ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ ا X2 ا

omid_egh
12-11-2010, 10:01
سلام من تازه یه x2 نوکیا گرفتم میخواستم به کساییکه بودجشون کمه و کارایی واسشون مهمه پیشنهاد کنم چون هم زیباست هم تولید امسال 2010 هم دوربین خوبی نسبت به قیمتش داره قیمتشم مناسبه (135 تا 145 هزارتومن ) شاژم خوب نگه میداره شارژ اولیه گوشیه من دو روز طول کشید تا تموم بشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Nokia X2 Specification
Network
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Announced
2010, April
Dimensions
111 x 47 x 13.3 mm, 61 cc
Weight
81
Display type
TFT, 256K colors
Display size
240 x 320 pixels, 2.2 inches
Ringtones type
Vibration, MP3 ringtones
Vibration
Yes
- 3.5 mm audio jack
- Dedicated music keys
Phonebook
Practically unlimited entries, Photocall
Call records
1000 entries, Photocall
Internal Memory
40 Mb
Card slot
microSD, up to 16GB
Operating System
-
Camera
5 MP, 2592×1944 pixels, LED flash
GPRS/Data speed
Class 32
Messaging
SMS, MMS, Email, Push Email, IM
Clock
Yes
Alarm
Yes
Infrared port
No
Radio
Stereo FM radio with RDS; built-in antenna
Games
Bounce Tales, City Bloxx, Snake III, Block’d, Diamond Rush, Rally 3D, Brain Champion, Sudoku
Colors
Red on Black, Blue on SIlver
Other features
Via third party application
- MP4/H.263 player
- MP3/WMA/eAAC+ player
- Organizer
- Photo editor
- Voice memo
- T9
Battery Type
Standard battery, Li-Ion 860 mAh (BL-4C)
Stand-by
Up to 624 h
Talk time
Up to 13 h 30 min
Music Play
Up to 27 h

t2download
21-11-2010, 20:59
بررسی نوکیا X2 :

نوکیا X2 را می توان یک گوشی مناسب و مقرون به صرفه در نظر گرفت که امکاناتی مانند دوربین 5MP با فلش ، کیفیت صوتی عالی با بلندگوهای استریو ، کلیدهای اختصاصی موسیقی و یک آنتن داخلی برای گیرنده FM را به همراه دارد. X2 گوشی رده متوسط سری 40 است که قاب پشت آن آلومینیومی می باشد. این گوشی عالی سری X از قابلیتهای پیشرفته موسیقی نیز برخوردار است و علاوه بر آن نرم افزار اختصاصی Facebook را مطابق با استانداردهای گوشی های غیر لمسی ارائه می دهد.
مزایا :
• پشتیبانی از چهار باند GSM/GPRS/EDGE
• صفحه نمایش 2.2 اینچ QVGA با 262K رنگ
• دوربین 5 مگاپیکسل با کانون ثابت ، فلش LED و قابلیت فیلمبرداری در وضوح QVGA در 15fps
• ششمین نسخه از منوی سری 40
• نرم افزار اختصاصی Facebook
• بلوتوث با A2DP
• پورت استاندارد microUSB (شارژ) و USB On-The-Go
• امکان جابجایی کارت حافظه microSD در زمان روشن بودن گوشی (تا 16GB پشتیبانی می شود)
• رادیو FM استریو با RDS ، آنتن داخلی
• سوکت صوتی 3.5 میلی متری
• کلیدهای اختصاصی موسیقی
• بلندگوی استریو
• کارایی عالی بلندگو و کیفیت صوتی عالی
• قاب آلومینیومی پشت گوشی
معایب :

• 3G ندارد
• گیرنده GPS ندارد
• WLAN ندارد
• امکان اجرای همزمان چند برنامه در سری 40 وجود ندارد
• مرورگر مستندات ندارد
• شماره گیری هوشمند ندارد
• کیفیت پایین دوربین عکاسی و فیلمبرداری
• پورت microUSB ساختار مناسبی ندارد
طراحی :

نوکیا X2 در یک جعبه کوچک قرار دارد که از سایر اقلام موجود در این جعبه می توان به یک شارژر ، هدست یک تکه ای و کارت حافظه MicroSD 2GB اشاره کرد. کابل USB در جعبه گوشی وجود ندارد از طرفی کابل های microUSB بسیار متداول هستند و قیمت پایین تری دارند. نوکیا X2 از USB On-The-Go پشتیبانی می کند و به یک مبدل از microUSB نر به نوع A ماده (مانند پورت USB روی کامپیوتر) نیاز است زیرا بدون آن نمی توان از این ویژگی استفاده کرد.

Bllizzardwow
25-11-2010, 14:27
سلام ،
فارسی ساز نوکیا X2 رو اگه دارین ممنون میشم بزارین چون شدید لنگم

rasool222
02-12-2010, 11:32
چطور می شه تو حالت استاند بای ساعت نمایش داده بشه؟

Highbury
24-12-2010, 12:47
با سلام
دوستان تنظیمات دستی جی پی ار اس ایکس 2 به چه شکل است؟
این اولین گوشی جاوای نوکیا هست که دارم . ایرانسل زنگ زدم اونا گفتن باید خودت دستی وارد کنی. ممنون میشم راهنماییم کنید.

Arashdn
02-02-2011, 08:39
وکیا X2 از USB On-The-Go پشتیبانی می کند و به یک مبدل از microUSB نر به نوع A ماده (مانند پورت USB روی کامپیوتر) نیاز است زیرا بدون آن نمی توان از این ویژگی استفاده کرد.
یعنی جدی جدی میشه بهش فلش وصل کرد؟
کسی این گوشی رو تا الان گرفته؟

beti12
11-03-2011, 14:13
سلام
من هم همین مشکل رو دارم
شما مشکلتون حل شد؟
تونستسن تنظیمات دستیشو پیدا کنین؟

maziarzar
14-03-2011, 19:27
تنظیمات ایکس2 با ایکس3 یاگوشی های جاوا نوکیا باید تغریبا یکی باشه

mortal kombat 2008
29-03-2011, 11:40
سلام ،
فارسی ساز نوکیا X2 رو اگه دارین ممنون میشم بزارین چون شدید لنگم

منم وقتی این گوشی رو خریدم فارسی نبود و بعدش مجبور شدم برای فارسی کردن ( که بهش میگن فلش کردن گوشی) 3000 تومن پول بدم. فکر کنم کلا کار هر کسی نباشه ، در هر صورت مطمئن باش می ارزه ، چون کل گوشی حتی بازی ها و نرم افزاراش هم کاملا فارسی می شوند.
یه تذکری هم باید بهت بدم و اونم اینه که قبل از فلش کردن گوشی یه فکری به حال sms ها و شماره های گوشیت و سیو بازی ها و ... کن ، چون کل حافظه گوشی رو خالی میکنه و حتی ممکنه نرم افزارایی که خوده نوکیا توش ریخته رو هم حذف کنه ، مثل نرم افزار فیس بوک و یاهو مسنجر و ...
برا حل این مشکل من یه راه حل دارم و اونم گرفتن نسخه پشتیبان کامل توسط خود گوشی هست ، که برای این کار باید قبل از فلش کردن بری تو تنظیمات گوشی و بری تو قسمت sync & backup و در اونجا با استفاده از گزینه create backup یه پشتیبان کامل از محتوای گوشی بگیری که حتی شامل سیو بازی ها و اطلاعات نرم افزارات هم میشه.
در ضمن هنوز فکر نکنم برچسب فارسی برا صفحه کلیدش امده باشه ، برا همین یه خرده اولش برای تایپ فارسی شاید بلنگی ولی بعد عادت می کنی (حالا شایدم امده باشه ، یه چند تا جا بپرسی بد نیست)

mortal kombat 2008
29-03-2011, 13:09
چطور می شه تو حالت استاند بای ساعت نمایش داده بشه؟

برای این کار باید بری تو تنظیمات گوشی وبعد بری تو قسمت Display و در مرحله بعد باید وارد قسمت Screen Saver شده و اسکرین سیور یا همون محافظه صفحه ای که می خوای رو انتخواب کنی ، که هم ساعت دیجیتال تو لیست هست و هم انالوگ ، بعدش اگه میخوای مدت زمانی که برای رفتن به حالت اسکرین سیور تایین شده رو تغییر بدی در همین صفحه انتخاب اسکرین سیور گزینه ای هست با عنوان time out که می تونی ازش برای تایین زمان استفاده کنی. ولی متاسفانه اسکرین سیور بعد از یه مدت محو میشه و صفحه سیاه می شه که فکر کنم برای کاهش مصرف باتری هست و راه حلی هم برای موندن اسکرین سیور وجود نداره.

mortal kombat 2008
01-04-2011, 15:59
با سلام
دوستان تنظیمات دستی جی پی ار اس ایکس 2 به چه شکل است؟
این اولین گوشی جاوای نوکیا هست که دارم . ایرانسل زنگ زدم اونا گفتن باید خودت دستی وارد کنی. ممنون میشم راهنماییم کنید.

من منظور شما رو از دستی نمی دونم ولی برای فعال کردن تنظیماته gprs ایرانسل باید مراحل زیر رو دنبال کنی :
1. با 700 تماس بگیر (نگران شارژ نباش ، چون اصلا شارژ نمیره)
2.شماره 3 رو برای رفتن به قسمت خدمات وارد کن .
3. شماره 6 رو برای دریافت تنظیمات gprs وارد کن .
4. بعدش باید منتظر بمونی تا تنظیمات برات ارسال بشه و وقتی دریافتشون کردی باید اونو ذخیره کنی و اگه هم کلمه عبور خواست 1234 رو وارد کن.
به همین راحتیه و بعدش می تونی به راحتی از اینترنت استفاده کنی.
برای دریافت راحت تر تنظیمات می تونی از کد *۱۳۰* ۳ *۶# استفاده کنی و نیازی نیست حتما با 700 تماس بگیری .

mortal kombat 2008
01-04-2011, 16:20
سلام
کسی میدونه چطور میشه از نرم افزار هایی که نیاز به ارتباط با اینترنت دارند در نوکیا x2 استفاده کرد.
من تقریبا هر نرم افزاری که ازمایش میکنم ، جواب نمی ده ، حتی خود نرم افزاری گوشی مثل فیس بوک ،اپرا مینی ، یاهو مسنجر و ...

mortal kombat 2008
01-04-2011, 16:27
سلام
کسی میدونه چطور میشه از نرم افزار هایی که نیاز به ارتباط با اینترنت دارند در نوکیا x2 استفاده کرد.
من تقریبا هر نرم افزاری که ازمایش میکنم ، جواب نمی ده ، حتی خود نرم افزاری گوشی مثل فیس بوک ،اپرا مینی ، یاهو مسنجر و ...

little jack
03-04-2011, 19:36
یه سوال:
میشه وقتی که با اتصال gprs به اینترنت متصل هستیم . بشه این اینترنت را از طریق کابل یا بلوتوث به لب تاب منتقل کرد؟
چون با گوشی ویواز و با نصب برنامه ی pc suite به راحتی میشه از اینترنت ایرانسل در لب تاب استفاده کرد.

ok118
18-04-2011, 20:21
سلام دوستان :11::11::11::11::11::11:

میشه بگید از برنامه های جاوای چند مگ پشتیبانی میکنه ؟ سنگین ترین برنامه ای که خودتان نصب کردید چند مگ بوده ؟

توی سایت GSM برای این گوشی یک برنامه دیکشنری 6 مگ ارایه کرده میشه امتحان کنید ببینید واقعا این برنامه نصب و اجرا میشه یا نه
اینم آدرسش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

متشکرم :40::40::40::40::40:

mortal kombat 2008
19-04-2011, 16:23
سلام
مشکل من حل شد ، باید یه سری تنظیمات تو قسمت تنظیمات شخصی گوشی انجام داده می شد.
اگه شما هم همین مشکل رو دارید ، بهم بگید.

ok118
19-04-2011, 20:11

دوست عزیز حالا که مشغول نصب برنامه ای لطف میکنی به سوال من جواب بدی

:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:

mortal kombat 2008
19-04-2011, 21:09
دوست عزیز حالا که مشغول نصب برنامه ای لطف میکنی به سوال من جواب بدی

:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:

سلام ، ببخشید ، امده بودم سوالتون رو جواب بدم که پست قبلی خودم رو دیدم و گفتم اول اطلاع بدم مشکلم حل شد ، بعد هم که امدم جواب شما رو بدم یه مشکلاتی پیش امد و ...
اون دیکشنری که شما لینکش را داده بودی ، دان کردم و متاسفانه چهار ، پنج تا برنامه بود که هر کدوم یه مگ ونیمی میشدن و اجراشونم مشکل نداشت. هر کدومشون از یه زبون به یه زبونی می تونستن ترجمه کنند. خلاصه اگه می خواهید مطمئن بشید که حجم بالاتر رو میخونه یا نه یه لینک دیگه بدید.من خودم حجیم ترین برنامه ای که دارم 2 و نیم مگه که اجرا میشه. معمولا برنامه جاوا همین حدودا حجم داره وزیاد حجیم نیست.

mortal kombat 2008
19-04-2011, 21:28
یه سوال:
میشه وقتی که با اتصال gprs به اینترنت متصل هستیم . بشه این اینترنت را از طریق کابل یا بلوتوث به لب تاب منتقل کرد؟
چون با گوشی ویواز و با نصب برنامه ی pc suite به راحتی میشه از اینترنت ایرانسل در لب تاب استفاده کرد.

چرا نشه ، همین گوشی هم با برنامه pc suite میشه رفت اینترنت. اتفاقا خودم الان با gprs اینترنتم.
این تاپیک برای gprs ایرانسله :

اینم تاپیک gprs همراه اوله :

اینم تاپیک مقایسه gprs همراهه اول و ایرانسله:

اینم تاپیک اموزشی gprs ایرانسله :

تو پی سی وورلد تاپیکای زیادی در این مورد زدن ، اگه کارت با این تاپیک ها راه نیافتاد و با گوشی مشکل داشتی بگو تاراهنمایی کنم.

ok118
19-04-2011, 21:45
سلام ، ببخشید ، امده بودم سوالتون رو جواب بدم که پست قبلی خودم رو دیدم و گفتم اول اطلاع بدم مشکلم حل شد ، بعد هم که امدم جواب شما رو بدم یه مشکلاتی پیش امد و ...
اون دیکشنری که شما لینکش را داده بودی ، دان کردم و متاسفانه چهار ، پنج تا برنامه بود که هر کدوم یه مگ ونیمی میشدن و اجراشونم مشکل نداشت. هر کدومشون از یه زبون به یه زبونی می تونستن ترجمه کنند. خلاصه اگه می خواهید مطمئن بشید که حجم بالاتر رو میخونه یا نه یه لینک دیگه بدید.من خودم حجیم ترین برنامه ای که دارم 2 و نیم مگه که اجرا میشه. معمولا برنامه جاوا همین حدودا حجم داره وزیاد حجیم نیست.

زنده باشی خیلی کمکم کردی :40::40::40::40::40::40:

همینکه خیالم راحت باشه تا 2.5 مگ رو ساپورت میکنه خیلی عالیه :27::27::27::27:
راستی اون تنظیماتی رو هم که انجام دادی برای نصب برنامه لطفا بگو که همه استفاده کنند :11::11::11:

یه سوالی هم در مورد کیفیت بدنه گوشی داشتم بااینکه امکانات گوشی نسبت به قیمتش عالی است اما من شنیدم جنس بدنه گوشی خیلی جالب نیست و اگه ضربه بخوره ترک بر میداره
تا حالا پیش نیومده گوشی شما از دستتون بیفته زمین یا ضربه ای بخوره ؟؟؟

ok118
19-04-2011, 22:16
اینم آدرس چندتا برنامه
اگه حوصله داشتی و احساس کردی که برنامه به درد خودتم می خوره دانلود کن و نتیجه رو بهم بگو :46::46:
اگرم نتونستی فدای سرت هیچ خیالی نیست :40::40::40::40::40::40:

این نقشه همدان است 2.2 مگ

اینم نقشه تهران خدا وکیلی این یکی آخر برنامه است باورتون نمیشه 19 مگ ناقابل
فکر کنم سیمبین هم جلو این برنامه کم بیاره

اینم پارک جنگلی تهران

hesam68
20-04-2011, 02:38
سلام
شنیدم کیفیت پخش موزیک این گوشی خوبه
دم دستتونه با اون مقایسه بکنین؟میشه اگه

mortal kombat 2008
20-04-2011, 14:03
زنده باشی خیلی کمکم کردی :40::40::40::40::40::40:

همینکه خیالم راحت باشه تا 2.5 مگ رو ساپورت میکنه خیلی عالیه :27::27::27::27:
راستی اون تنظیماتی رو هم که انجام دادی برای نصب برنامه لطفا بگو که همه استفاده کنند :11::11::11:

یه سوالی هم در مورد کیفیت بدنه گوشی داشتم بااینکه امکانات گوشی نسبت به قیمتش عالی است اما من شنیدم جنس بدنه گوشی خیلی جالب نیست و اگه ضربه بخوره ترک بر میداره
تا حالا پیش نیومده گوشی شما از دستتون بیفته زمین یا ضربه ای بخوره ؟؟؟
من که 3 ، 4 بار از دستم افتاد پایین ، اونم رو سنگ ولی هیچی نشد. فقط یه زره خش برداشت. (خیلی کم رنگ)
بدنه اش محکم به نظر میاد ولی بدیش اینه که صفحه کلید کاملا مسطح هست و میشه گفت برا اس ام اس دادن جالب نیست. نمیشه گفت بده ولی به هر حال می تونست بهتر باشه.

mortal kombat 2008
20-04-2011, 14:13
سلام
شنیدم کیفیت پخش موزیک این گوشی خوبه
دم دستتونه با اون مقایسه بکنین؟میشه اگه

نگران ، نباش ، کیفیت صداش عالیه . هم تو هندزفری و هم تو خود گوشی. خیلی میشه صدا رو بالا برد و خود gsm هم کلی از صداش تعریف کرده. اگه دنبال اطلاعات بیشتری در مورد گوشی هستی و میهوای بخریش ، این مشخصاتش تو gsm هست:

و اینم نقد وبررسی کامل و قدم به قدم که بازم برا gsm هستش :

سوال دیگه ای بود ، در خدمتیم
موفق باشی

khazan654
04-05-2011, 10:38

---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
سلام
من هم همین مشکل رو دارم
چطوری می تونم با نرم افزارهایی که نیاز به اینترنت داره کار کنم
تنظیمات اینترنت گوشیم درسته وارد صفحات اینترنتی هم می تونم بشم
ولی با برنامه ها و نرم افزارهایی که نیاز به اینترنت داره نمیشه کار کرد

mortal kombat 2008
05-05-2011, 18:34
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
سلام
من هم همین مشکل رو دارم
چطوری می تونم با نرم افزارهایی که نیاز به اینترنت داره کار کنم
تنظیمات اینترنت گوشیم درسته وارد صفحات اینترنتی هم می تونم بشم
ولی با برنامه ها و نرم افزارهایی که نیاز به اینترنت داره نمیشه کار کرد

خوب باید اول برید قسمت تنظیمات و بعد برید قسمت پیکره بندی و در ااون صفحه برید رو اخری یعنی تنظیمات شخصی و بعد یه دونه نقطه دستیابی که عکس یه اچار ویه حرف G داره بسازید و بعدش اسم حساب رو بزارید mtnirancell.
بعد اونو به عنوان نقطه دستیابی برگزیده فعال کنید و بعد فکر کنم مشکلتون حل بشه. اگه گوشیتون فارسی نداره و متوجه منظور من نتونستید بشید ، بگید تا این گزینه ها رو به انگلیسی براتون توضیح بدم.

fabregas
12-05-2011, 21:20
دوستان کسی لینک دانلود بازی برین چمپیون این گوشی رو نداره؟؟سپاس

behrooz.shie
18-05-2011, 23:28
دوستان کسی لینک دانلود بازی برین چمپیون این گوشی رو نداره؟؟سپاس
تو گوگل یک سرچ بزن :13:فکر کنم باشه اسمش که اشنایه :31:

rasool222
21-05-2011, 12:11
در کل گوشی های بدی نیستن
صدا عالیه و عمر باتری بی نظیر
حیف که تو نور کم عکسای خوبی رو نمی گیره.

behrooz.shie
25-05-2011, 23:55
میتونین تنضیمات شب رو اعمال کنید :20:
همه دوربین ها همینجوری ان :20:

farhooode
24-06-2011, 16:52
کیفیت مکالمه چطوره؟

western1
10-07-2011, 16:42
سلام .گوشی nokia x2 فارسی می خوام بکنم. کسی می تونه راهنمایی کنه؟ ظاهرا فایل فارسی سازش باید بریزم و نصب کنم. کسی بلده اموزش بده خودم بریزم؟؟
مرسی

western1
11-07-2011, 20:49
کسی جواب مارو نمیده

سعید عسگری
12-07-2011, 00:35
سلام .گوشی nokia x2 فارسی می خوام بکنم. کسی می تونه راهنمایی کنه؟ ظاهرا فایل فارسی سازش باید بریزم و نصب کنم. کسی بلده اموزش بده خودم بریزم؟؟
مرسی
سلام
راهنمایی من این هست که اگه تلاش کنی میتونی خودت فارسی کنی
سوال من اینه : چرا گوشی رو به تعمیرکار نمیدی تا فارسی کنه ؟

western1
12-07-2011, 12:17
سلام. مرسی از راهنماییت
من خودم وارد هستم به نصب و اجرا. اما فایل فارسیزاشو نمی دونم از کجا بگیرم.. کسی می تونه کمک کنه؟

سعید عسگری
12-07-2011, 14:30
سلام. مرسی از راهنماییت
من خودم وارد هستم به نصب و اجرا. اما فایل فارسیزاشو نمی دونم از کجا بگیرم.. کسی می تونه کمک کنه؟
خدا به داد ما موبایل فروشی ها برسه - جای تاسف داره
هر کسی در جای خودش !
تلاش کن عزیز دل
اگه نمیخوای به خودت زحمت بدی برو بده موبایل فروشی فارسیش کنن 4000 که بیشتر ازت نمیگیرن

western1
12-07-2011, 16:22
داداش بهتر نبود به جای قیمت گذاری و کاسبی یه راهنمایی می کردی؟
4000 تومن چیزی نیس اما هدف یادگیریه. باقی دوستان هم استفاده می کنن.
بیزحمت راه حل (انجام کار)ارائه نمی دی پیغام نده.
این فروم برا اینه که همه یه کمکی به هم کنن و اینجا تقریبا همه واسه خودششون تو یه زمینه ای فنی هستن و مهارت دارن. یه تحقیق هم درباره ما تو این فروم می کردی بعد پیغام میزاشتی.عزیز شاسی جدید که مغازه وا کردی و لنگ مشتری هستی، زیاد مزه نریز.
مرسی

western1
13-07-2011, 15:02
اجب! هیچکی نیس ؟؟؟

سعید عسگری
15-07-2011, 00:03
داداش بهتر نبود به جای قیمت گذاری و کاسبی یه راهنمایی می کردی؟
4000 تومن چیزی نیس اما هدف یادگیریه. باقی دوستان هم استفاده می کنن.
بیزحمت راه حل (انجام کار)ارائه نمی دی پیغام نده.
این فروم برا اینه که همه یه کمکی به هم کنن و اینجا تقریبا همه واسه خودششون تو یه زمینه ای فنی هستن و مهارت دارن. یه تحقیق هم درباره ما تو این فروم می کردی بعد پیغام میزاشتی.عزیز شاسی جدید که مغازه وا کردی و لنگ مشتری هستی، زیاد مزه نریز.
مرسی

اجب! هیچکی نیس ؟؟؟
ممنونم
شما توسط چه نرم افزاری میخواین فلش کنین ؟
فایلهای فلش تقریبا49 مگا بایت هست

western1
16-07-2011, 00:07
سلام.
مشکلی نیس. شما آپ کن راه حلشو هم به ما بگو.
خیرت قبول

mortal kombat 2008
11-08-2011, 17:14
کیفیت مکالمه چطوره؟

کیفیت مکالمش خوبه ... من تا حالا باهاش مشکلی نداشتم ... صدا از کیفیت و بلندی خوبی برخورداره ...

---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

میتونین تنضیمات شب رو اعمال کنید :20:
همه دوربین ها همینجوری ان :20:

البته قابل ذکره که نوکیا x2 کلا تو شب خوب عکس نمیگیره ... و همچنین تو روز هم کیفیت مطلوبی نداره ... نمیشه گفت واقعا 5 مگاپیکسله ... ولی با این قیمت میشه گفت دوربین خیلی خوبی داره ...

m3h2sa
12-09-2011, 21:02
یه مشکل در گوشی x2:کسی میدونه چرا رم گوشیم هر چند روز یه بار به طور کامل پاک می شه مشکل از گوشی؟ یا رم؟

Persianhb
22-11-2011, 00:01
لطفا آموزش نصب فایل فلش گوشی x2-00 رو بصورت تصویری ( با عکس ) بزارید

برای فارسی کردن این گوشی چی نیازه ؟
بصورت کامل آموزششو بزارید

mortal kombat 2008
22-11-2011, 12:50
یه مشکل در گوشی x2:کسی میدونه چرا رم گوشیم هر چند روز یه بار به طور کامل پاک می شه مشکل از گوشی؟ یا رم؟
من مدت زیادی این گوشی رو داشتم. اصلا همچنین مشکلی پیش نمی امد. حتما ویروسی شده !! یا شاید شما خودتون از طریق گوشی بدونه اینکه متوجه باشید فرمتش می کنید :31: رم هم اگه مشکل داشته باشه دیگه اینجوری نیست که هر چند روز یه بار فرمت بشه.

mortal kombat 2008
22-11-2011, 12:57
لطفا آموزش نصب فایل فلش گوشی x2-00 رو بصورت تصویری ( با عکس ) بزارید

برای فارسی کردن این گوشی چی نیازه ؟
بصورت کامل آموزششو بزارید

فکر کنم در واقع فلش کردن گوشی همون به روز کردن گوشی باشه. دقیقا نمی دونم ولی یادم میاد یه قسمتی بود که باید می رفتی اونجا برا اپدیت گوشی و اگه اینترنت داشته باشی حله. بیرونم یه 2-3 تومن میگیرن کاملا فلش میکنند.

HT boy
12-12-2011, 01:22
درود.
من یه مشکل اساسی دارم با گوشیم اونم اینه که وقتی با کابل usb به کامپیوترم وصلش میکنم یه دفعه درایو مموری کارت قطع میشه بعد خودکار وصل میشه بعد دوباره قطع میشه و به همین ترتیب ... اصلا نمیشه روی مموریش چیزی ریخت! دیوونه ام کرده:19::19::19::19: مشکل از ویروس هم نیست چون با آپدیت همون روز اسکن میکنم که پاکه. مشکل از رم همه نیست چون رو بقیه گوشی ها جواب میده.فقط مشکل از گوشیه. چی کارش کنم به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rasool222
13-12-2011, 13:03
درود.
من یه مشکل اساسی دارم با گوشیم اونم اینه که وقتی با کابل usb به کامپیوترم وصلش میکنم یه دفعه درایو مموری کارت قطع میشه بعد خودکار وصل میشه بعد دوباره قطع میشه و به همین ترتیب ... اصلا نمیشه روی مموریش چیزی ریخت! دیوونه ام کرده:19::19::19::19: مشکل از ویروس هم نیست چون با آپدیت همون روز اسکن میکنم که پاکه. مشکل از رم همه نیست چون رو بقیه گوشی ها جواب میده.فقط مشکل از گوشیه. چی کارش کنم به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
با رم ریدر امتحان کنین اگه مشکلی نبود بایستی کابلتون رو عوض کنین

mimic
16-12-2011, 21:47
سلام بچه ها
قرار بود مدل x2-02 که دو سیم کارته هست تا پایان امسال بیاد. 15 روز ذیگه کریسمسه. پس کی میاد؟؟؟

ali_men2004
06-01-2012, 17:57
من سه چهار روزی هست گوشی رو گرفتم نسبت به پولی که می دی معرکس فقط تنها ایرادش دکمهای سفتش هست بااین 120 تومنی که من به این گوشی دادم اگه گوشی دیگهای می گرفتم نصف امکانات اینو هم نداشت.

Pure Energy
18-02-2012, 13:55
ميخواستم بدونم ميشه از Bluetooth به Computer و از طريق Computer به Internet وصل شد؟
USB Bluetooth و ADSL Wireless هم دارم.

aydin_eb7777
18-02-2012, 20:26
ميخواستم بدونم ميشه از Bluetooth به Computer و از طريق Computer به Internet وصل شد؟
USB Bluetooth و ADSL Wireless هم دارم.
برنامه های موجود برای این نوع ارتباط که بشه اینترنت کامپیوتر رو توسط بلوتوث به گوشی انتقال داد برای این گوشی سازگار نیست و تنظیماتش هم کمی سخته
اگر اسم برنامه ها درست یادم باشه M-Router که باید روی کامپیوتر نصب بشه و GNUBox که باید روی گوشی نصب بشه و از این طریق ارتباط برقرار بشه
موفق باشی

rasool222
31-07-2012, 08:33
سلام
سرعت ارتباط اینترنت تقریبا چنده؟وقتی که از کامپیوتر باهاش وصل میشی؟