشته بود ساخت کره جنوبی وبهم گفت که اونا که میگن ازمون فلاندیه لیبل هستن که میچسبونن و جالب تر از همه بهم هم نشون داد که تو کارتن گوشی 2 تا لیبل ساخت فنلاند یکی برای کارتن و یکی برا پشت گوشی بود و بهم گفت ببین همه لیبل هستمن ولی من نچسبوندم سرتون را درد نیارم بلاخره ازش خریدیم

حالا ایا واقعا نوکیا تو کره هم گوشی تولید میکنه ؟

دوستان گوشی هم که خریدیم الان 2 تا مشکل داره

1- وقتی گوشی زنگ میخوره lcd گوشی روشن نمیشه و فقط صدای زنگ میاد و باید کلید قفل گوشی را بزنی و گوشی را از قفل در بیاری تا روشن بشه و ببینی کیه زنگ میزنه رو حالت سکوت هم همینطوره

2- بلوتوث گوشی روشن میشه و کار هم میده ولی نمیشه اسمش را عوض کرد

حالا دوستا مشکل چیه ایا نرو افزاریه و با اپدیت حل میشه ؟ یا سخت افزاریه ؟
ببرم به فروشنده بگم

ممنون از همتون که کمکم میکنید:10:

Ehsank2
14-11-2010, 10:11
سلام دوست عزیز فروشنده به شما راست گفته ان 900 ساخت کره اس غیر از کره هم نداره یعنی هنوز امتیاز تولیدش به کشور دیگه داده نشده یعنی فعلا ساخت کشور چینش نیست فنلاند هم که قربونش برم دیگه تولید نمیکنه کره تحت لیسانس فنلانده پشت کشوی گوشی که ال سی دی سواره نگاه کن نوشته تحت لیسانس فنلاند!مشکلات شما هم با آپدیت به احتمال زیاد حل میشه نرم افزاریه

shifter
14-11-2010, 12:15
سلام دوستان

من با یکی از دوستام پنجشنبه رفتیم یه ان900 بخریم (اصفهان ) رفتیم یه مغازه که داشت و بهمون گفت از من کره ای اصله من که تا حالا نشنیده بودم نوکیا تو کره گوشی بزنه با تعجب بهش گفتم که مگه نوکیا کره هم میزنه اون گفت جدیدا مدلهای بالا را میزنه خلاصه بعد کارتن گوش یرا اورد نوشته بود ساخت کره جنوبی وبهم گفت که اونا که میگن ازمون فلاندیه لیبل هستن که میچسبونن و جالب تر از همه بهم هم نشون داد که تو کارتن گوشی 2 تا لیبل ساخت فنلاند یکی برای کارتن و یکی برا پشت گوشی بود و بهم گفت ببین همه لیبل هستمن ولی من نچسبوندم سرتون را درد نیارم بلاخره ازش خریدیم

حالا ایا واقعا نوکیا تو کره هم گوشی تولید میکنه ؟

دوستان گوشی هم که خریدیم الان 2 تا مشکل داره

1- وقتی گوشی زنگ میخوره lcd گوشی روشن نمیشه و فقط صدای زنگ میاد و باید کلید قفل گوشی را بزنی و گوشی را از قفل در بیاری تا روشن بشه و ببینی کیه زنگ میزنه رو حالت سکوت هم همینطوره

2- بلوتوث گوشی روشن میشه و کار هم میده ولی نمیشه اسمش را عوض کرد

حالا دوستا مشکل چیه ایا نرو افزاریه و با اپدیت حل میشه ؟ یا سخت افزاریه ؟
ببرم به فروشنده بگم

ممنون از همتون که کمکم میکنید:10:
من 2 سال پيش N95 مدل 8 گيگ كره اي خريدم...البته فروشنده اش صادق نبود و بهم چيزي نگفت و چون ليبل فنلاند زده بود و من هم دقت نكرده بودم خريدمش.
بعدا تو همين p30 فهميدم كه گوشيم كره ايه...البته هيچ فرقي با فنلانديش نداره و كيفيتش هم به همون خوبيه و من راضيم ازش...!
اون دو تا مشكل هم با اپديت حل ميشه فكر كنم:20:

mr_khodaei2008
14-11-2010, 18:07
ممنون از همتون پس بايد اپديتش كنم

ولي من ديگه الان واقعا باورم شد كه بعضي فروشنده ها هي لاف ميان و ميگن از ما نلانده اصله و فلان و بيصار همش دروغه و همه ليبل هستن كه چسبوندن چون ديگه خودم ليبلش را به چشم ديدم

jamshidjap
14-11-2010, 23:52
بله
من 8800 دارم که کره اي هستش

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

بله
من 8800 دارم که کره اي هستش

POROMA2008
15-11-2010, 00:27
من هم X6-00دارم
نمی دونم ساخت کره یا چین یا مجارستان یا فلاند

اما پشتش زده مید این کره

Ehsank2
15-11-2010, 10:16
من هم X6-00دارم
نمی دونم ساخت کره یا چین یا مجارستان یا فلاند

اما پشتش زده مید این کره

معمولا گوشی های تاچ ومدل بالا رو کره میزنه که x6 هم یکی از اون مدل گوشی هاییه که کره میزنه دوست عزیز گوشی شما ساخت کره اس

t2download
21-11-2010, 20:55
دوست من گوشی توی کره نوکیا هم تولید میشه من هم ایکس 6 دارم 8 گیگش زده ساخت کره و کیفیتش هم بد نیست :5: