مشاهده نسخه کامل
: مشکل با روشن شدن مدام صفحه 8800 سافاير
jamshidjap
10-11-2010, 17:06
سلام
من يه8800 سافاير دارم. وقتي اين گوشي رو خاموش به شارژر وصل ميکنم يکسره صفحه روشن ميمونه و خاموش نميشه مثلا شبها که گوشيمو خاموش ميکنم ديگه نميتونم به شارژ وصلش کنم اگه اين کارو بکنم صفحه گوشي تا صبح روشن ميمونه.
دوم اينکه هرکجا که آنتن نداشته باشم دوباره يکسره صفحه روشن ميمونه يعني اگه 2 ساعت تو جايي باشم که گوشي آنتن نميده شارژ گوشي به کلي خالي ميشه بدون اينکه من بفهمم.
سلام دوست عزیز یادمه قبلا هم با گوشیت مشکل داشتی!!!! منم عاشق سری 8800 هستم و داشتم ازشون
مموریتو ویروس یابی کن
فریم ویر گوشیتو آپ دیت کن (حتما حتما حتما)
jamshidjap
14-11-2010, 23:59
آپديتشو کجا ميتونم پيدا کنم. ممنون از توجهت. خوب حافظه اي داريو :-)
مگه میشه 8800 و 8800 دارهارو از یاد برد؟ بخصوص اینکه تو عروسی بودی و خواستی کلاس بزاری و گذاشتی رو میز بعد یکی دیگری گلدآرتشو گذاشت رو میز و پاک خرابت کرد!:31:
خوب دوست من اینجا یکم کار داری. اینرتنت پرسرعت میخواد. کابل اتصال یو اس بی میخواد و نوکیا پی سی سویت یا فون آپ دیتر یا OVI suite بعد اینکه اینارو فراهم کردی باید گوشیتو وصل کنی به کامیپتر و یه نیم ساعتی بشینی پاش (بسته به سرعت کامیپترت) بزاری آپ دیت بشه. باتریت پر پر باشه. پروفایلت رو حالت جنرال باشه. زنگ نخوره اصلا گوشیت (واسه این کار فقط باید دایورت کنی تا احیانا کسی زنگ نزنه. سعی کن اس ام اس هم دریافت نکنی یکاریش بکن خوب ) اینا مقدمات کارته.
گوشیتو با کابل یو اس بی وصل می کنی حالت پی سی سویت انتخاب می کنی میری قسمت آپ دیت تا واست آپ دیت کنه
توجه: بک آپ از مموری و دفرتلفت و اطلاعا شخصی قبل از فرایند آپ دیت حتما توصیه میشه! بازم درخدمتم
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
ستاره مربع چهارتاصفر مربع رو بزن ورزن فریم ویرتو ببین
و اینکه فریم ویرهای نوکیا با لینک زیر که مال خود نوکیاست میشه بصورت دستی دانبود بشه وبا استفاده از آپ دیت آف لاین توسط نرم افزار فونیکس آپ دیت کنی
jamshidjap
16-11-2010, 17:21
حالا ديگه مارو ضايه نکن :-)
تو پستت که لينکي وجود نداره.
لینک نمیخواد که. برو تاپیک دانلود یه ذره بخون یاد میگیری در ضمن منکه مفید گفتم کاری نداره که خیلی آسونه! نرم افزار NSU رو دانلود کن لینکشم از تاپیک آپ دیت گوشی نوکیا از همین فروم بگیر یا از europe.nokia.com دانلودش کن. تمومه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.