PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مادر بورد ارزون؟

amin666
12-11-2010, 11:48
سلام
من یه مادربورد معمولی و ارزون می خوام.یه گرافیک معمولی مثل سری 4000 یا 5450 هم شاید بگیرم.مادر بورد خالی بدون گرافیک و ... چیزی سراغ دارید تا نهایت 60-70 تومن که این گرافیکها رو ساپورت کنه؟اگه گرافیک آنبورد هم تو این رده ها داشته باشه اشکال نداره.قیمت بدین.راستی 5450 5470 الان چنده حدودا؟از سری 4000 یه مدل ارزون و معمولی چی پیشنهاد می کنید؟مسلما نمی خوام بازیهای سنگین رو اجرا کنه.همون pes رو اجرا کنه کافیه!فعلا یه مادر بورد موقتی می خوام.تا چند ماه دیگه شاید یه لپتاپ بگیرم.چون این سیستم حتی ddr2 رو هم ساپورت نمی کنه و خیلی قدیمیه.9-10 سال پیش!

pasargadd
12-11-2010, 13:08
cpu چیه؟
مادربرد ddr2 میخوای؟

amin666
12-11-2010, 13:21
قدیمی!intel celeron 2.4 GHZ .pentium4
ترجیحا ddr2 هم ساپورت کنه.هر چند رمم 1G ddr1 هست.بیشتر می خوام یه گرافیک معمولی روش بذارم.مثلا سریهای 5300 ati یا حتی 4000.رم این گرافیکها که معمولا ddr2,3 هست

iceweek
12-11-2010, 14:03
برای این cpu مادربرد نگیر.کلا ارتقا بده.گرافیک هم 4670

amin666
12-11-2010, 14:54
ای بابا.ما می گیم نره شما می گی بدوش!می گم فعلا موقتی می خوام سر کنم باهاش .نمی خوام پولامو خرج کنم.بعدا ان شاءا... یه لپتاپ می گیرم.الان فقط می خوام از این وضع افتضاح در اد سیستم.cpu زیاد مهم نیست.مادر بد کلا قدیمیه و مشکل هم داره.پاور هم فکر کنم مشکل داشته باشه.فقط می خوام مادر بورد رو عوض کنم.فقط قیمت می خوام الان.گرافیک 4670 چنده الان؟و یه مادر بورد معمولی که ساپورتش کنه

nima_hl
12-11-2010, 15:12
ای بابا.ما می گیم نره شما می گی بدوش!می گم فعلا موقتی می خوام سر کنم باهاش .نمی خوام پولامو خرج کنم.بعدا ان شاءا... یه لپتاپ می گیرم.الان فقط می خوام از این وضع افتضاح در اد سیستم.cpu زیاد مهم نیست.مادر بد کلا قدیمیه و مشکل هم داره.پاور هم فکر کنم مشکل داشته باشه.فقط می خوام مادر بورد رو عوض کنم.فقط قیمت می خوام الان.گرافیک 4670 چنده الان؟و یه مادر بورد معمولی که ساپورتش کنه

ببین عزیز شما اگر یه مادربرد به قول خودتون 60-70 تومن برای این پردازنده بگیرید مستقیما پولتون رو دور ریختین

اون پردازندتون توان اجرای هیچ برنامه امروز حتی pes رو هم نداره

شما این هزینه رو انجام میدین گرافیک و پاورتون رو هم عوض میکنید ولی باز هیچ کاری با سیستمتون نمیتونید انجام بدین و به ناچار پردازندتون رو هم عوض میکنید ولی باز یه سیستم 775 از رده خارج خواهید داشت ( به دلیل انتخاب مادربرد )

حالا خودتون میدونید یا این مسیر رو طی کنید و یا از همین الان با هزینه کمی بالاتر یه سیستم amd بردارید :11:

اگر کل بودجه ای که برای مادربرد ، cpu ، گرافیک و پاور میخواهید هزینه کنید بفرمائید خیلی بهتر میشه پیشنهاد داد

amin666
13-11-2010, 00:03
ببین من می دونم Cpu م ضعیفه.ولی یه amd معمولی الان 120-30 پیاده باید بشم براش.pes 2010 هم رو لپتاپ داییم که گرافیکش x3100 intel و cpu ش celeron 1.8 ه جواب می داد!pes 2011 هم که آشغاله!تازه nfs most wanted رو هم اونموقع ها جواب می داد!البته من اینا رو مثال می زنما!گفتم که واسه بازی نمی خوام.وگرنه باید اول مانیتور lg هشت سال پیشم رو عوض کنم!این بازیهای معمولی با همین 2.4 هم جواب می دن.مادر بوردم به نظر خودم دیگه عمرش رو کرده.هر روز یه داستان پیش می اد.اول می گفتم شاید از هارد و پاور و ... باشه.ولی بعید می دونم.به هر حال دیگه خیلی قدیمیه.منم نمی خوام زیاد هزینه کنم.چون تا چند ماه دیگه ان شاءا... یه لپ تاپ بر می دارم.فقط شما قیمت این چیزایی که گفتم رو اگه بدید ممنون می شم.خدا رو چه دیدید شاید اصلا یه سیستم جمع کردم!

nima_hl
13-11-2010, 00:29
ببین من می دونم Cpu م ضعیفه.ولی یه amd معمولی الان 120-30 پیاده باید بشم براش.pes 2010 هم رو لپتاپ داییم که گرافیکش x3100 intel و cpu ش celeron 1.8 ه جواب می داد!pes 2011 هم که آشغاله!تازه nfs most wanted رو هم اونموقع ها جواب می داد!البته من اینا رو مثال می زنما!گفتم که واسه بازی نمی خوام.وگرنه باید اول مانیتور lg هشت سال پیشم رو عوض کنم!این بازیهای معمولی با همین 2.4 هم جواب می دن.مادر بوردم به نظر خودم دیگه عمرش رو کرده.هر روز یه داستان پیش می اد.اول می گفتم شاید از هارد و پاور و ... باشه.ولی بعید می دونم.به هر حال دیگه خیلی قدیمیه.منم نمی خوام زیاد هزینه کنم.چون تا چند ماه دیگه ان شاءا... یه لپ تاپ بر می دارم.فقط شما قیمت این چیزایی که گفتم رو اگه بدید ممنون می شم.خدا رو چه دیدید شاید اصلا یه سیستم جمع کردم!

ببین عزیز پردازنده شما احتمالا اینته

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو پردازنده نوت بوک دائیتون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه عبارتی پردازنده شما حدود یک چهارم پردازنده اون نوت بوک قدرت داره :41:

این پردازنده شما رو 10-20 تومن ازتون میخرند که با 70 تومن مین میشه حدود 80-90 تومن با این پول میتونید یدونه SEMPRON 140 و یک مادربرد ASROCK N68-S بخرید

اما اگر مرغتون یک پا داره EliteGroup G31T-M حدود 47 تومن قیمت داره :46:

amin666
13-11-2010, 22:19
نه دست عزیز.دیگه فرق cpu dual core و single core رو می دونم.اون 1.8 هم دو هسته ای نبود.تو کنترل پنل چک کردم تک هسته ای بود.مطمئنم.مدلش هم t3000 نبود.نمی دونم یادم نیست.ولی لین نبود.به هر حال من هر چی فکر می کنم می بینم واسه کارهای عادی 2.4 کافیه.کار سنگین محاسباتی هم ندارم.در مورد گیم هم که گفتم.تازه گیم های جدید که کار زیادی به cpu ندارن .مام محاسبات رو دوش gpu ه.اصلا(درسته که cpu ]م باید از یه حدی کمتر نباشه).هر چند باز قبول دارم از استاندارد پایین تره.ولی من کار خاصی نمی خوام بکنم با cpu.البته اگه ببینم ارزونه شاید یه amd هم بگیرم.معلوم نیست.تا چه شود.خب قیمت یه دو هسته ای معمولی amd(مثلا یه مدل turion یا athlon)که ارزون باشه و یه مادر بورد که و ddr 2 , 3 رو هم ساپورت کنه و pci xpress هم مسلما داشته باشه واسه گرافیک(چون جالبه بدونید مین من نداره!!!)قیمت ati 5430یا 5470 رو هم اگه کسی داره ممنون می شم.خودم رفته بودم از چند تا مغازه می پرسیدم تا الان جواب گرفته بودم!فقط قیمت بدید یه سر انگشتی حساب کنم ببینم چقدر افتادیم!