مشاهده نسخه کامل
: مشکل vitance در ادیوس
masoudtr
11-11-2010, 00:16
من با vitance که میخوام تو ادیوس کار کنم یک ارور میده که سیستم شما مشکل محدودیت gpu داره و بعدش هم که بازش اش میکنم تصویر تو بخش پریو اش همش میپره و اصلا نمیشه افکت هاش را تو تصویر گذاشت
عجیب ایش اینه که با سیستم های فوق العاده ضعیف تر از این این مشکل را نداشتم
گرافیکم 4670 و سی پی یو 955 فنوم است
چکار کنم راهنمایی کنید لطفا
masoudtr
11-11-2010, 12:18
ارورش هم اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Uploaded with ImageShack.us ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
resam_adiban
11-11-2010, 20:54
مشکل از کارت گرفیک می باشد که Memory Bus128-Memory Bus128- مموری باس آن 128 بایت می باشد که باید از کارت گرافیک با باس بالاتری استفاده کنید
Memory Bus128-
canopus252
12-11-2010, 10:06
واحد پردازش گرافیکی (به انگلیسی: Graphics processing unit) یا به اختصار GPU ابزاری اختصاصی برای رندر کردن گرافیکی (به طور طبیعی به نظر رسیدن تصویر) در کامپیوترهای شخصی، ایستگاههای کاری، و یا در کنسولهای بازی است. این واحد گاهی اوقات واحد پردازندهٔ بصری یا VPU نیز نامیده میشود. ویژگیهای واحدهای پردازش مرکزی جدید برای پردازش و ارائه دادن کارهای دیداری (گرافیکی)، آنها را بسیار کارآمدتر از واحدهای پردازندهٔ مرکزی یا CPU در پردازش الگوریتمهای پیجید کرده است.
یک GPU معمولاً بر روی کارتهای گرافیکی قرارمی گیرد، اگرچه کارتهای گرافیکی غیر حرفهای مستقیما بر روی بُرد مادر (OnBorad) قرار میگیرند.
GPU ابزاری است شامل تعدادی عملگر ابتدایی گرافیکی، که باعث میشود نسبت به CPU در خلق تصاویر بر صفحه نمایشگر بسیار سریعتر عمل کنند.
رایج ترین عملگرها برای گرافیک دو بعدی کامپیوترها شامل عملگر BitBLT است که معمولاً در سخت افزارهای مخصوص یک "Biltter" نامیده میشود. این عملگرها برای کشیدن مستطیل، مثلث، دایره و قوس بکار میروند. پردازندههای گرافیکی جدید، پردازش گرافیک سه بعدی را نیز در رایانهها انجام میدهند
پیشنهاد میکنم direct X 11 را نصب کنی باید جواب بده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.