مشاهده نسخه کامل
: Sony HX5
سلام. من قصد خرید یه دوربین جمع و جور و با کیفیت رو دارم. طبق تحقیقی که کردم sony hx5 به نظرم خوب اومد. اگه کسی از دوستان این دوربین رو داره میشه در مورد معایب و مزایاش توضیح بده و اگه کسی پیشنهاد بهتری داره ممنون میشم راهنمایی کنید.
این که فیلمبرداری قابل قبولی هم داشته باشه برام مهمه... عکس در نور طبیعی هم خوب باشه...
سلام
بهترین انتخاب رو کردید بزرگ ترین مشکلش قیمت بالاشه (بیشتر تو ایران) مثل TZ10
دوربین SX210 هم هست با قیمت حدود 330 که خیلی خوبه اما فکر کنم اون دو بهتر باشند
:40:
tz10 388000 - hx5 369000
این قیمتا رو از دیجی گرفتید
قیمتای خوبیه بیشتر برای hx5 360 :18:
چون فیلمش 1080
H@di Soft
13-11-2010, 16:12
این قیمتا رو از دیجی گرفتید
قیمتای خوبیه بیشتر برای hx5 360 :18:
چون فیلمش 1080
دیجی کالا که خیلی وقته این قیمتا رو زده ! :17:
در ضمن ... HX5 360000 تومن نیست ... قیمتش 369000 = 370000 هستش ...
اطلاع زیادی در مورد TZ10 ندارم ... ولی چند نمونه عکس که ازش دیدم زیادی هم آش دهن سوزی نیست :13:... در سطح همون HX5 و SX210 هستش ... اگه واقعا اینطور باشه که دیدم همون SX210 و یا HX5 بهتره :5:
اوووووووووووووووووووووووه حالا 9 تومن چیه :19:
بین اون سه اول HX5 (بیشتر برای فیلمش) بعد TZ10 بعد SX210 :46:
دوستان عزیز به نظر من سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از همه سایتهای دیگه کاملتره. برای همه انواع دوربینها نمونه عکس و فیلم داره. اون هم به تعداد کافی. من که خیلی خوشم اومد. نکته جالب اینه که تقریبا در اکثر موارد مکانهایی که از آنها عکس گرفته شده برای اکثر دوربینها مشترک است و به این ترتیب بهتر میشه تفاوت در کیفت عکس دوربینها را مشاهده کرد. و با توجه به نمونه عکسهای این سایت به نظر من HX5 از نظر کیفیت عکس واقعا محشره البته در رده کامپکتهای کم وزن
tirdad_60
17-11-2010, 01:06
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
persianworld3000
12-01-2011, 10:07
سلام - من دوربین hx5 گرفتم - اما از کارش اصلا راضی نیستم - نمی دونم مشکل عکاسی منه یا عیب دوربینه! عکسها اصلاح شفاف نمیشن و با هر مدل تنظیمی هم جواب نگرفتم .
وقتی عکسها رو روی کامپیوتر زوم میکنم انگار فیلتر های فوتوشاپی روش اجرا شده! درحالیکه با یه دوربین بیخودی بهتر از اینها تونستم عکس بگیرم - کسی اینجا میدونه مشکل چیه؟
persianworld3000
12-01-2011, 10:08
سلام - من دوربین hx5 گرفتم - اما از کارش اصلا راضی نیستم - نمی دونم مشکل عکاسی منه یا عیب دوربینه! عکسها اصلاح شفاف نمیشن و با هر مدل تنظیمی هم جواب نگرفتم .
وقتی عکسها رو روی کامپیوتر زوم میکنم انگار فیلتر های فوتوشاپی روش اجرا شده! درحالیکه با یه دوربین بیخودی بهتر از اینها تونستم عکس بگیرم - کسی اینجا میدونه مشکل چیه؟
سعی کنید سئولتون رو یه بار و یه جا مطرح کنید تا بهتر جواب بگیرید
دوربینهای سونی مخصوصا این مدل نرم افزار دوربین به صورت اوتومات نویز عکس رو میگیره
که متاشفانه در زوم این موضوع کامل مشهوده منم این مشکل رو با این دوربین داشتم :5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.