ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Unity یاUDK ؟ نظر شما چیه ؟! [نظر سنجی]

3Dmajid
12-11-2010, 21:58
نمیدونم این تاپیک تکراریه یا نه ولی به هر حال مجبور شدم همچین تاپیکی بزنم :11:
من با انجین Unity کار کردم و به نظرم واقعا کار کردن باهاش لذت بخشه، دلیلشم انعطاف پذیری،امکانات عالی، محیط کاربری و برنامه نویسی و ... دیگه س، ولی از وقتی انجین UDK رو دیدم بین دو راهی گیر کردم :41:
نمیدونم این یونیتی که یه مدت باهاش کار کردم و ول کنم و برم سراغ UDK یا نه :45:
آموزشای UDK رو یه کم دیدم، نسبت به یونیتی پیچیده تره و حس میکنم زیاد توش احساس راحتی نمیکنم :13:
این جا کسایی هستن که هر دو انجین رو کار کرده باشن ؟
لطفا نظرشون رو بگن :11:

iload
13-11-2010, 00:16
سلام

من با هر دو کار کردم .

از نظر کیفیت یونیتی به پای انریل نمیرسه و همینتور از نظر سختی ! انریل خیلی ابزار داره که هم کار رو سخت میکنه هم آسون ! آسون میکنه برای کسانی که گروهی کار میکنن ، سخت میکنه برای کسی که تنهایی کار مکنه و میخواد از کیفیت انریل استفاده کنه ! الان بشین فکر کن میتونی یه گروه داشته باشی و با هاشون بازی بسازی ؟ اگه اره میتونی خوب برو با انریل کار کن ، یه چند نفر هم گیر بیاز که اول کار با انریل باشن با هم جلو برید . ولی اگه میخوای تنهایی بازی بسازی و گروهی نداری کار با انریل برات خیلی سخت میشه و شاید نا امید بشی ! پس برو سمت یونیتی ! هم خودم هم با انریل کار میکنم هم با یونیتی و جدیدن میخوام با تروک کار کنم تا ببینم چه جور اینجینی هست .
یه چیز که خیلی مهم هست این که با کدوم بیشتر میتونی راحت باشی . این به نظر من خیلی مهمه .

3Dmajid
13-11-2010, 00:22
سلام

من با هر دو کار کردم .

از نظر کیفیت یونیتی به پای انریل نمیرسه و همینتور از نظر سختی ! انریل خیلی ابزار داره که هم کار رو سخت میکنه هم آسون ! آسون میکنه برای کسانی که گروهی کار میکنن ، سخت میکنه برای کسی که تنهایی کار مکنه و میخواد از کیفیت انریل استفاده کنه ! الان بشین فکر کن میتونی یه گروه داشته باشی و با هاشون بازی بسازی ؟ اگه اره میتونی خوب برو با انریل کار کن ، یه چند نفر هم گیر بیاز که اول کار با انریل باشن با هم جلو برید . ولی اگه میخوای تنهایی بازی بسازی و گروهی نداری کار با انریل برات خیلی سخت میشه و شاید نا امید بشی ! پس برو سمت یونیتی ! هم خودم هم با انریل کار میکنم هم با یونیتی و جدیدن میخوام با تروک کار کنم تا ببینم چه جور اینجینی هست .
یه چیز که خیلی مهم هست این که با کدوم بیشتر میتونی راحت باشی . این به نظر من خیلی مهمه .

علیک سلام :11:
ممنون از نظرت.
راستش من فقط آموزش مربوط به اینترفیس UDk رو فعلا دیدم چون میخواستم ببینم چه جوریه و هنوز تصمیم قطعی نگرفتم. ولی کاملا مشخصه که UDK پیچیده تر و سخت تره ولی در نهایت کیفیت خیلی خوبی رو میده. البته فکر میکنم این پیچیده گی به خاطر این باشه که تا حالا باش کار نکردم، یادمه اولا که تو یونیتی هم میرفتم محیطش واسم پیچیده بود ولی حالا نه ... خب این یه چیز طبیعیه. :20:
واسه من مهم امکانات انجین و کیفیت کاره ... انعطاف پذیری و ...
سختیش زیاد مهم نیست، اصلا انجین باید سخت باشه دیگه :31:
ولی نمیدونم واقعا اینقدر سخته که شماها میگین (آخه من از چند نفر شنیدم) یعنی تنهایی با UDK نمیشه یه بازی ساخت و نا امید کننده س :31:
راستش امشب یه کم آموزش یونیتی دیدم بعد به این نتیجه رسیدم که UDK خیلی بهتره :31:
تا الان طبق تحقیق و پرس و جویی که کردم UDK رو فکر کنم انتخاب کنم :10:

3Dmajid
13-11-2010, 00:39
فکر کنم امشب به اندازه ی کافی تحقیق کردم :19:
UDK رو انتخاب کردم :10:

parvizamd
13-11-2010, 06:29
دوست عزیز سخت udk فقط تو unreal script هست نه چیز دیگه!یونتی در حد خودش بسیار خوبه!
اگه می خواهی تنهایی بازی بسازی 150 درصد برو سمت unityولی اگه می خواهی گروهی بزنی udk
شاید خیلی جاها تو unreal script گیر کنی

3Dmajid
13-11-2010, 10:37
دوست عزیز سخت udk فقط تو unreal script هست نه چیز دیگه!یونتی در حد خودش بسیار خوبه!
اگه می خواهی تنهایی بازی بسازی 150 درصد برو سمت unityولی اگه می خواهی گروهی بزنی udk
شاید خیلی جاها تو unreal script گیر کنی حرف سر این تنهایی بازی ساختنه :31:
فکر نمیکنم یه گروه جمع کنم که بازی بسازم مگر اینکه همین گروه مجازیای تو اینترنت باشه، یا خودم عضو گروهشون بشم :46: سوال اینجاس که چرا میگن اگه گروهی میخوای بسازی برو سمت UDK ؟ به خاطر دشوار بودنشه ؟
یعنی واقعا نمیشه تنهایی با UDK یه بازی توپ در اورد ؟
البته فکر میکنم به این دلیله که همون چیزی که میخوایم با Unity تنهایی بسازیم خیلی راحت تر به نتیجه میرسیم تا UDK ... درسته ؟ :10:

فعلا رو حالت پیش فرض شما در نظر بگیر که من تنهایی میخوام بازی بسازم :20:
یعنی واقعا برم سمت یونیتی و همین یونیتی رو ادامه بدم ؟
کلا واسه چی میگن تنهایی با UDK بازی نسازید :31: ؟

3Dmajid
13-11-2010, 11:29
از اونجایی که من تنهایی میخوام بازی بسازم فکر کنم Unity بهتر باشه :31:
-------------------------------------------------------------------------------
خب ... من تا الان حسابی تحقیق و پرس و جو کردم :20:
به این نتیجه رسیدم که Unity رو انتخاب کنم :31:
به خاطر چند تا دلیل ... چون کساییکه با هر دو انجین کار کردن میگن Unity واسه کارای تک نفره بهتره و منم به احتمال خیلی زیاد تک نفره میخوام کار کنم یا نهایتا با چند تا از دوستام سه چهار نفره بشیم :10: و با توجه به اینکه قبلا با یونیتی کار کردم الان آمادگی بیشتری حس میکنم برای کار کردن با یونیتی و فکر کنم واسه من انتخاب مناسبی باشه :40: UDK هم باشه بعدا اگه افتخار دادم میرسم سمتش :31:
این تصمیم نهایی منه و فکر نکنم دیگه عوض بشه :21:
مثل تصمیمای قبلی که گرفتم :31:

silsin
13-11-2010, 12:14
سلام
من هم به عنوان کسی که با هر دوتاش کار کردم یه نظر می دم . از نظر قدرت و امثال اینا و در بین انجین های رایگان و امثال اونا توی بازار هیچ چیزی نیست که به پای یو دی کی برسه .
از نظر راحتی هم به نظر من یو دی کی خیلی راحت تره .
انریل اسکریپت رو هم مطمئن با اگه برنامه نویسی بلد باشی راحت می تونی یاد بگیری چون به نقل وقول از نویسنده این زبان . این زبان کد نویسی برتری نسبت به c++ و جاوا و امثال اینها ندارد چون ترکیبی از این دو زبان در ان به کار رفته است .اگه فقط و فقط جاوا اسکریپت بلد باشی خب کارت خیلی خیلی راحت تر می شه .
در مورد کار باهاش یعنی چه که گروه باید بره سمت یو دی کی و تک نفره باید بره سمت یونیتی .
واست مثال میزنم .
یه بازی چی می خواد ؟ برنامه نویسی ؟ خوب شما می گی که تنها بخوای کار کنی هم باید توی یو دی کی برنامه نویسی کنی هم توی یونیتی حالا شما می گی که من برنامه نویسی با یونیتی رو بلدم خوب خیلی راحت هم می تونی با انریل اسکریپت کار کنی چون انریل اسکریپت هم می شه گفت از شاخه های جاوا ((البته میشه گفت 50 درصد))
یه مثال دیگه میزنم .
اونطور که یادمه توی یونیتی واسه ساخت بافت و هون تکسچر باید اول توی فتوشاب درستش می کردی و حتی بلو پرینت رو هم همونجا رو همون بافتت درست می کردی . خب حالا توی یو دی کی چه فرقی داره همون کار رو باید اینجا هم انجام بدی فقط تنها فرق اصلی این قسمت با اون اینه که توی اینجا یه ادیتور جدا وجود داره که واقعا کار رو برای ساخت بافت بسیار بسیار راحت می کنه میشه گفت خودش یه پا فتوشاپه .
صدا چی؟ روند صدا هم توی این دو انجین تقریبا یکی فقط یه فرق کوچیک داره که توی یو دی کی می تونی روی صدا کنترل داشته باشی مثل fade و امثال این چیزا
بازم می تونم برات مثال بیارم که بازی سازی توی این دوتا انجین فرقی نداره فقط یو دی کی ابزار بیشتری داره که باعث کنترل و ساخت بهتر منابع توی هر بازی می شه . اگه شما می خوای تنها بسازی به نظر من فرقی نمی کنه هر کدوم رو انتخاب کنی توی هر کاری اولش باید زحمت بکشی تا از 0 به 100 برسی .
یه پیشنهاد اگه واقعا هنوز هم تردید توی این مسئله که با یو دی کی نمیشه تنها بازی ساخت داری با Tovamohamad یه مکاتبه ای
داشته باش اون حتما می تونه بهت کمک کنه.

3Dmajid
13-11-2010, 12:43
سلام
من هم به عنوان کسی که با هر دوتاش کار کردم یه نظر می دم . از نظر قدرت و امثال اینا و در بین انجین های رایگان و امثال اونا توی بازار هیچ چیزی نیست که به پای یو دی کی برسه .
از نظر راحتی هم به نظر من یو دی کی خیلی راحت تره .
انریل اسکریپت رو هم مطمئن با اگه برنامه نویسی بلد باشی راحت می تونی یاد بگیری چون به نقل وقول از نویسنده این زبان . این زبان کد نویسی برتری نسبت به c++ و جاوا و امثال اینها ندارد چون ترکیبی از این دو زبان در ان به کار رفته است .اگه فقط و فقط جاوا اسکریپت بلد باشی خب کارت خیلی خیلی راحت تر می شه .
در مورد کار باهاش یعنی چه که گروه باید بره سمت یو دی کی و تک نفره باید بره سمت یونیتی .
واست مثال میزنم .
یه بازی چی می خواد ؟ برنامه نویسی ؟ خوب شما می گی که تنها بخوای کار کنی هم باید توی یو دی کی برنامه نویسی کنی هم توی یونیتی حالا شما می گی که من برنامه نویسی با یونیتی رو بلدم خوب خیلی راحت هم می تونی با انریل اسکریپت کار کنی چون انریل اسکریپت هم می شه گفت از شاخه های جاوا ((البته میشه گفت 50 درصد))
یه مثال دیگه میزنم .
اونطور که یادمه توی یونیتی واسه ساخت بافت و هون تکسچر باید اول توی فتوشاب درستش می کردی و حتی بلو پرینت رو هم همونجا رو همون بافتت درست می کردی . خب حالا توی یو دی کی چه فرقی داره همون کار رو باید اینجا هم انجام بدی فقط تنها فرق اصلی این قسمت با اون اینه که توی اینجا یه ادیتور جدا وجود داره که واقعا کار رو برای ساخت بافت بسیار بسیار راحت می کنه میشه گفت خودش یه پا فتوشاپه .
صدا چی؟ روند صدا هم توی این دو انجین تقریبا یکی فقط یه فرق کوچیک داره که توی یو دی کی می تونی روی صدا کنترل داشته باشی مثل fade و امثال این چیزا
بازم می تونم برات مثال بیارم که بازی سازی توی این دوتا انجین فرقی نداره فقط یو دی کی ابزار بیشتری داره که باعث کنترل و ساخت بهتر منابع توی هر بازی می شه . اگه شما می خوای تنها بسازی به نظر من فرقی نمی کنه هر کدوم رو انتخاب کنی توی هر کاری اولش باید زحمت بکشی تا از 0 به 100 برسی .
یه پیشنهاد اگه واقعا هنوز هم تردید توی این مسئله که با یو دی کی نمیشه تنها بازی ساخت داری با Tovamohamad یه مکاتبه ای
داشته باش اون حتما می تونه بهت کمک کنه.

نکته اصلی سر اون تنها ساختنس :20:
آخه من که زیاد با UDK کار نکردم واسه همین زیادم اطلاعی ازش ندارم، فقط تا این حد میدونم که پیشرفته تره و ابزارای بیشتری داره، اینش خیلی تابلوعه، واسه کار کردن با ViewPortش کلی ابزار داره :31: خب مشخصه خیلی حرفه ای تره. ولی اینجور که بعضیا میگن تنهایی بخوای کار کنی با UDK شاید نا امید بشی و یعنی اینقدر سخته !!
به نظر من انجینی که آدم باید باهاش کار کنه باید سخت باشه :31: اینجوری خیلی حالش بیشتره. یادش بخیر یه زمانی با بازی FPSC کار میکردیم :31: ... من با سخت بودنش اصلا مشکلی ندارم.
مثلا من شنیدم میخوای یه بازی سوم شخص بسازی ... باید کل نمیدونم چی چی رو ادیت کنی و از این حرفا :31: ... واقعا هنوزم دو دلم نمیدونم چی کار کنم :37:
فعلا که یه روز یونیتی باز میشم ... روز بعدش یو دی کا :31:
واقعا گیج شدم :41:

AMIR REZAs
13-11-2010, 13:33
نکته اصلی سر اون تنها ساختنس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه من که زیاد با UDK کار نکردم واسه همین زیادم اطلاعی ازش ندارم، فقط تا این حد میدونم که پیشرفته تره و ابزارای بیشتری داره، اینش خیلی تابلوعه، واسه کار کردن با ViewPortش کلی ابزار داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب مشخصه خیلی حرفه ای تره. ولی اینجور که بعضیا میگن تنهایی بخوای کار کنی با UDK شاید نا امید بشی و یعنی اینقدر سخته !!
به نظر من انجینی که آدم باید باهاش کار کنه باید سخت باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجوری خیلی حالش بیشتره. یادش بخیر یه زمانی با بازی FPSC کار میکردیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... من با سخت بودنش اصلا مشکلی ندارم.
مثلا من شنیدم میخوای یه بازی سوم شخص بسازی ... باید کل نمیدونم چی چی رو ادیت کنی و از این حرفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... واقعا هنوزم دو دلم نمیدونم چی کار کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که یه روز یونیتی باز میشم ... روز بعدش یو دی کا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا گیج شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
منم تقریبا میشه گفت با هر دو موتور کار کردم ...
ببین UDK موتور خیلی جالبیه این که میگن سخته اصلا اینطور نیست ، فقط سخت به نظر میاد ...
دلیلش هم اینه که چون UDK اونقدر امکانات و ادیتور های حرفه ای داره که آدم زورش میاد بشینه پای کدنویسی:دی واقعا همین طوره....
اگر آموزش 3dbuzz بخش Top down game رو دیده باشی متوجه میشی که حتی با انجام چند کار ساده میشه یه بازی به این زیبایی ساخت...
به نظر من UDK میتونه هم بازی های کوچک بسازه( کوچک و با قدرت) و هم بازیهای بزرگ ( و پر قدرت تر :دی)
حرف های Silsin تایید میشه.....:8:
موفق باشید......

3Dmajid
13-11-2010, 13:52
سلام
منم تقریبا میشه گفت با هر دو موتور کار کردم ...
ببین UDK موتور خیلی جالبیه این که میگن سخته اصلا اینطور نیست ، فقط سخت به نظر میاد ...
دلیلش هم اینه که چون UDK اونقدر امکانات و ادیتور های حرفه ای داره که آدم زورش میاد بشینه پای کدنویسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا همین طوره....
اگر آموزش 3dbuzz بخش Top down game رو دیده باشی متوجه میشی که حتی با انجام چند کار ساده میشه یه بازی به این زیبایی ساخت...
به نظر من UDK میتونه هم بازی های کوچک بسازه( کوچک و با قدرت) و هم بازیهای بزرگ ( و پر قدرت تر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حرف های Silsin تایید میشه.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید......

ممنون از راهنماییت :20:
فعلا UDK رو انتخاب کردم، یونیتی هم پاک کردم دیگه چشم بهش نخوره :16:
از صبح تا حالا چند بار اینو اونو انتخاب کردم :31:

silsin
13-11-2010, 14:57
نکته اصلی سر اون تنها ساختنس :20:
آخه من که زیاد با UDK کار نکردم واسه همین زیادم اطلاعی ازش ندارم، فقط تا این حد میدونم که پیشرفته تره و ابزارای بیشتری داره، اینش خیلی تابلوعه، واسه کار کردن با ViewPortش کلی ابزار داره :31: خب مشخصه خیلی حرفه ای تره. ولی اینجور که بعضیا میگن تنهایی بخوای کار کنی با UDK شاید نا امید بشی و یعنی اینقدر سخته !!
به نظر من انجینی که آدم باید باهاش کار کنه باید سخت باشه :31: اینجوری خیلی حالش بیشتره. یادش بخیر یه زمانی با بازی FPSC کار میکردیم :31: ... من با سخت بودنش اصلا مشکلی ندارم.
مثلا من شنیدم میخوای یه بازی سوم شخص بسازی ... باید کل نمیدونم چی چی رو ادیت کنی و از این حرفا :31: ... واقعا هنوزم دو دلم نمیدونم چی کار کنم :37:
فعلا که یه روز یونیتی باز میشم ... روز بعدش یو دی کا :31:
واقعا گیج شدم :41:

خب نگاه کن شما به حرف دیگران که نمی تونی کارت رو جلو ببری . شما مگه با تری دی مکس کار نکردی پس چه مشکلی با طراحی محیطش داره اخه خیلی شبیه اونه . در ضمن واسه سوم شخص هم اصلا لازم نیست کلا نمیدونم چی چی رو ادیت کنی این موردش خیلی راحته اصلا خود یو دی ان یه راهنما به همراه کدهای اماده واسه دوربین گذاشته که شما زحمت دوباره کدنوشتن رو نکنید .
در ضمن مگه من بهت نگفته بودم که هرکاری که توی یونیتی می کنی رو باید توی یودی کی هم بکنی پس فرقی نداره چه یک نفر چه چند نفر کلا بازی سازی کار یک نفر نیست ولی اگه شما توانایش رو داری می تونی تنها بسازی اگه با یونیتی کار کنی کیفیت کارت پاینتر میاد ولی اگه با یو دی کی کار کنی یه چیز قدرتمند در حد بازی های روز دنیا می تونی بسازی .

3Dmajid
13-11-2010, 16:35
خب نگاه کن شما به حرف دیگران که نمی تونی کارت رو جلو ببری . شما مگه با تری دی مکس کار نکردی پس چه مشکلی با طراحی محیطش داره اخه خیلی شبیه اونه . در ضمن واسه سوم شخص هم اصلا لازم نیست کلا نمیدونم چی چی رو ادیت کنی این موردش خیلی راحته اصلا خود یو دی ان یه راهنما به همراه کدهای اماده واسه دوربین گذاشته که شما زحمت دوباره کدنوشتن رو نکنید .
در ضمن مگه من بهت نگفته بودم که هرکاری که توی یونیتی می کنی رو باید توی یودی کی هم بکنی پس فرقی نداره چه یک نفر چه چند نفر کلا بازی سازی کار یک نفر نیست ولی اگه شما توانایش رو داری می تونی تنها بسازی اگه با یونیتی کار کنی کیفیت کارت پاینتر میاد ولی اگه با یو دی کی کار کنی یه چیز قدرتمند در حد بازی های روز دنیا می تونی بسازی .

ممنون از کمکت :10:
UDK باز شدم رفت :21:
ایندفعه دیگه جدی میگم ... تصمیمم عوض نمیشه :31:

parvizamd
13-11-2010, 17:46
مجید جان دلنبدم:31:
خوب UDK موتور بسیار قدرتمندی هستی در این شکی نیست اما واقعا چیزی که این موتور سخت کرده UNREAL SCRIPT هست
نه ادیتور های البته اگرچه ایپیک سعی کرده قرار گذاشته این بازی FPS آماده برای کاربر جهت ساخت بازی سوم شخص یا اول شخص کار اونها ساده کنه مثل بازی دفاع .اما شما دقت کنید UNTIY ساخت یک بازی ابتدا بسیار راحت از UDK هست.
UDK در جلوه های گرافیکی بسیار قدرتمند تر از یونتی هست .در UNREAL SCRIPT ساختاری چندان خوشآید نیست ساختار تو در تو برنامه نویسی اونه البته تو این مورد WotGreal یا nFrigne خیلی کارت رو آسون می کنند .اما تو کد نویسی تو هر در یونتی
کدنویسی بسیار ساده تر هست و یکی از خوبی یونتی راهنمای تعبیه شده در موتور هست (هر چند بعضی قسمت های کمی گنگ تعریف شده)(داشتن یک راهنمای خوب تو خود موتور یکی از دلیل علاقه من به 3dgs بود).در بحث انیمشن یک مشکل بزرگ در یونتی وجود داره یا شاید من نتواستم راه حلی براش پیدا کنم :بله عدم پشتبانی از vertix animation (همان point level animation در cimema 3d( در این مورد udk این مشکل رو نداره ولی یکی ویژگی های untiy پشتبانی از فایل استدیو های سه بعدی معروف مثل cimena4d ,maya,3dmax , و غیره هست)
سیستم فیزیک یونتی شامل:ragdoll -ماشین و غیره هست ولی اثری از پارچه فیزیک دار نیست ولی فکر کنم پارچه فیزیکی تو udk وجود داشته باشه

موتوری که من کار می کنم unity هست اما بدونید از نه unity تعریف کردم ونه udk
فقط نظرم گفتم .

3Dmajid
13-11-2010, 20:12
مجید جان دلنبدم:31:
خوب UDK موتور بسیار قدرتمندی هستی در این شکی نیست اما واقعا چیزی که این موتور سخت کرده UNREAL SCRIPT هست
نه ادیتور های البته اگرچه ایپیک سعی کرده قرار گذاشته این بازی FPS آماده برای کاربر جهت ساخت بازی سوم شخص یا اول شخص کار اونها ساده کنه مثل بازی دفاع .اما شما دقت کنید UNTIY ساخت یک بازی ابتدا بسیار راحت از UDK هست.
UDK در جلوه های گرافیکی بسیار قدرتمند تر از یونتی هست .در UNREAL SCRIPT ساختاری چندان خوشآید نیست ساختار تو در تو برنامه نویسی اونه البته تو این مورد WotGreal یا nFrigne خیلی کارت رو آسون می کنند .اما تو کد نویسی تو هر در یونتی
کدنویسی بسیار ساده تر هست و یکی از خوبی یونتی راهنمای تعبیه شده در موتور هست (هر چند بعضی قسمت های کمی گنگ تعریف شده)(داشتن یک راهنمای خوب تو خود موتور یکی از دلیل علاقه من به 3dgs بود).در بحث انیمشن یک مشکل بزرگ در یونتی وجود داره یا شاید من نتواستم راه حلی براش پیدا کنم :بله عدم پشتبانی از vertix animation (همان point level animation در cimema 3d( در این مورد udk این مشکل رو نداره ولی یکی ویژگی های untiy پشتبانی از فایل استدیو های سه بعدی معروف مثل cimena4d ,maya,3dmax , و غیره هست)
سیستم فیزیک یونتی شامل:ragdoll -ماشین و غیره هست ولی اثری از پارچه فیزیک دار نیست ولی فکر کنم پارچه فیزیکی تو udk وجود داشته باشه

موتوری که من کار می کنم unity هست اما بدونید از نه unity تعریف کردم ونه udk
فقط نظرم گفتم .

من با یونیتی کار کردم و به خاطر همین دلایلی که گفتی مثل برنامه نویسی بهش علاقه مند شدم :40:
چون برنامه نویسیش سی شارپ و جاواعه خیلی هم راحت و قابل فهمه.
هنوز وارد برنامه نویسی یو دی کا نشدم و نمیدونم کی میشم :31: ولی فکر نکنم اگه مفهوم برنامه نویسی رو بفهمیم و با زبان های برنامه نویسی مثل سی شارپ،وی بی دات نت، جاوا و سی پلاس پلاس و ... کار کرده باشیم فهمیدن برنامه نویسی آنریل کار سختی باشه :11:
یعنی با همه این زبونا فرق داره ؟! بلاخره یه چیزیه که از همینا گرفته شده.
ولی وقتی میبینم قدرت یو دی کا چند برابر یونیتیه خب چه کاریه که برم سمت یونیتی و دوباره اونو ادامه بدم در صورتی که میدونم انجین حرفه ای تری مثل یو دی کا وجود داره که نتیجه ی زحمتت رو بهتر میده.
به خاطر همین یو دی کا رو انتخاب کردم و مطمئنم که میتونه انجین خوبی باشه واسم :20:
یونیتی رو هم مهریه شو میدم طلاقشم میدم بره :31:

parvizamd
13-11-2010, 20:39
نگاه کن مجید وقتی یک موتور میگه زبان موتور شبیه فلان زبونه .یعنی ساختار زبان موتور شبیه اون موتوره و از کامپلیر اون زبان استفاده می کنند اما زبان آنریل کمی از این قاعده متفاوته برنامه نویسی تو موتور UDK با ساختار کلاس نویسی و ارث و وارث امکان پذیر هست .