ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفي HD پلاير هاي A.C.RYAN PLAYON

صفحه ها : 1 [2]

hamidR15
13-06-2011, 15:56
سلام سياوش جان
فرموده بوديد:
"از امكانات مهم اين نسخه پخش بلوري با منوي كامل "
پس تنها نقص Playon!DVR-HD بر طرف شد.درسته ؟
تو پخش فايلهاي ISO Blu Ray با احجام و بيت ريتهاي بالا كه مشكلي تو فريم ور جديد نيست؟ايا تست كرديد؟
سياوش جان قيمت اگريت S100 چنده؟اگر بخواهيم با اي سي مقايسه كنيم چه امتيازها و يا نكات منفي نسبت به هم دارن.
ممنون

stb2xxx
13-06-2011, 21:36
سلام سياوش جان
فرموده بوديد:
"از امكانات مهم اين نسخه پخش بلوري با منوي كامل "
پس تنها نقص Playon!DVR-HD بر طرف شد.درسته ؟
تو پخش فايلهاي ISO Blu Ray با احجام و بيت ريتهاي بالا كه مشكلي تو فريم ور جديد نيست؟ايا تست كرديد؟
سياوش جان قيمت اگريت S100 چنده؟اگر بخواهيم با اي سي مقايسه كنيم چه امتيازها و يا نكات منفي نسبت به هم دارن.
ممنون

درود:

تو پخش فايلهاي ISO Blu Ray با احجام و بيت ريتهاي بالا كه در فريم ور جديد مشکلی وجود ندارد
به دلیل مفصل بودن بحث لطفا در hdmedia.ir پیگیری کنید.

حمید خان اگر قصد خرید دارید سریع اقدام کنید چون فقط 3 دستگاه باقی مانده ...

hamidR15
14-06-2011, 07:59
درود:

تو پخش فايلهاي ISO Blu Ray با احجام و بيت ريتهاي بالا كه مشكلي تو فريم ور جديد مشکلی وجود ندارد
به دلیل مفصل بودن بحث لطفا در hdmedia.ir پیگیری کنید.

حمید خان اگر قصد خرید دارید سریع اقدام کنید چون فقط 3 دستگاه باقی مانده ...
سلام
اتفاقا قسمت اول پستم رو ابتدا اونجا مطرح كردم،پاسخي نفرموديد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

freelife
14-06-2011, 19:51
نرم افزار BDSup2sub كه براي رفع عدم نمايش برخي زيرنويس هاي Sub/idx استفاده مي شود
گاهي به دليلي نامعلوم زمان شروع و پايان زيرنويس ها را تغيير مي دهد و بسيار به هم نزديك
مي شود كه در اين حالت يا اصلا به نمايش در نمي آيد زيرنويس مربوطه يا اينكه در كسري از ثانيه
ناپديد مي شود.
به نظر مي آيد زيرنويس هايي كه به هم نزديك مي باشند را به طور خودكار مي خواهد تصحيح كند
كه باعث خراب شدن تعداد زيادي زيرنويس مي شود . البته يك گزينه اتوماتيك در منوي آن وجود دارد
كه براي تصحيح زيرنويس هاي كه حداقل زمان نمايش را دارند به كار برده مي شود اما حتي با خاموش
بودن گزينه مربوط تفاوتي نيز نمي كند .
اما در لاگ كه نرم افزار در انتهاي هرتبديل توليد مي كند اگر چنين مشكلي وجود داشته باشد را قادر
خواهيم بود ببينيم كه شامل زيرنويس هايي است كه زمان شروع و پايان آن را تغيير داده است.
متاسفانه ساير نرم افزار هايي كه مي توانند بروي فايل هاي از نوع sub/idx تغييرات انجام دهند از جمله
subtitlecreator خروجي آن را پلير نمي تواند نمايش دهد.

salehi.com
15-06-2011, 19:26
دوستان دقت کنن که این پلیر تنها از پروفایل 1.0 پشتیانی می کنه و همون طور که تو خوده توضیحات مربوط به فرمور جدید نوشته می تونه منو های سبک بلوری رو پشتیبانی کنه. همچنین پی آی پی و... هم پشتیانی نمی شه.

پس به هیچ عنوان انتظار نداشته باشین که اکثر منوهای بلوری رو واستون بیاره. چون بلوری های جدید اکثرا دارای منوی جاوا هستن که پشتیانی نمیشه. فقط تعداد کمی از بلورها(قدیمی ها) که منوی آنچنانی هم ندارند قابل پخش خواهند بود.
همچنین ممکنه امیدی هم به پشتیبانی از جاوا به علت محدودیت های سخت افزاری نباشه.

stb2xxx
18-06-2011, 14:19
دوستان دقت کنن که این پلیر تنها از پروفایل 1.0 پشتیانی می کنه و همون طور که تو خوده توضیحات مربوط به فرمور جدید نوشته می تونه منو های سبک بلوری رو پشتیبانی کنه. همچنین پی آی پی و... هم پشتیانی نمی شه.

پس به هیچ عنوان انتظار نداشته باشین که اکثر منوهای بلوری رو واستون بیاره. چون بلوری های جدید اکثرا دارای منوی جاوا هستن که پشتیانی نمیشه. فقط تعداد کمی از بلورها(قدیمی ها) که منوی آنچنانی هم ندارند قابل پخش خواهند بود.
همچنین ممکنه امیدی هم به پشتیبانی از جاوا به علت محدودیت های سخت افزاری نباشه.

در توضیحات نوشته منوی سبک بلوری رو پشتیبانی کنه ؟؟؟؟ کجاش ؟؟؟

اینارو از کجا آوردی اینا هم در توضیحات نوشته شده بود؟؟؟؟...پس به هیچ عنوان انتظار نداشته باشین که اکثر منوهای بلوری رو واستون بیاره. چون بلوری های جدید اکثرا دارای منوی جاوا هستن که پشتیانی نمیشه. فقط تعداد کمی از بلورها(قدیمی ها) که منوی آنچنانی هم ندارند قابل پخش خواهند بود؟

یا اینا ؟؟؟؟؟؟؟؟.....همچنین ممکنه امیدی هم به پشتیبانی از جاوا به علت محدودیت های سخت افزاری نباشه.

عجب شما چه چیزا از توضیحات خوندید که اصلا نوشته نشده.... باریکلا

البته اینم بگم از این دستگاه دیگه موجود نیست ...

salehi.com
18-06-2011, 16:44
پست شماره 249
فريمور جديد براي پلير dvr با 17 امكان جديد و منوي جديد :

6. Added BD-Lite Menu support for displaying Profile 1.0 menu in supported BD titles

خب این چیزیه که نوشته و من هم توضیحاتی که دادم به استناد این جمله بوده. و چون اطلاعاتی در زمینه بلوری و پروفایل 1.0 داشتم، اون توضیحات رو اضافه کردم.

اگه اشتباه برداشت کردم لطفا توضیح بدین من هم آگاه می شم. بالاخره شما با خود ستگاه سر و کار داشتین و...

از منوی جاوا پشتیبانی می کنه؟

stb2xxx
19-06-2011, 16:32
پست شماره 249
فريمور جديد براي پلير dvr با 17 امكان جديد و منوي جديد :

6. Added BD-Lite Menu support for displaying Profile 1.0 menu in supported BD titles

خب این چیزیه که نوشته و من هم توضیحاتی که دادم به استناد این جمله بوده. و چون اطلاعاتی در زمینه بلوری و پروفایل 1.0 داشتم، اون توضیحات رو اضافه کردم.

اگه اشتباه برداشت کردم لطفا توضیح بدین من هم آگاه می شم. بالاخره شما با خود ستگاه سر و کار داشتین و...

از منوی جاوا پشتیبانی می کنه؟

از ایزوی بلوری بدون قفل و منوی جاوا BD-J پشتیبانی مینکه ولی در حال حاضر از BDA / AACS پشتیبانی نمی کنه اونهم نه بدلیل سخت افزار بلکه نداشتن لیسانس علت این عدم پشتیبانی هستش...

salehi.com
19-06-2011, 16:40
با این تفاسیر، منوی اریجینال بلوری رو بطور کامل پشتیبانی می کنه؟ و امکان دسترسی از طریق منوی اریجینال به جلوه های ویژه و سایر قسمت های بلوری وجود داره؟
می تونم بپرسم شما چندتا بلوری رو تست کردین؟ و اسماشون چی بوده؟
پشتیبانی از PIP چطور؟

stb2xxx
19-06-2011, 16:49
من حدود 100 تا ایمیج دارم تا حالا چند تایی تست کردم مشکلی نداشتن ...از جمله :

Ice Age II
PLANET EARTH
Shakira - Oral Fixation Tour
Apocalypto
Black Hawk Down

و البته چند تایی هم مشکل داشتن بلافاصله بعد از انتخاب دستگاه ریست شده

salehi.com
19-06-2011, 17:20

Ice Age II
PLANET EARTH
Apocalypto
Black Hawk Down

همه عنوان هایی که نام بردین رو من دارم. ولی هیچ کدوم BD-Java نیستند.

stb2xxx
19-06-2011, 17:29
همه عنوان هایی که نام بردین رو من دارم. ولی هیچ کدوم BD-Java نیستند.

مگه من گفتم BD-Java هستن ؟

stb2xxx
19-06-2011, 17:38
Full BD-ISO menu doesn't support require a BDA / AACS license

hamidR15
19-06-2011, 18:23

Ice Age II
PLANET EARTH
Apocalypto
Black Hawk Down

سلام سياوش جان
ميشه لطف كني حجم فيلمهائي كه نام بردي رو به همراه نوع صدا و تعداد كانالهاي آنها رو بنويسي؟ممنون.

salehi.com
19-06-2011, 18:38
مگه من گفتم BD-Java هستن ؟

از لحاظ فنی پروفایل 1.0 قادر به پشتیبانی از BD-J نیست. حداقل باید پروفایل 1.1 باشه. حالا شما می گین پشتیبانی می کنه، من دیگه نمی دونم!! این چندتایی هم که به عنوان تست نام بردین که هیچ کدوم BD-J نبودن. پس چطوری به این نتیجه رسیدین که از BD-J پشتیبانی می کنه؟

Full BD-ISO menu doesn't support require a BDA / AACS license

لطفا بگین دقیقا عین این عبارت از کجا اومده. یعنی منبع از کجاست؟

m365
19-06-2011, 19:31
سلام
دستگاه من امروز رسید ac ryan
زیرنویس srt فارسی رو با utf8 چرت و پرت مینویسه
با عربی هم کلمات گچ پژ دار رو جدا جدا نشون میده
آخرین نرم افزار رو هم روش نصب کردم ولی بازم همونه که بود

چیکار کنم ؟
دستگاه شما هم اینطوریه؟

stb2xxx
20-06-2011, 08:22
سلام
دستگاه من امروز رسید ac ryan
زیرنویس srt فارسی رو با utf8 چرت و پرت مینویسه
با عربی هم کلمات گچ پژ دار رو جدا جدا نشون میده
آخرین نرم افزار رو هم روش نصب کردم ولی بازم همونه که بود

چیکار کنم ؟
دستگاه شما هم اینطوریه؟

از آخرین Essential_r2607 فریمور استفاده لینک زیر :

---------- Post added at 08:21 AM ---------- Previous post was at 08:20 AM ----------

از لحاظ فنی پروفایل 1.0 قادر به پشتیبانی از BD-J نیست. حداقل باید پروفایل 1.1 باشه. حالا شما می گین پشتیبانی می کنه، من دیگه نمی دونم!! این چندتایی هم که به عنوان تست نام بردین که هیچ کدوم BD-J نبودن. پس چطوری به این نتیجه رسیدین که از BD-J پشتیبانی می کنه؟

لطفا بگین دقیقا عین این عبارت از کجا اومده. یعنی منبع از کجاست؟

بلوری BD-J پشتیبانی نمیشه

---------- Post added at 08:22 AM ---------- Previous post was at 08:21 AM ----------

سلام سياوش جان
ميشه لطف كني حجم فيلمهائي كه نام بردي رو به همراه نوع صدا و تعداد كانالهاي آنها رو بنويسي؟ممنون.

در اولین فرصت ...

mrm88
01-07-2011, 02:03
سلام جناب stb2xxx مدل HD2 ای سی رایان رو از تو سایتش دیدم! کی میارین؟ قیمت چنده؟ من طالبش شدم و یک سوال برای اینکه دیگه خیالم راحت بشه! آیا با مدل HD2 میشه بدون دردسر زیرنویس SRT فارسی (بدون مشکل کامل) رو روی فیلم ها باز کرد؟
ممنون میشم زود جواب بدین

stb2xxx
01-07-2011, 10:31
سلام جناب stb2xxx مدل HD2 ای سی رایان رو از تو سایتش دیدم! کی میارین؟ قیمت چنده؟ من طالبش شدم و یک سوال برای اینکه دیگه خیالم راحت بشه! آیا با مدل HD2 میشه بدون دردسر زیرنویس SRT فارسی (بدون مشکل کامل) رو روی فیلم ها باز کرد؟
ممنون میشم زود جواب بدین

درود :

متاسفانه به دليل تحريمات ايران هنوز نمونه هاي دستگاه به دستمون نرسيده و ...

stb2xxx
02-07-2011, 08:53
فريمور جديد براي ACR-PV76120 v8.5.x.r4585 Playon!DVR-HD :

Change log

Improved areas where requiring a password input, the entry does not show up under the virtual keyboard input field and not saved under Input History
Improved correct sorting of titles alphabetically when locating Jukebox index.htm over network
Improved various menu language translations and OSD errors
Improved displaying of music title in ID3 tag during playback instead of the file name
Improved USB keyboard workability in various environment
Improved Shortcast now shows the progress and total amount of items loading
Add Subtitle On/Off option under SETUP - MISC to set default action of displaying subtitles on playback
Add more zoom options, 0.9x > 0.7x > 0.5x after the last X:100% Y:100% selection
Fix incorrect Hebrew display in EPG
Fix Folder Protection bug of not unlocking when the default password '0000' is changed
Fix Clear History to remove records under Recently Added Music and Recently Added Movies instead of hiding them
Fix screensaver of not starting when a video playback is paused
Fix reboot when pressing enter key on an empty Mediafly search entry
Fix pressing Home button when playing any music will randomly stop playback
Fix Photo Slideshow not being able to pause when the Pause button is pressed. Works on with both Play and Pause button.
Fix YouTube XL not loading on the first entry
Fix Shoutcast when fetching large results will randomly freeze the unit
Fix time indicator mis-matched when doing a time skipping (pressing left/right button) after a GOTO operation
Fix incorrect YouTube view count
Fix during video zoomed condition, pressing 'audio', 'subtitles' or 'info' will reset zoom mode
Supports Underline and Italic parameters in SRT subtitles
Supports both ID3v2.4 UTF-8 and ID3v2.3 UTF-16 tags

:

mrm88
02-07-2011, 13:04
درود :

متاسفانه به دليل تحريمات ايران هنوز نمونه هاي دستگاه به دستمون نرسيده و ...

تحریم واسه برنداییه که تو ایران نمایندگی ندارند! و چون برندت نمایندگی داره(از تو سایتش دیدم) پس نرسیدن به خاطر تحریم بی معنیه!

stb2xxx
02-07-2011, 14:06
تحریم واسه برنداییه که تو ایران نمایندگی ندارند! و چون برندت نمایندگی داره(از تو سایتش دیدم) پس نرسیدن به خاطر تحریم بی معنیه!

در این چند ماهه سخت گیری بیشتر شده ...

stb2xxx
04-07-2011, 12:46
WIFI ACR- WN10002 مخصوص Playon!HD Essential رسید

freelife
25-07-2011, 15:29
بعد از چند ماه هنوز شركت نتوانسته يه فونت فارسي ديگه جايگزين كنه؟
حالا اگر مشتري خارجي بود كلي هم عذر خواهي و التماس مي كردن ،
اما براي ايراني تره هم خرد نمي كنن.

freelife
30-07-2011, 16:35
در هنگام كار با BDsup2sub دقت كنيد اگر فايل sub/idx شما بعضي از خطوط زيرنويس آن همپوشاني
زماني داشته باشند يعني پايان يك زيرنويس ديرتر از شروع زيرنويس بعدي باشد اين نرم افزار هنگم
تصحيح گاهي جوري اين زمانهاي را تغيير مي دهد كه زمان شروع و پايان آن زيرنويس يا يكي مي شود
يا بسيار نزديك هم و در نتيجه زيرنويس مورد نظر اصلا ديده نخواهد شد گاهي مقدار بسيار زيادي
از زيرنويس ها دچارچنين مشكلي مي شوند و از دست مي روند متاسفانه امكام خاموش كردن
اين تصحيحي كه نرم افزار به صورت اتوماتيك انجام مي دهد وجود ندارد و كوچكترين خطاي زماني را
تصحيح مي كند كه اگر اين كار را نمي كرد زيرنويس ها از دست نمي رفت.
اگر نرم افزار ديگري براي قابل نمايش كردن فايلهاي sub/idx هست بدون اينكه دست به زمانهاي شروع
و پايان فايل بزند بسيار خوب خواهد شد و اين مشكل حل خواهد شد.

reza66kh
04-08-2011, 11:32
لظفا قیمت این ذستگاه رو بگین
ایا این پلیر از زیرنویس فارسی sub/idx هم پشتیبانی میکنه ؟
اگه نه ایا دستگاه مشایه دیگه ای رو میشناسین که بتونه زیرنویس فارسی sub/idx و srt رو پخش کنه ؟

stb2xxx
08-08-2011, 12:01
لظفا قیمت این ذستگاه رو بگین
ایا این پلیر از زیرنویس فارسی sub/idx هم پشتیبانی میکنه ؟
اگه نه ایا دستگاه مشایه دیگه ای رو میشناسین که بتونه زیرنویس فارسی sub/idx و srt رو پخش کنه ؟

این دستگاه در حال حاضر موجود نیست شما می تونید از دستگاه جدیدی که وارد میشه استفاده کنید این دستگاه هم مشکلی با زیر نویس فارسی به هر فرمتی نداره و میتونید فونت دلخواه رو هم انتخاب کنید :

stb2xxx
08-08-2011, 12:08
در تست که توسط داریو بلوری USB با هر دو دستگاه Playon!HD Essential و Playon!DVR-HD انجام دادم هر دو دیسک بلوری Resident Evil: Afterlife را بدون مشکل پخش کردن و البته Playon!DVR-HD با منوی کامل پخش کرد

lurenzo
08-08-2011, 15:25
این دستگاه در حال حاضر موجود نیست شما می تونید از دستگاه جدیدی که وارد میشه استفاده کنید این دستگاه هم مشکلی با زیر نویس فارسی به هر فرمتی نداره و میتونید فونت دلخواه رو هم انتخاب کنید :

سلام.
هنوز دقیق مشخص نیست که کی وارد میشه؟

stb2xxx
08-08-2011, 15:34
سلام.
هنوز دقیق مشخص نیست که کی وارد میشه؟

درود :

اواخر مرداده ماه

lurenzo
09-08-2011, 21:19
میشه یه عکس از یه فیلم با زیرنویس فارسی srt در حال پخش بذارید ، ببینم فونت زیرنویسش چه شکلیه!!؟

stb2xxx
09-08-2011, 22:00
[/COLOR]
میشه یه عکس از یه فیلم با زیرنویس فارسی srt در حال پخش بذارید ، ببینم فونت زیرنویسش چه شکلیه!!؟

در تاپیک مدل مربوطه پیگیری شود :

lurenzo
09-08-2011, 23:10
[/COLOR]

دوست عزیز شما با اکستریمر امکان تعویض فونت دلخواه رو دارید و نیازی به عکس نیست روش کار نیز به این صورت که دستگاه یه فولدر یوزر فونت بر روی هارد درست میکنه و شما فوت های مورد علاقه خودتون رو در اون کپی مکنید و در حین پخش فیلم اون رو لود میکنید و هر کدوم دوست داشتید انتخاب میکنید

خیلی جالبه!
یعنی با هیچکدوم از فونت های فارسی مشکلی نداره؟ این قضیه رو خودتون تست کردید؟

stb2xxx
10-08-2011, 09:24
خیلی جالبه!
یعنی با هیچکدوم از فونت های فارسی مشکلی نداره؟ این قضیه رو خودتون تست کردید؟

لطفا در این تاپیک پیگیری کنید:

stb2xxx
10-08-2011, 10:26
دوستانی که پلیر به همراه ضبط و گیرنده دیجیتال می خوان فعلا فقط مدل هیوندایی موجوده :

freelife
11-08-2011, 10:37
[/COLOR]

دوست عزیز شما با اکستریمر امکان تعویض فونت دلخواه رو دارید و نیازی به عکس نیست روش کار نیز به این صورت که دستگاه یه فولدر یوزر فونت بر روی هارد درست میکنه و شما فوت های مورد علاقه خودتون رو در اون کپی مکنید و در حین پخش فیلم اون رو لود میکنید و هر کدوم دوست داشتید انتخاب میکنید

اين خيلي مسخره است كه با ورود دستگاه جديد پشتيباني از مدل قديم پايان يافته و مشتري را به
خريد مدل جديد ترغيب مي كنند ، احتمالا سال ديگه همين موقع خريداران اين دستگاه جديد
به خريد مدل ديگري كه مشكلاتش حل شده توصيه خواهند شد.
دوستان دقت كنند كه نمايندگي فروش فقط به فروش دستگاهها فكر مي كند و مشكلات نرم و سخت افزاري
دستگاههاي شما را پيگيري نخواهد كرد همانطور كه بعد از 6 ماه نتوانست شركت سازنده را راضي به
تعويض فونت كند . در انتخاب فروشنده دقت كنيد.

stb2xxx
13-08-2011, 20:39
فریمور جدید برای مدل DVR :

چندين مورد اصلاحي :
برطرف شدن مشكل هنگ بر روي بعضي از ايميج بلوري ها
بهبود سرعت در قسمت ----T
بهبود عملكرد بعد از انتشار GUI 2.0
بهبود در استفاده از كيبورد و موش
برطرف شدن مشکل قفل نمودن فولدر ها
امکان تنظیمات زیر نویس در منو
پيشنهاد ميكنم كيله كاربران پلير خود را به اين نسخه ارتقا دهند چون بدون ترديد ديگر به روز رساني براي رابط كاربري قبلي منتشر نخواهد شد
در كل مي توان AC RYAN حتي با وجود اشكلات موجود براي ساخت اين رابط كاربري جديد براي كليه دستگاه هاي خود مورد تقدير قرار داد

powermgh
26-08-2011, 13:35
سلام به همه.
برای من دستگاه PlayOnHD Essential را از کانادا آوردن و بعدش هم دانگل یو اس بی ACR-WN10001 را برام فرستادن.
مشکل اینه که این دانگل با این دستگاه نمیتونه هیچ شبکه WiFi ای رو شناسایی کنه. تو فورومهای خارجی سرچ کردم میگفتند که باید ACR-WN10002 را تهیه کنم. آیا کسی این تجربه را داره؟

ali.gazen
26-08-2011, 17:46
آقا من يه سوال ساده داشتم ؛ بالاخره اين دستگاه گيرنده ي ديجيتال هم هست يا خير ؟

stb2xxx
26-08-2011, 18:51
آقا من يه سوال ساده داشتم ؛ بالاخره اين دستگاه گيرنده ي ديجيتال هم هست يا خير ؟

فقط مدل playon dvr گيرنده ي ديجيتال هم هست

ali.gazen
27-08-2011, 00:04
آقا اين مدلplayon dvr كه گيرنده ي ديجيتال هم هست، قيمتش چنده ؟
من شنيدم يه هارد يك ترا بايت هم روشه ، درسته يا نه ؟
جايي براي خريد سراغ داريد يا خير ؟
بين اين و نواترون كدوم بهتره ؟

مرسي

stb2xxx
27-08-2011, 08:40
سلام به همه.
برای من دستگاه PlayOnHD Essential را از کانادا آوردن و بعدش هم دانگل یو اس بی ACR-WN10001 را برام فرستادن.
مشکل اینه که این دانگل با این دستگاه نمیتونه هیچ شبکه WiFi ای رو شناسایی کنه. تو فورومهای خارجی سرچ کردم میگفتند که باید ACR-WN10002 را تهیه کنم. آیا کسی این تجربه را داره؟

برای دستگاه PlayOnHD Essential بايد از دانگل یو اس بی ACR-WN10002 استفاده كنيد ميتونيد از نمايندگي ايران بگيريد

r-k
31-08-2011, 17:42
با سلام
گیرنده این دستگاه هیوندای چند تیونر است ؟
یعنی امکان ضبط یک کانال و مشاهده کانال دیگر و یا ضبط همزمان 2 کانال مختلف را دارد ؟

stb2xxx
04-09-2011, 21:10
با سلام
گیرنده این دستگاه هیوندای چند تیونر است ؟
یعنی امکان ضبط یک کانال و مشاهده کانال دیگر و یا ضبط همزمان 2 کانال مختلف را دارد ؟

تك تينونره هستش و امکان ضبط یک کانال و مشاهده کانال دیگر و یا ضبط همزمان 2 کانال مختلف را نداره

aliseadabady
06-09-2011, 19:35
آقا من دستگاه هیوندا رو خریدم ولی زیر نویسو نشون نمیده باید چی کار کنم وقتی دگمه sub رو میزنم اصلا نمیشه وارد قسمت تغیرات زیر نویس شد

stb2xxx
06-09-2011, 21:04
آقا من دستگاه هیوندا رو خریدم ولی زیر نویسو نشون نمیده باید چی کار کنم وقتی دگمه sub رو میزنم اصلا نمیشه وارد قسمت تغیرات زیر نویس شد

1-ابتدا فریمور دستگاه رو آپگرید کنید
2-بعضی از زیرنویس های sub ,idx با پلیرها ناسازگارند به تاپیک زیر بروید:

3-در زیرنویس های sub,idx قسمت تنظیمان مانند رنگ,سایز...غیر فعال است
4-نام زیرنویس مورد نظر را با نام فیلم همنام نمایید

dirty_coat
29-09-2011, 01:07
من دستگاه ac ryan دارم هرکاری میکنم زیرنویس sub/idx رو نشون نمیده
همه ی این کارهایی که بالا گفتین رو انجام دادم حالا چیکار کنم؟

stb2xxx
29-09-2011, 09:31
من دستگاه ac ryan دارم هرکاری میکنم زیرنویس sub/idx رو نشون نمیده
همه ی این کارهایی که بالا گفتین رو انجام دادم حالا چیکار کنم؟

کار دیگه نمی شه انجام داد

Alishmas
30-09-2011, 11:09
يه hd player که mkv و زيرنويس(Sub/Idx) رو ساپورت کنه چقدره قيمتش ؟ از چقدر تا چقدر ؟

vhdarj
30-09-2011, 11:19
xtreamer prodigy
playon dvr hd
Novatron NTR-S20
HYUNDAI HMB-R600K
میخوام اچ دی پلیر بگیرم که دی وی بی هم داشته باشه . و پشتیبانی کامل از زیر نویس فارسی هم انجام بده. ایمج دی وی دی و بلو ری رو هم پخش کنه به راحتی
این ها در مقایسه با هم چه برتری هایی دارند؟

اگر قیمت ها رو هم میدونین ، لطف کنین بگین چون مهمه

vhdarj
02-10-2011, 13:08
لطفا راهنمایی کنید

vhdarj
02-10-2011, 13:43
فکر کنم باید منتظر باشم تا xtreamer prodigy بیاد

amir255
03-10-2011, 10:20
فکر کنم باید منتظر باشم تا xtreamer prodigy بیاد
با توجه به قیمت 220تومنی xtreamer sidewinder2 خیلی بعیده prodigy قیمتش زیر 360 70تومن باشه

poonel
21-10-2011, 22:48
A.C.Ryan play on چند قیمته؟
اسم دقیقش تو ایران چیه؟ essential؟ HD2 ؟

این بهتره یا WD؟

stb2xxx
22-10-2011, 20:58
A.C.Ryan play on چند قیمته؟
اسم دقیقش تو ایران چیه؟ essential؟ HD2 ؟

این بهتره یا WD؟

ای سی راین 2 مدلش وارد ایران شد و دارای قابلیت های خوبی بود ولی فعلا موجود نیست و با ارائه چیپ ست های جدیدتر ما تصمیم به ارائه دستگاه های به روز و جدیدتر گرفتیم و اين عملكرد ادامه خواهد داشت از جمله این پلیرها اکستریمر است كه با چيپ ست هاي 2011 توسط شركت معتبري مانند ای سی راین توليد شده و داراي امكانات كم نظير از جمله شبكه wifi داخلي پورت usb3 و امكان ارتباط با محصولات اپل و ... ميباشد

هر دو مدل WDTV LIVE وWDTV LIVE HUB دارای چیپ های قديمي سال 2009 هستند

khalil12345
22-10-2011, 21:57
ای سی راین 2 مدلش وارد ایران شد و دارای قابلیت های خوبی بود ولی فعلا موجود نیست و با ارائه چیپ ست های جدیدتر ما تصمیم به ارائه دستگاه های به روز و جدیدتر گرفتیم و اين عملكرد ادامه خواهد داشت از جمله این پلیرها اکستریمر است كه با چيپ ست هاي 2011 توسط شركت معتبري مانند ای سی راین توليد شده و داراي امكانات كم نظير از جمله شبكه wifi داخلي پورت usb3 و امكان ارتباط با محصولات اپل و ... ميباشد

هر دو مدل wd و wd hub دارای چیپ های قديمي سال 2009 هستند

سلام شما ایدی یاهو میدین من باهاتون بحرفم.میخوام مشاوره کنم باتون

stb2xxx
26-10-2011, 23:27
سلام شما ایدی یاهو میدین من باهاتون بحرفم.میخوام مشاوره کنم باتون

تاپیک درست کنید تا همه استفاده کنن

kia.Tahamtan
05-11-2011, 20:11

هر دو مدل WDTV LIVE وWDTV LIVE HUB دارای چیپ های قديمي سال 2009 هستند

سلام دوست عزیز من میخوام مدل ----t دار اکستریمر بخرم.
فکر کنم باید prodigy رو بگیرم.
شما موجود دارید؟قیمتش ؟ از کجا میشه تهیه کرد؟

shahrashoob
13-11-2011, 10:14
با سلام خدمت دوستان
Firmware جديد دستگاه PlayOn Essential توسط سازنده در سايت شركت AC ryan قرار گرفته است

kia.Tahamtan
15-11-2011, 20:30
سلام من میخوام اکستریمر پرودیجی یا ای سی ریان بخرم.از کجا میتونم تهیه کنم؟

vvc
25-11-2011, 15:58
با سلام خدمت دوستان
Firmware جديد دستگاه PlayOn Essential توسط سازنده در سايت شركت AC ryan قرار گرفته است

این فریمور جدید امکاناتش چیه ؟

helijoop
31-12-2011, 10:32
لطفا اگر کسی تست کرده در مورد این فرمور جدبد اطلاعات قرار بده، فونت فارسی، ساب فارسی و ....

stb2xxx
01-02-2012, 19:48
نرم افزار به روز رسانی مدل PVR نسخه Version v8.5.x.r7317 :

New Features / Improvements / Bug Fixes
Version v8.5.x.r7317
what’s new in this release
1. Improved Goto function, now able to directly input numeric on the entry fields
2. Improved various menu language translations and OSD errors
3. Improved audio playing indicator bar to match with the current progress of playback
4. Improved sync with various .txt subtitle formats
5. Improved subtitles handling
(a) Multiple SRT subtitles for a video, naming the desired subtitle file the same as the video name will make it the default subtitle during playback
Example;
If you have 'Avatar.mkv' video and 'Avatar.srt', 'Avatar.dutch.srt', 'Avatar.german.srt', etc
Avatar.srt will be the default subtitle
If you prefer to have other subtitle as the default subtitle, just rename that to 'Avatar.srt'
(b) Only subtitles that are relevant to the video being played will be displayed and selectable
Example;
If you have 'Avatar.mkv' and 'Iron Man.mkv' together with 'Avatar.srt' and 'Iron Man.srt' subtitles in a single folder
When playing 'Avatar.mkv' and pressing the subtitle button will only display and let you select 'Avatar.srt'. 'Iron Man.srt' will not be seen as a selectable subtitle
6. Added audio setting that can be directly accessed when pressing the MENU button during audio/video playback
7. Added 'Show all files' option in SETUP - SYSTEM menu to provide users the flexibility of manipulating files that are otherwise filtered out by the system as non-media types
8. Added Thai and Hebrew virtual keyboard layout and input method
9. Added support for PGS subtitles in MKV container
10. Added scan HDD utility to check and automatically fix any NTFS file system errors
11. Fixed random system reboot when accessing the SETUP menu during video playback
12. Fixed prompting of HDD format when system is upgraded to version r5440 with the internal HDD already formatted by the previous SDK platform (version r4824 and earlier)
13. Fixed error message 'Unable to service request' from appearing when setting a username/password for FTP
14. Fixed the limit of maximum 15 subtitles placed in a single folder
15. Fixed missing audio channels when playing back video with multi-channel AAC audio via an external amplifier
16. Fixed constant rebooting problem caused by the index file being corrupted after scanning any MP3 files with
an ID3 tag that contains a large file size embedded image
17. Fixed system reboot when loading a Jukebox created with AC Ryan YAMJ Installer v2.0
18. Fixed random system freeze when exiting or stopping from playing a movie in Movie Jukebox
19. Fixed unable to display YAMJ generated TV Series and Boxsets in Movie Jukebox
20. Fixed broken service to NBC TODAY SHOW in Video Podcast
21. Fixed no audio bug when using certain services in Internet Media if you are using SPDIF/OPTICAL connection to an external amplifier
22. Fixed during audio playback, ID3 details does not appear after returning from screensaver, MENU options or SETUP
23. Fixed unable to load subtitles when default subtitle option in Setup > Misc > Subtitle is turned off
24. Fixed during a paused video playback and screen saver appears with option set to Photo Album or Flickr, will cause the system to reboot
Note: Due to a Realtek SDK limitation, only the default screen saver image will appear during a paused video playback
25. Fixed unable to create new folder on network when copying/moving files
26. Fixed unable to access a password protected network location that has been added to the Shortcuts menu
27. Fixed unable to load .m3u playlist over network
28. Moved Shortcuts menu to the third listed menu on the Home Screen
29. Moved "Stretch" option as the first selection when pressing the Zoom button during video playback

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

as2007
04-02-2012, 19:21
سلام
بمن میخوام یه hd player بگیرم اما واقغا گیج شدم چی بگیرم میشه یه راهنمایی کنید کدوم مدل بهتره و از کجا باید تهیه کرد قیمتش هم زیاد مهم نیست در حد 200 300 تومان باشه
مرسی

stb2xxx
07-02-2012, 18:26
سلام
بمن میخوام یه hd player بگیرم اما واقغا گیج شدم چی بگیرم میشه یه راهنمایی کنید کدوم مدل بهتره و از کجا باید تهیه کرد قیمتش هم زیاد مهم نیست در حد 200 300 تومان باشه
مرسی

درود :

در خرید EGREAT R6S شک نکنید :

1- استفاده از آخرین چیپ ست و سرعت بالا REALTEC با سرعت 750 مگاهرتز و 512 مگابایت رم DDR3
2-پشتیبانی کلیه فرمت ها ی تصویری و فایل 3D مانند بلوری , MKV
3-بدون فن و بی صدا با مصرف کم
4- ساپورت کامل زیر نویس های فارسی SUB,IDX,SRT
5-سیستم عامل اندروید
6-کنترل مناسب و ساپورت موس و کیبورد
7-ساپورت هارد 3 ترابایتی از پورت ESATA
8-کوچک و قابل حمل
9- 2 عدد پورت USB
10- دارای صفحه نمایشگر
11-دارای وب بروزر
12-فول اچ دی 1080p با 12bit با HDMI 1.4

.........

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][COLOR="Silver"]

شهرام11
11-02-2012, 19:11
قيمت EGREAT R6Sالان چنده؟

stb2xxx
11-02-2012, 19:31
قيمت EGREAT R6Sالان چنده؟

به سایت مربوطه ایمیل بزنید

rezakf
12-09-2012, 17:40
باسلام
دوستاني كه اطلاع دارن ظاهرا ميشه فريم وير اين دستگاهو (acryan) روي (patriot box office) ريخت ميخواستم بدونم كدوم ورژن و بايد استفاده كنيم واگه خواستيم برگردونيم بحالت اول ميشه ومشكلي پيش نمياد ؟
ممنون ميشم دوستان كمك كنن

danial4
15-10-2012, 14:37
باسلام
دوستاني كه اطلاع دارن ظاهرا ميشه فريم وير اين دستگاهو (acryan) روي (patriot box office) ريخت ميخواستم بدونم كدوم ورژن و بايد استفاده كنيم واگه خواستيم برگردونيم بحالت اول ميشه ومشكلي پيش نمياد ؟
ممنون ميشم دوستان كمك كنن
منم دقیقا همین سوال رو دارم ، هدفم از این کار اینه که بتونم SRT فارسی رو تو این دستگاه پخش کنم .

pan_1356
16-10-2012, 07:26
به این لینک مراجعه کنید

stb2xxx
10-12-2012, 19:43
نرم افزار به روز رسانی مدل PVR نسخه Version PV76120_v8.5.3.r8755 :

yadegare_behesht
14-05-2013, 16:25
منم دقیقا همین سوال رو دارم ، هدفم از این کار اینه که بتونم SRT فارسی رو تو این دستگاه پخش کنم .

بله 100 درصد شدنی هست

به این آموزش مراجعه کنید

ms368
09-08-2013, 13:31
با سلام
دوستان کسی میدونه قیمت این پلیر در حال حاضر چقدره ؟

لینکی برای خرید ازش دارید ؟

mrnoor
12-01-2014, 00:42
با سلام
دوستان کسی میدونه قیمت این پلیر در حال حاضر چقدره ؟

لینکی برای خرید ازش دارید ؟

من یکی شو دارم که دو سال پیش از HDMedia خریدم، الان با توجه به اینکه یه تلویزیون ال جی اسمارت تی وی گرفتم که قابلیت پخش اکثر فرمتها رو از روی هارد 2 ترابایتیم داره میخوام بفروشمش. اگر دوست داشتی با من تماس بگیر: 09192487789