مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی آپدیت بایوس acer 5738G
roteal2007
12-11-2010, 12:43
با سلام به همگی میخواستم بایوس این لپ تاپ رو آپدیت کنم اما وقتی فایلش رو از سایتش دانلود میکنم.
طبق فایل README فایل BAIOS.BAT رو اجرا میکنم...اما هیچ اتفاقی رخ نمیده....انتی ویروس خاموشه و به برق شهر وصل هست.
اما دوتا فایل دیگه هم هست که توی هر کدومشون یه فایل EXE هست نمیدونم کئومشو باید اجرا کنم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H@mid-Vista
15-11-2010, 16:25
برنامه BIOS.bat را ران كنید چون برنامه اجرایی است. ضمنا شما باید روی آن رایت كلیك كنید و گزینه run as adminstrator را انتخاب كنید.
roteal2007
15-11-2010, 18:14
برنامه BIOS.bat را ران كنید چون برنامه اجرایی است. ضمنا شما باید روی آن رایت كلیك كنید و گزینه run as adminstrator را انتخاب كنید.
حمید جان مشکل همینجاست وقتی روش کلیک میکنم هیچی نمیشه.....
وقتی بایوس 2 تا لپ تاپ ایسر دیگه رو دان کردم دیدم در اونها فقط دو تا فایل windows و dos موجود بود....و توی هرکدام یه فایل با پسوند exe.
Unknown_2517
15-11-2010, 18:57
حمید جان مشکل همینجاست وقتی روش کلیک میکنم هیچی نمیشه.....
وقتی بایوس 2 تا لپ تاپ ایسر دیگه رو دان کردم دیدم در اونها فقط دو تا فایل windows و dos موجود بود....و توی هرکدام یه فایل با پسوند exe.
شما از حالت فشرده خارجش كردين يا از توي خود فايل زيپ اقدام ميكنيد. چون در حالت فشرده گزينه Run as administrator نداره. و ممكنه هنگامي كه روش كليك ميكنيد هيچ كدام از فولدرهاي ديگه درون پوشه موقتي WINrar نرود.
به نظرم از غشرده خارج كنيد و اگر نشد رو حالت WINXP اجراش كنيد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.