PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك راجع به خوندن از سي دي

Hoom@n
10-05-2006, 21:02
سلام
من یه برنامه دارم که فقط می تونه از رو سی دی بخونه و نمی تونه از یک فایل بخونه . در واقع جایی برای آدرس دادن نداره . حالا یه نفر دو تا از سی دی های با اون فرمت رو تو یه سی دی کپی کرده .به این صورت که دو تا پوشه ساخته و تو هر کدوم از اون پوشه ها محتویات یک سی دی رو گذاشته . و من وقتی برنامه رو باز می کنم نمی تونه برنامه رو پخش کنه . آیا راهی بجز کپی کردن اونها تو دو تا سی دی مختلف هست تا بتونم اون رو ببینم ؟
متشکر

Tornado2800
10-05-2006, 21:19
همیشه یادت باشه از سیدی اصلی به این برنامه کپی بگیر و یا با نرو !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hoom@n
10-05-2006, 22:03
يعني چي كار كنم؟ الان يه سي دي با دو پوشه دارم اما مي خوام هر پوشه براي اون برنامه مثل يك سي دي باشه(مي شه اون رو تو دو تا سي دي كپي كنم اما نمي خوام)

Tornado2800
11-05-2006, 00:55
هومن کار این برنامه اینه که از سیدی مثلا همین سیدی هایی که می گی کامل اصلا با همه چیزش روی هارد کپی می گیره و خلاصه کم نمی زاره چیزی حتی سیدی که خش داره بزار تا اخر جون سیدی رامت کار می کنه و اطلاعات رو می خونه حتما تستش کن

Hoom@n
12-05-2006, 20:37
سلام . من Virtual Drive Creator رو دانلود كردم . يكي از پوشه ها رو يه درايو كردم و كار كرد . اما پوشه ديگه رو كه درايو كرد باز هم خونده نشد . فهميدم كه اون پوشه يه فايل كم داره . تو اين درايو كه اين برنامه ساخته بود نتونستم اون فايل رو كپي كنم . اومدم اون پوشه رو تو كامپيوتر كپي كردم و اون فايل رو تو اون . وقتي زدم درايو مجازي بسازه : درايوي كه ساخت مانند يك درايو هارد بود نه مثل يك درايو سي دي و برنامه اون رو نمي شناخت . چي كار كنم تا تو درايو مجازي فايل كپي كنم يا از هارد درايو مجازي به حالت سي دي بسازم؟

Hoom@n
14-05-2006, 21:30
كمك كنيد لطفا