مشاهده نسخه کامل
: سوال - کمک فوری نیازمندیم
Mohsen.Sh_PC
10-11-2010, 19:29
سلام من یک سوال داشتم
میخوام وقتی کاربر روی دکمه Save کلیک کرد یک فایل متنی(txt) در یک درایو ایجاد کنم و مثلا بگم این کاربر تا این مرحله از بازی رفته.
و وقتی روی دکمه Open کلیک کرد خود برنامه با گرفتن پسورد از کاربر فایل اونو باز کنه و بفهمه بازی رو تا مرحله چند رفته و بازی رو از اونجا به بعد باز کنه.
فقط میدونم با دستور Open میشه این کار رو کرد. همین
لطفا اگه میشه کدهاشو بنویسید.
متشکرم
برای باز کردن فایل...!؟! :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای ذخیره کردن فایل...!؟! :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه مشکلی بود من در خدمتم...!؟! :20:
موفق باشید...!؟! :46:
Mohsen.Sh_PC
11-11-2010, 15:38
متشکرم
یک سوال دیگه اگه بخوام بفهمم مثلا توی خط دوم این فایل txt چی نوشته باید چی کار کنم.:31:
حالا اگه خط به خط نشد عیب نداره:20:
Mohsen.Sh_PC
12-11-2010, 10:40
نبود:41::41::41:
Mohsen.Sh_PC
13-11-2010, 18:45
من فهمیدم که با دستور Line Input میشه خط به خط یک فایل متنی رو خوند اما فقط فهمیدم
لطفا یک نفر یک مثال با کد بنویسه که ابتدا یک فایل متنی ایجاد میکنیم بعد مثلا 5 خط توی اون مینویسیم بعد حالا وقتی روی یک دکمه ی دیگه کلیک کنیم خط 4 رو توی یک لیبل نشون بده
متشکرم از پاسخ هاتون:24:
سلام...!؟! :20:
ببخشید... امتحان های میان ترم مون شروع شده... نمی تونم بیام اینجا...!؟! :41:
بهتره بریم سر اصل مطلب...!؟! :27:
روش استفاده Line Input خیلی ساده ست...!؟! :27:
دو تا آرگومان میگیره... اولی... شماره فایل و دومی متغییری که قراره اطلاعات خط جاری فایل توش ذخیره بشه...!؟! :13:
مثلاً...!؟! :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خط کد... خط جاری از یه فایل رو که به صورت متنی با عدد FNum باز شده رو می خونه و تو متغییر LineData قرار میده...!؟! :21:
می تونید یه تابع بنویسید که آدرس و شماره خط یه فایل رو بگیره... و اون فایل رو باز کنه... با یه حلقه به خط مورد نظر از اون فایل بره... و اطلاعات رو بخونه و بازگشت بده...!؟! مثل تابع زیر...!؟! :دی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکلی بود من در خدمتم...!؟! :20:
موفق باشید...!؟! :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.