ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش تصويري شارژ كارتريج 2035 و 2055 HP

nima1394
12-11-2010, 13:40
دوستاني كه بدنبال آموزش شارژ كارتريج 2035 و 2055 هستند، اين كاملترين آموزشيه كه تا حالا ديدم: :26:

آموزش شارژ كارتريج پرينتر ليزري HP مدل‎هاي 2035 و 2055:

• قبل از اقدام به شارژ كارتريج، يكبار كليه مراحل را تا انتها مرور كنيد.
- توسط يك مته سايز 2.5 سوراخي در حفره مستطيل شكل كوچك پشت مخزن تونر سوخته ايجاد كنيد تا به پين دسترسي پيدا كنيد (شكل 1 و 2).

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شكل 1[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شكل 2

- با استفاده از يك پيچ گوشتي تخت كوچك پين‎ را به سمت بيرون فشار دهيد (شكل 3). همينكه سر پين‎ خارج شد با استفاده از انبردست يا سيم‎چين آنها را بيرون بكشيد.
- همين عمل را براي بيرون كشيدن پين در سمت ديگر انجام دهيد (شكل 4).

شكل 3[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شكل 4

- دو نيمه كارتريج را از يكديگر جدا كنيد (شكل 5).
- توسط يك پيچ گوشتي تخت كه بين انتهاي درام و ديواره داخلي كارتريج قرار داده‎ايد محور درام را به آرامي به سمت بيرون فشار دهيد تا سر محور خارج شود (شكل 6).
هشـدار: درام، حساس‎ترين قطعه كارتريج است كه عمل چاپ را انجام مي‎دهد. هنگام كار با آن مراقب باشيد ضربه نخورد.

شكل 5
شكل 6

- توسط يك دم باريك محور درام را بگيريد و بيرون بكشيد (شكل 7).
- با دقت درام را از سر بدون چرخ دنده بلند كنيد و آن را به بيرون بلغزانيد تا خارج شود (شكل 8). درام را جايي دور از نور نگهداري كنيد.

شكل 7
شكل 8

- PCR را از جاي خود خارج كنيد (شكل 9). گريس‎هاي شفت PCR را با دستمال كاغذي تميز كنيد و مراقب باشيد گريس با بدنه PCR تماس پيدا نكند. سپس PCR را توسط يك دستمال بدون پرز تميز كنيد.
- دو پيچ وايپر بليد (wiper blade) را باز كنيد (شكل 10).

شكل 9
شكل 10

- وايپر بليد را برداريد (شكل 11). در صورت امكان آن را با دستگاه دمنده هوا تميز كنيد. لبه پلاستيكي وايپر بليد را با دست يا دستمال تميز نكنيد؛ فقط هوا بگيريد.
- تونر سوخته‎هاي داخل مخزن را خالي كنيد و با هواي فشرده تميز كنيد.
- وايپر بليد را در جاي خود قرار دهيد و دو پيچ آن را ببنديد (شكل 12).

شكل 11
شكل 12

- توسط گوش پاك‎كن محل نشستن PCR را تميز كنيد. چنانچه به گريس هدايت كننده برق (معمولاً سياه رنگ است) دسترسي داريد جايگاه سياه رنگ PCR را به آن آغشته كنيد. PCR را در جاي خود نصب كنيد (شكل 13).
- اگر به گريس حرارت بالاي Molykote 44 سبك يا Molykote X56020 دسترسي داريد محل نگهدارنده چرخ دنده درام را اندكي به آن آغشته كنيد (شكل 14).

شكل 13

منبع: tehranhp.com
چون صفحه سنگين ميشه كل عكسارو نذاشتم. برين تو سايت خودش و آخرين لينك رو از سمت راست بزنين: آموزش شارژ كارتريج ليزري
حالشو ببرين. :10:
تشكر يادتون نره. :33:

AliAghaJoon
14-11-2010, 08:26
آقا نيما گل كاشتي. عاليه :7:
شما كه واردي من يه سوال هم داشتم. اين گيريس molykot چيه و از كجا ميشه گير آورد؟:13:
ممنون ميشم جواب بدي

AliAghaJoon
15-11-2010, 08:53
كسي ميدونه اسم بازاري PCR چيه؟ يعني ميري مغازه بايد بگي چي بده :20:

reza_kami
15-11-2010, 21:14
با سلام خدمت همه
اولا از جناب نیما تشکر میکنم بابات عکسها و آموزش
بچه ها اگر با عکس ها مشکلی دارید و نمیتونید شارژ کنید من 2 تا ویدیو گزاشتم در مورد شارژ کاتریج 2055 و 2035
البته 1 ویدیو هست در 2 پارت که در سایت youtube هست . البته زبان فارسی نیست اما میتونید ببینید که چه کاری انجام میده امیدوارم مفید باشه

پارت 1 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارت 2 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

PrimeP30Master
15-11-2010, 22:09
بچه ها دم همتون گرم،آموزش مفيدي بود!
مرسيييييييييييييييييييييي يي!!!

AliAghaJoon
17-11-2010, 18:38
درام را بعد از چن بار شارژ بايد عوض كرد؟

reza_kami
17-11-2010, 21:15
درام را بعد از چن بار شارژ بايد عوض كرد؟
بستگی داره به اینکه چقدر ازش کار بکشی . بعضی وقتا با 2 بار شارژ کردن خراب میشه یا مشکل براش پیش میاد اما معمولا تا 4 بار شارژ میتونی ازش استفاده کنی
البته توجه کن نوع شارژ کردن خیلی مهمه باید خیلی با احتاط درام رو تمیز کرد و جا زد . پس باید به جایی بدی که این کاره باشن که البته من خودم این کارو انجام میدم

vahid_civil
17-11-2010, 21:24
من hp 1005 دارم . برای اولین بار دادم بیرون شارژ کنن 12 تومن هم گرفت . ولی خیلی کمرنگ پرینت میگرفت . دوباره دادم به طرف ولی این دفعه اصلا چیزی چاپ نمیکنه . یعنی از این ور سفید میره از اون ور سفید میاد بیرون !
مشکل از تیونر هست یا بد شارژ شده ؟ باید کجا ببرم ؟ چه کنم ؟

nima1394
17-11-2010, 21:42
من hp 1005 دارم . برای اولین بار دادم بیرون شارژ کنن 12 تومن هم گرفت . ولی خیلی کمرنگ پرینت میگرفت . دوباره دادم به طرف ولی این دفعه اصلا چیزی چاپ نمیکنه . یعنی از این ور سفید میره از اون ور سفید میاد بیرون !
مشکل از تیونر هست یا بد شارژ شده ؟ باید کجا ببرم ؟ چه کنم ؟

مشكل از هر دوه يعني هم از تونر و هم بد شارژ شده.

توي اين لينك آموزشي :

گفته "حتماً از تونر اختصاصي همين مدل براي شارژ كارتريج استفاده نماييد (كه در بازار ايران كمياب است). استفاده از تونر ساير مدلها كيفيت چاپ بسيار پايين‎تري را موجب مي‎شود." متاسفانه اكثر شارژكارا يه تونر برا همه مدلا استفاده ميكنن!

ولي خودمونيم، اين جملت خيلي باحال بود: "دوباره دادم به طرف ولی این دفعه اصلا چیزی چاپ نمیکنه . یعنی از این ور سفید میره از اون ور سفید میاد بیرون !" كلي خنديدم :31:

vahid_civil
17-11-2010, 23:20
مشكل از هر دوه يعني هم از تونر و هم بد شارژ شده.

توي اين لينك آموزشي :

گفته "حتماً از تونر اختصاصي همين مدل براي شارژ كارتريج استفاده نماييد (كه در بازار ايران كمياب است). استفاده از تونر ساير مدلها كيفيت چاپ بسيار پايين‎تري را موجب مي‎شود." متاسفانه اكثر شارژكارا يه تونر برا همه مدلا استفاده ميكنن!

ولي خودمونيم، اين جملت خيلي باحال بود: "دوباره دادم به طرف ولی این دفعه اصلا چیزی چاپ نمیکنه . یعنی از این ور سفید میره از اون ور سفید میاد بیرون !" كلي خنديدم :31:

ممنون . یعنی بازم میتونم از همون تونر استفاده کنم یا باید یک جدیدش رو بخرم ؟ حدود قیمتش چقدره ؟
برای شارژ و این جور کارا جای مطمئنی سراغ دارید ؟

reza_kami
18-11-2010, 00:52
ممنون . یعنی بازم میتونم از همون تونر استفاده کنم یا باید یک جدیدش رو بخرم ؟ حدود قیمتش چقدره ؟

راستش حدود قیمت که ندارم فکر کنم اصلش 60 70 باشه و چینیش 36 . اما جای مطمئن تو تهران میشناسم که نمایندگی اصلی هست . کارش فقط محصولات HP هست . البته من پیشنهاد میکنم خودت شارژ کنی کافیه آموزششو ببینی دفعات اول میترسی اما بعد راه می افتی و دیگه به هیچکس جز خودت اعتماد نداری . من یکی از دلایلی که بیرون نمیدم اینه که اول قشنگ کارشونو انجام نمیدن دوما میترسم درام یا هر چیز دیگه رو عوض کنن .
میتونی درستش کنی کافیه ببینی کدوم قسمتش ایراد داره بری بخری و تعویضش کنی.

nima1394
19-11-2010, 15:10
آقا نيما گل كاشتي. عاليه :7:
شما كه واردي من يه سوال هم داشتم. اين گيريس molykot چيه و از كجا ميشه گير آورد؟:13:
ممنون ميشم جواب بدي
مهنددددددددددددسسسسس :15:

nima1394
21-11-2010, 09:17

همين سايت آموزش شارژ tehranhp.com بچاي واردي داره ولي فقط ليزر رنگي شارژ ميكنن. متاسفانه مشكي شارژ نميكنن.اگه ميخاي بخري اصلشو بخر. طرح نخر. :8:

AliAghaJoon
30-11-2010, 09:00
ميله مگنت 2035 را از كجا بخرم؟ اصلا گير مياد. :41: