مشاهده نسخه کامل
: انتخاب يك لوگو نهايي گنوشاپ
c30tehran
13-11-2010, 15:36
شما از تصوير زير سه لوگو رو مي تونيد انتخاب كنيد
و با انتخاب طرح نهايي در انتها حتما ويرايش و تغيير رنگ و... خواهد شد
و كاملا مشخص هست كه اولين لوگو بالاترين لوگو مي باشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ليست لوگو ها با سايز بزرگتر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر
santamove
13-11-2010, 16:09
خوب برای سرگرمیه خودم یک لوگو برای شما دیزاین کردم!
sayanermia
13-11-2010, 17:34
به نظرم یه رنگ بندی شیک و ساده بهش بده!!
مثلا گنو خاکستری یا طوسی و شاب بشه قرمز! بدون border بدون gradient و بدون سایه!!
قله بلند
13-11-2010, 20:54
سلام.
طرح جناب santamove، من رو به یاد یه طرحی انداخت که می تونه متن و تصویر باشه. اگر به این طرح دقت کنید، حالتی از یک وسیله چرخ دار رو می بینید.
چون گنو+ شاپ هست یعنی من می رم که گنو بخرم یعنی به مکانی می رم که مرکز فروش گنو هست. حالا طوری شاپ رو طرح بندی کنید که حالت یه چرخ فروشگاه های خرید رو تداعی کنه و گنو رو بندازید توی این چرخ. حالا مثلاً یه خانم یا آقا یا هاله ای از یک انسان این چرخ رو داره توی این فروشگاه می بره.
من اینجور طرحی رو دوست دارم و هر چقدر به لیست طرح هاتون نگاه می کنم به دلم نمی چسبه.
یه وقت فکر نکنید این عجب آدمیه و نمی فهمه که چقدر زحمت کشیده شده.
santamove
13-11-2010, 21:05
سلام.
طرح جناب santamove، من رو به یاد یه طرحی انداخت که می تونه متن و تصویر باشه. اگر به این طرح دقت کنید، حالتی از یک وسیله چرخ دار رو می بینید.
چون گنو+ شاپ هست یعنی من می رم که گنو بخرم یعنی به مکانی می رم که مرکز فروش گنو هست. حالا طوری شاپ رو طرح بندی کنید که حالت یه چرخ فروشگاه های خرید رو تداعی کنه و گنو رو بندازید توی این چرخ. حالا مثلاً یه خانم یا آقا یا هاله ای از یک انسان این چرخ رو داره توی این فروشگاه می بره.
من اینجور طرحی رو دوست دارم و هر چقدر به لیست طرح هاتون نگاه می کنم به دلم نمی چسبه.
یه وقت فکر نکنید این عجب آدمیه و نمی فهمه که چقدر زحمت کشیده شده.
ممنونم از لطف شما....
حرف "گ" رو شبیه امواج رادیویی که تداعی کننده ارتباطات و اینترنت هست طراحی کردم!
حرف"ش" رو شیه اجتماع آدم ها طراحی کردم===>سه آدم=آرم اوبونتو=مفهوم اوپن سورس
حروف "آپ" هم شبیه سبدخرید سیار فروشگاهی طراحی کردم!!!
کادر قرمز هم حس اعتماد و جامعیت رو القا می کنه!
امیر آقا،
به نظر من، که یکبار هم یکجایی گفتم، نمی دونم کجا :دی کار برای طراحی لوگو با حروف فارسی کار ساده ای نیست، مخصوصا اگر بخواهید در لوگو مفهوم هم بگنجانید، من از طرحهای شما، طرح 4 رو می پسندم.
ولی دو نظر دارم، اول شما می تونید چون فروشگاه محصولات گنو/لینوکس هست، از یکی از آرم های گنو و یا لینوکس و یا هر دو استفاده کنید و در اون قالب هم طرح بزنید.
چون طرحهای بالا که ارائه دادید، یک قالب با رنگ بندی متفاوت هست.
دوم اینکه روی طرحهای صرفا مفهومی بدون وجود کلمه ی گنوشاپ هم کار کنید مانند:
در این طرح بجای آدم پنگوئن لینوکس و می تونید در سبد هم چند تا از لوگوهای دیستروها رو بگزارید!
البته این یک ایده ی ساده بود، برای اینکه منظور رو برسونم.
بعد میشه بین 3-4 تا طرح که در قالب و نه فقط رنگ بندی تفاوت دارند، یکی را انتخاب کرد.
ولی نهایتا از طرح های بالا من به 4 رای دادم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.