ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ريزش مو فقط در حمام!

mm00
10-11-2010, 19:02
سلام به دوستان عزيز
موهاي من كه چرب هست و هر روز حمام ميروم تازگي ها تعدادي حدود 10-20 عدد در حمام ريزش ميكنه .. وقتي اب باهاش برخورد ميكنه و موها داراي انتها سفيد هستند .. و شامپو من نيز pantene بوده و الان sunsilk هست روي پنتين هم ميريخت ....
سنمم 21 هست ... ولي وقتي خشك هست ريزش ندارد!

dsa dsa
10-11-2010, 19:22
نگران نباش طبیعی هست .. شامپو زدن هر روز می تونه باعث ریزش بشه .
ولی برای تقویتش موتو با روغن زیتون ماساژ بده .

chaparman
10-11-2010, 19:31
جدا ؟ شامپو زدن هر روز می تونه باعث ریزش بشه ؟

نگران نباش طبیعی هست .. شامپو زدن هر روز می تونه باعث ریزش بشه .
ولی برای تقویتش موتو با روغن زیتون ماساژ بده .

armin_punisher6
10-11-2010, 19:57
شامپو زدن زیاد باعث ریزش میشه.بهتره از شامپوهای روزانه استفاده کنین.البته بهتره که هر روز نزنین.

joe_satriani
10-11-2010, 20:11
با سلام
دوست عزیز هر روز که حمام برید نیازی نیست که حتما صابون یا شامپو هم استفاده کنید
با آب خالی هم میتونید پاکیزه کنید موهاتون رو
اگه چندروز نرفتید از شامپو استفاده کنید

موفق باشید.

eMer@lD
11-11-2010, 10:03
سلام
شامپو زدن به هیچ عنوان باعث ریزش مو نمیشه((البته شامپوی مناسب مو ی سر رو انتخاب فرمایید))_برای موی خشک یا چرب یا معمولی به میزان خود_.
لطفا در همیاری دوستان بیشتر دقت فرمایید
اتفاقا ما همیشه به مخاطبان میگیم ضربه ای که آب و دوش بیش از اندازه در حمام به مو می زنه شامپو نمی زنه

Ghaioom
11-11-2010, 12:18
سلام
مال ما هم موقع شستوشو ریزش مو داره.
راه حلی اگه دارین یکمی ریزش داشته باشه بگید چون یکمی زیاده ریزشش!!

eMer@lD
11-11-2010, 13:35
سلام
مال ما هم موقع شستوشو ریزش مو داره.
راه حلی اگه دارین یکمی ریزش داشته باشه بگید چون یکمی زیاده ریزشش!!
سلام
در حمام به علت وجود آب وبخار ناشی در حمام ریشه ی مو خود به خود سست میش و سعی نکنید به هیچ عنوان شانه یا برس بکشید

nafe-bandar
11-11-2010, 14:08
اگه هر روز میرین حموم بهتره از شامپوهایی که مخصوص مصرف روزانه هستن استفاده کنید....

Ghaioom
11-11-2010, 14:36
سلام
در حمام به علت وجود آب وبخار ناشی در حمام ریشه ی مو خود به خود سست میش و سعی نکنید به هیچ عنوان شانه یا برس بکشید
شانه که تو حموم نمیکشیم.
موقعی که موها خشکه شانه میکشیم ولی یکمی مو میفته ولی موقع شستن یکم زیاد!

Gam3r
11-11-2010, 21:25
حموم نرو ، تيمم كن !

ولي بدون شوخي : من خودم چند هفته پيش رفتم دكتر پوست و مو ... گفتش كه الان كسايي كه توي سن من هستن ( 40-42 سال ) بايد وقتي به سرشون دست ميكشي 2-3 تا دونه مو بيوفته ، اما اگه بيشتر باشه يعني ريزش مو داري و به سرعت بايد متوقف بشه ...
پيشنهاد ميكنم قبل از اينكه قشنگ كچل بشي ! بري دكتر !

kiarash3500
12-11-2010, 09:57
قدیمیا معتقدن باید از صابون به جای شامپو استفاده کرد
نظرتون چیه؟

mm00
12-11-2010, 18:47
من موهام چربه .. و واقعا هر روز نياز به حموم داره .... چون چرب ميشه و اينكه بعد ورزش ميرم يعني واقعا نياز به شامپو هست ...
زياد زير دوش نميمونم ولي شامپو 3-4 دقيقه رو موم هست .... موهام هم 100% با اب سرد ميشورم ...
ولي نميدونم چرا ميريزه !
شامپو هم مخصوص چرب هست ....
تا الان 2 3 ساليه شونه نزم به موهام !! چون خودش حالت ميگيره با سشوار!
الان من چه كنم :(!

T I G E R
13-11-2010, 16:46
من موهام چربه .. و واقعا هر روز نياز به حموم داره .... چون چرب ميشه و اينكه بعد ورزش ميرم يعني واقعا نياز به شامپو هست ...
زياد زير دوش نميمونم ولي شامپو 3-4 دقيقه رو موم هست .... موهام هم 100% با اب سرد ميشورم ...
ولي نميدونم چرا ميريزه !
شامپو هم مخصوص چرب هست ....
تا الان 2 3 ساليه شونه نزم به موهام !! چون خودش حالت ميگيره با سشوار!
الان من چه كنم :(!
برای شستشوی روزانه ، باید از شامپوهای ملایم روزانه استفاده کنید
من خودم موهام بسیار چرب هستند و ریزش موی شدیدی داشتم بهمین خاطر هر روز موهام رو با شامپو جوانه گندم سینره میشورم
سرت رو هم با آب ولرم بشور (نه گرم و نه سرد) و موهات رو ماساژ بده نه اینکه چنگ بزنی
در کنارش برای تقویت مو میتونی از برخی تونیک های موثر هم استفاده کنی

اما اگه ریزش ادامه داشت باید بری دکتر تا دلیلش مشخص بشه
اگه دلیل ریزش مو هورمونی باشه اکثر دکتران نسخه زیر رو تجویز میکنند
قرص فین پشیا (روزی یک عدد) + محلول ماینوکسیدل ( هر 12 ساعت) + قرص مالتی ویتامین یا زینک پلاس (روزی یک عدد)

من تونستم با روش درمانی فوق و بهداشت روزانه ریزش شدید موهام رو متوقف کنم
ولی یادت باشه پیش از هر چیز دکتر متخصص بهترین مشاور برای شما هستش

soheilsh
13-11-2010, 16:50
من هم مشکل ریزش مو موقع حمام کردن دارم ، .... البته هروز حمام نمیرم ، هر 4 روز یه بار :31: تا وقتی که ریش بلند بشه :18:

mm00
13-11-2010, 17:26
سلام مرسي از دوستان
در سايتي خوندم اگر موهاي ريخته شده انتها سفيد باشند موهاي مرده به حساب ميان و ريزش انها طبيعي هست
ايا اين قضيه صحت داره؟ و روزي 50-100 تا طبيعي هست:18:

Ghaioom
15-11-2010, 15:42
سلام
ما چند وقت پیش به دلیل شوره سر از شامپوی كتوكونازول استفاده میکردیم فک کنم خوب شد ولی بعدش از پرژک استفاده کردم ولی نمیدونم چی شد بعد از چند مدتی که از پرژک استفاده کردم شوره دوباره اومده!!!
تو پرژک که خودش گفته از بین بردن شوره سر و ... حالا دوباره برم كتوكونازول استفاده کنم؟!

.SA33D.
15-11-2010, 15:51
منم یه جا خوندم که ریزش تا صدتا در روز طبیعیه.البته این واسه موهای خیلی پر پشته،
موها وقتی بلند میشن به هم دیگه میپیچن و همدیگه رو نگه میدارن و اگه بیافتن هم تا موقعی که نشوریم روی سر میمونن،به همین خاطر ریزش مو توی حموم محسوس تره.

Steps-Rap
18-11-2010, 23:13
سلام
ما چند وقت پیش به دلیل شوره سر از شامپوی كتوكونازول استفاده میکردیم فک کنم خوب شد ولی بعدش از پرژک استفاده کردم ولی نمیدونم چی شد بعد از چند مدتی که از پرژک استفاده کردم شوره دوباره اومده!!!
تو پرژک که خودش گفته از بین بردن شوره سر و ... حالا دوباره برم كتوكونازول استفاده کنم؟!

آره.منم موهام شوره میزد از پرژک استفادده کردم بد تر شد.
هد اند شولدرز زدم خوب شد.
----------------
اتفاقا منم مشکل این ریزش مو در حمامو دارم..نمیدونم چی کار کنم.دیوونه شدم.
واقعا هم یه جا خوندم نوشته بود ریزش بین 50-100 تار مو طبیعیه.ولی میترسم واسه من بیشتر از این باشه ...
البته من هفته ای دو بار هم موهامو اتو میکشم و در هفته 2 بار حموم میرم.
واقعا دیگه نمیدونم چی کار کنم :41: