مشاهده نسخه کامل
: دستگاه تبدیل صدای 2.1 کانال به 5.1 کانال برای Mp3 Player
سلام دوستان من ی اسپیکر ادیفایر مدل R501 دارم که صدای محشری داره
میخاستم ببینم دستگاهی هست که بتونم خروجی 2.1 پلیر رو تبدیل کنه به 5.1 تا R501 بتونه بترکونه
برای سیستم که کارت صدا گرفتم ولی برای پلیر آیا کارت صدایی هست که اکسترنال باشه و ورودیش 2 کانال و خروجیش 5.1 باشه تا بتونه بیس خوبی به R501 بده :دی ؟؟
golmohammadi
25-11-2010, 17:26
سلام
تبدیل که به هر حال میشه ساخت
اما چند کانال صداشون یکی میشه
ولی بلندیش کم نمیاره
یک تبدیل بسیار ساده هست که از یک فیش استریو 2 تا خروجی میده
که میتونی از این استفاده کنی
عکسو ببین
اولی را ترجیح میدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nazanin66
27-11-2010, 22:09
سلام
من دومی رو دارم...خوب نیست...بعضی وقتا یهو یکی رو قطع می کنه یا صدا رو کم میکنه!
کلا زیاد جالب نیست.
:11:
سلام ! مرسی
این تبدیل که آره :دی من منظورم یه کارت صدایی چیزی بود که صدا رو بتونه برای ساب هم اوکی کنه :دی
یعنی صدایی که از این پورت معمولی میاد با اون پورت مخصوص ساب و سنتر فرقی نداره ؟
H.Operator
14-12-2010, 19:19
بهراد جان فکر نکنم یک همچین کارت صدایی باشه:20:
نه فرقی نداره چون شما داری اسپیکر رو گول میزنی و از 2.1 کانال میدی به 5.1 کانال طبیعیه که باید اون 4 تیکه باقی مونده(2 اسپیکر جلویی و 2 اسپیکر ساروند) همون رنج فرکانسی رو پخش کنن که شما به ساب و مرکزی میدی(شرایط فرض شده اینه که شما فیش خروجی پلیر رو بزنی به ورودی sw/c اسپیکر):46:.
عزیز متوجه منظورت نشدم :دی ؟
یعنی شما میگی تفاوتی توی خروجی SW/C با Front Speaker یا Rear Spekar وجود نداره ؟
در هر صورت من با سه تا خروجی موازی از یه دستگاه 2.1 (مثه پلیر) میتونم صدایی مثه 5.1 رو داشته باشم (حالا تفکیک خفن که نه :دی ولی حجم صدایی مناسب) ؟؟؟
H.Operator
15-12-2010, 01:42
عزیز متوجه منظورت نشدم :دی ؟
یعنی شما میگی تفاوتی توی خروجی SW/C با Front Speaker یا Rear Spekar وجود نداره ؟
در هر صورت من با سه تا خروجی موازی از یه دستگاه 2.1 (مثه پلیر) میتونم صدایی مثه 5.1 رو داشته باشم (حالا تفکیک خفن که نه :دی ولی حجم صدایی مناسب) ؟؟؟
خوب توضیح میدم:20:
چرا اتفاقآ منظور من اینه که در اصل اگر شما صدا رو از کارت صدا بدی به این اسپیکر می تونی متوجه بشی که تفاوت دارن ولی وقتی بخوای با تبدیل اینکار رو کنی این تفاوت از بین میره و همشون یک صدا رو پخش می کنن چون همونطور که خودت متذکر شدی در اصل هر کدوم یک صدای خاصی رو پخش می کنن.
آره با همون تبدیلهای که توی پست 3 دوستمون معرفی کردن شما می تونی این کار روبکنی و حجم صدای خوبی داره ولی انتظار همون تفکیک صدایی که کارت صدای مادربرد بهت میده رو نداشته باش:10:.
خوب یه جورایی قانع شدم :دی ولی حالا یه چیز دیگه ذهنمو مشغول کرده :دی
اگه ما از یه خروجی 2.1 ، 3 تا خروجی بگیریم داریم 3 برابر از اون دسگتاه جریان میکشیم :دی
حالا یه پلیر یا یه دستگاهی که باتری داره فرتی باتریش خالی میشه که :دی !
یه امپلی فایر یا یه چیزی که همون 1دونه خروجی رو به 3 تا تبدیل کنه (با استفاده از منبع برق جداگونه) نداریم :دی ؟؟
اصلآ خروجی یه پلیر یا موبایل چند وات که نه چند میلی واته :دی ؟؟
vafa1353
23-12-2010, 01:08
سلام دوستان من ی اسپیکر ادیفایر مدل R501 دارم که صدای محشری داره
میخاستم ببینم دستگاهی هست که بتونم خروجی 2.1 پلیر رو تبدیل کنه به 5.1 تا R501 بتونه بترکونه
برای سیستم که کارت صدا گرفتم ولی برای پلیر آیا کارت صدایی هست که اکسترنال باشه و ورودیش 2 کانال و خروجیش 5.1 باشه تا بتونه بیس خوبی به R501 بده :دی ؟؟
سلام
از دستگاهي كه در ذيل معرفي ميكنم ميتونيد استفاده كنيد كه در پاساژ ياران واقع در خيابان كاشاني پور چهارمين مغازه از سمت درب كوچك پشت ويترين ديدم گذاشته....
Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro-New USB audio solution featuring THX TruStudio Pro audio technology
H.Operator
23-12-2010, 12:10
قیمتش طرفای 70-80 تومنی هست:31:
ایول ! این همونیه که میخام :دی !
آقا مرسی :دی
vafa1353
24-12-2010, 23:12
ایول ! این همونیه که میخام :دی !
آقا مرسی :دی
خواهش ميكنم اتفاقي شد كه يك روز قبل براي خريد رايتر اكسترنال رفته بودم پاساژ و اين دستگاه رو پشت ويترين ديدم و دقيق شدم روش كه اينجا هم شما دنبالش بوديد....
اميدوارم كارتون رو راه بندازه....
داداش یه سوال ! این پورت یو اس بیش دقیقاً چیکارس :دی ؟ تا اونجایی که فهمیدم نقش پاور رو بازی می کنه !
ازین دستگاه میشه بصورت پرتابل استفاده کرد ؟ مثلآ با یه شارژر یو اس بی راش انداخت با یه پلیر و اسپیکر ؟
داداش یه سوال ! این پورت یو اس بیش دقیقاً چیکارس ؟ تا اونجایی که فهمیدم نقش پاور رو بازی می کنه !
ازین دستگاه میشه بصورت پرتابل استفاده کرد ؟ مثلآ با یه شارژر یو اس بی راش انداخت با یه پلیر و اسپیکر ؟
any answer ?
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.