مشاهده نسخه کامل
: آرشیو / بازیهای آسیایی (Asian Games - Asiad) | چین، گوانگژو 2010
SNOW PATROL
25-11-2010, 17:59
ولی این واقعیت رو باید دونست که اگر داوری سالم بود دو تا حریف قزاق که جلوی ایران بردن با ناداوری بردن و مدال طلا رو گرفتند . یکی 120 فرنگی و دیگری کاراته مهدی امیر زاده بود .
دوست عزیز این حرف ها همش بهانه جویی هست قزاق ها نون ندارن بخورن اونوقت بیان رشوه بدن
Maziar_69
25-11-2010, 18:05
قزاقستان چیکار کرد!
تو یکی دو ساعت رسید به 4 قدمی ما !!!
اما من هنوزم دلم روشنه به چهارمی.
کبدی و والیبال طلاش واسه ماست. هندبال هم با یه ذره دقت و تلاش میتونیم طلا بگیریم.
اگه بسکتبال خراب نمیکرد. اگه ناداوری نمیشد. الان 3 تا طلا دیگه داشتیم.
اما همینش هم قابل تحسینه.
پیشرفت خیلی محسوسی داشتیم.
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
دوست عزیز این حرف ها همش بهانه جویی هست قزاق ها نون ندارن بخورن اونوقت بیان رشوه بدن
اصلا نیازی به رشوه هم نیست.
خود داورا با ایرانیها یه طور دیگه ان.
همین امروز تو فینال دیدین که 1 امتیاز باید به خاطر اعتراض بی مورد به ما میدادن ولی ندادن. در صورتی که با قزاقا بازی نداشتیم. ازبک بود.
کلا رو ایران اینطورین.
امير موسر
25-11-2010, 18:05
قزاقستان چیکار کرد!
تو یکی دو ساعت رسید به 4 قدمی ما !!!
اما من هنوزم دلم روشنه به چهارمی.
کبدی و والیبال طلاش واسه ماست. هندبال هم با یه ذره دقت و تلاش میتونیم طلا بگیریم.
اگه بسکتبال خراب نمیکرد. اگه ناداوری نمیشد. الان 3 تا طلا دیگه داشتیم.
اما همینش هم قابل تحسینه.
پیشرفت خیلی محسوسی داشتیم.
کبدی !؟ به نظر شانس اول با هنده !
Maziar_69
25-11-2010, 18:10
کبدی !؟ به نظر شانس اول با هنده !
رو کاغذ شاید ولی تیم ما با نتایج خیلی خوبی اومده بالا.
خیلی از کسایی که فکر میکردیم مدال نمیگیرن گرفتن و خیلی از کسایی هم که یه مدال واسشون گذاشته بودیم کنار به جایی نرسیدن.
هندبال هم شانس بیشتر با ژاپن بود. ولی بردیم.
در هر حال من به 3 طلای فردا تو تیمی ها امیدوارم. ایشالا...
dashmojtaba
25-11-2010, 18:45
خاک تو سر بی عرضشون کنن این چینیارو برای خودشونم که شده این واترپولو رو نبردن تماشاچیای بدترکیبشونم فقط برای بسکتبالیای ما شیر میشن برن گم شن که خیرشون بهمون نرسید
تو این مدت دیگه حالم از هرچی چش ریزه به هم خورد برای یک عمر دلم با این شرقیای پدرسوخته صاف نمیشه از قزاقش بگیر تا ژاپپپونیشو چینی بی عرضش !
امروز واترپولو رو اگر قزاقستان میباخت تو این رقابت حساس شانسش کم میشد اما با این وضعیت فردا هم 6 تا طلا میگیرنو کارمون تمومه مگر ویشگاهی ببره والیبالم ببره که ما مییشیم 21 طلا اونها هم الان 15 تا دارن فردا هم فرض کنیم خودشونو میکشن 6 طلای دیگه هم بگیرن میشن 21 طلا ! ای بابا بازم که اونا چهارم میشن !! :41:
ببین من فکر میکنم قزاقها هم دارن به غافله کره و ژاپن اضافه میشن خیلی وقتم هست تو ورزش سرمایه گذاری کردنو برنامه ریختن به بالاییها نزدیک بشن ما هم ورزشمون این دوره یه سری تشویقا بهش کمک کرد و البته پیشرفت بعضی آیتمای قایقرانی دوچرخه سواری و دو میدانی هم نباید فراموش کرد
به نظرم ما جامون پنجم آسیا نیست باید مسئولین قدر این زحمات ورزشکارا و دعای خیر ملت رو بدونن و اونها هم کمک کنن چون واقعاً ورزش ما میتونه بالاتر از این حرفا بره شما ژاپنو ببینید اونا یه روند نزولیو دارن طی میکنن الان طلاهاشون بدترین حالتو تو ادوار بازیهای آسیایی داره 40 طلا ! قزاقستانم فکر کنم فردا همه رو غافلگیر کنه و یه 10 تایی طلا بیاره ! البته ایشالا که 4 تا هم نیاره ولی کلی فینالیست دارن تو بوکس و تو ژیمناستیک تو یه رشته هایی که بعیده مدال نیارن اگر به سی رسیدن چی میشه همه خوشیامون پنبه میشه
به هرحال برای ورزشمون آرزوی موفقیت دارم ایشالا ما هم یه روزی بشه حتی توی ژیمناستیک و شنا هم بر بام آسیا برسیم
نمیخوام نا امیدتون کنم ولی عمرا اگر ایران فردا 2 طلا بیشتر بیاره :37::37:
(خدا کنه اینم مثل پیش بینی قبلیم بشه ! )
SNOW PATROL
25-11-2010, 18:55
نمیخوام نا امیدتون کنم ولی عمرا اگر ایران فردا 2 طلا بیشتر بیاره :37::37:
(خدا کنه اینم مثل پیش بینی قبلیم بشه ! )
به نظر من فقط میتونیم به طلای کاراته امیدوار بود واقعا این کشتی ازاد تمام معادلات رو بهم ریخت :2:
dashmojtaba
25-11-2010, 19:01
به نظر من فقط میتونیم به طلای کاراته امیدوار بود واقعا این کشتی ازاد تمام معادلات رو بهم ریخت :2:
بابا کشتی آزاد بد کار نکرد سه تا نیورد درست ولی سه تا طلای ارزشمند هم آورد
به نظرم در کل نتایج کاروان فوق العاده بود این قزاقستانه که این روزای آخر قاط زده :46:
SNOW PATROL
25-11-2010, 19:05
بابا کشتی آزاد بد کار نکرد سه تا نیورد درست ولی سه تا طلای ارزشمند هم آورد
به نظرم در کل نتایج کاروان فوق العاده بود این قزاقستانه که این روزای آخر قاط زده :46:
رفیق به نظر من خوب کار نکردند چون تو کشتی ازاد تو اسیا خیلی حریف قدری برای ایران نیست ولی بقیه کاروان عالی بود خصوصا کشتی فرنگی
mohsen121
25-11-2010, 19:09
من واقعا از نتایج امسالمون خیلی راضی هستم و امیدوارم چهار سال بعد هم بتونیم تکرارشون کنیم و هم مدال های دیگه ای بهشون اضافه کنیم .
dashmojtaba
25-11-2010, 19:12
رفیق به نظر من خوب کار نکردند چون تو کشتی ازاد تو اسیا خیلی حریف قدری برای ایران نیست ولی بقیه کاروان عالی بود خصوصا کشتی فرنگی
سال 2002 وضع کشتی آزاد بدترم بود اونجا فقط 1 طلا گرفتن دوره قبلم 4 طلا امسال 3 طلا اگر تقوی هم طلاشو میگرفت میشه گفت کار آزادم هیچ حرفو حدیثی توش نمیموند چون اون دوتای اولی بی تجربه بودن و از اولم منتقدا روشون دست گذاشته بودن معصومی هم دیگه بهتر از این نمیتونست باشه
SNOW PATROL
25-11-2010, 19:15
مشکل من همین معصومی هست من نمیدونم چرا دست از سر کشتی بر نمیداره وقتی هم بهش میگن دیگه بزار کنار میخواد سر طرف رو از جاش بکنه
dashmojtaba
25-11-2010, 19:25
مشکل من همین معصومی هست من نمیدونم چرا دست از سر کشتی بر نمیداره وقتی هم بهش میگن دیگه بزار کنار میخواد سر طرف رو از جاش بکنه
آخه کسی نیست جاش بیاد
mohsen121
25-11-2010, 19:32
دوستان یه دقیقه فینال یزدانی که 3 امتیاز از دست می ده و 3 امتیاز می گیره رو کی می خواد .(اگر دوست دارید ببنید اپلود کنم)
dashmojtaba
25-11-2010, 19:34
دوستان یه دقیقه فینال یزدانی که 3 امتیاز از دست می ده و 3 امتیاز می گیره رو کی می خواد .(اگر دوست دارید ببنید اپلود کنم)
این کارو بکن دستت طلا
چند تا امید مدال طلای دیگه داریم؟
dashmojtaba
25-11-2010, 19:42
چند تا امید مدال طلای دیگه داریم؟
هیچی تموم شد دیگه :46:
ببینید دوستان عزیز کلا منم با طلاهایی که کاروان ما میگیره خوشحالم اما مهم تر از همه این است که ما تو المپیک بتونیم خوب کار کنیم و مدال بیاریم.تو بازی های آسیایی هم واقعا حریفای ما کیا هستن؟عربستان,قطر,هند,ازبکس ان؟:13:کلا یه چینه و یه کره و یکیشم ژاپن که هرسه تاشم از ما بالاترن ما.بقیه هم که چیز خاصی نیستن
hojjatinho
25-11-2010, 19:45
دوستان نا امید نباشید اگه توی دو فردا طلا زیاد نگیرند به ما نمی رسند ما طلای والیبال رو که می گیریم توی قایقرانی - کبدی- هندبال-و کاراته هم یک طلا رو داریم حداقل. می شیم 21 طلا . ان شا... که این قزاق ها بیشتر از 5 تا نمی گیرند .دعا کنید.
dashmojtaba
25-11-2010, 19:56
این بازیهای روز آخر ماست هرچی شانس هستو نیست تو همینهاست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
worldcup2020
25-11-2010, 19:59
حالا شماها همش آيه ياس بخونيد ...! :13:
بابا اصلا كي فكر ميكرد وقتي يزداني 3 امتياز عقب افتاد بياد دوباره جبران كنه و ببره ؟!
حتي خود يزداني هم مطمئن باشيد خودشو بازنده دونست ولي با توكل بر خدا تونست ببره !
پس نا اميد نباشيد ! كي فكر ميكرد سجاد مرادي امروز بتونه طلا بگيره ؟!!
ما فردا 2 تا كاراته كا داريم (هر چند خيلي به مدال پگاه زنگنه هموني كه مصدوم شد اميد بود ولي متاسفانه... !)
جاسم ويشگاهي رو هم داريم كه دوره قبل تونست طلا بگيره ايشالا اينجا هم طلا ميگيره !
واليبالمونم به اميد خدا همچنين !
پس نا اميد نباشيد !!!
اگرم خدايي نكرده پنجم شديم بازم چيزي از ارزش بچه ها كم نميشه ! اونا امسال فوق العاده بودند !
بعدشم ما فقط رو پاي مدال هاي مردان هستيم و اگه ببينيد متوجه ميشيد كه ما فقط با مدال هاي مردان اينجاييم در حاليكه قزاقستان و ژاپن با مدال هاي مردان و زنان ! پس ميبينيد كه واقعا كار بچه ها چقدر با ارزش بوده كه فقط با مدال مردان اينجان ! ولي قزاقستان با مجموع هر دو هم هنوز به ما نرسيده ! و در اصل ما با ژاپن مساوي ايم !!!
dashmojtaba
25-11-2010, 20:09
خیابانی هم امروز خیلی شارژمون کردا
فردا خدا کنه خودش مجری باشه یه چندتا دادو فریاد کنه سه چارتا طلا هم فردا بیاریم :27:
mohsen121
25-11-2010, 20:28
سلام دوستان اینم یه دقیقه کشتی فینال رضا یزدانی که 3 امتیاز عقب افتاد ولی جبران کرد. کیفیتش هم خوبه
dashmojtaba
25-11-2010, 20:32
سلام دوستان اینم یه دقیقه کشتی فینال رضا یزدانی که 3 امتیاز عقب افتاد ولی جبران کرد. کیفیتش هم خوبه
دستت درد نکنه واقعاً کلیپ زیبا و خاطره انگیزی بود این برد یکی از زیباترین بردهای این دوره بود
خب دوستان من کم کم میرم بخوابم که فردا صبح آخرین روز بازیها هم بیدار بشم
شب همتون به خیر خداحافظ تا فردا
armin_punisher6
25-11-2010, 23:48
ببخشید کسی فیلمی از اون قسمتی که رضا یزدانی برنده میشه یه آهنگی پخش میکنن کسی اونو داره.اگه کات شده همون قسمت از تلویزیون هم بزارین ممنون میشم.
mohammadirani
26-11-2010, 00:56
بابا اصلا كي فكر ميكرد وقتي يزداني 3 امتياز عقب افتاد بياد دوباره جبران كنه و ببره ؟!
حتي خود يزداني هم مطمئن باشيد خودشو بازنده دونست ولي با توكل بر خدا تونست ببره !
پس نا اميد نباشيد ! كي فكر ميكرد سجاد مرادي امروز بتونه طلا بگيره ؟!!
ای بابا
پس ما هویجیم اینجا؟
از چند روز قبل هی میگم طلای 800 متر بالای 70.80 درصد برای سجاد مرادی هستش
وقتی تو 1500 متر هم نقره گرفت هم که دیگه من همش میگفتم طلا میگیره
بعد میگین کی فکر میکرد!!!
گرافيكار
26-11-2010, 01:05
قزاقستان نون نداره؟؟؟
اخوي كلي منابع نفتي داره از سهمش توي درياي خزر
از نظر منابع طبيعي توي كشوراي استقلال يافته اولن
به همين خاطر فوتبالشون رو اروپا پذيرفت
به همين خاطر فوتبالشون رو اروپا پذيرفت
خيلي جالبه!فوتبالشون تو اروپاس بقيه ورزشها تو اسيا!حالا ميتونست نماينده تو رشته فوتبال داشته باشه؟من كه بعيد ميدونم.....
mohammad59mm
26-11-2010, 04:01
من دوست داشتم كه قزاقستان به جاي چهارم ، سوم ميشد و از ژاپن جلو ميزد تا صداي ژاپني ها هم از داوري ها دربياد.
در ضمن بعضي جاها داوري ها به نفعمون بوده، مثلآ گل اول كره به ايران رو داور به اشتباه آفسايد اعلام كرد. اين هم مدرك:
mohammad59mm
26-11-2010, 05:03
*برنامه روز چهاردهم ورزشكاران ايران در بازيهاي آسيايي 2010:
*در رشته كاراته پس از آسيب ديدگي پگاه زنگنه در وزن 68- كيلوگرم، سميرا ملكيپور جانشين وي شد. وي بعد از استراحت در دور نخست بايد به مصاف نمايندهاي از كشور ژاپن برود.
در وزن 84- كيلوگرم مردان نيز جاسم ويشگاهي بعد از استراحت در دور اول به مصاف حريفي از كشور اردن ميرود.
*در فينال مسابقات كاياك 200 متر انفرادي آرزو معتمدي و امين بوداغي در بخش بانوان و مردان به مصاف حريفان مي روند. در فينال كانو 200 متر نيز شاهو ناصري رو در روي حريفان قرار ميگيرد.
آرزو معتمدي در فينال كاياك 500 متر نيز حضور دارد. تيمهاي دونفره مردان و بانوان ايران در فينال كاياك 200 متر شركت ميكنند.
*تيم ملي واليبال ايران در فينال از ساعت 16:30 دقيقه به وصت تهران به مصاف ژاپن ميرود. اين دو تيم پيش از اين در دور مقدماتي مسابقات جام جهاني 2010 ايتاليا رو در وري يكديگر قرار گرفته بودند كه واليباليستهاي ايران موفق شدند پس از 5 سال حريف خود را شكست دهند.
*هندباليستهاي ايران نيز در ديدار فينال به مصاف تيم قدرتمند كرهجنوبي ميروند. اين دو تيم در مرحله مقدماتي نيز رو در روي يكديگر قرار گرفته بودند كه كرهجنوبي با اختلاف 2 امتياز ايران را شكست داد.
*تيم ملي بسكتبال ايران در ديدار ردهبندي از ساعت 12:15 دقيقه به وقت تهران به مصاف ژاپن مي رود.
*تيم ملي كبدي ايران نيز در ديدار فينال به مصاف هند خواهد رفت.
*در رشته دو و ميداني مهدي روايي در ماده پرتاب نيزه و امين نيكفر در ماده پرتاب وزنه به مصاف حريفان ميروند.
*شهنام نظرپور نيز در رشته شيرجه حاضر خواهد شد.
بازيهاي آسيايي گوانگجو روز شنبه به پايان خواهد رسيد، اما ورزشكاران ايراني در اين مسابقات كار خود را امروز به پايان خواهند رساند.
pouya_99999
26-11-2010, 05:22
کاراته کا ایرانی در قسمت بانوان بازیشو باخت
dashmojtaba
26-11-2010, 05:28
کاراته کا ایرانی در قسمت بانوان بازیشو باخت
ای بابا همین اول صبحی باختا شروع شد ؟!
این ملکیپور بود همون که جانشین پگاه زنگنه شد
حیف شد ایشالا طلای ویشگاهی
pouya_99999
26-11-2010, 05:45
قایقرانی مردان شرکت کننده ایرانی 7 ام شد
pouya_99999
26-11-2010, 05:58
قایقرانی زنان هم 6 ام شدیم
mohsen121
26-11-2010, 06:26
نمایندگان کاراته و هم چنین 2 نفر از نمایندگان کشتی زنان قزاقستان حذف شدند و یه نفرشون به فینال رسیده.
mohammad59mm
26-11-2010, 06:35
امروز روز باخته
ولي
ايران چهارم ميشه
mohammad59mm
26-11-2010, 07:15
سميرا ملك پور توي كاراته برنز گرفت
اون ژاپني هم كه ملكي پور رو برده بود ، اول و چيني دوم شد
mohammad59mm
26-11-2010, 07:31
آرزو معتمدي توي كاياك 500 متر پنجم شد
قزاقستان نقره
mohammad59mm
26-11-2010, 08:01
كاياك دونفره بانوان ششم شديم
قزاقستان سوم
mohammad59mm
26-11-2010, 08:37
نظر پور كه وضع بدي تو جدول شيرجه داشت ، مصدوم شد و انصراف داد.
mohammad59mm
26-11-2010, 08:51
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:47 AM ----------
قزاقستان طلاي ريتميك ژيمناستيك رو گرفت
طلاهاي قزاقستان به 16 رسيد
hojjatinho
26-11-2010, 08:59
امروز روز باخته
قزاقستان صد درصد چهارم ميشه
ايران هم پنجم يا ششم ميشه
شك نكنيد
استعداد پنجمی رو داریم ! ولی انصافا په جوری حساب کردی ششم می شیم؟!!
armin_punisher6
26-11-2010, 09:05
ببخشید کسی فیلمی از اون قسمتی که رضا یزدانی برنده میشه یه آهنگی پخش میکنن کسی اونو داره.اگه کات شده همون قسمت از تلویزیون هم بزارین ممنون میشم.
کسی نیست؟؟
یه نکته خیلی جالبه
طلای مردان
چین 68
کره 41
ژاپن 22
ایران 18
قزاقستان 7
چین تایپه 7
ازبکستان 9
این نشون میده مادر بخش مردان عالیییی بودیم.
اگر ناداوری ها نبود حتی شاید به ژاپن میرسیدیم
SNOW PATROL
26-11-2010, 09:33
ایرانی جماعت فقط بلده بگه ناداوری چرا اگه داور ایرانی باشه و اشتباه کنه میگن انسان جائز الخطا هست اما برای داور خارجی میشه ناداوری
dashmojtaba
26-11-2010, 09:48
خب سلام میکنم به بروبچه های آشنا !
قزاقستان خوشبختانه واقعاً خوشبختانه اون شگفتی آفرینی که ازش میترسیدمو فعلاً نداشته باور کنید اگر ویشگاهی و والیبال طلا بیارن ما چهارمیمون قطعیه امیدم به این دوتاس فقط
ایشالا که من اشتباه کرده باشم ! ایشالا که شانسای دیگه ای هم بوده باشه و یه دفعه مثل طلای دیروز طالبیان غافلگیر بشیم و مطمئن باشید دو یا سه تا طلا مارو راحت میکنه از چهارمی
اولین مسابقه ویشگاهی با حریف سخت اردنیش نیم ساعت دیگس حدوداً
mohammad59mm
26-11-2010, 09:49
استعداد پنجمی رو داریم ! ولی انصافا په جوری حساب کردی ششم می شیم؟!!
نميدونم شايد هندي ،چين تايپه اي .....از آسمون براشون طلا بباره
mohsen121
26-11-2010, 09:52
ایرانی جماعت فقط بلده بگه ناداوری چرا اگه داور ایرانی باشه و اشتباه کنه میگن انسان جائز الخطا هست اما برای داور خارجی میشه ناداوری
شما نمی دونم چرا این جوری هستید . کشتی علیزاده تو 120 فرنگی پای یارو از تشک رفت بیرون وهمه دیدن ولی قزاق رو برنده کردند و کاراته دیروز امیر مهدی زاده با قزاق رو هم که اگر دیده باشی بد بخت پنجاه تا ضربه زد و می خورد ولی داور قبول نکرد ، هی ضربه می زد هی داور نگاه می کرد که کی از رو می ره.
dashmojtaba
26-11-2010, 09:57
تنها فرصت قزاقها برای جلو زدن از ما
تو دو و میدانی 4 تا دارن تو فینال که البته احتمال طلاشون با حضور چینیها خیلی ضعیفه
اصل کاری ایناس که امیدوارم ایشالا کمتر از سه طلا در آخر گیرشون بیاد :
کشتی بانوان یه فینالیست
بوکس دو فینالیست یکیش با چینه و احتمال باختشون هست
دیگه چیزی به قطعی شدن مقام چهارمیمون نمونده جون هرکی دوستش دارید فقط دعا کنید !!
پ.ن: واقعاً هم بیش سه طلارو شانس دارن نه بیشتر !!
mohsen121
26-11-2010, 10:04
آخرین بازی امروز فینال والیبال چی حالی می ده به اون بازی بکشه چهارمی مون . اگر این طور باشه فکر کنم قلبمون بیاد تو دهنمون
SNOW PATROL
26-11-2010, 10:06
شما نمی دونم چرا این جوری هستید . کشتی علیزاده تو 120 فرنگی پای یارو از تشک رفت بیرون وهمه دیدن ولی قزاق رو برنده کردند و کاراته دیروز امیر مهدی زاده با قزاق رو هم که اگر دیده باشی بد بخت پنجاه تا ضربه زد و می خورد ولی داور قبول نکرد ، هی ضربه می زد هی داور نگاه می کرد که کی از رو می ره.
من هیچ جوری نیستم
شما از کجا میدونی برای بقیه کشور ها ناداوری نبوده ؟؟ مگه تمام بازی های کشور های دیگه رو نگاه کردی شاید برای اونها هم ناداوری بوده باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
malaki_mall
26-11-2010, 10:08
قهرمانی با 136 سانتیمتر قد.:18:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen121
26-11-2010, 10:10
من هیچ جوری نیستم
شما از کجا میدونی برای بقیه کشور ها ناداوری نبوده ؟؟ مگه تمام بازی های کشور های دیگه رو نگاه کردی شاید برای اونها هم ناداوری بوده باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا تا این جا که به نفع قزاق ها بوده . چون رئیس فدراسیون کاراته دیروز گفته . بازیکن اردن ضربه می زد و نمی دونست چرا دارن به قزاق امتیاز می دن . بحث من هم اینه که تو 2 بازی مستقیم ما با قزاق ها داوری به نفع قزاق بود و اون ها تو همون وزن طلا گرفتند حالا اگر ما هم نمی تونستیم طلا بگیریم ، اون ها هم طلا نمی گرفتند .
mohammad59mm
26-11-2010, 10:12
جاسم ويشگاهي ، اردني رو برد
بازي بعديش با مالزي
mohsen121
26-11-2010, 10:12
خدا رو شکر جاسم ویشگاهی تونست با اختلاف زیادی اردنی رو ببره.
dashmojtaba
26-11-2010, 10:14
خدا به خیر کنه اکرامی گزارشاش شروع شد
بچه ها ویشگاهی بازی اولو برده دیگه 5 هیچ پیش هست از اردنیه
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
آخرین بازی امروز فینال والیبال چی حالی می ده به اون بازی بکشه چهارمی مون . اگر این طور باشه فکر کنم قلبمون بیاد تو دهنمون
حال نمیده آقا حال نمیده خدا نکنه
...
من این اکرامی رو یادم نمیاد تو کاراته که گزارش میده تو رادیو ورزشو که یه گزارش کرده باشه و یه پیروزیو ازش شنیده باشم !!
اون قهرمانی کاراته هم از تلویزیون دیدم !
mohammad59mm
26-11-2010, 10:15
اكرامي گزارشگر راديو ورزش گفت دبير فدراسيون جهاني كاراته اومده توي سالن و داورها از ترسشون مجبورند ناداوري نكنند
hojjatinho
26-11-2010, 10:17
نميدونم شايد هندي ،چين تايپه اي .....از آسمون براشون طلا بباره
نه اونا نمی تونم خطر ساز باشند چین تایپه همین الانشم ترکونده!! جاش اینجا نیست. هوا هم صافه از اسمون چیزی نمی اد!!:31:
داشتم بازی هندبال زنان کره و این قزاق ها رو میددم چون فکر می کردم فیناله با تشویق های پیاپی من این کره بود که قزاق ها رو لوله کرد! :31:
بعد از برد کره دیدم که ای بابا این رده بندی بود نه فینال!!:31:
به امید طلای ویشگاهی و والیبال و شگفتی افرینی هندبال یا کبدی.
mohammad59mm
26-11-2010, 10:17
...
من این اکرامی رو یادم نمیاد تو کاراته که گزارش میده تو رادیو ورزشو که یه گزارش کرده باشه و یه پیروزیو ازش شنیده باشم !!
اون قهرمانی کاراته هم از تلویزیون دیدم !
توي ووشو هم بود و سه طلا گرفتيم
mohsen121
26-11-2010, 10:22
خاک بر سر چین با این پوشش دادن مسابقات . برای دومیدانی 250 تا دوربین می زاره ، 3 تا دوربین نمی تونه دور یه تاتامی بزاره .
---------- Post added at 06:52 AM ---------- Previous post was at 06:47 AM ----------
ای ول الان که دارم برنامه دو میدانی رو نگاه می کنم قزاق ها تو دو میدانی امروز فقط یه نفرشون شاید بتونه طلا بگیره .
dashmojtaba
26-11-2010, 10:24
خاک بر سر چین با این پوشش دادن مسابقات . برای دومیدانی 250 تا دوربین می زاره ، 3 تا دوربین نمی تونه دور یه تاتامی بزاره .
---------- Post added at 06:52 AM ---------- Previous post was at 06:47 AM ----------
ای ول الان که دارم برنامه دو میدانی رو نگاه می کنم قزاق ها تو دو میدانی امروز فقط یه نفرشون شاید بتونه طلا بگیره .
دقیقاً !
هرچی از بدی این چینیها و پوششون بگی دربست باهات موافقم
اصلاً کلاً چینیها خیلی اعصابمو خراب کردن دیشب هم که تو واترپولو به قزاقا باختن :2: امروز که اگر تو فینال بوکسور قزاقستانو شکست ندن خودم میرم گوانگجو پدر رئیس فدراسیون بوکسشونو درمیارم :31:
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
توي ووشو هم بود و سه طلا گرفتيم
میدونم منم نمیگم طرف نحسه و ازین حرفا ولی تا حالا خیر گزارشگریش به من نرسیده همش خبرای بدشو شنیدم از ترسم فکر کنم بقیه کاراته رو از تی وی دنبال کنم امروز باید ویشگاهی طلارو بگیره حقشه
mohammad59mm
26-11-2010, 10:41
جاسم بامالزي
1-0 جلوه
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
جاسم بامالزي
1--1 شد
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
جاسم بامالزي
2--1 برد
dashmojtaba
26-11-2010, 10:41
این اکرامی تسلط تو گزارشاش نداره هی میگه یک اوراموباشی اما نمیگه کدوم زده آخرش امتیازارو میگه همشم به داورا ایراد میگیره کلاً رو اعصابه
ویرایش: هنوز من منتظرم بگه بازی تموم شده و ویشگاهی برده ولی آقا انگار فکر میکنه اینو اعلام کرده حرفای حاشیه ای میزنه !!
dehtoday
26-11-2010, 10:43
ويشگاهي مرحله بعد با قطري داره ايشالا كه بتونه اونو ببره و بره فينال !
mohsen121
26-11-2010, 10:44
جاسم ویشگاهی با هرچی غول کاراته تو دنیاست داره مبارزه می کنه . اردن ، مالزی ، ژاپن . امیدوارم قطر رو بزنه و بعدش ژاپن رو بزنه .
hojjatinho
26-11-2010, 10:45
این اکرامی تسلط تو گزارشاش نداره هی میگه یک اوراموباشی اما نمیگه کدوم زده آخرش امتیازارو میگه همشم به داورا ایراد میگیره کلاً رو اعصابه
ویرایش: هنوز من منتظرم بگه بازی تموم شده و ویشگاهی برده ولی آقا انگار فکر میکنه اینو اعلام کرده حرفای حاشیه ای میزنه !!
دقیقا من اولین بار کاراته از رادیو شنیدم . گزارشگره می گه 40 ثانیه تا پایان بعد یهو چند ثانیه بعد گفت 2 ثانیه تا پایان !
من الان شک کردم برد یا نه :31:. بابا هیجانی چیزی نا سلامتی با یک اختلاف برد ها!!
mohammad59mm
26-11-2010, 10:45
اما به نظرم اگه بزارنش توي فوتبال شبكه 3، رقيب فردوسي پور ميشه
mohsen121
26-11-2010, 10:49
جاسم مبارزه اش با کره جنوبیه .
---------- Post added at 07:19 AM ---------- Previous post was at 07:18 AM ----------
احتمالا تلویزیون نشون بده چون تاتامی شماره 2 هست .
پخش انلاینه رادیو ورزش ادرسش چیه؟
دوستان یکی لطف میکنه زمان مسابقات فینال ورزش های تیمی ایران رو بزاره
dehtoday
26-11-2010, 10:55
ايول جاسم ويشگاهي ....
ايشالا طلا ...
ساعت 11:55 هم با ژاپنيه بازي داره تو فينال !
dashmojtaba
26-11-2010, 10:56
ویشگاهی رفت فینال
ایشششاللللا فقط طلا
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
hojjatinho
26-11-2010, 10:56
mohsen121
26-11-2010, 10:58
فینال کبدی ساعت 12.30 به وقت ایران
فینال هند بال 15.45 به وقت ایران
فینال والیبال 16.30 به وقت ایران
رده بندی بسکتبال 12.15 به وقت ایران
hojjatinho
26-11-2010, 10:58
کبدی با هند 12:30
هندبال با کره 15:45
والبال با ژاپن 16:30
به وقت ایران
ویرایش : تا میایم بنویسیم دوستان جواب می دن:31: ایول به همگی . اینجا از صد تا خبر گزاری ورزشی بهتره و بروز تره.
چقدر این کارته زود به زود ه .
mohammad59mm
26-11-2010, 11:00
پخش زنده راديو ورزش:
mms://62.220.122.10/sport
mohsen121
26-11-2010, 11:04
خدا ان شاءالله به نقره های قزاق ها برکت بده .
dashmojtaba
26-11-2010, 11:06
بچه ها شانس قزاقا تو دو و میدانی هم زیاده البته تو سه تا فینال هستن و من اشتباهی گفتم 4 فینال ولی این سه تا رو دوتاشو نایب قهرمان دوره قبل رو آوردن یکیشم دوره قبل البته با یه ورزشکار دیگه قهرمان شدن اگر فرض بگذاریم که یکی طلا از این بگیرنو از سه تا فینال دیگشونم سه طلا بگیرن اونا 20 طلایی میشن امیدوارم ویشگاهی طلاشو بگیره و والیبالمونم طلا بگیرن تا چهارمی حتمی بشه
mohsen121
26-11-2010, 11:11
بچه ها شانس قزاقا تو دو و میدانی هم زیاده البته تو سه تا فینال هستن و من اشتباهی گفتم 4 فینال ولی این سه تا رو دوتاشو نایب قهرمان دوره قبل رو آوردن یکیشم دوره قبل البته با یه ورزشکار دیگه قهرمان شدن اگر فرض بگذاریم که یکی طلا از این بگیرنو از سه تا فینال دیگشونم سه طلا بگیرن اونا 20 طلایی میشن امیدوارم ویشگاهی طلاشو بگیره و والیبالمونم طلا بگیرن تا چهارمی حتمی بشه
فقط یکیشون شانس مدال طلا تو دومیدانی هست و 2 نفر دیگه تو رشته ای هستند که چینی ها تو دور مقدماتی همین مسابقات رکورد آسیا رو زدند .
mohammad59mm
26-11-2010, 11:14
اين رئيس فدراسيون ها كه اين قدر درباره ناداوري حرف ميزنند، توي ايران هم به ورزشكارها و مربي ها اجازه حرف زدن درباره داوري رو ميدن؟؟؟ اگه تو بازي هاي داخلي كسي درباره داوري حرف بزنه كه ....
تا حالا ناداوري هايي كه گفته شده باعث باخت ايران شده:
كبدي بانوان ايران با هند
كشتي علي اكبري
بسكتبال ايران با چين
كاراته مهديزاده
بوكس مظاهري با سوري
dashmojtaba
26-11-2010, 11:15
وای ویشگاهی فینال با یه ژاپنی افتاد این ژاپنیا گربه سیاه ما ایرانیا هستن همیشه
خدا به خیر کنه
وین رونی
26-11-2010, 11:16
بذارید از الآن یه نفوس بد بزنم
من کلی فکر کردم :31: فکر می کنم کار ما تو دوره بعدی خیلی سختتره چرا؟
چین که براش فرقی نمی کنه میزبان یا میهمان باشه همیشه اوله.دوره بعد هم در کره جنوبی هست.حسابشو بکنید ورزشکارای ما مقابل کلی تماشاچی کره باید بروند به میدان
البته امیدوارم با سعی و تلاش زیاد و امکانات فراوان تیمهای ایران در دوره بعدی خیلی بهتر از این دوره کار کنند
dashmojtaba
26-11-2010, 11:19
فقط یکیشون شانس مدال طلا تو دومیدانی هست و 2 نفر دیگه تو رشته ای هستند که چینی ها تو دور مقدماتی همین مسابقات رکورد آسیا رو زدند .
بازم خدا رو شکر دو تا طلا فقط بگیریم دیگه تقریباً خیالمون راحته
mohammadirani
26-11-2010, 11:27
پخش زنده راديو ورزش:
mms://62.220.122.10/sport
دستت درد نکنه
فقط متاسفانه 30.40 ثانیه عقبه
ولی بازم خوبه
dashmojtaba
26-11-2010, 11:36
وای ویشگاهی فینال با یه ژاپنی افتاد این ژاپنیا گربه سیاه ما ایرانیا هستن همیشه
خدا به خیر کنه
ضمناً ژاپنیها تا حالا طلای مردان تو کاراته نیوردن
mohsen121
26-11-2010, 11:38
بچه ها 5 دقیقه دیگه فینال شروع می شه . خدایااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا
hello 021
26-11-2010, 11:39
دوستان برنامه ی امروز چیه
dashmojtaba
26-11-2010, 11:44
بچه ها 5 دقیقه دیگه فینال شروع می شه . خدایااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا
ویرایش: آره شروع شد
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
ویشگاهی 4 بر یک جلو هست
mohammad59mm
26-11-2010, 11:45
جاسم برد و طلا گرفت
dashmojtaba
26-11-2010, 11:48
5 بر یک ویشگاهی جلو هست
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
جاسم باخت و فقط نقره گرفت
چی میگی ؟ الان که 6 بر 1 جلو هست
mohammadirani
26-11-2010, 11:49
طلای بیستم مبارک
دم ویشگایی گرم:10:
هم استانی عزیز دمت گرم داداش
بر و بچ گیلانی حال کردین چه شکلی باید با اقتدار شکست داد:31:
dashmojtaba
26-11-2010, 11:50
ماشالا طلای بیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen121
بیستمین طلا مبارککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک
mohammad59mm
كي برديم باختيم
hojjatinho
26-11-2010, 11:51
تبریک و بازم تبریک :11::11:
انصافا مقتدارنه برد . حالا مونده والیبال .
hello 021
26-11-2010, 11:51
جاسم برد و طلا گرفت
اقای ضد حال طلا جاسم گرفت:19::31:
dashmojtaba
26-11-2010, 11:52
خیلی ممنون ویشگاهی خیلی ممنون رشت عزیز خیلی خوشحالم کاروان ما خیلی بابت این طلا مدیون ویشگاهی هست
خیلی خیلی تبریک میگم ما چهارمیمون تقریباً قطی هست ایشالا با یه طلای دیگه از سه تال رشته گروهیمون هم قطعاً قطعی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
moraddad
26-11-2010, 11:55
آقا این کاراته جریانش چیه !؟
هر کی بلندتر داد بزنه امتیاز میگیره ؟! :31:
خداییش اصلا معلوم نیست چجوریه ! ژاپنیه خودشو جر میداد مشت و لگد و همه چی ...جاسم ریلکس دستشو از اون زیر میبرد یه جا میزد امتیاز میگرفت ! :31:
مبارکه ! :40:
تبریک میگم،انصافا مقتدرانه برد بازی رو،خسته نباشه..
ورزش و مردم پس چی میگفت صبح که 14 -15 تا امروز قزاقستان شانس طلا داره؟
mohammad59mm
26-11-2010, 11:56
اين جاسم نسبتي با زارع داره ؟ خيلي شبيهشه. چرا قانون كپي رايتو اين رشتي ها رعايت نميكنند
hojjatinho
26-11-2010, 11:58
آقا این کاراته جریانش چیه !؟
هر کی بلندتر داد بزنه امتیاز میگیره ؟! :31:
خداییش اصلا معلوم نیست چجوریه ! ژاپنیه خودشو جر میداد مشت و لگد و همه چی ...جاسم ریلکس دستشو از اون زیر میبرد یه جا میزد امتیاز میگرفت ! :31:
مبارکه ! :40:
:31: البته فکر کنم هرکی زود تر بزنه مثل تکواندو نیست اگه هر دو بزنن به هر دو بده باید با یه قدرت خاصی زد اگه اروم باشه که هیچی اگه محکم برنی هم اخطار می گیری . ای کاش به داد بود ! :31:
گرافيكار
26-11-2010, 11:58
لذت بردم چه قدر با اقتدار
ژاپنيه مونده بود چيكار كنه
ويشگاهي عزيز حلالت باشه طلا
اميدوارم حداقل يك طلاي ديگه و اگه خدا لطف كنه دو طلاي ديگه بگيريم امروز
و هر چند بدجنسيه ولي خدا كنه قزاقستانيا ببازن
یک سوال مهم:
هنوز هم امکان قزاقستان هست بیاد بالا؟
hojjatinho
26-11-2010, 12:00
یک سوال مهم:
هنوز هم امکان قزاقستان هست بیاد بالا؟
امکانش که هست ولی خوب وضع ما بهتر شد. اگه یه طلا دیگه بگیریم می شه گفت 80 در صد راه رو رفتیم
dashmojtaba
26-11-2010, 12:04
تبریک میگم،انصافا مقتدرانه برد بازی رو،خسته نباشه..
ورزش و مردم پس چی میگفت صبح که 14 -15 تا امروز قزاقستان شانس طلا داره؟
چرت میگفت الان ما حساب کردیم بیشتر از 4 تا نمیتونه بیاره که اونم با طلای والیبالمون ناچیزه
البته روی کاغذ 6 تا فرصت دارن ولی بعیده چینیها بهشون اجازه بدن بیشتر چهارتا بیارن
dashmojtaba
26-11-2010, 12:10
چرت میگفت الان ما حساب کردیم بیشتر از 4 تا نمیتونه بیاره که اونم با طلای والیبالمون ناچیزه
البته روی کاغذ 6 تا فرصت دارن ولی بعیده چینیها بهشون اجازه بدن بیشتر چهارتا بیارن
البته تو اون دوتا که با خیال راحت داریم میگیم بعیده هم نایب قهرمانای دوحه رو آوردنا !! خدا به خیر کنه چون 6 تاشو اگر طلا بیارن ما دوتا فینال دیگه هم ببریم بهشون نمیرسیم
والیبال و هندبال چه ساعتی شروع میشوند؟
کبدی از صدا وسیما پخش میشه؟
به هر حال قزاقستان هم کشور بزرگی هست و با مساحتی دو برابر مساحت ایران تنوع نژادی زیادی اعم از : روسی و ازبک و اوکراینی و آلمانی و تاتار و ... داره که با توجه به شرایط محیطی از فیزیک بسیار خوبی هم برخوردارند و البته مدالهایی که در برخی رشته ها زنانشون اوردند..
بنابراین امیدوارم با افزایش رشته های ما در زنان و تقویت رشته های مردان سالهای بعد دیگه دغدغه ای به نام قزاقستان و سایر کشورها برای چهارم شدن نداشته باشیم...
نکته جالب هم در مورد مدال برنز کاراته امروز گویا اینه که ایشون بعد از مصدومیت کاراته کارمون در سانحه از تهران سریعا توسط مسئولین اعزام میشن و میتونند مدال برنز را بگیرند که خوب خیلی جالب و پرارزش هست این مدالشون..
قزاقستان تو 9 رشته دیگه هم فینالاش هنوز مونده!
mohsen121
26-11-2010, 12:23
هنگام توزیع مدال یکی اومد به جاسم ویشگاهی IPAD داد.
mohammadirani
26-11-2010, 12:24
بسکتبال 13 به 8 جلوییم
JSC Sports تو عرب ست پخش میکنه
dashmojtaba
26-11-2010, 12:29
والیبال و هندبال چه ساعتی شروع میشوند؟
کبدی از صدا وسیما پخش میشه؟
فینال کبدی ساعت 12.30 به وقت ایران
رده بندی بسکتبال 12.15 به وقت ایران
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
به هر حال قزاقستان هم کشور بزرگی هست و با مساحتی دو برابر مساحت ایران تنوع نژادی زیادی اعم از : روسی و ازبک و اوکراینی و آلمانی و تاتار و ... داره که با توجه به شرایط محیطی از فیزیک بسیار خوبی هم برخوردارند و البته مدالهایی که در برخی رشته ها زنانشون اوردند..
بنابراین امیدوارم با افزایش رشته های ما در زنان و تقویت رشته های مردان سالهای بعد دیگه دغدغه ای به نام قزاقستان و سایر کشورها برای چهارم شدن نداشته باشیم...
نکته جالب هم در مورد مدال برنز کاراته امروز گویا اینه که ایشون بعد از مصدومیت کاراته کارمون در سانحه از تهران سریعا توسط مسئولین اعزام میشن و میتونند مدال برنز را بگیرند که خوب خیلی جالب و پرارزش هست این مدالشون..
درسته خانم ملکیپور جانشین خانم زنگنه شده بود که معلوم شد نفر دوم این رشته هم از ایران هست که باعث افتخاره
لينك نتيجه زنده بسكتبال رو دوستان كسي داره؟
dashmojtaba
26-11-2010, 12:30
برید کبدی رو ببینید شروع شد
dashmojtaba
26-11-2010, 12:58
کبدی درسته اختلاف زیاده ولی اگر دفاع خوبی بکنن تو حمله پنج شیش نفرو بزنن تو دوسه تا حمله و دفاع خوب نتیجه جبران میشه
mohammadi4net
26-11-2010, 12:59
لينك نتيجه زنده بسكتبال رو دوستان كسي داره؟
نیمه اول 43 _ 36 به نفع ایران تمام شد.
کاش به جای این کبدی بسکتبال رو نشون میداد :41:
اين قزاقا الان چند تا مدال دارن
mohammadi4net
26-11-2010, 13:19
کاش به جای این کبدی بسکتبال رو نشون میداد :41:
اگه تو کبدی دو تا حرکت خفن بزنن 7 8 امتیاز می گیرن ، البته بعید دیگه بتونن کاری کنن
ایران 46 -38 ژاپن
mohammad59mm
26-11-2010, 13:24
خيلي جالبه ميگه باخت رو تبريك ميگيم. اعصابمون از بازيشون خرده باختند اون موقع ميگه تبريگ ميگيم
mohammadi4net
26-11-2010, 13:26
خيلي جالبه ميگه باخت رو تبريك ميگيم. اعصابمون از بازيشون خرده باختند اون موقع ميگه تبريگ ميگيم
مدال نقره گرفتن ، کم لطفی نکنید.
ایران 52 -43 ژاپن
mohsen121
26-11-2010, 13:26
بچه ها دعا کنید تو ÷رش سه گام قزاق ها اول و دوم هستند فعلا
dashmojtaba
26-11-2010, 13:30
یکی از بسکتبالیستای ژاپن ایشی زاکی خودمونه :31:
mohsen121
26-11-2010, 13:31
بچه ها یه خبر خوب قزاقی که تو دومیدانی شانس مدال بود حذف شد .
dashmojtaba
26-11-2010, 13:34
بچه ها قزاقا یکی از اون فینالایی که پیش بینی میشد ببرنو بردن الان 17 طلایی شدن خدا کنه بوکسارو دوتاشو ببازن یه کم تو نقره گرفتن ازژاپنیا یاد بگیرن !
mohsen121
26-11-2010, 13:34
قزاق فینالیست کشتی طلا گرفت .
dehtoday
26-11-2010, 13:36
قزاقستان يه طلاي ديگم تو كشتي زنان گرفت ! :41:
فعلا 17 طلا !!!
ژاپنی که از ویشگاهی باخت و دوم شد با دمپایی اومده بود رو سکو:31:
همه با کتونی میان اون موقع این:27:
dashmojtaba
26-11-2010, 13:41
قزاقستان يه طلاي ديگم تو كشتي زنان گرفت ! :41:
فعلا 17 طلا !!!
نگران نباشید اینطور که محسن میگه شانس طلای دوشون اوت شده پس حتی با دوطلای بوکسم به ما نخواهند رسید فقط تا اعلام رسمی نتایج دو صبر کنیم
بسكتبال در اغاز كوارتر چهارم
54-59 به نفع ايران
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
حالا شد 56-63
dashmojtaba
26-11-2010, 13:45
خب بچه ها دقت کنید:
الان یکی از فینالای دو قزاقا باختن خداروشکر
ولی یکی دیگش هست که دوتا نماینده دارن یکیشون که شانس بیشتر داره دوم شده تو دوره قبل آسیایی ایشالا که مقام نیارن چون خیلی خطرناکه هنوز اونا شانس دارن
محسن اگر داری دو رو میبینی خبرشو بده :20:
میگم این زنای قزاق چه غولایی هستن . مرداشون ۷ تا طلا گرفتن ... زناشون ۱۰ تا :20:. خجالتم خوب چیزیه :13::31:
.
mohammadi4net
26-11-2010, 13:56
کلا احتمال طلا مون سه تاست:
دو میدانی - پرتاب نیزه که فعلا هفتمه نمی دونم برا چی اینقدر خوشحالی میکرد !
دو میدانی 14:10
هندبال 15:45
والیبال 16:30
فکرکنم نهایتا یدونه طلای والیبال رو بگیریم.
mohsen121
26-11-2010, 13:58
تو پرش سه گام چینی با اختلاف خوبی فزاق ها رو فعلا گرفته .
dashmojtaba
26-11-2010, 14:04
تو پرش سه گام چینی با اختلاف خوبی فزاق ها رو فعلا گرفته .
دستت درد نکنه محسن مرتب اطلاع بده این سایتشونم که قاط زده بالا نمیاد (این سه گامو نباید طلا بیارن)
mohsen121
26-11-2010, 14:11
دستت درد نکنه محسن مرتب اطلاع بده این سایتشونم که قاط زده بالا نمیاد (این سه گامو نباید طلا بیارن)
این مسابقه با این سرعتی که داری دست کم 90 دقیقه دیگه طول می کشه
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
بچه ها هندی با اختلاف خیلی خوب چینی و قزاق رو گرفت قزاق سومه.
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------
تو 4*100 بانوان قزاق ها پنجم شدند .
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
الان فقط تو پرش سه گام قزاق تو دومیدانی نماینده دارن که یکیشون سو هست یکی دیگه پنجم .
malaki_mall
26-11-2010, 14:22
فک کنم بیشتر طلاهای زنان قزاق رو این خوشگله تو ژیمناستیک گرفته.:13:
من ورزش نمی کنم ولی ورزشکاران را ... :21:
mohsen121
26-11-2010, 14:25
خوشحالم که اویان نفری هستم که تبریک می گم چهارمی ایران رو .
ایران چهارم شد .
------------------------------------------------------
قزاقستان تو پرش سه گام هم نتونست کاری بکنه .
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
قزاق تو پرش آخر از همه جلو افتاد ولی چینی اول شد .
SNOW PATROL
26-11-2010, 14:26
خوشحالم که اویان نفری هستم که تبریک می گم چهارمی ایران رو .
ایران چهارم شد .
------------------------------------------------------
قزاقستان تو پرش سه گام هم نتونست کاری بکنه .
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
قزاق تو پرش آخر از همه جلو افتاد ولی چینی اول شد .
رفیق حتمی هست یا نه ؟؟
mohsen121
26-11-2010, 14:27
خیلی حساس شده بود . من که گفتم اول شد. یه دفعه چینی همچنی خودش رو کشت تا اول شد. دست چینی درد نکنه .
pouya_99999
قزاق هر دو بوکس رو هم ببره به ما نمی رسه ... با کثیف بازی هم نتونستن دوم بشن :27:
mohsen121
رفیق حتمی هست یا نه ؟؟
آره بابا . ایران چهارم شد .
هوراااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا
ايران چهارم شد فقط به خاطر مرغوبيت طلا
بالاخره ورزشكاراي ايران ارزش مدال طلا رو فهميدند
mohsen121
26-11-2010, 14:35
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني صبح امروز وارد ايران شد و در تماس تلفني گزارش كاملي از عملكرد ورزشكاران كشورمان در شانزدهمين دوره بازيهاي آسيايي در اختيار محمود احمدي نژاد، رئيس جمهوري قرار داد.
بعد از ارائه اين گزارش و ابراز رضايت از نتايج به دست آمده قرار شد مراسم تقدير از مدال آوران اين دوره از بازي ها پنجشنبه 11 آذر برگزار شود.
هنوز مكان برگزاري اين مراسم مشخص نشده است.
كاروان ايران تاكنون 20 طلا را در كارنامه خود ثبت كرده است.
--------------------------------------------------------------------------------------
جايزه ويژه سازمان تربيت بدني به ويشگاهي
خبرگزاري فارس: كاراتهكار وزن 84- كيلوگرم ايران به خاطر دريافت طلاي بيستم كاروان ايران جايزه ويژهاي از سازمان تربيتبدني دريافت خواهد كرد.
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از گوانگجو، مهرداد سراجي مشاور رئيس سازمان تربيتبدني ايران و مديركل حوزه سرپرستي بعد از كسب مدال طلاي بيستم بازي هاي گوانگجو از سوي ويشگاهي گفت: سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني از قبل اعلام كرده بود كه به هر كسي مدال بيستم را بگيرد جايزه ويژه اهدا مي شود.
وي تاكيد كرد: با اين مدال ورزش ايران نمره بيست گرفت و به همين دليل جايزه ويژه اي را براي جاسم ويشگاهي در نظر گرفته ايم.
سراجي گفت: از نظر ما امير مهدي زاده هم قهرمان است.
dashmojtaba
26-11-2010, 14:37
فک کنم بیشتر طلاهای زنان قزاق رو این خوشگله تو ژیمناستیک گرفته.:13:
من ورزش نمی کنم ولی ورزشکاران را ... :21:
نه ایشون یه طلا آوردن مبارکشونم باشه :5:
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
قزاق هر دو بوکس رو هم ببره به ما نمی رسه ... با کثیف بازی هم نتونستن دوم بشن :27:
کی گفته ؟!
دوتا بوکس و یه دو و میدانی مونده این میشه سه شانس که مشن 20 طلا اگر ما والیبالو نبریم تو نقره اونا سرتر میشنو چهارم میشن
دعا کنید بابا از الان خوشحالی نکنید خدا نکرده تو ذوق هممون بخوره آخر شب
malaki_mall
26-11-2010, 14:38
همین مونده این گشنه ها هم بیان از ما بزنن جلو.
اینجا رو ببینین ضرر نداره.
بعد 40 سال افتخار می کنیم که 2 پله سقوط کردیم.:2:
mohsen121
26-11-2010, 14:43
احتمال اول شدن قزاق ها تو 4*400 زنان خیلی کمه چون تو دور مقدماتی چین 9 ثانیه زودتر از قزاق ها به خط پایان رسیده
dashmojtaba
26-11-2010, 14:44
هنوزم ممکنه پنجم بشیم
mohsen121
26-11-2010, 14:44
همین مونده این گشنه ها هم بیان از ما بزنن جلو.
اینجا رو ببینین ضرر نداره.
بعد 40 سال افتخار می کنیم که 2 پله سقوط کردیم.:2:
تو این دوره هنوز کشورهای آسیای میانه جزء آسیا نبودن .
dashmojtaba
26-11-2010, 14:45
احتمال اول شدن قزاق ها تو 4*400 زنان خیلی کمه چون تو دور مقدماتی چین 9 ثانیه زودتر از قزاق ها به خط پایان رسیده
منم امیدوارم ولی خب به هرحال صبور باشیم بعد از قطعی شدنش اعلام کنیم بهتره
ضمناً دلم میخواد با آرامش بازی والیبال و هندبالمونو ببینم :20:
malaki_mall
26-11-2010, 14:46
تو این دوره هنوز کشورهای آسیای میانه جزء آسیا نبودن .
جک میگی.
نیست الان از ما بالاترن.:18:
dashmojtaba
26-11-2010, 14:48
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
جک میگی.
بی انصافی نکن ما الان در واقع داریم اول آسیا میشیم شاید روی کاغذ چهارم باشیم ولی من چهارم رو با این بضاعت اولی میدونم
حساب چین کره جنوبی و ژاپن اصلاً از آسیا جداس اونا دولتشون ورزش رو یه مقوله خیلی مهم تلقی کرده (بیش از حد) سرمایه ای که اونها برای ورزش میگذارن اصلاً قابل مقایسه با سایر کشورهای ثروتمتد دنیا هم نیست
hojjatinho
26-11-2010, 14:53
اره دوستان چهارمی رتبه خیلی خوبیه .
ملکی جان اون سال 74 که در واقع قبل از انقلاب بود و ما شرایط ورزشمون اون موقع نسبت به بقیه اسیا خیلی بهتر بود شایدم بقیه اسیا نسبتا ضعیف تر بود. ضمن اینکه اون دوره میزبان بودیم . و به گفته کارشناسان یکی از بهترین و زیبا ترین میزبان ها هم شناخته شدیم.
داشتین این شماره 7 بسکتبال ژاپن رو : ایشی زاکی ! بود اسمش!:31: (البته مجتبی جان هم اشاره کرد)
تو این دوره از بازیهای اسیا کاروان ایران خیلی خوب کار کرد(البته فعلا انفرادی)
فوتبال هم طبق معمول افتضاح بود :2:حیف اینقدر پولی که خرج اینا میشه.یه کم از فوتسال یاد بگیرند.اینم از اخر,عاقبت باند وباند بازی توی فوتبال ایران.
malaki_mall
26-11-2010, 15:00
اره دوستان چهارمی رتبه خیلی خوبیه .
ملکی جان اون سال 74 که در واقع قبل از انقلاب بود و ما شرایط ورزشمون اون موقع نسبت به بقیه اسیا خیلی بهتر بود شایدم بقیه اسیا نسبتا ضعیف تر بود. ضمن اینکه اون دوره میزبان بودیم . و به گفته کارشناسان یکی از بهترین و زیبا ترین میزبان ها هم شناخته شدیم.
داشتین این شماره 7 بسکتبال ژاپن رو : ایشی زاکی ! بود اسمش!:31: (البته مجتبی جان هم اشاره کرد)
در واقع ایشی زاکی یه نام خانوادگی هست مثل واکابایاشی.
اسم کاملش تاکومی ایشی زاکی هست.
mohsen121
26-11-2010, 15:04
دیدید گفتم ایران چهارم شد این دونده ها هم نتونستن کاری کنند.
باز هم چهارمی مبارککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککک.
هند تو اون رشته اول شد
dashmojtaba
26-11-2010, 15:04
خب بچه ها حالا دیگه میتونید جشن بگیرید
چهارم شدن ایران در بازیهای آسیایی رو تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen121
26-11-2010, 15:05
جک میگی.
دکتر تو اون موقع هم چین سوم شد.
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
حالا با خیال راحت راحت میریم هند بال و والیبال رو می بینیم
dashmojtaba
26-11-2010, 15:06
وای یه نفس راحتی میکشیم و با آرامش و بیخیالی بیشتر به دیدن دو بازی والیبال و هندبال میریم
خیلی خوشحالم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammadi4net
26-11-2010, 15:07
خب بچه ها حالا دیگه میتونید جشن بگیرید
چهارم شدن ایران در بازیهای آسیایی رو تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جشن غیر رسمی چون تا نتیجه این بازی مشخص نشه شانس دارن:
malaki_mall
26-11-2010, 15:08
دکتر تو اون موقع هم چین سوم شد.
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
حالا با خیال راحت راحت میریم هند بال و والیبال رو می بینیم
تو میگی آسیای میانه بعد چین رو میکشی وسط؟
mohsen121
26-11-2010, 15:09
جشن غیر رسمی چون تا نتیجه این بازی مشخص نشه شانس دارن:
خوب نتیجه اش که مشخص شده بود گفتم که هند اول شد و قزاق دوم.
بی باک بی بال
26-11-2010, 15:10
اون موقع ایران توی اسیا یه کشور پیشرفته محصوب می شده بعد بازیها توی ایران بود
mohsen121
26-11-2010, 15:11
تو میگی آسیای میانه بعد چین رو میکشی وسط؟
بابا اون موقع چین سوم بوده با 36 مدال طلا ولی الان اوله با 195 طلا این یعنی شرایط مسابقات فرق کرده تو اون دوره 19 کشور مدال گرفتند ولی تو این دوره 36 کشور. باز هم متوجه فرقشون نشدی
dashmojtaba
26-11-2010, 15:14
من فکر میکنم شخص آقای سعیدلو خیلی زحمت کشیدن یه شخصیت دوست داشتنی دارن زیاد اهل تظاهر و شعار نیستن ولی دلسوزانه برای ورزش سرمایه گذاری کردن الانم یه خبرایی تو رادیو ورزش میخوند که پیش بینی سازمان تربیت بدنی 17 طلا بوده ولی پیش بینی کمیته ملی المپیک 13 طلا خب این نشونه حسابو کتاب دقیق تر سازمان تربیت بدنی هست
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
خوب نتیجه اش که مشخص شده بود گفتم که هند اول شد و قزاق دوم.
محسن این محمد امروز میخواد ضدحال بزنه ولش کن :31:
vahid0801
26-11-2010, 15:14
بیخیال شید شما هم.
با این وضعیت مملکت این غیرت بعضی بچه ها تو کشتی و تکواند واقعا ایول داره.همین بسمونه
mohsen121
26-11-2010, 15:15
بچه ها انصافا چهار سال پیش که گفتند چهارم می شیم من خندیدم ولی امسال که چهارم شدیم دیدم با برنامه ریزی دقیق می شه همه کار کرد و گفتند چهار سال دیگه 30 تا طلا می خوایم . ان شاءالله که بشه .
hojjatinho
26-11-2010, 15:16
هرچند دیگه مهم نیست ولی مسابقه بوکس قزاقه تاخیر خورده مثل اینکه.
ولی به نظر من اگه به نتیجه والیبال چهارمی مون بستگی ذاشت هیجانش بیشتر می شد . این طور نبود؟!
dashmojtaba
26-11-2010, 15:17
بابا اون موقع چین سوم بوده با 36 مدال طلا ولی الان اوله با 195 طلا این یعنی شرایط مسابقات فرق کرده تو اون دوره 19 کشور مدال گرفتند ولی تو این دوره 36 کشور. باز هم متوجه فرقشون نشدی
ضمن اینکه اون دوره خیلی از ورزشای کوچولو موچولوی ادوار اخیر رو به رسمیت نمیشناختن تعداد رشته ها از بیست تا بیشتر نبود و حالا حدود 50 رشته هستن و خیلی هاشون مواد چندگانه دارنو از هرکدوم تو بانوانو آقایون شاید حدود بیست مدال طلا توزیع بشه این دوست ما خیلی ابتدایی فکر کردن بهشون توصیه میکنم برنو آمار اون موقع رو کامل از ویکیپدیا دربیارن تا متوجه بشن نمیشه با حالا مقایسش کرد
hojjatinho
26-11-2010, 15:19
بچه ها انصافا چهار سال پیش که گفتند چهارم می شیم من خندیدم ولی امسال که چهارم شدیم دیدم با برنامه ریزی دقیق می شه همه کار کرد و گفتند چهار سال دیگه 30 تا طلا می خوایم . ان شاءالله که بشه .
نه ! محسن جان اشتباه نکن اون موقع برنامه ریخته بودن که مثلا 111 مدال می گیرند (اسنادشم موجوده
!) ولی خب امسال بچه ها خیلی خوب طلا گرفتند و البته قزاق ها هم چندین طلا کمتر از 4 سال پیش .
من در درجه اول این نتایج رو زحمات بچه ها و بعد زحمات فدراسیون ها به خصوص فدراسیون های که تغییر نداشتن مثل ووشو و قایقرانی و تکواندم می دونم.
به هر حال مبارک باشه:11:
dashmojtaba
26-11-2010, 15:23
نه ! محسن جان اشتباه نکن اون موقع برنامه ریخته بودن که مثلا 111 مدال می گیرند (اسنادشم موجوده
!) ولی خب امسال بچه ها خیلی خوب طلا گرفتند و البته قزاق ها هم چندین طلا کمتر از 4 سال پیش .
من در درجه اول این نتایج رو زحمات بچه ها و بعد زحمات فدراسیون ها به خصوص فدراسیون های که تغییر نداشتن مثل ووشو و قایقرانی و تکواندم می دونم.
به هر حال مبارک باشه:11:
مبارک باشه :11:
بچه ها این چند روز چقدر نگرانیو استرس داشتیما خودمونم یه پا ورزشکار شدیم تو دنبال کردن توزیع مدالو اینا :31:
به هرحال امیدوارم هندبال هم این روند خوبو با یه بازی خوب جلوی کره ادامه بده و به قهرمانی برسه چون من فکر میکنم اگر دقت کنن موفق میشن
والیبالم اشالا برای اولین بار قهرمان میشه
hojjatinho
26-11-2010, 15:25
مبارک باشه :11:
بچه ها این چند روز چقدر نگرانیو استرس داشتیما خودمونم یه پایه ورزشکار شدیم تو دنبال کردن توزیع مدالو اینا :31:
و البته با خیلی از ورزشها اشنا شدیم و نیز کمی درباره فوتبال بیشتر به فکر فرو رفتیم!
پ ن : بریم کم کم اماده شیم بازی های هندبال و والیبال رو ببینیم ان شا... بعدش با خوشحالی بیایم اینجا و تبریک بگیم.
mohsen121
26-11-2010, 15:26
قزاقستان تو فینال بوکس هم باخت که ایران با اقتدار تا حالا چهارم بشه .
dashmojtaba
26-11-2010, 15:31
قزاقستان تو فینال بوکس هم باخت که ایران با اقتدار تا حالا چهارم بشه .
خیلی حال کردم با این باختشون :31:
محسن جان دستت درد نکنه امروز کلی خبرای خوش دادی به ملت پی30 :31:
شگفتی چینی ها از دعوای سعیدلو و علی آبادی در گوانگ ژو
محمد كاظم روحانی نژاد ، خبرنگار صدا و سیما گزارش جالبی از حاشیه بازی های آسیایی دروبلاگ خود نوشته است:
«گوانگ ژو و مسابقات آسیایی برایم تجربه تازه ای بود ، پس از بیست سال كار سیاسی ، میدان جدیدی پیش رویم گشوده شد كه هرلحظه اش با دیگری متفاوت رقم می خورد به این معنا كه هیجان ، دلهره ، نشاط و اندوه در كنار هم مفهوم حضور در این عرصه را متجلی می كرد . هرچند تجربه پوشش خبری مسابقات ورزشی را به صورت دوره ای و یا موردی درخارج از كشور داشتم ولی در این دوره علاوه بر فراوانی و تنوع مسابقات ،هم تصویر بردار بودم و هم خبرنگار ،بار هم خورده بود و به ناچار حمل می كردم ! وقتی با سه پایه و دوربین به همراه كیف وسایل صدا ، باطری ، میكروفن و نوار همه بردوش و دست در هوای گرم و شرجی به این سو و آن سو می دویدم ، فراموشم می شد كه من در آخر كارم نه اول كار !! نظم و نسق حاكم بر ورزشگاه و خنگی چینی ها هم گاهی خستگی را بیشتر می كرد. دعوا و قهر وآشتی "سعیدلو" معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی و "علی آبادی" رئیس كمیته ملی المپیك هم ماجرایی است . اختلاف این دو به گونه ای بود كه چینی ها هم می دانستند داستان چیست و نباید كاری كنند كه اوضاع به هم بریزد. مثلا در هرپیروزی و كسب نشانی و پس از پایان مبارزه ورزشكاران ایرانی رقابت این دو با یكدیگر برای اعطای نشان به فرد پیروزآغازمی شد!! كه دست آخر با وساطت خودی ها ، یكی نشان را به گردن ورزشكار قهرمان می انداخت و دیگری دسته گل به او می داد تا سهم هریك درعكس و تصویرو خبر محفوظ بماند و ایضا غائله فرو نشیند!!
پیشنهاد بدی نیست كه مثل تیم ملی والیبال ساحلی كه درقالب دو تیم دو نفره آمده بودند و یك بار برای صعود به مرحله دوم مقابل هم قرار گرفتند ، جناب سعید لو و جناب علی آبادی در پایان بازی ها به داخل رینگ می رفتند و البته نه با لباس والیبال ساحلی بلكه با همان كت وشلوار جانانه با هم مسابقه می دادند تا حق به صاحبش برسد و پیروز این معركه مشخص شود!
چینی ها برای سعیدلو سنگ تمام گذاشتند یك اسكورت حسابی درحد رئیس جمهور راه می انداختند و تمام مسیر حركت را اصطلاحا "قرق" می كردند. حتی در برخی مسافت ها كه بیشتر از یكصد كیلومتر و بزرگراه هم بود تمام ورودی ها را می بستند تا این كاروان به راحتی عبور كند و در سراسر مسیر هم هر صد متر پلیس چیده بودند تا امنیت كاملتر شود و نمی دانم چرا جناب سعیدلو تصیم گرفت تا اخر بازی ها در گوانگجو بماند و این تصمیم صد البته چینی ها را متعجب و در عین حال خسته كرد.
یك مامور چینی همراه هیات، چند بار با كنایه گفت: خوب شد كه همه مقامات ورزشی كشورها روز پس از مراسم افتتاحیه به كشورهاشان بازگشتند و گرنه برای ما امكان ارائه خدمات سخت تر بود! موضوع افزایش روز افزون تعداد اعضای هیات هم چینی ها را كلافه كرد ، یكی شان می گفت : در نامه رسمی وزارت خارجه چین نام پنج نفر به عنوان میهمان رسمی ثبت شده اما در همان لحظه ورود دو نفر دیگر به جمع اضافه شدند كه از ابتدا بر سر سوار شدن به خودرو بگو مگوها شروع شد و چینی ها بخشی از وقت و كار روزمره خود را به سر این موضوع كه این ها جزو هیات نبوده اند و چرا حالا هستند اختصاص می دادند و سرانجام هم با نارضایتی مجبور به ارائه خدمت می شدند.
بی نظمی و تصمیم گیری های فی البداهه هیات ایرانی چینی ها را سر در گم ساخته بود به گونه ای كه شب كه می شد مسئول هماهنگی كارهای هیات ،مغرش هنگ می كرد و سر به بیراهه می گذاشت ، تازه او كسی بود كه تجربه كار با ایرانی ها و این گونه بی نظمی ها آشنایی داشت و با آن خو گرفته بود. دلش می خواست، سفر این هیات كه تمام شود ، حداقل به یك ماه مرخصی با استراحت كامل برود تا بلكه فشار های عصبی این مدت جبران شود .به راستی كه چیدن پانصد مامور پلیس و بستن خیابان های یك مسیر كار دشواری است و احتیاج به ساعت ها برنامه ریزی و امكانات دارد اما در یك لحظه تصمیم هیات عوض می شد كه مثلا به جای قم به "علی آباد كتول "بروند!... .
dashmojtaba
26-11-2010, 15:40
این هم آمار مدالها تا این لحظه که جایگاه چهارمی ایران تثبیت شده و تغییر نخواهد کرد
بی باک بی بال
26-11-2010, 15:48
یك مامور چینی همراه هیات، چند بار با كنایه گفت: خوب شد كه همه مقامات ورزشی كشورها روز پس از مراسم افتتاحیه به كشورهاشان بازگشتند و گرنه برای ما امكان ارائه خدمات سخت تر بود! :31::31::31::31:
dashmojtaba
26-11-2010, 16:04
بوکسور قزاق هم از چینی باخت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه بیخیال قزاقا شدم خدا کنه هندبالو ببریم خوب دارن کار میکنن تازه نیمه دوم شک نداشته باشید ایران کلی جلو میفته
mohammad59mm
26-11-2010, 16:16
باخت هندبال و نقره شون رو پيشاپيش از همين الان تبريك ميگم، نميخاد هم اعصابمو هم براي فينال خورد كنم.
ببازيم ميگه تبريك ميگيم ببره هم ميگه تبريك ميگيم. پس من از همين الانم تبريك ميگم براشون
اصلآ به همه ورزشكارا تبريك ميگم كه به جاي معتاد شدن ورزشكار شدن
به همه معتادا هم تبريك ميگم كه احتمالآ دزد نشدن
به همه دزدها هم تبريك ميگم كه كه خداي نكرده قاتل نشدن
به قاتلا هم تبريك ميگم كه هيتلر نشدند ، به هر حال لااقل هيتلر نشدند، كم لطفي نكنيد
dashmojtaba
26-11-2010, 16:27
باخت هندبال و نقره شون رو پيشاپيش از همين الان تبريك ميگم، نميخاد هم اعصابمو هم براي فينال خورد كنم.
ببازيم ميگه تبريك ميگيم ببره هم ميگه تبريك ميگيم. پس من از همين الانم تبريك ميگم براشون
اصلآ به همه ورزشكارا تبريك ميگم كه به جاي معتاد شدن ورزشكار شدن
به همه معتادا هم تبريك ميگم كه احتمالآ دزد نشدن
به همه دزدها هم تبريك ميگم كه كه خداي نكرده قاتل نشدن
به قاتلا هم تبريك ميگم كه هيتلر نشدند ، به هر حال لااقل هيتلر نشدند، كم لطفي نكنيد
خسته نباشید
فکر کنم بعد از یکی وهفته روحیه بخشی به ملت به یه دوش آب سرد احتیاج دارید :31:
واليبال كار خيلي سختي پيش رو داره.....ژاپن پاسور اصلي خودشو داره كه خيلي كارو سخت ميكنه
ايشالا ببرن.....
چهارمی ایران قطعی شد
خبر فوری/ ایران به مقام چهارم بازی های آسیایی رسید
کاروان اعزامی ایران با کسب ۲۰ مدال طلا ، ۱۲ نقره و ۲۵ برنز به مقام چهارم بازیهای آسیایی رسید. این مقام در حالی برای کاروان ایران به دست امد که دقایقی پیش قزاق ها از رسیدن به طلای ۴ در ۴۰۰ متر زنان در دوومیدانی بازماندند و با این نتیجه چهارمی کاروان ایران قطعی شد. اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال می شود.
در تاریخ جمعه, ۵م آذر, ۱۳۸۹ و ساعت ۳:۰۶ ب.ظ
dashmojtaba
26-11-2010, 16:49
والیبال چرا اینطوری شده
mohammad59mm
26-11-2010, 16:53
خسته نباشید
فکر کنم بعد از یکی وهفته روحیه بخشی به ملت به یه دوش آب سرد احتیاج دارید :31:
يكي مثل مارادونا بعد از دوم شدن توي جام جهاني از ناراحتي اشك ميريزه
يكي مثل روبرتو باجيو بدترين خاطره شو از دست دادن ضربه پنالتي توي فينال جام جهاني و دوم شدن ميدونه
اون موقع ما تا فينال خوبيم اما توي فينال از پيش باخته برا باختن ميريم و بدون اينكه زور كافي بزنيم ، ميبازيم و به خودمون تبريك ميگيم كه تا همين جا رسيديم
در حاليكه توي ورزش هميشه بايد طمعكار باشيم
اگه زور بزنند و برا باختن نرند اما ببازند ، زياد ناراحت نميشم. ناراحتيم اينه كه بدون زور زدن و از پيش باخته ميرن. بسكتبال از چين باخت اما زياد ناراحت نشدم چون برا باختن نرفتند اما كبدي و هندبال نيمه اول .................
وین رونی
26-11-2010, 17:10
من فکر کنم تیمهای ما مشکل روحی و عدم تمرکز را در مواقع حساس دارن.
به نظر من باید در کنار کارهای بدنسازی و تاکتیکی از روانشناسان زبده هم استفاده بشه
dashmojtaba
26-11-2010, 17:17
يكي مثل مارادونا بعد از دوم شدن توي جام جهاني از ناراحتي اشك ميريزه
يكي مثل روبرتو باجيو بدترين خاطره شو از دست دادن ضربه پنالتي توي فينال جام جهاني و دوم شدن ميدونه
اون موقع ما تا فينال خوبيم اما توي فينال از پيش باخته برا باختن ميريم و بدون اينكه زور كافي بزنيم ، ميبازيم و به خودمون تبريك ميگيم كه تا همين جا رسيديم
در حاليكه توي ورزش هميشه بايد طمعكار باشيم
اگه زور بزنند و برا باختن نرند اما ببازند ، زياد ناراحت نميشم. ناراحتيم اينه كه بدون زور زدن و از پيش باخته ميرن. بسكتبال از چين باخت اما زياد ناراحت نشدم چون برا باختن نرفتند اما كبدي و هندبال نيمه اول .................
کبدی رو قبول ندارم واقعاً هند قدرتش خیلی زیاده اتفاقاً کبدی خیلی انگیزه قهرمانی داشتن و فقط زورشون نرسید
هندبالم فکر میکنم کره قدرتش بیشتر بود به حرفای این کارشناسا گوش نکن
ژاپنم که گربه سیاه ما ایرانیها تو همه چیز بوده والیبالم دارم کم کم مطمئن میشم میبازیم ولی من به اینا فکر نمیکنم حقیقتش دلم نمیخواد دیگه به نیمه خالی لیوان نگاه کنم
بگذارید خوش باشم بگذارید این همه غیرتو افتخارآفرینی رشته هایی که ما سالها ازشون بیخبر بودیمو بهش فکر کنم
والیبالم اگر ببازن حتماً ژاپن بهتره و زورشون نمیرسیده به هرحال ناراحت نیستم :20:
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
من فکر کنم تیمهای ما مشکل روحی و عدم تمرکز را در مواقع حساس دارن.
به نظر من باید در کنار کارهای بدنسازی و تاکتیکی از روانشناسان زبده هم استفاده بشه
اصلاً باهات موافق نیستم
هیچ میدونی چقدر تو این بازیها مدالهامون خوشرنگ شد ؟ در حالیکه اکثر کشورها کلی برنزو نقره آوردنو از طلا محروم شدن ما کمترین ضریب از دست دادن طلا رو داشتیم این یعنی اتفاقاً تو شرایط حساس بهترین نتیجه رو گرفتیم چهارمیمون به خاطر همین طلاآوریا بود
البته استفاده از روانشناسم چیز خوبیه کلاً باید به ورزشکارا روحیه داد حالا یا تشویق یا روانشناس یا صحبتای یه مربی خوب
mohammadirani
26-11-2010, 17:21
خاک بر سر والیبالیست ها
ابرومون رو بردند
تا حالا با چنین اختلافی به ژاپن در 10 سال اخیر نباختیم
امیدوارم بتونند جبران کنند گرچه خیلی خیلی بعیده و نیاز به معجزه هستش
هندبال چه کار کرد؟
دسترسی به تی وی ندارم
وای خدا والیبال از زندگی ناامیدم کرد! :((
dehtoday
26-11-2010, 17:54
هندبال چه کار کرد؟
28-32 باخت !!!
dashmojtaba
26-11-2010, 17:56
اوه اوه عجب بازی شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen_gh1991
26-11-2010, 18:02
والیبال ست چهارم 7-7 مساوی در این لحظه.
mohammadirani
26-11-2010, 18:16
2 ست اول منو یا بازی با مصر انداخت
ست چهارم هم داره شبیه میشه که امیدوارم ایران به خودش بیاد و بچه ها جبران کنند
به هر حال مثل اینکه باید به باخت های متوالی تیمی در فینال عادت کنیم
اینم از والیبال پر ادعا ما همه تیمها مثل ایتالیا شل بازی نمیکنن که :41:
dashmojtaba
26-11-2010, 18:18
خوبه آدم یه کم جنبه داشته باشه
به هرحال من تک تک بچه های والیبالم دوستشون دارم حیف شد باختن ولی زحمتشونو کشیدن
اونایی که از این باخت ناراحتن این آهنگو گوش کنن که یه پایان خوش باشه برای این همه استرس تو این مسابقات
mohammadirani
26-11-2010, 18:19
خاک بر سرشون
باختیم :41:
خوب بازی نکردن
mohammadirani
26-11-2010, 18:22
خوبه آدم یه کم جنبه داشته باشه
به هرحال من تک تک بچه های والیبالم دوستشون دارم حیف شد باختن ولی زحمتشونو کشیدن
اونایی که از این باخت ناراحتن این آهنگو گوش کنن که یه پایان خوش باشه برای این همه استرس تو این مسابقات
بابا بیخیال
گند زدن
روحیه بردن و جنگیدن نداشتن
مربی ایرانی هم نشون داد برای والیبال به درد نمیخوره
.
چرا برای هندبال و کبدی کسی اعتراض نمیکنه
والیبال گند زد و بدتر از اون گزارشگر احمق که میگه تبریک میگم
مگه باختن تبریک داره
ادعا مون گوش فلک رو کر کرده و هی میگیم فراتر از اسیاییم ولی بعد این طور فجیع به ژاپن میبازیم
25_13 !!!!
بدترین نتیجه مقابل ژاپن در 10 سال اخیر بود ست دوم
ما با کره هم بازی میکردیم میباختیم و قرعه خوب باعث مدال نقره ما شد
ژاپن کره رو بزور برده بود اما ایران رو به راحتی برد
mohsen121
26-11-2010, 18:24
وقتی شب قبل از رفتن ، عبدالرضا علیزاده رو خط می زنند و به خاطر بعضی از زد و بندها مجتبی عطار رو می کنند لیبروی تیم ملی نتیجه همین میشه . روزی که ما به قطر یک ست با ختیم به دوستم گفت ببین هر چی سرویس هست دست عطار می زنند و نمی تونه درست بگیره و واقعا اعصابم رو ریخت به هم .
این هم افشاگری عبدالرضا علیزاده درباره تیم ملی :
وین رونی
26-11-2010, 18:26
وقتی شب قبل از رفتن ، عبدالرضا علیزاده رو خط می زنند و به خاطر بعضی از زد و بندها مجتبی عطار رو می کنند لیبروی تیم ملی نتیجه همین میشه . روزی که ما به قطر یک ست با ختیم به دوستم گفت ببین هر چی سرویس هست دست عطار می زنند و نمی تونه درست بگیره و واقعا اعصابم رو ریخت به هم .
این هم افشاگری عبدالرضا علیزاده درباره تیم ملی :
راست میگی این عطار خیلی بد بود.عقب رو اصلاً نمی تونست خوب جمع کنه
تو جام جهانی هم بود؟
تو جام جهانی هم بود؟
آره بود اما یه بازی هم فیکس نبود همه بازی ها ذخیره علیزاده بود
dashmojtaba
26-11-2010, 18:31
تو این مدت خیلی خوش گذشت دور هم بودیم
باریکلا به شما که وقتی دیدیم فقط خودم نیستم که تا مرز سکته برای نتایج کشورم تو مسابقات پیش میرم خیلی خوشحال شدم
ایشالا کشورمون ایران همیشه سرافراز باشه
خداحافظ ...
mohsen121
26-11-2010, 18:31
تو جام جهانی هم بود؟
نه تو جام جهانی عبدالرضا اکبری بود که تو مسابقات آسیایی تو مرداد ماه امسال بهترین لیبروی آسیا شده بود . هر وقت بازی اکبری با عطار رو مقایسه می کنم آتیش می گیرم که چه جوری حق خوری می کنند به خاطر بعضی از مسائل . امیدوارم امسال داماش با حسین معدنی سقوط کنه زیر گروه کشور .
وین رونی
26-11-2010, 18:34
آقا محسن،داش مجتبی عزیز و همه اساتیدی که تو این مدت لحظه به لحظه اخبار و اطلاعات میدادن دست همتون درد نکنه که وقت گذاشتید.
امیدوارم همه اعضای p30 همیشه موفق باشند
mohsen121
26-11-2010, 18:36
آقا محسن،داش مجتبی عزیز و همه اساتیدی که تو این مدت لحظه به لحظه اخبار و اطلاعات میدادن دست همتون درد نکنه که وقت گذاشتید.
امیدوارم همه اعضای p30 همیشه موفق باشند
شما هم همیشه زنده باشی .
pouya_99999
26-11-2010, 18:46
منم یه خسته نباشید به همتون میگم . تو این مدت خیلی خوش گذشت . لحظات شادی و غم :31: رو با هم بودیم :10:
هندبال و کبدی عالی نتیجه گرفتن...واقع باشید! قبل از مسایقات کسی روی نقره اینام حساب نمی کرد.
بسکتم زحمتشو کشید,حداقل جنگید و باخت..توی بازی اول ژاپن و نیمه نهایی بد شانس هم بودن وگرنه...
اما والیبال و فوتبال باعث خجالت شدن! خوشبختانه بازی رو ندیدم اما میشه حدس زد چجوری بوده!(25-13)
شکست حماسی فوتبال رو هم با تاخیر تبریک میگم ! جناب رحمتی که تو 15 دقیقه 3 تا گل خورده میاد و راحت میگه فاصله فوتبال ما با کره همینه!!!(برنامه ورزش و مردم) آدم میمونه در مقابل اینهمه غیرت و تعصب چی بگه:2:...اونوقت ورزشکارای انفرادی که یک دهم امثال ایشون درآمد ندارن بخاطر نقره و برنز از ملت عذرخواهی میکنن!
kamran987456
26-11-2010, 18:52
اون بازيكن ژاپني كه 10 تا سرويس اخر رو همشو جهشي ميزد اسمش چي بود ؟
تك نفره تيم مارو برد
فوتبال هم كه كم كم بايد با افغانستان و عراق مقايسه كنيم
هنوز اميد دارن برن المپيك:18:
تيم محله ي ما اينارو ميبره
ولي كلا نامردي فوتسال تو بازي هاي اسيايي نيست
وگرنه الان 21 طلا داشتيم
وین رونی
26-11-2010, 19:15
اون بازيكن ژاپني كه 10 تا سرويس اخر رو همشو جهشي ميزد اسمش چي بود ؟
تك نفره تيم مارو برد
فوتبال هم كه كم كم بايد با افغانستان و عراق مقايسه كنيم
هنوز اميد دارن برن المپيك:18:
تيم محله ي ما اينارو ميبره
ولي كلا نامردي فوتسال تو بازي هاي اسيايي نيست
وگرنه الان 21 طلا داشتيم
یه اسم باحالی داشت بگم؟
رو هم می نویسم سانسور نشه:
کونیهیرو
من اون آخریا اینقدر فحشش دادم اینقدر قسمت اول اسمشو بهش گفتم :31:
pcforlife
26-11-2010, 19:20
من هم تبریک میگم میگم این عنوان چهارمی رو و عرض خدا قوتی به همه مدال آور ها و کسایی که از جون دل مایه گذاشتند...
این اولین پست من تو این تاپیک بود! ولی از همون روز اول مطالب دوستان رو تو تاپیک دنبال می کردم و شنونده و خوننده بودم...:20: حقیقتا دم تک تکشون و تک تکتون گرم...:10::40:
یاعلی:11:
jkhfgf3@yahoo.com
26-11-2010, 19:25
تبریک میگم این مقام چهارمی رو
در اصل ما قهرمان اصلی هستیم.
این پیشرفت دویست درصدی هم نسبت به دوحه نشان دهنده پیشرفت ورزش جمهوری اسلامی ایران هست و باعث کوری دشمنان نظام.:40:
mohammad59mm
26-11-2010, 19:30
كسي نگفت ، جاسم با زارع نسبتي داره يا نه؟
iman_abi
26-11-2010, 20:29
این پیشرفت دویست درصدی هم نسبت به دوحه نشان دهنده پیشرفت ورزش جمهوری اسلامی ایران هست و باعث کوری دشمنان نظام.:40:
عیار هر کشور تو المپیک مشخص میشه. با این توصیفی که شما کردین بدترین المپیک تاریخ ایران 2008 بوده خودت نتیجه گیری کن دیگه...منم کسب 20 تا طلا رو به همه "مردم" کشورم تبریک میگم زنده باد ایرانی و ایران
davy jones
26-11-2010, 21:07
سلام. یه سوال داشتم: دیگه همه ی رشته ها و مسابقات تموم شد؟؟
phoenix333
26-11-2010, 21:11
مبارک باشه ولی سری پیش بهتر بودیم
عیار هر کشور تو المپیک مشخص میشه. با این توصیفی که شما کردین بدترین المپیک تاریخ ایران 2008 بوده خودت نتیجه گیری کن دیگه...منم کسب 20 تا طلا رو به همه "مردم" کشورم تبریک میگم زنده باد ایرانی و ایران
دقیقا همین طوره مگه ما تو آسیا چندتا حریف قدر داریم نکنه عربستانو قطرو حریف می دونید بهرحال امیدواریم این بردا باعث بشه ما تو المپیک بهتر از این کار کنیم.
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
راستیتش دلیل این پست شمارو نمیدونم ولی بهتر بود این پستو تو سایت های معاند نظام مطرح می کردی
davy jones
26-11-2010, 21:29
مبارک باشه ولی سری پیش بهتر بودیم
سری پیش که فقط 10 تا مدال طلا داشتیم. این کجاش بهتره؟؟
سلام دوباره خدمت همه بروبچ گل و تبریک بایت چهارمی :10:. هر چند والیبال حالمونو گرفت:13: ولی بیخیال :20:.
میگم تو لیست مدال ها که نیگا میکنم . مدالای کسب شده توسط مردا و زنا رو از هم جدا کرده و یه بخشی هم داره به اسم Mixed :18:. مگه ورزش مختلط زن و مرد هم هست ؟؟؟؟ چجوریه ؟
.
hello 021
26-11-2010, 22:04
سلام من اخر نفهمیدم ورزش های گروهی که مدال می آرن در جدول مدال ها یکی حساب میشه یا نه چون گوینده شبکه سه یک بار گفت ایران 59 نقره اورده یک بار دیگر گفت 13 تا ؟؟؟؟؟
farshidshd
26-11-2010, 22:12
سلام من اخر نفهمیدم ورزش های گروهی که مدال می آرن در جدول مدال ها یکی حساب میشه یا نه چون گوینده شبکه سه یک بار گفت ایران 59 نقره اورده یک بار دیگر گفت 13 تا ؟؟؟؟؟
یه مدال حساب میشه
SNOW PATROL
26-11-2010, 22:12
سلام دوباره خدمت همه بروبچ گل و تبریک بایت چهارمی :10:. هر چند والیبال حالمونو گرفت:13: ولی بیخیال :20:.
میگم تو لیست مدال ها که نیگا میکنم . مدالای کسب شده توسط مردا و زنا رو از هم جدا کرده و یه بخشی هم داره به اسم Mixed :18:. مگه ورزش مختلط زن و مرد هم هست ؟؟؟؟ چجوریه ؟
.
تویه رشته رقص مرد و زن با هم هست
Kianoosh
26-11-2010, 23:28
منم به همه عزیزان تبریک میگم ایشالا که تداوم داشته باشه و بهتر و بهتر بشیم مخصوصا ورزش بانوان رو بیشتر گسترش بدیم تو رشته های رقص و اینا هم خیلی استعداد داریم!:دی مسئولین توجه کنن مدالاشو دور بعد درو می کنیم :دی
یک سوالی که باز برای من پیش میاد اینه که رشته های گروهی مثل والیبال بسکتبال هندبال کبدی و ... تونستن بالاخره با بدشانسی و ناداوری و ... حداقل مدالهای نقره و برنز کسب کنن...اما تیم فوتبالی که خیلی از بازیکنای تیم بزرگسالان رو داشت و می خواد بره به المپیک چی کار کرد؟...
اسامي مدالآوران ايران در بازيهاي آسيايي 2010 گوانگجو
روز اول:
تيم ملي تيراندازي زنان در رشته تفنگ بادي 10 متر مدال نقره
احسان پيغمبري در ووشو رشته تالو مدال برنز
محمدرضا رودكي در جودو مدال برنز
روز دوم:
تيم ملي اسپرينت دوچرخه سواري مدال برنز
روز سوم:
مرتضي رضاييان در دسته 69 كيلوگرم وزنه برداري مدال نقره
روز چهارم:
محمدرضا رودكي در جودو مدال نقره
روز پنجم:
حميدرضا قليپور در ووشو رشته ساندا مدال طلا
خديجه آزادپور در ووشو رشته ساندا مدال طلا
محسن محمد سيفي در ووشو رشته ساندا مدال طلا
عليرضا نصرآزاداني در تكواندو مدال طلا
يوسف كرمي در تكواندو مدال طلا
الهه احمدي در تيراندازي زنان در رشته تفنگ 3 وضعيت 50 متر مدال نقره
تيم ملي تيراندازي زنان در رشته تفنگ 3 وضعيت 50 متر مدال برنز
سجاد عباسي در ووشو رشته ساندا مدال برنز
الهه منصوريان در ووشو رشته ساندا مدال برنز
سارا خوشجمال فكري در تكواندو مدال برنز
مهدي سهرابي در دوچرخه سواري مدال برنز
روز ششم:
اصغر ابراهيمي در دسته 94 كيلوگرم وزنه برداري مدال نقره
سوسن حاجيپور در تكواندو مدال برنز
سمانه ششپري در تكواندو مدال برنز
فرزاد عبداللهي در تكواندو مدال برنز
روز هفتم:
محسن شادي در قايقراني در رشته روئينگ مدال طلا
محمد باقري معتمد در تكواندو مدال طلا
بهداد سليمي در دسته +105 كيلوگرم وزنهبرداري مدال طلا
راحله آسماني در تكواندو مدال نقره
پريسا فرشيدي در تكواندو مدال نقره
تيم روئينگ زنان مدال برنز
سجاد انوشيرواني در دسته +105 كيلوگرم وزنهبرداري مدال برنز
روز هشتم:
حسين عسكري در دوچرخه سواري جاده مدال برنز
روز نهم:
سعيد عبدولي در كشتي فرنگي مدال طلا
اميد نوروزي در كشتي فرنگي مدال طلا
كاوه موسوي در پرتاب چكش مدال نقره
روز دهم:
بابك قرباني در كشتي فرنگي مدال طلا
طالب نعمتپور در كشتي فرنگي مدال طلا
فرشاد عليزاده در كشتي فرنگي مدال برنز
روز يازدهم:
سجاد مرادي در دووميداني ماده 1500 متر مدال نقره
روز دوازدهم:
ذبيحالله پورشيب در كاراته مدال طلا
جمال ميرزايي در كشتي آزاد مدال طلا
صادق گودرزي در كشتي آزاد مدال طلا
احسان حداد در پرتاب ديسك مدال طلا
مهدي تقوي در كشتي ازاد مدال نقره
علي مظاهري در بوكس مدال برنز
محمد ستارپور در بوكس مدال برنز
روحالله حسيني در بوكس مدال برنز
محمد صميمي در پرتاب ديسك مدال برنز
روز سيزدهم:
احمدرضا طالبيان در قايقراني مدال طلا
سجاد مرادي در دوي 800 متر مدال طلا
رضا يزداني در كشتي آزاد مدال طلا
شاهو ناصري در قايقراني مدال نقره
كاياك 4 نفره مردان مدال برنز
تيم ملي كبدي بانوان مدال برنز
فاطمه چالاكي در كاراته مدال برنز
فردين معصومي در كشتي مدال برنز
روز چهاردهم:
جاسم ويشگاهي در كاراته مدال طلا
تيم ملي كبدي مردان مدال نقره
تيم ملي هندبال مدال نقره
تيم ملي واليبال مدال نقره
تيم ملي بسكتبال مدال برنز
سميرا ملكيپور در كاراته مدال برنز
20 طلا، 14 نقره و 25 برنز ( 59 مدال در مجموع) كارنامه كاروان ورزش ايران در بازيهاي امسال بود كه با توجه به نتيجه كسب شده در پانزدهمين دوره در دوحه 2006 ( 11 مدال طلا، 15 نقره و 22 برنز و مجموع 48 مدال) ميتوان نتيجه به دست آمده در گوانگجو را بسيار درخشان تلقي كرد.
*جدول توزيع مدالها در پايان روز چهاردهم:
1- چين؛ 197 طلا، 117 نقره و 98 برنز
2- كرهجنوبي؛ 75 طلا، 63 نقره و 91 برنز
3- ژاپن؛ 48 طلا، 73 نقره و 94 برنز
4-ايران؛ 20 طلا، 14 نقره و 25 برنز
5-قزاقستان؛ 18 طلا، 23 نقره و 37 برنز
6-هند؛ 14 طلا، 17 نقره و 33 برنز
7-تايوان؛ 13طلا، 16 نقره و 38 برنز
8-ازبكستان؛ 11 طلا، 22 نقره و 23 برنز
9-تايلند؛ 11 طلا، 9 نقره و 32 برنز
10-مالزي؛ 9 طلا، 18 نقره و 14 برنز
*ردهبندي مدالها از لحاظ مجموع تا پايان روز چهاردهم:
1-چين با 412 مدال
2-كره جنوبي با 229 مدال
3-ژاپن با 215 مدال
4-قزاقستان با 78 مدال
5-تايوان با 67 مدال
6-هند با 64 مدال
7-ايران با 59 مدال
8-ازبكستان با 56 مدال
9-تايلند با 52 مدال
10-مالزي با 41 مدال
بازيهاي آسيايي گوانگجو فردا با برگزاري 3 رشته به پايان خواهد رسيد، اما ورزشكاران ايراني در اين مسابقات كار خود را به پايان رساندند.
hojjatinho
27-11-2010, 03:03
سلام
من هم چهارمی رو یک بار دیگه تبریک می گم ! هر چند والیبال یه مقدار حالمون رو گرفت
خودم شخصا خیلی چیزها یاد گرفتم . از اشنایی بیشتر درباره بعضی رشته ها گرفته تا تفکر بیشتر در مورد فوتبال ایران!
به نظرم صحنه های که همیشه یادمون می مونه از این مسابقات : طلای خانم خدیجه ازادپور در ووشو . فینال دوی 800 متر و قهرمانی برادران مرادی. کشتی رضا یزدانی در فینال. هندبال ایران مقابل ژاپن و برد در دقایق پایانی. حرکات زیبای احسان حدادی قبل از ثبت اخرین رکورد بازی های اسیایی.و البته شکست فوتبال با ان همه ادعا!
در پایان به تک تک بچه های که توی این 2 هفته اینجا بودند و با هم دیگه مسابقات رو دنبال کردیم خسته نباشید می گم و از همشون تشکر می کنم :11:. انصافا این جا از هر چی خبر گزاری بود بهتر بود .
گرافيكار
27-11-2010, 11:07
سلام
بعد از موفقيت در المپيك گوانگژو و كسب 20مدال طلا
برام جالب بود كه بدونم دوستان انجمن ورزشي در مجموع كدوم ورزشكار رو موفق تر از سايرين ميدونن
طبيعتا نظر سنجي بين كساني كه مدال طلا گرفتن انجام ميشه
و هر كاربري هم ميتونه بر اساس اولويتهاش به سه نفر راي بده
در ضمن دركنار اين انتخاب لطف كنيد و در مورد بهترين فدراسيون بهترين مربي و بدترينهاي اين المپيك هم نظرتون رو بگيد
به اميد موفقيت در دوره بعدي
نظر سنجیتون باز هست...بیشتر از 3 نفر هم میشه علامت زد..اما من خوب همون 3 نفر که گفتید علامت زدم..
یه نظر شخصی....به نظر ام یه سری از مدالهای برنز و نقره دست کمی از طلا نداره..مخصوصا برای خانوم ها با این شرایط و این امکانات بیان برنز و نقره بگیرن ارزشش خیلی بالاتر از کسانی هست که چند دوره قهرمان شدن.....
منم لازم ميدونم تبريك بگم به همه دوستاني كه اين مدت رو با هم لحظات شادي و غم گرفتن و نگرفتن مدالها:31: رو گذرونديم...
انصافا رو دست هرچي خبرگزاري و livescore رو زده بوديم:31:
عنوان 4رمي اسيا هم براي ما با اين بضاعت عاليه و اگه تا چند دوره ديگه هم حفظش كنيم خيلي خوب ميشه...
خيلي خودم نگه داشتم كه چيزي نگم اما ديدم نميشه...عزيز من اين مدال ها همش حاصل تلاش هاي خود ورزشكارا و معدود رييس فدراسيون هاي كاربلد و ورزشي بود...وگرنه نتيجه برنامه ريزي هاي شما رو در فوتبال ديديم...
اگه ورزش ايران كلا پيشرفت كرده بود تو المپيك كه مهمترين رقابت هست نتيجه ميگرفت نه اينكه افتضاح ترين ترين نتيجه چند دهه اخير ايران رو بگيره...
بعضيا هم ميگن سعيدلو كارش خوب بوده...اخه اين اقا كه كلا 1.5 سال نميشه كه رييس تربيت بدني شده چطوري اين موفقيت نتيجه كارهاي اونه؟!
البته كه متاسفانه پروپاگانداي علي ابادي و سعيدلو و رييسشون:31: تازه شروع ميشه و حداقل تا 1 سال اينده در باد اين موفقيت ميخوابن:27:
mohammad59mm
27-11-2010, 11:58
خيلي مسخره بود ، آخر بازي فينال هندبال دستمون رو با خوشحالي بالا برده بوديم ، من اگه نتيجه رو نميدونستم، فكر مي كردم فينالو برديم و قهرمان شديم.
رفتار واليباليست ها توي بازي فينال خيلي مشكوك بود انگار رفته بودن فقط ببازند .
كبدي نيمه اول هم اين طور بود.
به جز بسكتبال توي همه ورزش هاي تيمي بازي آخر رو باختيم
من از باختشون ناراحتم اما بدتر از باختشون، خوشحالي بعد از باختشون بود.
اون موقع كه بعد از فينال تكواندوي بانوان گفتم كه نقره و برنز ارزشي نداره به خاطر اين بود كه دوست نداشتم با روحيه باخت بازي آخرشون رو بازي كنند ، نميدونم شايدخاله موشه حرفمو به گوششون رسونده بود و از اون به بعد خوشبختانه تو ورزش هاي انفرادي ديگه اين رو حيه ي زشت و مشمئز كننده رو تو بازي آخرشون نديدم و تا آخر مي جنگيدند ، اگه مي بردند خوشحال و اگه مي باختند ، ناراحت مي شدند و شايد به خاطر تلاششون بود كه توي ورزش هاي انفرادي طلاهامون خيلي از نقره هامون بيشتر شد .
اما . . اما ... اما ...
متأسفانه اون ويروس كثيف دوباره نميدونم از كجا پيداش شد
همون ويروس خطرناك:
ويروس كثيف و بد تركيب "تا اينجا هم خيليه ، تا اينجا كافيه"
گرافيكار
27-11-2010, 12:02
نظر سنجیتون باز هست...بیشتر از 3 نفر هم میشه علامت زد..اما من خوب همون 3 نفر که گفتید علامت زدم..
یه نظر شخصی....به نظر ام یه سری از مدالهای برنز و نقره دست کمی از طلا نداره..مخصوصا برای خانوم ها با این شرایط و این امکانات بیان برنز و نقره بگیرن ارزشش خیلی بالاتر از کسانی هست که چند دوره قهرمان شدن.....
متاسفانه زياد وارد نبودم
اميدوارم يكي از مديراي محترم درستش كنه
حرفتون رو قبول دارم
اما چون اين دوره ماشاالله تعداد مدالها زياده اگه ميخواستم چنتا نقره و برنز باارزش رو بيارم ليست خيلي طولاني ميشد
راستي فقط يه چيز رو بگم كه در حق اين ورزشكار بي انصافي نشه
فكر كنم سجاد مرادي تنها ورزشكاري بود كه دو مدال گرفت
يك طلا در 800 متر و يه نقره در 1500 متر
pcforlife
27-11-2010, 12:16
به نظر من همشون رو باید تیک زد!:31: چون انصافا گل کاشتند! ولی شخصا خوشحالی احسان حدادی رو هیچ وقت فراموش نمیکنم!!:20:
دم همشون گرم!:40:
گرافيكار
27-11-2010, 12:45
به نظر من همشون رو باید تیک زد!:31: چون انصافا گل کاشتند! ولی شخصا خوشحالی احسان حدادی رو هیچ وقت فراموش نمیکنم!!:20:
دم همشون گرم!:40:
واقعا
من هم خوشحالي خانم آزادپور روي سكو برام خاطره انگيز و خيلي به ياد موندي بود
با مشتاي گره كرده كه خيلي توشون حرف بود
يا توي 800 متر مردان وقتي سجادي كوچيك به خاطر برادرش دويد
اينكه دو برادر در كنار هم ميدويدن خيلي زيبا بود
نگاه حمیدرضاصدربه شکست تیم المپیک؛با جوانان هم چهارم می شدیم
بايد از رحمتي پرسيد، مي خواهي چند گل از كره بخوري؟ او در مقدماتي جام جهاني 2 گل از كره اي ها خورد و حالا هم چهار گل. يعني 6 گل در 3 بازي. آيا آمار جالبي است؟
سایت گل - صحبت هاي حميدرضا صدر در مقام يك كارشناس مجرب و البته منطقي هميشه براي هر مخاطبي جالب و خواندني است. اين بار صدر در مقوله نتايج تيم اميد صحبت هايي را با خبرنگار سايت گل انجام داده كه خواندنش خالي از لطف نخواهد بود.
نگاهم به نيمه نهايي نگاه به لحظه هاست
وقتي وارد نيمه نهايي مي شويد هم مي توانيد اول شويد و هم جهارم. به نظرم تيم اميد مي توانست مقابل ژاپن بازنده نباشد. هم بازي برابر كره و هم ديدار مقابل ژاپن بازي هايي بودند كه تيم اميد تا مرز پيروزي پيش رفت اما در نهايت نتوانست قدم پاياني را محكم بردارد.در بازي نيمه نهايي جام جهاني اگر اينيستا 3 دقيقه مانده به پايان بازي گل نمي زد آيا اسپانيا مي توانست به فينال برسد.نگاهم به نيمه نهايي نگاه به لحظه هاست، در ذات رقابت هاي نيمه نهايي داستان لحظه ها سرنوشت را مي سازد.
سيد جلال، پاشنه آشيل بود نه قلب تپنده
سيد جلال حسينی نه تنها سالمندترين بازيكن تيم ما بلكه سالمندترين بازيكن جام بود. او مقابل كره در لحظاتي بهترين بود اما در لحظاتي كه نيازمند توانايي هاي او بوديم تبديل به بدترين بازيكن ميدان شد. سيد جلال را به اين دليل پيرواني انتخاب كرد تا در گوانگ ژو قلب تپنده تيم ما در قلب دفاع باشد. سيدجلال نه تنها قلب تپنده نبود بلكه پاشنه آشيل تيم ما مقابل كره بود. كره دو گل خود را از درون هجده قدم و از نقطه اي زد كه منطقه بازي سيد جلال تعريف شده بود.
جوانان هم مي رفتند چهارم مي شدند
سياست ما پيش از اعزام تيم اميد به گوانگ ژو كسب مدال به هر قيمتي بود. وقتي سياست اين است هرطور شده مدال بگيريم پس چندان نبايد به حضور 3 بازيكن بزرگسال در تركيب تيم اميد خرده گرفت. به اعتقاد من اگر تيم جوانتري به گوانگ ژو مي رفت يا بهتر بگوييم تيم جوانان ، باز هم مي توانستيم به جمع 4 تيم راه پيدا كنيم.
مقابل تركمنستان ياد بازي پدر با كودكانش افتادم
اين نظريه كه به هر قيمتي بايد مدال گرفت را قبول ندارم. يكي از صحنه هاي عجيبي كه در بازي هاي گوانگ ژو به چشمم خورد در ديدار تيم اميد برابر تركمنستان بود. جايي كه سيد جلال و مهدي رحمتي با نوجوانان تركمن دست و پنجه نرم مي كردند. تماشاي اين صحنه ها باور كردني نبود. آنوقت بود كه بازي فوتبال پدر با كودكانش در ذهنم تداعي شد.
بايد به رحمتي گفت، مي خواهي چند گل از كره بخوري
فكر نمي كنم باز شدن دروازه رحمتي مقابل جوانان كره اي و ژاپني تاثيري در روحيه او داشته باشد. در حقيقت بايد بگويم دغدغه اكثر بازيكنان ما ارضاي مالي است و نه هيچ چيز ديگر. به نظر من با طرح يك سوال مي توان رحمتي را براي جام ملتها و تقابل احتمالي با كره آماده كرد. بايد از رحمتي پرسيد، مي خواهي چند گل از كره بخوري؟ او در مقدماتي جام جهاني 2 گل از كره اي ها خورد و حالا هم چهار گل. يعني 6 گل در 3 بازي. آيا آمار جالبي است؟ نكته جالب اينكه او در تهران و روي گل پارك جي سونگ مقصر اصلي بود و در بازي هاي آسيايي هم مي توانست مدال برنز را به كاروان ما هديه كند اما باز هم اشتباه كرد. حالا طرح اين سوال مي تواند انگيزه اي شود براي رحمتي تا در دوحه نمايشي جانانه داشته باشد.
شاغلام را به عنوان يك مربي خوب سنتي مي پذيرم
در روزهايي كه انتخاب مربي در رده باشگاهي و ملي براي ما تبديل به يك معضل بزرگ شده انتخاب پيرواني براي هدايت تيم اميد انتخاب بجايي بود. پيرواني را به عنوان يك مربي سنتي خوب مي پذيرم. او بهترين فردي بود كه مي توانست به زبان خود بازيكنان با آنها صحبت كند. ضمن اينكه بايد اين موضوع را هم در نظر گرفت كه پيرواني تنها 2،3 ماه پيش از شروع بازي ها مطمئن شد كه مربي اين تيم است.هر مربي ديگري هم جز پيرواني بود بهتر از اين نتيجه نمي گرفت.
پيرواني مشاور بزرگ مي خواهد
داستان ادامه همكاري پيرواني با تيم اميد بايد ظرف يك هفته تا 10 روز آينده مشخص شود. به شخصه معتقدم مربي خارجي بنا به دلايلي در مقطع فعلي به درد تيم اميد نمي خورد. در ميان گزينه هاي داخلي هم نه اينكه بگويم پيرواني بهترين گزينه است اما با توجه به اشرافي كه به تيم دارد مي تواند موفق تر از ديگران باشد. در نهايت معتقدم او براي موفقيت نيازمند ابزاري جديد است، ابزاري مثل استفاده از يك مشاور بزرگ.
بخش فارسی سایت گل
davy jones
27-11-2010, 13:32
به نظر من مدال سجاد مرادی و مدالهای کسب شده در قایقرانی به جهت اولین مدالهای کسب شده در این رشته ها در تاریخ بازیهای آسیایی با ارزش ترن.
البته من به نصرآزادانی تو تکواندو و جاسم ویشگاهی تو کاراته هم رای میدم. چون نصر آزادانی اولین چراغ رو روشن کرد و ویشگاهی آخرین کسی بود که همه ازش انتظار طلا داشتند و به نوعی بار مسئولیت زیادی رو روی دوشش احساس میکرد و این خیلی به یه ورزشکار استرس و فشار میآره.
طلای امید نوروزی تو کشتی فرنگی هم به نظرم از بقیه ی مدالهای کشتی فرنگی با ارزش تره چون در بدترین قرعه ی ممکن در حالی که 3 نفر برتر جهان در مسابقات جهانی و المپیک تو گروهش بودن و همشون رو با قاطعیت شکست داد و ارزشهای خودشو ثابت کرد. مدال جمال میرزایی هم از این جهت با ارزش بود که این ورزشکار نسبت به اکثر رقباش وزنش چیزی در حدود 5 الی 6 کیلو کمتر بود. خصوصا حریف فینالش که به خوبی مشخص بود که هیکلش از میرزایی خیلی بزرگتر بود.
من هم چهارمی این رقابت ها رو به دوستان تبریک میگم ولی ما لیاقت جایگاهی خیلی بالا تری داریم همونطور که در سالهای نه چندان دور اول آسیا بودیم(در بازیهای آسیای تهران) ودر کل امسال خوب بودیم
راستی تو ورزش های مختلط عربستان هم مدال داره:31:
masoudtr
27-11-2010, 13:52
در حقيقت بايد بگويم دغدغه اكثر بازيكنان ما ارضاي مالي است و نه هيچ چيز ديگر.
واقعا اینو درست گفت
بهتر نیست فقط در بازیهای آسیایی (Asian Games - Asiad) | چین، گوانگژو 2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صحبت بشه؟
وین رونی
27-11-2010, 14:47
منم لازم ميدونم تبريك بگم به همه دوستاني كه اين مدت رو با هم لحظات شادي و غم گرفتن و نگرفتن مدالها:31: رو گذرونديم...
انصافا رو دست هرچي خبرگزاري و livescore رو زده بوديم:31:
عنوان 4رمي اسيا هم براي ما با اين بضاعت عاليه و اگه تا چند دوره ديگه هم حفظش كنيم خيلي خوب ميشه...
خيلي خودم نگه داشتم كه چيزي نگم اما ديدم نميشه...عزيز من اين مدال ها همش حاصل تلاش هاي خود ورزشكارا و معدود رييس فدراسيون هاي كاربلد و ورزشي بود...وگرنه نتيجه برنامه ريزي هاي شما رو در فوتبال ديديم...
اگه ورزش ايران كلا پيشرفت كرده بود تو المپيك كه مهمترين رقابت هست نتيجه ميگرفت نه اينكه افتضاح ترين ترين نتيجه چند دهه اخير ايران رو بگيره...
بعضيا هم ميگن سعيدلو كارش خوب بوده...اخه اين اقا كه كلا 1.5 سال نميشه كه رييس تربيت بدني شده چطوري اين موفقيت نتيجه كارهاي اونه؟!
البته كه متاسفانه پروپاگانداي علي ابادي و سعيدلو و رييسشون:31: تازه شروع ميشه و حداقل تا 1 سال اينده در باد اين موفقيت ميخوابن:27:
شما در بحث پروپاگاندا یه نگاهی به لینکهای زیر بکن خوبه:
نمیشه گفت سعیدلو هیچ کاری نکرد.از نظر مالی حداقل بهتر تونست شارژ کنه هرچند که مجلس کلی از سر و ته بودجه زد.
با این دگم بازی ها و بودجه کم کردنها و شرکت دادن زنها در مسابقات با مانتو شلوار و مقنعه حالا حالا نمی تونیم خودمون رو به ژاپن و کره برسونیم چین که جای خود
گرافيكار
27-11-2010, 14:50
بهتر نیست فقط در بازیهای آسیایی (Asian Games - Asiad) | چین، گوانگژو 2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صحبت بشه؟
درسته
من حتي اگه شما بتونيد اين نظر سنجي رو به اون تاپيك منتقل كنيد مشكلي ندارم خيليم بهتره و بيشتر موافقم
در غير اين صورت ميشه اگه كسي حرفي در رابطه با بهترين ورزشكار و نظرسنجي داشته باشه همينجا بگه:11:
mohammad59mm
27-11-2010, 15:04
طلا و برنزهاي تركيبي عربستان رو زده
Jumping Individual
Jumping Team
نميدونم معنيش چيه
Jumping كه معنيش پرشه
شايد اسب سواريه؟
شما در بحث پروپاگاندا یه نگاهی به لینکهای زیر بکن خوبه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمیشه گفت سعیدلو هیچ کاری نکرد.از نظر مالی حداقل بهتر تونست شارژ کنه هرچند که مجلس کلی از سر و ته بودجه زد.
د
اين لينكها چيه؟!چه ربطي دارن؟
يا تاپيك يا فرومو اشتباه اومدي عمو جون!!
سعيدلو يه نكته مثبت داشته باشه همون تامين خوب مالي فدراسيون ها بود...از نظر برنامه ريزي براي مسابقات تعطيل!
با این دگم بازی ها و بودجه کم کردنها و شرکت دادن زنها در مسابقات با مانتو شلوار و مقنعه حالا حالا نمی تونیم خودمون رو به ژاپن و کره برسونیم چین که جای خو
كي گفت به چين و ژاپن و كره برسيم؟!
وقتي تو بازيهاي تهران قبل از انقلاب دوم شديم اگه با برنامه و كار درست جلو اومده بوديم شايد الان باز هم دوم و سوم ميشديم(به شخصه فكر نكنم حالا حالاها به چين برسيم:31:)
هرچند حالا هم دير نشده...از الان هم ميشه كاري كرد كه چند دوره ديگه به رتبه 3 برسيم..
کیهان: مدال های گوانگژو مثل بقیه جنس های چینی قلابی است!
روزنامه کیهان به نقل از دو مخاطب خود مطالب زیر را منتشر کرد:
*اگر کسی سوال کند چرا قهرمانان ما در مسابقات آسیایی چین مدال های طلای برنده شده خود را به زیر دندان می گیرند جواب این است که بیشتر اجناس چین تقلبی هستند فلذا روی همان سکوی قهرمانی آزمایش انجام می شود که طلای قلابی نداده باشند. کار از محکم کاری عیب نمی کند!
*چه لزومی دارد که هنگام تقسیم مدالهای مسابقات توسط زنان بی حجاب رسانه ملی بطور زنده اقدام به پخش آن نماید، یا چه ضرورتی دارد خانمهای دیگر کشورها که در مسابقات قایقرانی با وضع زننده ای هستند بطور مستقیم از رسانه ها پخش گردد. چرا مدیران صدا و سیما توجهی به احکام شرعی نمی نمایند.
يوسف كرمي: ورزشهاي ميليوني جور تيم ميلياردي را در گوانگجو كشيدند
كاپيتان تيم ملي تكواندوي كشورمان گفت: ورزشكاران رشته هاي رزمي كه در طول سال درآمد آنها تنها چند ميليون تومان است جور تيم ميلياردي را در بازي هاي آسيايي گوانگجو كشيدند.
'يوسف كرمي' روز شنبه در گفت و گو با ايرنا، خاطر نشان كرد: بسيار خوشحالم كه تيم ملي تكواندو و چند ورزش رزمي ديگر در بازي هاي آسيايي گوانگجو بار ديگر توانايي هاي خود را به خوبي نشان دادند.
وي افزود: رزمي كاران همچون گذشته بار مدال آوري ورزش ايران را به دوش كشيدند و نشان دادند بايد توجه بيشتري به آنان شود.
كرمي عنوان كرد: اميدوارم اين رشته هاي ورزشي با اتمام اين بازي ها به فراموشي سپرده نشوند و مسئولان نيز تنها در آستانه المپيك و بازي هاي آسيايي به فكر تيم هاي مدال آور نباشند.
وي در خصوص درخشش تيم تكواندو در بازي هاي آسيايي گوانگجو خاطر نشان كرد:
پيش از اعزام بارها اعلام كردم كه تكواندو در گوانگجو بيش از يك مدال طلا خواهد گرفت و از اينكه توانستيم باعث شادماني مردم ايران شويم به تيم ملي افتخارمي كنم.
وي كه دومين مدال طلاي پياپي بازي هاي آسيايي را كسب كرد اظهار داشت: در چند مسابقه اخير مشكلات داوري باعث شد تا مدال طلا را از دست بدهم، اما در ديدار نهايي بازي هاي آسيايي بسيار آماده بودم و حريف كره جنوبي را با اقتدار شكست دادم.
كرمي سطح فني بازي هاي آسيايي را بالا ارزيابي كرد و گفت: براي گرفتن مدال طلا در اين مسابقات، كشورهاي مختلف دست به هر كاري مي زدند، اما تيم ايران توانست با قدرت همه را از پيش روي بردارد.
وي در خصوص شكست چند ملي پوش ايران در گوانگجو، گفت: حسين تاجيك با ناداوري در اين مسابقات شكست خورد، اما رضا نادريان و فرزاد عبدالهي بايد قدر خود را بيشتر بدانند، چرا كه حضور در بازي هاي آسيايي يا المپيك هميشگي نيست.
كرمي حضور رييس سازمان تربيت بدني در اردوهاي تيم هاي ورزشي را عاملي براي موفقيت ورزش ايران دانست و گفت: اين بازديدها و وعده پرداخت پاداش ها باعث افزايش روحيه و انگيزه نفرات شد و حالا اميدوارم پاداش ورزشكاران ارايه شود.
بی باک بی بال
27-11-2010, 17:35
چه لزومی دارد که هنگام تقسیم مدالهای مسابقات توسط زنان بی حجاب رسانه ملی بطور زنده اقدام به پخش آن نماید، یا چه ضرورتی دارد خانمهای دیگر کشورها که در مسابقات قایقرانی با وضع زننده ای هستند بطور مستقیم از رسانه ها پخش گردد. چرا مدیران صدا و سیما توجهی به احکام شرعی نمی نمایند.
اقا کسی از این وضع زنندهای عکسی نداره
کیهان: مدال های گوانگژو مثل بقیه جنس های چینی قلابی است!
روزنامه کیهان به نقل از دو مخاطب خود مطالب زیر را منتشر کرد:
*اگر کسی سوال کند چرا قهرمانان ما در مسابقات آسیایی چین مدال های طلای برنده شده خود را به زیر دندان می گیرند جواب این است که بیشتر اجناس چین تقلبی هستند فلذا روی همان سکوی قهرمانی آزمایش انجام می شود که طلای قلابی نداده باشند. کار از محکم کاری عیب نمی کند!
*چه لزومی دارد که هنگام تقسیم مدالهای مسابقات توسط زنان بی حجاب رسانه ملی بطور زنده اقدام به پخش آن نماید، یا چه ضرورتی دارد خانمهای دیگر کشورها که در مسابقات قایقرانی با وضع زننده ای هستند بطور مستقیم از رسانه ها پخش گردد. چرا مدیران صدا و سیما توجهی به احکام شرعی نمی نمایند.
این به دندان گرفتن مدال که یه حرکت نمادینه و تو همه جا مرسومه و ربطی به چین نداره
برادرای کیهانی و هوادراش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم چه لزومی داره این مسابقات صیهونیستی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که زیر نظر استکبار جهانی هست رو تماشا میکنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همون بهتره برن مطالب پر محتوای روزنامه وزین کیهان رو بخونند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدول توزيع مدالهاي بازيهاي اسيايي تهران..جالبه كه اون موقع هم 4 تا تيم اول چين و كره و ژاپن و ايران بودن!!:
اينم يه كاريكاتور جالب از سعيدلو در مورد پيشبيني اوردن 20 تا طلا:31: :
وین رونی
27-11-2010, 19:31
اين لينكها چيه؟!چه ربطي دارن؟
يا تاپيك يا فرومو اشتباه اومدي عمو جون!!
سعيدلو يه نكته مثبت داشته باشه همون تامين خوب مالي فدراسيون ها بود...از نظر برنامه ريزي براي مسابقات تعطيل!
كي گفت به چين و ژاپن و كره برسيم؟!
وقتي تو بازيهاي تهران قبل از انقلاب دوم شديم اگه با برنامه و كار درست جلو اومده بوديم شايد الان باز هم دوم و سوم ميشديم(به شخصه فكر نكنم حالا حالاها به چين برسيم:31:)
هرچند حالا هم دير نشده...از الان هم ميشه كاري كرد كه چند دوره ديگه به رتبه 3 برسيم..
لینکها رو اگه می خوندی متوجه میشدی استاد پروپاگاندی بازی کیه.البته ایرادی نداره خوب باشه به ما چه
بی خیال
راستی من عموت نیستم :31:
خورد به انقلاب و جنگ و سازندگی اگه همین روش پول خرج کردن(البته خیلی بیشتر)با برنامه ریزی دقیق باشه میرسیم به کره و ژاپن.
شنیدم ژاپن که تیم فوتبالش قهرمان شد چندتا از بازیکنانش را از 5 سالگی فرستاده بوده برزیل.این هم نوعی برنامه ریزی دراز مدت هست
گرافيكار
27-11-2010, 21:44
خب برام جالبه كه خانم آزادپور با اقتدار از نظر دوستان بهترين ورزشكار ايرانه
هر چند قابل پيشبيني هم بود
بی باک بی بال
27-11-2010, 21:50
چرا 203 برنز هست :31:
چهارمی رو تبریک میگم ولی رشته های با توپ مخصوصا فوتبال گند زد به این خوشحالی ها !!!
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
جدول توزيع مدالهاي بازيهاي اسيايي تهران..جالبه كه اون موقع هم 4 تا تيم اول چين و كره و ژاپن و ايران بودن!!:
اينم يه كاريكاتور جالب از سعيدلو در مورد پيشبيني اوردن 20 تا طلا:31: :
تو بازی های آسیایی اونم تو تهران اسرائیل چکار میکنه ؟؟؟:18:
davy jones
28-11-2010, 11:40
تو بازی های آسیایی اونم تو تهران اسرائیل چکار میکنه ؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون موقع اسرائیل جزء آسیا محسوب میشده. ولی بعد از مدتی (دقیقا نمیدونم چه سالی) مذاکره میکنن با مسئولین کمیته ی جهانی المپیک که جزء اروپا به حساب بیان.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.