ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پارتیشن بندی

alimazid
12-11-2010, 08:48
سلام
من یک نوت بوک ایسر خریدم با هارد 250 گیگ و ویندوز 7 استارتر اصلی نصب شده
چطور میتونم هارد رو که فقط یک درایو داره بدون آسیب به محتویات و ویندوز تبدیل به 6 درایو کنم
با تشک

Mohammad King
12-11-2010, 10:30
سلام

با برنامه های مثل پارتیشن مجیک یا Acronis میشه این کارو کرد.

Dr.know
15-11-2010, 10:20
بهترین گزینه استفاده از خود ویندوز سونه من واسه لب تاب های که فروش دارم انجام می دم راضی هستم فقط پرتی (خورده شدن هارد) داره
ولی چون ابزاره خود ویندوزه اطمینان داری که پاتیشن اصلی مشکل ور نمی داره
رو مای کامپیوتر راست کلید گزینه منیج از پنجره باز شده دیسک منیج رو بزن بعد در سمت راست هارد مبارک رو که زیارت کردی به صورت سورمه ای روش راست کلید کن گزینه شیرینگ نمی دونم چی چی رو بزن یه چند لحظه بمون بعد یه پنجره باز می شه که می تونی حجم پارتیشن سی رو تعیین کونی .
حجم درایو جدید رو تو پایین ترین خونه می نویسه
بعده اوکی دیگه اون تیکه از هارد که سیاه میشه واسه لوجی کال استفاده کن
اگر هم یاد نگرفتی خودت دست نزن تا واسط عکسشو بزارم

---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------

سلام

با برنامه های مثل پارتیشن مجیک یا Acronis میشه این کارو کرد.

راست می گین میشه ولی به ریسکش نمی ارزه

Ship Storm
15-11-2010, 12:16
Partition Manager | مديريت پارتيشن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

Paragon Hard Disk Manager | ابزاری حرفه ای برای مدیریت بر هارد دیسک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

Acronis Disk Director Suite يك ابزار عالي براي مديريت و بهينه سازي هارد / تمام ورژنها در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))