ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برگزاری نخستین گردهمایی بازی سازان ایرانی

AMIR REZAs
11-11-2010, 21:56
سلام
به گزارش سایت بنیاد بازی های رایانه ای:
بنیاد ملی بازی های رایانه ای و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نخستین گردهمایی بزرگ بازی سازان ایرانی را برگزار می کنند.
به گزارش معاونت ارتباطات و بین‏الملل بنیاد ملی بازی های رایانه‏ای،این گردهمایی از اول تا سوم آذر‏ماه در دانشگاه علم صنعت و با حضور دست‏اندرکاران صنعت بازی‏های رایانه‏ای و جمعی از مدیران فرهنگی کشور برگزار خواهد شد.
این گردهمایی با هدف تبادل اطلاعات فنی و هنری بازی‏سازان ایرانی، به اشتراک گذاردن تجربیات بازی‏های موفق، ارتباط و تعامل دانشجویان و علاقه‏مندان بازی با بازی‏سازان و شرکت‏های تولیدکننده، معرفی بازی‏های ایرانی و ارائه دستاوردهای تولید بازی در ایران، برپا می‏شود.
علاقه‏مندان جهت ثبت نام می‏توانند از هجدهم الی 20 آبان‏ماه جاری از طریق سایت گردهمایی به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه نمایند.
این برنامه با همکاری و مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه علم و صنعت ایران ، آسیفای ایران و گروهی از شرکت‏های تولیدکننده برگزار می شود.

alisahaf70
12-11-2010, 08:25
دوستان بیاین ببینیم هم دیگرو برگزار کنندش ماییم امکانات خوبی داره فراهم می شه فقط برای سالنش روزی دو ونیم میلیون تومان داریم می دیم تو سالن همایش دانشکده ی خودرو قراره باشه غذا هم سلف دانشگاه برنامه ها رو هم که دیدین کامله شنبه برای رزرو نهایی می ریم مجوز های ورود هنوز درست نشده خوشحال می شم ببینمتون سوالی بود در خدمتم

aliscan
12-11-2010, 12:13
سلام
خوش به حال دوستانی که تهرانن:20:اگه تهران بودم حتما میومدم,شما برید اینجا واسه اونای که تو شهرستان هستن تعریف کنید :46:
با تشکر

alisahaf70
12-11-2010, 18:08
اون عزیزانی که نمی تونن بیان من می تونم دی وی دی کامل همایشو بهشون بدم بعد از پایان همایش با من هماهنگ کنن

lord arthas
12-11-2010, 19:06
من میخوام...............

parvizamd
13-11-2010, 06:23
حیف که تهرانی نیستم و تو تهران نیستم:41:

alisahaf70
13-11-2010, 08:15
حیف که تهرانی نیستم و تو تهران نیستم:41:

دوستان عزیز پی سی ورلد که نمیتونن بیان غصه نخورن من دی وی دی کامل همایشو براشون ردیف می کنم دی وی دی قرار نیست بدیم بیرون فقط برای بچه های گل پی سی ورلد

alisahaf70
22-11-2010, 19:05
دوستان کیا شرکت کردن بگن اشنا شیم باهاشون
دوستانی هم که نیمدن اگر می تونن بیان خیلی برنامه محتوای عالی داره
امروز که بحث کلیدی گرشاسب بود دی وی دی گرشاسب هم رایگان پخش شد بین حدود یک سوم حاضرین
کسی از پی سی ورلد نیست؟
اقای دکتر مینایی هم فرمودن جشنواره اسفند برگزار می شه

Prince_ of _Persia
22-11-2010, 20:08
من که ثبت نام نتونستم بکنم. امروز هم دانشگاه داشتم.
فردا بیام راه می دن بیام تو. چه ساعت تا چه ساعتی هست زمانش؟؟

alisahaf70
22-11-2010, 20:20
فردا ساعت 9 تا 6 عین امروز

alisahaf70
23-11-2010, 20:58
دوستان اسلایدای همایش هرروز توی سایت قرار می گیره و می تونین دانلود کنین
بعدم طبق قرارایی که گذاشتیم قراره دی وی دی توسط بنیاد فروخته بشه اهر هماییش از طریق سایت و ارسال با پیک
دوستان از لحاظ بار فنی خیلی قویه مخصوصا تو قسمت گیم دیزاین از دست ندین