مشاهده نسخه کامل
: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
amir111111111
25-08-2016, 14:50
سلام
فرق ریش تراش فویلی - چرخشی و تریمر چیه و کدوم بهتره ؟
درود
فویلی و چرخشی ریش تراش هستند و صورت رو مثل تیغ صاف میکنند . اما تریمر برای کوتاه کردن موهای صورت هست و ته ریش میذاره . اگر می خوای ته ریش بذاری باید تریمر بگیری ولی اگر می خوای از ته بزنی باید ریش تراش بگیری .
بین فویلی و چرخشی ( ریش تراش ) نظرها متفاوت هست چون نوع پوست و ریش و نوع رویش ریش افراد مختلف فرق میکنه . افرادی که پوست حساسی دارند بهتر هست فویلی بخرند و سمت چرخشی نرن . اما باز استثنا هم هست . یعنی برخی از مدلهای گرون فیلیپس گفته میشه خیلی نرم اصلاح میکنند و برعکس برخی فویلی ها حتی از نوع گرونشون اصلاح خیلی نرم و خوبی ندارند.
نتیجه گیری خود من این هست که باید شانس داشته باشی و از پوست خوب و ریش خوبی برخوردار باشی که در اینصورت خیلی فرقی نمیکنه چه نوعی رو بگیری . همچنین باید ماشینی هم که میگیری به صورتت بخوره . باز باید شانس بیاری یعنی ممکنه کسی یک ریش تراش 250 تومنی بگیره و راضی باشه اما شما تا دو میلیون هم هزینه کنی و راضی نباشی . تقریبا شبیه خریدن هندوانه اس . خیلی نمیشه به طور صد در صد گفت این یکی دیگه خوبه .
amir111111111
25-08-2016, 14:52
سلام
فرق ریش تراش فویلی - چرخشی و تریمر چیه و کدوم بهتره ؟
درود
فویلی و چرخشی ریش تراش هستند و صورت رو مثل تیغ صاف میکنند .
armin_punisher6
25-08-2016, 15:32
به نظر من بین فویلی و چرخشی،فویلی های پاناسونیک فوق العاده هستند.
سلام
میخوام یه موزن گوش و بینی بگیرم در حد 100 تومن
ضد اب باشه که توی حموم هم بشه استفاده کرد و موهارو توی خودش نگه داره بهتره . بیرون بریزه گوش و بینیت بعد از اصلاح کثیف میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید
hrh_fourtyseven
30-08-2016, 15:59
سلام دوستان
من میخوام یه ماشین اصلاح بگیرم تا حداکثر 300 تومن.
خودم یه موزر کاردرست داشتم و داداشم یه فیلیپس چرخشی.
فیلیپس داداشم تقریبا شبیه تیغ میزنه ولی مشکل خیلی بزرگی که تو یکی دو بار استفاده ازش دیدم اینه که یه تعداد نسبتا قابل توجهی مو بین اصلاح باقی می مونه! یعنی مثلا از هر 50 تا مو یه دونشو نمیزنه و ده بار باید بکشم تا بزنه اونو!! این مشکل تو زدن زیر گلو به اوج میرسه! در کل اصلا یکنواخت اصلاح نمی کنه!
با توجه به این که تجربه ی استفاده از مدل چرخشی ، یا فویلی دیگه ای ندارم میخواستم ببینم آیا همشون این مشکلو دارن یا این مدل این مشکلو داره؟! چون که با موزرم که تریمر بود به هیچ وجه همچین مشکلی نداشتم!
کلا یه ماشین میخوام که صفر زن خوبی باشه و با برق کار کنه( حوصله ی شارژ کردن ندارم) و مراقبت زیادی نخواد(باز هم حوصلشو ندارم :n02:) ، ضمن این که زمان اصلاحم زیاد طولانی نباشه(یعنی یکنواخت اصلاح کنه و لازم نباشه وقت صرف غیر یکنواختی ها بشه). با توجه به تجربه ی بدم از ماشین چرخشی ، دستم به خریدشون نمیره!
میخوام ببینم آیا تریمر هایی که صفر زن هستن ، صفر زنشون در حد چرخشی ها هست یا نه؟
خودم Wahl Lithium Ion 9854L رو در نظر دارم. نظر شما چیه؟
اگه مدل دیگه ای هم پیشنهاد کنید ممنون میشم.
مرسی
fredmehdi
19-09-2016, 17:12
سلام دوستان.بنده قصد خرید ماشین اصلاح با این ویژگی ها رو دارم
1-قیمت مهم نیست
2-حتما دوار و چرخشی باشه
3-خط زن داشته باشه و خط زنش تیز باشه.
4-استند شارژ مهم نیست
5- شانه برای اصلاح ها در شماره های مختلف مهم نیست
6-ضد اب باشه
7-روغن مهم نیست ولی برس تمیز کننده و درپوش محافظ حتما داشته باشه
8-ترجیحا برس پاک سازی پوست داشته باشه
9-برای پوست حساس مناسب باشه
به نظرتون از دیجی کالا بخرم یا نمایندگی های شهر؟شیراز زندگی میکنم
Free Spirit
21-09-2016, 14:09
سلام
من می خوام برم چهار راه استانبول - خیابان جمهوری یه ماشین اصلاح سر موزر آلمانی بخرم، آیا اونجا اصل می فروشن و چطوری بفهمم اصل است و تقلبی نباشه؟ قیمت رو حدودا دارید؟
ممنون
سلام وقتتون بخیر، من یه ریش تراش براون مدل 5040s رو خریدم، پایه شستشو نداره، کسی میدونه تیغ هاش به چه صورت شستشو و همچینین روغن کاری میشه، ممنون میشم جوابمو بدین. مرسی
سلام وقتتون بخیر، من یه ریش تراش براون مدل 5040s رو خریدم، پایه شستشو نداره، کسی میدونه تیغ هاش به چه صورت شستشو و همچینین روغن کاری میشه، ممنون میشم جوابمو بدین. مرسی
دوست عزیز، واسه تمیز کردنش میتوانید از صابون مایع استفاده نمایید، مقداری از آن بر روی تیغه ها و توری خیس ریخته و ماشین حدود ۲۰ ثانیه زیر شیر آب روشن کنید. پس از خشک شدن بر روی توریها یکی دو قطره روغن انداخته و یا به کمک گوش پاک کن و روغن زیتون توری را روغنکاری نمایید سپس ماشین را روشن کنید تا تیغه ها روغنکاری شوند. هر چه اصطکاک بین توری و تیغه کمتر باشد، کیفیت اصلاح و طول عمر توری بالاتر میرود، بنابراین هفته ای یکبار، توصیه میشود.
[QUOTE=oregon;8896473]دوست عزیز، واسه تمیز کردنش میتوانید از صابون مایع استفاده نمایید، مقداری از آن بر روی تیغه ها و توری خیس ریخته و ماشین حدود ۲۰ ثانیه زیر شیر آب روشن کنید. پس از خشک شدن بر روی توریها یکی دو قطره روغن انداخته و یا به کمک گوش پاک کن و روغن زیتون توری را روغنکاری نمایید سپس ماشین را روشن کنید تا تیغه ها روغنکاری شوند. هر چه اصطکاک بین توری و تیغه کمتر باشد، کیفیت اصلاح و طول عمر توری بالاتر میرود، بنابراین هفته ای یکبار، توصیه میشود.[/QUO
ممنون از پاسختون، فقط من روغن ریش تراشم خیلی کمه، میشه خودم به صورت دستی درست کنم یا حتما باید از مغازه تهیه بشه
[QUOTE=oregon;8896473]دوست عزیز، واسه تمیز کردنش میتوانید از صابون مایع استفاده نمایید، مقداری از آن بر روی تیغه ها و توری خیس ریخته و ماشین حدود ۲۰ ثانیه زیر شیر آب روشن کنید. پس از خشک شدن بر روی توریها یکی دو قطره روغن انداخته و یا به کمک گوش پاک کن و روغن زیتون توری را روغنکاری نمایید سپس ماشین را روشن کنید تا تیغه ها روغنکاری شوند. هر چه اصطکاک بین توری و تیغه کمتر باشد، کیفیت اصلاح و طول عمر توری بالاتر میرود، بنابراین هفته ای یکبار، توصیه میشود.[/QUO
ممنون از پاسختون، فقط من روغن ریش تراشم خیلی کمه، میشه خودم به صورت دستی درست کنم یا حتما باید از مغازه تهیه بشه
از روغن زیتون استفاده کنید
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-11-2016, 17:54
سلام بر همگی
روشی برای شستشو و روغنکاری تیغه و توریِ ماشین ریش تراش:
1- شستشو :
به یک ظرف کوچک احتیاج دارین مثل این ظرف پلاستیکی پنیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ظرف رو تا دو سوم از آب گرم پر کنین , یک قاشق غذاخوری مایع ظرفشوئی برزین روش و مخلوطش کنین
توری رو با دو انگشت بگیرین و زیر آب با سرعت تکون بدین به مدت 30 ثانیه . اگر قطعه ی متحرک داره مثل قیچی وسط توری , اون قطعه رو هم چند بار تکون بدین تا حسابی تمیز بشه
بعدش زیر آب گرم بشورینش و چند بار تون بدین تا آبش بریزه و بعدش بذارین در جای تمیز تا خشک بشه
تیغه رو هم به همون روش بشورین و خشک کنین
2- روغنکاری:
قسمتهای علامت خورده رو با روغن زیتون روغنکاری کنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انتهای تیغه رو باید کمی گریس بزنین
برای روغن زدن به قسمتهای مختلف تیغه و داخل توری میتونین از گوش پاک کن استفاده کنین و یا کمی دستمال کاغذی یا پنبه بپبچین دور چیزی مثل پیچ گوشتی باریک
برای روغنکاری قطعات داخل قیچی وسطِ توری میتونین از نوک سنجاق قفلی استفاده کنین و یک قطره روغن بردارین بزنین به قسمتهایی که گوش پاک کن به اونها نمیرسه
برای چرب کردن روی تیغه میتونین از انگشت تمیز استفاده کنین و روغن اندودش کنین
روی توری که با پوست تماس داره روغن نزنید
اگر هر روز اصلاح میکنید , شستشو و روغنکاری رو هفته ای یک بار تکرار کنین . میتونین بعد از 3 روز فقط روی تیغه ها رو با انگشت روغنمالی کنین . اما این روغنها باید حداکثر بعد از دو هفته شسته بشه تا فاسد نشه
اگر ریش خیلی بلند هست بهتره اول با موزر تا جائی که ممکنه کوتاه بشه و بعد از اصلاح نصف صورت , توری رو در بیارین و بتکونین . موهای داخل توری باعث مختل شدن اصلاح میشه پس بهتره حتی الامکان داخلِ توری تمیز باشه
برای تمیز کردن تیغه و توری میتونین از یک برس رنگرزی بسیار نرم با عرض 2 سانت استفاده کنین
روغنهای دیگر رو بنده امتحان کردم مثل روغن ذرت و آفتابگردان اما روغن زیتون چرب کنندگیش خیلی بهتره
روغن رو در یخچال و دور از نور نگهداری کنین
Alijo0on
05-11-2016, 21:17
کسی از ریش تراش های جدید استفاده کرده ؟؟
براوون یا فیلیپس یا پاناسونیک ؟؟ کدومو پیشنهاد میکنید ؟
براوون سری 3 چند وقت پیش استفاده کردم بدک نبود تا 500 - 600 پیشنهاد بدین ؟:n05::n13:
MOHAMMAD_ASEMOONI
06-11-2016, 06:11
سلام دوستان
اگر کسانی اینجا هستن که مدلهای ده پونزده سال پیش و مدلهای به اصطلاح فوق مدرن گرانقیمتِ امروزی رو استفاده کرده اند , لطف کنند و بگن چه فرق عمده ای در امکانات و کارئیشون هست ؟
یا فقط ظاهرش خوشگلتره و امکانات غیر ضروری بهش اضافه شده مثل خود شوری , صفحه دیجیتال و اینها ؟
reza4024
06-11-2016, 21:03
براوون سری 3 چند وقت پیش استفاده کردم بدک نبود تا 500 - 600 پیشنهاد بدین ؟:n05::n13:
فیلیپس بر ندار
سلام دوستان
اگر کسانی اینجا هستن که مدلهای ده پونزده سال پیش و مدلهای به اصطلاح فوق مدرن گرانقیمتِ امروزی رو استفاده کرده اند , لطف کنند و بگن چه فرق عمده ای در امکانات و کارئیشون هست ؟
یا فقط ظاهرش خوشگلتره و امکانات غیر ضروری بهش اضافه شده مثل خود شوری , صفحه دیجیتال و اینها ؟
سلام
فیلیپس rq1275 یک ساله دارم استفاده میکنم قسمت گردن رو بد میزنه و اذیت میکنه و پوست گردن رو به شدت ملتهب میکنه
amir111111111
08-11-2016, 22:34
فقط برو سمت پاناسونیک . تعصبی نظر نمیدم اما فیلیپس اصلا جالب نیست . براون تمیزی و یک دست زدن پاناسونیک رو نداره . از نظر نرم زدن و روان بودن پاناسونیک نه یک سر و گردن بلکه تمام قد از اونها بالاتره .
پاناسونیک سری لمدش مدل ES-LF51
amir111111111
08-11-2016, 22:41
سلام دوستان
در مورد چرخشی ها میشه تقریبا گفت فرق زیادی نکرده , اما در فویلیها با توجه به افزایش شدید قدرت و سرعت موتور به شدت احساس میشه که نرمتر و روانتر و یک دست تر ریش رو میزنه , البته منظورم فویلیهای پاناسونیک هست چون براون به نظرم خیلی تغییر چشمگیری نکرده .
Alijo0on
10-11-2016, 01:21
فقط برو سمت پاناسونیک . تعصبی نظر نمیدم اما فیلیپس اصلا جالب نیست . براون تمیزی و یک دست زدن پاناسونیک رو نداره . از نظر نرم زدن و روان بودن پاناسونیک نه یک سر و گردن بلکه تمام قد از اونها بالاتره .
پاناسونیک سری لمدش مدل ES-LF51
میشه
بفرمایید چرا پاناسونیک
براون سری 3 استند شارژ هم داره یجورایی شیک هم هست استفاده هم کردم بدک نبوده راضی بودم قابلیت شستشو هم داشت
ولی اگه مطمین باشم این مدل اناسونیک خیلی بهتره تو اصلاح و آینده اذیت نمیکنه میگیرم بازم ...
میشه
بفرمایید چرا پاناسونیک
براون سری 3 استند شارژ هم داره یجورایی شیک هم هست استفاده هم کردم بدک نبوده راضی بودم قابلیت شستشو هم داشت
ولی اگه مطمین باشم این مدل اناسونیک خیلی بهتره تو اصلاح و آینده اذیت نمیکنه میگیرم بازم ...
سری لمدش:
دور موتور بالا
توری ضد حساسیت
یکی از تیزترین تیغه ها
ساخت و مونتاژ ژاپن
گزینه های دیگر مانند ضد آب بودن، نمایشگر باتری، ... شاید برای تمام افراد اهمیتی نداشته باشد.
Alijo0on
11-11-2016, 00:12
سری لمدش:
دور موتور بالا
توری ضد حساسیت
یکی از تیزترین تیغه ها
ساخت و مونتاژ ژاپن
گزینه های دیگر مانند ضد آب بودن، نمایشگر باتری، ... شاید برای تمام افراد اهمیتی نداشته باشد.
, اتفاقا تو دیجی هم خیلی تعریف پاناسونیک میکنن
حالا این مدل ۱ میلیونیش با اون ۵۰۰ تومنی تو چی هست
اگه فرقش یه استند باشه فقط ارزونه رو بگیرم
, اتفاقا تو دیجی هم خیلی تعریف پاناسونیک میکنن
حالا این مدل ۱ میلیونیش با اون ۵۰۰ تومنی تو چی هست
اگه فرقش یه استند باشه فقط ارزونه رو بگیرم
دوست عزیز، چند موردی که اشاره کردم، در همه مدلهای سری لمدش مشترک هست. هرچند مدلهایی که قیمتی در حدود ۲۰۰ دلار به بالا دارند، دور موتور آنها اندکی بالاتر هم باشد و تعداد تیغه ها از ۳ به ۵ برسد و منطقی است که اصلاح با کیفیت بالاتر در مدت زمان کمتر را ارایه دهند. اما ماشینهایی در رده قیمت پایین این سری، انتظارات شخص از اصلاح را جواب میدهند.
حال تصمیم با شما.
Saeed7Star
22-11-2016, 09:29
با سلام
دوستان من دنبال یه ریش تراش با حدود قیمت 800.000 تومن میگردم ضد آب بود ن و یا موارد حساسیت داشتن هم برام مهم نیست لطفاً منو راهنمایی کنید
با تشکر
gymclass.heroes
06-01-2017, 10:35
ریش تراش های رمینگتون چطورن؟کدومشون خوبه؟
Alijo0on
31-01-2017, 03:31
سلام
دوستان قصد خرید سری لمدش پاناسونیک رو دارم ، فقط 2 سوال زهنمو درگیر کرده
1- فرق مدل LV9N , LV95 در چی هست با توجه به اینکه جفتشون پایه شستشو دارند ؟
2- خرید و سفارش در تهران با بانه چه فرقی داره از لحاظ کیفیتی ؟ چون مطمئنا بانه قیمتش کمتر هست ، خرید یه مدل براون داشتم تقریبا نصف قیمت اینجا شو هزینه کردم و هنوزم خوب کار میکنه
اگه تفاوتش فقط در ارائه گارانتی باشه سفارش بدم از اونجا بیارن برام ....
ممنون
Saeed7Star
09-02-2017, 22:58
بین براون مدل 740S و پاناسونیک مدل ES-LF51 کدوم بهتره؟؟
Saeed7Star
14-02-2017, 21:24
اینجا تعطیل شده؟
7_8 سال پیش بود که از مطالب این قسمت استفاده کردم و یه ریش تراش براون activator 360 مدل 8585 رو خریدم، دو هفته پیش بود که آقای دزد زحمت کشیدن و خونه رو خالی کردن و ریش تراش رو هم بردن[emoji35] [emoji35] دوباره مجبور شدم مطالب رو بخونم و با اینکه دوس داشتم براون بخرم ولی دل رو به دریا زدم و پاناسونیک گرفتم.
اولین اصلاح رو انجام دادم و خواستم یه مقایسه ای انجام بدم تا حداقل دینمو به سایت ادا کرده باشم.
براون رو به طور مرتب یک روز در میون استفاده میکردم، وضعیت صورتم هم پر پر نیست ولی رشد موها و ریشهام خوبه و سریع بلند میشه. با این طرز استفاده من 2 ماه پیش بود که برای اولین بار تیغه و توری رو عوض کردم اونم بخاطر اینکه توریش سوراخ شد[emoji1] [emoji1] ولی خب نیاز به تعویض زودتر داشت چون مجبور بودم یه ذره آرومتر اصلاح کنم و زمان بیشتری میبرد، با تعویض تیغه و توری دستگاه دوباره مثل روز اولش شد، بسیار عالی و تمیز میزد. خیلی از دوستان گفته بودن که صورت زو قبل اصلاح تمیز کنید و چرب نباشه ولی من اصلا همچین کاری نمیکردم، صورتم هم چرب هست، اصلاح که میکردم صورت رو با آب سرد و صابون میشستم و خشک میکردم، بعد از خشک شدن چندتا تار مویی که ممکن بود زیر گلو مونده باشه رو دوباره میزدم و میرفت. یه نکته ای بگم برای دوستان که میگن سر توری چه پاناسونیک و چه بران داغ میکنه و زیر گلو ممکنه مو بمونه، شما باید اول گلو رو به طور کامل بزنید بعد صورت رو اصلاح کنید، اینطوری تا وقتی سر توری سرد هست اصلاح زیر گلو تموم میشه و داغی دستگاه تاثیرگذار نیست.
اما تفاوتهای پاناسونیک و براون، پاناسونیک مدل lt50 و براون سری activator 360، پاناسونیک سبکتر هستش و اصلاح سریعتری داره، سفیدی صورت بعد از اصلاح با پانا بیشتر هستش و تمام پرزهای صورت رو میبره، صداش معمولی هست درصورتی که دوستان گفتن زیاده، تاحدودی صداشون مثل هم هست. اما نکته ای دلسردم کرد اینه که به دلیل بزرگتر بودن سر پاناسونیک میزان دید کمتر هستش مخصوصا وقتی میخوای ناحیه بین چشم و خط ریش رو تمیز کنید. براون به نظرم خوش دستتر بود و زاویه دید بهتری داشت. به نظرم نقطه قوت پاناسونیک توی اصلاح تر باشه که اونم طی فردا یا پس فردا انجام میدم و نتیجه رو میگم. براونی که مد نظرم بود بخرم مدل 790cc بود که یکی از مرفروشترین و بهتری ریش تراش های دنیاست ولی با یه چرخش پانا رو گرفتم. از خریدم راضیم چون صورتم به ریش تراش عادت داره هیچ مشکلی نداشتم اما توی فروم همه میگن پاناسونیک که این به نظرم اشتباست، باید نیازسنجی کرد و بسته به خواسته ها و نیازها انتخاب انجام بشه. این مدل پانا به دلایلی ارزون برام افتاد و 370 براش پول دادم اما اگر بخوام 1 تومن پول برای ریش تراش بدم مسلما انتخابم براون خواهد بود با اینکه از 6 تیغه شدن صورت با پاناسونیک نمیشه گذشت. نکته بعدی قطعات هست که از پاناسونیک اطلاعی ندارم ولی براون انواع و اقسام قطعات در جمهوری هست، من تیغه و توری آلمان رو باهم 110 تومن خریدم.
behzad20000
19-02-2017, 22:45
سلام تفاوت بین مدلهایphilips s9031 و philips s75/30 توچیه؟ remington xf8700 چطوره؟من می خوان روزانه اصلاح کنم با ژیلت حتما باید ۴ روز صبر کنم تا بتونم بدون جوش،التهاب پوست و بریدگی مجدد اصلاح کنم آیا ماشین اصلاح این مشکل رو برطرف می کنه؟
با سپاس
فرستاده شده از Redmi Note 2ِ من با Tapatalk
براي تعمير موزر ١٤٠٠ كجا بايد بريم تهران؟ از دستم افتاده بعضي قسمتهاي پلاستيكي شكسته. نمايندگي جايي هست ببريم تعميركنن؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-03-2017, 21:01
براي تعمير موزر ١٤٠٠ كجا بايد بريم تهران؟
از دستم افتاده بعضي قسمتهاي پلاستيكي شكسته.
نمايندگي جايي هست ببريم تعميركنن؟
سلام
موزر سیستم ساده ای داره . بیشتر به اسباب بازی شبیهه
در یوتیوب کلیپهای تعمیر و سرویسش هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم خرید یک موزر اوراقی به صرفه تر از خرید قطعات نو هست
تعمیر و تعویض قطعاتش هم کار مشکلی نیست خصوصاً امروزه که میشه در نت کلی عکس و کلیپ پیدا کرد و میتونیم قبل از باز کردنِ قطعاتش ازش فیلم و عکس بگیریم
سلام تفاوت بین مدلهایphilips s9031 و philips s75/30 توچیه؟ remington xf8700 چطوره؟من می خوان روزانه اصلاح کنم با ژیلت حتما باید ۴ روز صبر کنم تا بتونم بدون جوش،التهاب پوست و بریدگی مجدد اصلاح کنم آیا ماشین اصلاح این مشکل رو برطرف می کنه؟
با سپاس
دوست نازنین، با توضیحات داده شده پوست صورت شما حساس است و لذا توصیه میشود از ماشینهای شانه ای و یا فویلی برای این کار استفاده کنید. خرید ماشینهای چرخشی یا روتیتی پوست را تحریک میکند. حتی شاید در کل اصلاح روزانه با ماشینهای فویلی نیز امکان پذیر نباشد و کاربر مجبور باشد دو روز یکبار اقدام به این کار نماید (مانند خودم). در صورتی که وضعیت پوست شما چنین است و اصراری به شیو کردن نداشته باشید، بهترین گزینه ماشینهای شانه ای که مکانیزمی مانند موزر دارند، است که پوست را اذیت نمیکنند. پیشنهاد من در ارتباط با ماشینهای فویلی هم سری لمدش پاناسونیک و براون است.
behzad20000
25-03-2017, 14:38
دوست نازنین، با توضیحات داده شده پوست صورت شما حساس است و لذا توصیه میشود از ماشینهای شانه ای و یا فویلی برای این کار استفاده کنید. خرید ماشینهای چرخشی یا روتیتی پوست را تحریک میکند. حتی شاید در کل اصلاح روزانه با ماشینهای فویلی نیز امکان پذیر نباشد و کاربر مجبور باشد دو روز یکبار اقدام به این کار نماید (مانند خودم). در صورتی که وضعیت پوست شما چنین است و اصراری به شیو کردن نداشته باشید، بهترین گزینه ماشینهای شانه ای که مکانیزمی مانند موزر دارند، است که پوست را اذیت نمیکنند. پیشنهاد من در ارتباط با ماشینهای فویلی هم سری لمدش پاناسونیک و براون است.
ممنون از توجهتون،بعد کلی تحقیق و اینکه فقط اصلاح روزانه صفر مد نظرم بود پرینسلی با قیمت ۱۸۸ تومان خریدم که با توجه به دو هفته ای که دارم اصلاحش در مقایسه با ژیلت کمی زمانبرتر هست در مورد موهای زیر گردن اگه ژیلت بیست باشه این ۱۷ ۱۸ هست جوش بازم هست ولی اصلا به چشم نمیاد و اذیت نمی کنه و صورت پس از اصلاح نرم تره نسبت به ژیلت و جاهای آسون صورت مثل شقیقه مثل اصلاح با ژیلته.فقط از لحاظ استهلاک نمی دونم چطور باشه
ممنون از توجهتون،بعد کلی تحقیق و اینکه فقط اصلاح روزانه صفر مد نظرم بود پرینسلی با قیمت ۱۸۸ تومان خریدم که با توجه به دو هفته ای که دارم اصلاحش در مقایسه با ژیلت کمی زمانبرتر هست در مورد موهای زیر گردن اگه ژیلت بیست باشه این ۱۷ ۱۸ هست جوش بازم هست ولی اصلا به چشم نمیاد و اذیت نمی کنه و صورت پس از اصلاح نرم تره نسبت به ژیلت و جاهای آسون صورت مثل شقیقه مثل اصلاح با ژیلته.فقط از لحاظ استهلاک نمی دونم چطور باشه
امیدوارم از خرید راضی باشی، در صورتی که از نوع فویلی انتخاب کرده ای، نکات لازم در نگهداری مانند استفاده از روغن که در پستهای قبلی پاسخ داده شده اند، میتوانند در نگهداری آن به تو کمک نمایند.
سلام
ریش تراش فیلیپس at 890 چجور ریش تراشی هست مثل قدیمی ها هست ؟ چون من یه قدیمی دارم باهاش مشکلی ندارم الان یه آگهی دیدم ازش به قیمت 150 هزار تومان (نو ) مگه 270 قیمتش نیست یعنی همون جنس هست لینک آگهی میذارم
دیوار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B1%DB%8C%D8%B4-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B4%DB%8C-%D9%81%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%BE%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%B9%D9%85%D8%AF%D9%87%7C-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DB%8C%D8%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%7C-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B2_%D8%B2%D9%86%D8%AF% 7C-%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1/Yc7l-g8is)
MOHAMMAD_ASEMOONI
25-03-2017, 20:20
سلام دوستان
اگر ریش تراشتون توری دار هست روغن زدن رو 3 بار در میان انجام بدین چون در طول عمر توری و تیغه خیلی مؤثر هست
2 بار در میان دیگه بهتر
دو هفته یک بار هم به روشی که در دو سه صفحه قبل گفتم بشورید .
برای روغن زدن کافیه با گوش پاک کن یا کمی دستمال کاغذی پیچیده شده دور چوب کبریت یا پیچ گوشتی کوچک , توری رو از داخل چرب کنین .
بهترین روغن , روغن زیتون هست . از روغنهای صنعتی استفاده نکنین
Alijo0on
26-03-2017, 00:13
سلام
طبق تحقیقاتی که داشتم بالاخره دلو ب دریا زدم و ES-LV95s رو خریدیم و خواستم تجربمو با شما به اشتراک بزارم .:n16:
تو دیجی و سایتهای مشابه قیمتشو ۱۳۵۰ ولی تو بانه با آشنایی که داشتم هماهنگ کردم ۹۱۵ تومان خرید کردم و ۲روز بعدم رسید دستمو .
بعدشم اولین اصلاح با ژل اصلاح داشتم برای اولین بار بدک نبود هر چند منم ریشم بلند شده بود اولش با خط زنش یکم کوتاه کردم که عالی زد بعد که با دستگاه زدم نیاز به شستشو داشت چند باری تا خمیر ریشا پاک بشه از توری البته انگار صورت من همون خشک بهتره چون یکم اذیت داشت ... و در نهایت انگار ۶ تیغ کردم صاف و نرم ، کرم و افتر شیو زدم ولی صورتم ملتهب شده بود جوش های ریز سر سفید که بعد ۲روز اوکی شد ....
بعد از اصلاح رو پایه گذاشتم بهتر از همه چی با هوشمندیش حال کردم خودش خشک کنو استند بای کرد تا دستگاه و شروع کنه خشک کردن .
برای اولین بار تجربه خوبی بود . دوستان اگه توصیه ای یا مطلب مهمی درباره نحوه استفاده و مصرف دارند بفرمایید استفاده کنیم .
Spectero
01-04-2017, 20:01
سلام
می خوام یک Moser 1400-0050 بخرم. اما نمی دونم اصل بودنش رو چطوری تشخیص بدم. آیا اینی که دیجی گذاشته اصله؟ چهار راه استانبول و منوچهری یه سری مغازه است که می فروشن اما نمی دونم فروشنده اصل داره یا نه و نمی خوام برم صد تومن بدم بعد معلوم بشه قلابیه.
ممنون
par_haam
01-04-2017, 20:28
سلام
می خوام یک Moser 1400-0050 بخرم. اما نمی دونم اصل بودنش رو چطوری تشخیص بدم. آیا اینی که دیجی گذاشته اصله؟ چهار راه استانبول و منوچهری یه سری مغازه است که می فروشن اما نمی دونم فروشنده اصل داره یا نه و نمی خوام برم صد تومن بدم بعد معلوم بشه قلابیه.
ممنون
فروشگاه هایی که در خیابان فردوسی هستند اکثرا اصل هستند و با گارانتی ۲ سال موتور.
کالای دیجی کالا هم اصل است.
Sent from my iPhone using Tapatalk
hosseinf722
01-04-2017, 21:09
فروشگاه هایی که در خیابان فردوسی هستند اکثرا اصل هستند و با گارانتی ۲ سال موتور.
کالای دیجی کالا هم اصل است.
منظورتون اصل کجاست؟
مطمئنا اصل چین هست اینایی که گفتین.
قیمت موزر آلمان در سایت آمازون 60 دلاره که با دلار حداقل سه تومنی میشه 180 هزار تومن و همون مدل با شونه و بقیه وسایلش 99 دلاره که میشه حدود 300 هزار تومن.
par_haam
01-04-2017, 21:11
منظورتون اصل کجاست؟
مطمئنا اصل چین هست اینایی که گفتین.
قیمت موزر آلمان در سایت آمازون 60 دلاره که با دلار حداقل سه تومنی میشه 180 هزار تومن و همون مدل با شونه و بقیه وسایلش 99 دلاره که میشه حدود 300 هزار تومن.
آلمانی هستند و قیمت هم ۱۲۰ الی ۱۴۰. به هر حال چیزی که در بازار است همین.
hosseinf722
01-04-2017, 21:45
برای شما منطقیه یه کالا بدون دلیل زیر قیمت فروخته بشه؟
مثل شامپو و لوازم آرایشی بهداشتی که در ایران یه اسم اصل چندین برابر زیر قیمت فروخته میشه. شما به عنوان مثال قیمت شامپو کلیئر رو تو بازار ایران با سایت چک کن.
آلمانی هستند و قیمت هم ۱۲۰ الی ۱۴۰. به هر حال چیزی که در بازار است همین.
سلام . بچه ها یه ماشین ریش تراش تا ماکزیمم قیمت 400 تومن بهم معرفی کنین که صورتو مثله تیغ سفید کنه.....البته پوستمم مستعد جوشه....اینجور که از کامنت بعضی از بچه ها خوندم مارک پاناسونیک سفیدتر میکنه پوستو.....ممنون.....
سلام . بچه ها یه ماشین ریش تراش تا ماکزیمم قیمت 400 تومن بهم معرفی کنین که صورتو مثله تیغ سفید کنه.....البته پوستمم مستعد جوشه....اینجور که از کامنت بعضی از بچه ها خوندم مارک پاناسونیک سفیدتر میکنه پوستو.....ممنون.....
دوست عزیز میتوانی از سری لمدش پاناسونیک با توجه به بودجه مورد نظر انتخابی داشته باشی که جوابگوی انتظارات هست.
دوست عزیز میتوانی از سری لمدش پاناسونیک با توجه به بودجه مورد نظر انتخابی داشته باشی که جوابگوی انتظارات هست.
دوست عزیز مدلی مد نظر خودتون نیست؟؟
rouzbeh_ziafati
27-04-2017, 21:18
یه ماشین واسه اصلاح صورت و سر شبیه موزر که امکان اصلاح مو تا یک دهم میلیمتر رو داشته باشه یعنی نزدیک به صفر برای بدن میخوام
چی پیشنهاد میکنید تا 300 تومان
دوست عزیز مدلی مد نظر خودتون نیست؟؟
دوست عزیز، تمام مدلهای این سری حداقل انتظارات رو جواب میده، ga20 و st25 که قیمت پایینتری نسبت به بقیه دارد. در صورتی که نسبت به جوش حساسیت زیادی داری، انتخاب دستگاه های مجهز به ۵ تیغ که اصلاح روانتر در زمان کوتاهتر ارایه میدهند نیز گزینه دیگریست.
hichkas_021
28-04-2017, 19:08
سلام
اساتید محترم بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میدین
Panasonic ESGA20
Braun 5040s
ممنون
messi_fa
27-05-2017, 00:58
سلام میخوام ماشین تریمر بخرم از بین 2 مدل زیر کدومو بخرم کسی تجربه کار با این ماشینا رو داشته؟
ماشین اصلاح سر و صورت HC5800 رمینگتونماشین اصلاح سر و صورت 5810 رمینگتون
alone one
01-06-2017, 16:20
دوستان من میتونم ماشین اصلاح Philips HC9450/20 همون که کیف و پایه شارژر داره رو تو تهران گیر بیارم؟
ice_man_sh
07-06-2017, 01:42
پاک شود....
Zachyrock
02-08-2017, 20:18
سلام دوستان
بنده یک ماشین مناسب برای زدن موهای بدنم میخوام که تا ته بزنه و از همه نظر خوب باشه
با توجه به این که بدنسازی کار میکنم دوست ندارم مویی تو بدنم باشه ولی مشکلی که هست پوستم خیلی حساسه من الان از موزر استفاده یکنم که صفر نمیزنه بعد از یک هفته که مو ها بلند تر شه جوش میزنم .. بک بار هم با ماشین ریش تراش زدم که قشنگ سر هر مویی که بیرون اومد یه جوش رو سرشانه هام زده شد ... چه کار باید کرد تو فکر لیزر کردن بودم گفتم شاید ماشین مناسب برای این نظور وجود داشته باشه ...
کرم های موبر هم که حسابی خراب میکرد
با تشکر
sabzefosfori
14-09-2017, 02:54
سلام به دوستان عزيز
لطفاً من رو راهنمايی کنيد
ماشين اصلاح سر فيليپس مدل HC9450 که تاچ هستش بعد سرچ زياد متوجه شدم که مدل 9450 تو بعضی از کيلپ های خارجی به همراه کيف و پايه نگه دارنده هستش در حالی که مدلی که تو ايران هستش اين 2 قلم رو نداره تو پکش و بعد متوجه شدم که مدلی که تو ايران هست 9450/15 هستش و مدلی که کيف و نگه دارنده داره 9450/20 هستش
خيلی گشتم تا مدل 9450/20 رو ببينم کسی داره که کيف داشته باشه بخرم ولی کسی نداشت يا بيشترشون اطلاع از اين شماره 15 نداشتن فقط به اسم 9450 ميشناسن
تا ديروز که به چند مغازه زنگ زدم متوجه شدم يک مدل ديگه هم وجود داره تو ايران 9450/13
حالا کسی اطلاع داره که اين مدل آيا فرقی داره نسبت به مدل 9450/15 يا خير
جهت اطلاع بعضی از دوستان اين مدل يک مدل ديگه هم داره که فکر نکنم تو ايران وارد بشه 9490pro
اگرم کسی تجربه استفاده با اين دستگاه رو داشته ممنون ميشم نظرشو بگه من برای اصلاح سر ميخوام فقط سر و از اونجايی که موی سر من فر هست چون اين مدل تا شماره 42 داره فکر کنم ميتونم خودم کلاً سر موی خودم رو کوتاه کنم تا مرتب بشه :n40:
mortezaon
20-10-2017, 01:27
سلام به دوستان
دنبال یه ریش تراش مثل موزر هستم که صفر زن داشته باشه
از تیغ زدن متنفرم
مدلی خاصی پیشنهاد دارید؟
ممنون
Zachyrock
23-12-2017, 13:22
کسی دیگه تو این فوروم ادم رو راهنمایی نمیکنه انگار
Georges St-Pierre
22-01-2018, 13:59
دوستان اینجا هنوز فعالیت میکنند ؟
Georges St-Pierre
07-02-2018, 00:02
دوستان من یه شانه اصلاح برای ماشین والم میخوام که گمش کردم ... شماره 1.5 میلی متر
کسی میدونه از کجا میتونم گیر بیارم ؟ هرجا و هرسایتی رفتم نداشت ...
خیلی لازمش دارم هرکس میدونه از کجا میتونم تهیه کنم ممنون میشم راهنمایی کنه.
MOHAMMAD_ASEMOONI
07-02-2018, 15:10
دوستان من یه شانه اصلاح برای ماشین والم میخوام که گمش کردم ... شماره 1.5 میلی متر
کسی میدونه از کجا میتونم گیر بیارم ؟ هرجا و هرسایتی رفتم نداشت ... خیلی لازمش دارم هرکس میدونه از کجا میتونم تهیه کنم ممنون میشم راهنمایی کنه.سلام
اگه قدیمیه باید اوراقیش رو پیدا کنین
alone_boy
18-02-2018, 14:43
سلام
یه ریش تراش خوب در رنج قیمت 300 تا 400 تومن میخواستم
صورتم لاغره و هر ماشینی برای صورتم مناسب نیست.ضمن اینکه میخوام زیر گردن رو هم خوب بزنه
چیزی میخوام که حالا حالاها کار کنه و همه فن حریف باشه.ترجیحا هم از برندهای پاناسونیک یا فیلیپس باشه بهتره
ممنونم
alone_boy
23-02-2018, 09:39
سلام
یه ریش تراش خوب در رنج قیمت 300 تا 400 تومن میخواستم
صورتم لاغره و هر ماشینی برای صورتم مناسب نیست.ضمن اینکه میخوام زیر گردن رو هم خوب بزنه
چیزی میخوام که حالا حالاها کار کنه و همه فن حریف باشه.ترجیحا هم از برندهای پاناسونیک یا فیلیپس باشه بهتره
ممنونم
دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟
reza4024
23-02-2018, 13:40
دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟
من تقریبا دو سه سال پیش ریش تراش گرفتم و همه بهم میگفتن پاناسونیک سری لمدش بگیر، اما چون ریش تراش قبلیم فیلیپس بود و ازش راضی بودمو یه جورایی نسبت بهش تعصب داشتم فیلیپس گرفتم(700 تومن تقریبا مدل rq) و اصلا راضی نیستم با اینکه بهترین فیلیپس توی رنج قیمت خودش بود، گردن رو اصلا خوب نمیزنه و بعد از گذشت یک سال باز هم صوتم رو ملتهب میکنه، با اینکه قبل استفاده ژل ریش تراش میزنم و بعدش هم افترشیو!!! فیلیپس ها به هیچ عنوان کیفیت سابقشون رو ندارن و بیخیال فیلیپس شو کلا
خلاصه اینکه پاناسونیک سری لمدش بردار که از 300 تومن شروع میشه قیمتش تا بالا یک میلیون( تفاوت در قدرت موتور و تعداد تیغه)، اما با قیمت مد مظر شما انتظار ریش تراش خیلی خوب نداشته باشین
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم دوست عزیز
سلام دوستان
من میخوام یه ریش تراش بگیرم زیر ۱ میلیون تومن (ترجیحا کمتر از ۷۰۰ تومن، مگر اینکه واقعا ریش تراشش چیزی داشته باشه که به این قیمت بیارزه)
یکی دو تا مشکل مهم دارم.
مهمترین مشکل اینه که معمولا تعرق صورتم خیلی بالاست و این باعث میشه پوستم یه مقدار چرب و گاها خیس باشه، مهمترین ملاکم اینه که ریش تراش بتونه صورتی که بتونه این وضعیت رو اصلاح کنه.
همینطور گردنم یه مقدار لاغر و استخونی هست و یه چیزی باشه که بتونه اونا رو هم خوب اصلاح کنه. و کلاً اصلاح باهاش سریع و راحت باشه
چی پیشنهاد میکنید؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-03-2019, 09:00
با سلام
اگه برای زدنِ ریش از ماشین ریش تراش استفاده میکنین و از نوعی هست که میتونه با صورت خیس و صابونی هم ریش بزنه , پس کمی صابونِ کرم دار به صورتتون بزنید . با صابون معمولی هم میشه البته اگر به صورتتون آسیب نزنه .
این کار خیلی خیلی تاثیر داره در سرعتِ ریش زدن چون سرعت ویبره ی ریش تراش خیلی بیشتر میشه و همچنین لیز میخوره روی ریش و پوست .
باعث کاهش استهلاکِ تیغه و توریِ ریش تراش هم میشه چون اصطکاکشون با هم خیلی خیلی کم میشه
صورتتون هم بسیار نرم میشه چون موها خیلی بهتر و از تَه کوتاه میشه چون ماشین درحقیقت مثل دهها قیچی بسیار کوچک عمل میکنه .
میتونین از صابون داو استفاده کنین و یا از صابونهای کرم دار معتبر ایرانی و یا صابون معمولی که با پوستتون سازگار باشه
بهتره یک طرفِ صورت رو که زدین , توریِ ماشین رو 5 ثانیه زیر شیر آب بگیرید و بشورید برای طرفِ دیگه صورتتون تا کاراییش بهتر بشه .
توری و تیغه ی ماشین ریش تراش خیلی خیلی گرانتر از قبل شده و بعضیهاش تا 1.500.000 تومن !!! قیمت داره . صابون مالی کردنِ صورت باعث میشه تا تیغه و فویل سالها نیاز به تعویض نداشته باشه
اصلاح هم سریعتر و بهتر انجام میشه
بعد از اصلاح , حتماً فویل و تیغه رو دربیارین و با آب بشورید و در جای خشک بذارید تا هوا بخوره و زود خشک بشه .
.
زیاد صابون نزنید به صورتتون و از اون صابون هم فقط و فقط برای صورتتون استفاده کنین یعنی عمومی نباشه .
صابون در جایی باشه که هوا بخوره و خشک باشه تا باکتری نزنه . در ظرفِ کاملاً دربسته نگهداریش نکنید چون باید خشک بشه و خشک بمونه .
قبل از استفاده , دستهاتون رو با یک صابون دیگه خوب بشورید . بعدش صابون ریش تراشی رو 5 ثانیه زیر شیر آب توی دست بچرخونید تا سطحش کمی شسته بشه تا باکترهاش شسته بشه
اگه پوستتون خیلی چربه پس بهتره اول با یک دستکش حمام و کمی صابون , صورتتون و زیر چانه رو بشورید ولی لازم نیست خشکش کنید ,
شاید ریش زدن با صورتِ صابونی با صورتِ شما سازگار نباشه . اگه احساس میکنین این روش باعث جوش زدن یا خشکی پوست صورتتون میشه پس یا صابونش با پوستتون سازگار نیست یا باید خشک اصلاح کنین . اینها رو باید خودتون زیر نظر داشته باشین .
هشـــــــــدار:
اگه ریش تراش با برق 220 ولت کار میکنه پس مراقب باشید سیمش خیس نشه وگرنه ممکنه دچار برق گرفتگی بشید .
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
E.G_band
29-03-2019, 13:02
سلام به همه
تازه این تاپیک رو دیدم و فقط اومدم یه چیز بگم:
تحت هییییچ شرایطی ریش تراش رمینگتون نگیرید حتی اگه به نظرتون مفت اومد....و بدتر از اون طرحی که رمینگتون داره که ریش تراش خراب رو میگیره و از قیمت ریش تراش جدید 30 درصد کم میکنه مصداق بارز از چاله درومدن افتادن تو چاه هست.
همین دیگه:n18:
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-03-2019, 17:22
سلام دوستان . سال نو مبارک
.
فویل ماشین ریش تراش براون به راحتی قابل تعویض هست . فویلها رو دور نریزید
.
توضیح بیشتر :
این فویل ها (توریها) 2 تا هستند
معمولاً یکیش خراب میشه و دیگه نمیشه از اون قطعه استفاده کرد و باید کلاً عوض بشه که الان تا 1.5 میلیون تومان قیمت داره و گرانتر هم میشه
.
اون توریِ سوراخ شده رو میتونین راحت با توریِ سالم عوض کنین پس سرهای خراب رو دور نندازین چون میتونین از یکیشون توریِ سالم رو باز کنین و نصب کنین جای توریِ سوراخ شده روی یک سرِ دیگه
عکس توری (فویل)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5662
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2452
.
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 69551
.
اگر برای باز کردن و نصبِ توری راهنمایی خواستین , خبر بدین تا توضیح بدم
این توریها خیلی نازک هست و اگر از ابزار اشتباه استفاده کنین و یا روش کار رو بلد نباشین بهش صدمه میزنین و دیگه به درد نمیخوره اما اگر روش کار رو بلد باشین آسون هست
یادتون باشه که هر توری حدود 300.000 تومن قیمت داره الان پس نباید بهش صدمه بزنید و سرهایی که یکی از دو تا توریهاش خراب شده رو هم نباید دور بندازین
.
ضمناً اصلاح با ریش بسیار کوتاه و استفاده از صابونِ کرم دار مثل داو خیلی مؤثر هست در طول عمر توریها (فویلها) . پس اگر ماشین موزر دارین , اول با موزر ریشتون رو تا حد امکان کوتاه کنین
تیغه هم عمر خیلی زیادی داره و میتونه تا 5 یا 6 سال کار کنه پس تیغه ها رو هم دور نندازین.
.
عکسهای فویل و تیغه
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6155
.
دوستان چیز ارزان برای موی کل بدن داریم ؟ همه ریش تراشا بعد از نیم ساعت هنگ مینند :n02: چیزی ک هنگ نکنه چی داریم
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-06-2019, 22:23
با سلام
دوستانی که براون سری 7000 دارند
باز کردن و سرویس این ماشینها خیلی ساده هست
ظاهراً سری 8000 هم مثل همون هست
عکسهاش :
=====================================
.
ضمناً باتریهای این ماشینها که دونه ای 350 هزار تومن داره فروخته میشه , همون باتریهای قابل شارژ قلمی هست 1.2 ولتی , 1200 تا 1400 میلی آمپر که در خیابون هم فروخته میشه و مرکزش میدان توپخانه ی تهران و اول لاله زار هست . خصوصاً مغازه هایی که انواع باتری قابل شارژ میفروشند
باتری کهنه رو با هویه برمیدارین و نو رو با لحیم نصب میکنین به جاش (قطب مثبت و منفیش اشتباه نشه )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4
=================================
نکته مهم :
برای باز کردنِ ماشین , باید نوک پیچ گوشی فازمتر یا پیچ گوشتی دوسو شبیهِ اون رو بذارید داخل قسمتی که سیم شارژر بهش وصل میشه
ولی دقت کنین که توک پیچ گوشتی نباید بره توی جای فیش شارژ . فقط باید درپوش تهِ ماشین رو با پیچ گوشتی خیلی آروم اهرم کنید تا دربیاد
بعد از دراومدنش به لبه های 4 تا خارهاش کمی گریس بزنین تا راحت جا بره و دربیاد
بعد از برداشتنِ درپوش قسمت شارژ باید دو قطعه ی بغل رو بردارین که در عکسهای بالا مشخص هست
بعدش با آچار مخصوص یا دوسو باید 4 تا پیچش رو باز کنین
بعدش راحت میتونین با برس جاروبرقی موها رو آروم تمیز کنین
دفت کنین قدرت جاروبرقی باید روی ضعیفِ ضعیف باشه و مکش نباید قوی باشه وگرنه ممکنه قطعات کوچک کنده بشه بره توی جارو
بعدش میتونین با نوک یک سوزن , به محور آرمیچرش روغن موتور تمیز بزنین
حتماً کمی گریس بزنین به محل اتصللِ لرزانکِ موتور با خط زن و لرزانکِ تیغه ی ریش تراش
همچنین به محل سایشِ دکمه ها کمی گریس بزنین تا نرم و روان کار کنه .
سر ریش تراش هم راحت درمیاد برای آدمهای دست به آچار ولی اگر مشکلی نداره پس کاریش نداشته باشید چون ممکنه در جمع کردنش سردرگم بشید خصوصاً برای کسانی که عکس و فیلم نمیگیرند و به خاطر هم نمیسپارند که چطوری قطعات رو باز کردند
قبل از هر کاری , از همه چیز فیلم و عکس بگیرین تا بعداٌ دچار مشکل نشین در جمع کردنِ ماشین.
سوالی داشتین مطرح کنین
بهتره باتری لیتومی یا یونی بخرین که دوامش بیشتره
آمپراژ باتری براون معمولاً روش نوشته شده ولی اگر ننوشته پس در نت بگردین برای مدل ریش تراشتون و یا قلمی قابلِ شارژ 1200 میلی آمپر بگیرین
Alijo0on
02-07-2019, 20:08
برای پاناسونیک هم اینطوره؟
Alijo0on
02-07-2019, 20:10
سلام دوستان . سال نو مبارک
.
فویل ماشین ریش تراش براون به راحتی قابل تعویض هست . فویلها رو دور نریزید
.
توضیح بیشتر :
این فویل ها (توریها) 2 تا هستند
معمولاً یکیش خراب میشه و دیگه نمیشه از اون قطعه استفاده کرد و باید کلاً عوض بشه که الان تا 1.5 میلیون تومان قیمت داره و گرانتر هم میشه
.
اون توریِ سوراخ شده رو میتونین راحت با توریِ سالم عوض کنین پس سرهای خراب رو دور نندازین چون میتونین از یکیشون توریِ سالم رو باز کنین و نصب کنین جای توریِ سوراخ شده روی یک سرِ دیگه
عکس توری (فویل)
.
.
.
اگر برای باز کردن و نصبِ توری راهنمایی خواستین , خبر بدین تا توضیح بدم
این توریها خیلی نازک هست و اگر از ابزار اشتباه استفاده کنین و یا روش کار رو بلد نباشین بهش صدمه میزنین و دیگه به درد نمیخوره اما اگر روش کار رو بلد باشین آسون هست
یادتون باشه که هر توری حدود 300.000 تومن قیمت داره الان پس نباید بهش صدمه بزنید و سرهایی که یکی از دو تا توریهاش خراب شده رو هم نباید دور بندازین
.
ضمناً اصلاح با ریش بسیار کوتاه و استفاده از صابونِ کرم دار مثل داو خیلی مؤثر هست در طول عمر توریها (فویلها) . پس اگر ماشین موزر دارین , اول با موزر ریشتون رو تا حد امکان کوتاه کنین
تیغه هم عمر خیلی زیادی داره و میتونه تا 5 یا 6 سال کار کنه پس تیغه ها رو هم دور نندازین.
.
عکسهای فویل و تیغه
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6155
.
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-07-2019, 20:34
سلام
مدلش رو بنویسید تا در نت جستجو کنم براتون
mehrabooni
20-07-2019, 15:31
سلام بهترین ریش تراش در بازار چیه ؟؟ الان هر روز با تیغ چپه تراش میکنم
قیمت مهم نیست فقط یه چیز خیلی خوب باشه که بتونم زیر دوش هم استفاده کنم
برای اصلاح موهای صورت دقت کنید که
بعضی از انها درجه صفر ندارند(مخصوص ته ریش گزاشتن ) و بعضی دارند و خانومها هم استفاده میکنند
بستگی به بازار دارد شما چی پیدا کنید مثلا از شرکت فیلیپس ممکنه سری ساخت امریکایی پیدا کنید که خیلی خوبه معمولا این شرکتها برای اروپا و امریکا و اسیا سری ساخت متفاوت دارند حالا هم از نظر کیفیت ساخت باشد که قیمت هم بالاتر میرود
پیشنهاد گوگل بعد از جستجو
[*=left]8 Best Electric Shavers 2019 Guide. If you want to see the list of best electric shavers, then you'll ENJOY this guide. ...
[*=left]Braun Series 7-790cc. ...
[*=left]Braun Series 9 9095cc. ...
[*=left]Panasonic Arc5 ES-LV95-S. ...
[*=left]Philips Norelco 9300. ...
[*=left]Panasonic ES-LA93-K Arc4. ...
[*=left]Philips Norelco Shaver 4500 (AT830/46) ...
[*=left]Braun Series 3 380S-4.
mehrabooni
22-07-2019, 23:20
برای اصلاح موهای صورت دقت کنید که
بعضی از انها درجه صفر ندارند(مخصوص ته ریش گزاشتن ) و بعضی دارند و خانومها هم استفاده میکنند
بستگی به بازار دارد شما چی پیدا کنید مثلا از شرکت فیلیپس ممکنه سری ساخت امریکایی پیدا کنید که خیلی خوبه معمولا این شرکتها برای اروپا و امریکا و اسیا سری ساخت متفاوت دارند حالا هم از نظر کیفیت ساخت باشد که قیمت هم بالاتر میرود
پیشنهاد گوگل بعد از جستجو
[*=left]8 Best Electric Shavers 2019 Guide. If you want to see the list of best electric shavers, then you'll ENJOY this guide. ...
[*=left]Braun Series 7-790cc. ...
[*=left]Braun Series 9 9095cc. ...
[*=left]Panasonic Arc5 ES-LV95-S. ...
[*=left]Philips Norelco 9300. ...
[*=left]Panasonic ES-LA93-K Arc4. ...
[*=left]Philips Norelco Shaver 4500 (AT830/46) ...
[*=left]Braun Series 3 380S-4.
درود. فقط برای اصلاح با درجه صفر میخوام، حالت نمیدم اصلا
درجه یک میخوام بهترینه بازار
چندتایی ویدئو تبلیغاتی هم دارد پیشنهاد میکنم ببینی
(Model S9911_11 ) shaver series- 9000 wet and dry electric shaver
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-all-benefits)
banimode
28-07-2019, 12:01
اگر خواستی ریش تراش بخری من
پرینسلی Princely مدل PR452AT رو بهت پیشنهاد می دهم که می تونی از لینک زیر خریداریش کنی . قیمتشم خیلی خوبه 220 تومنه
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-07-2019, 19:12
سلام دوستان
.
1- دکمه ی آبی رنگ روی ریش تراشهای براون سِریِ 7000 تقربباً دکور هست و اگر خراب شد , دکمه رو بردارین و قطعه ی فلزیِ زیرش رو هم با منقاش یا پیچ گوشتی بکشین بیرون و بردارینش . هیچ اتفاقی نمی افته و ماشین بدون هیچ مشکلی کار میکنه . فقط برای تغییر وضعیت به خط زن و ریش تراش , دیگه لازم نیست چیزی رو فشار بدین
.
2- سِریهای 3000 4000 7000 و 8000 همگی 2 تا باتری سارژی قلمی دارند که آمپرش معمولاً بین 1400 تا 2200 میلی آمپر هست
.
حتی مدلهایی هم که ننوشته میشه با کف صابون ازلاح کرد رو میتونین کمی صابون داو سفید بمالید به صورتتون با کمی آب و اصلاح کنین ولی اونقدر صابون نزنید که صورتتون سفید بشه از کف صابون و موقع گرفتن توری و تیغ , زیر شیر آب , بعدش تکونش بدبن تا آبش بریزه . مزیتهاش رو در صفحه قبل نوشته ام
.
.
3- اگر هر بار به صورتتون صابون کرم دار داو سفید میزنید پس دیگه نیازی نیست روغن بزنید به توری و تیغ ولی بدنه ی پلاستیکی تیغ رو هم با کمی کف صابون آغشته کنید
.
4- بعضی از براونها فقط یک باتری داره مثل اینها :
.
عکسهای بیشتر در مورد باتریهای انواع ماشینهای ریش تراش براون
.
عکسهای بیشتر در مورد باتریهای انواع ماشینهای ریش تراش پاناسونیک
.
سهای بیشتر در مورد باتریهای انواع ماشینهای ریش تراش فلیپس
.
.
P
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم پول توشه هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش إن شاء الله .
چند نمونه :
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.
.
Alijo0on
15-09-2019, 23:00
سلام دوستان
.
1- دکمه ی آبی رنگ روی ریش تراشهای براون سِریِ 7000 تقربباً دکور هست و اگر خراب شد , دکمه رو بردارین و قطعه ی فلزیِ زیرش رو هم با منقاش یا پیچ گوشتی بکشین بیرون و بردارینش . هیچ اتفاقی نمی افته و ماشین بدون هیچ مشکلی کار میکنه . فقط برای تغییر وضعیت به خط زن و ریش تراش , دیگه لازم نیست چیزی رو فشار بدین
.
2- سِریهای 3000 4000 7000 و 8000 همگی 2 تا باتری سارژی قلمی دارند که آمپرش معمولاً بین 1400 تا 2200 میلی آمپر هست
.
حتی مدلهایی هم که ننوشته میشه با کف صابون ازلاح کرد رو میتونین کمی صابون داو سفید بمالید به صورتتون با کمی آب و اصلاح کنین ولی اونقدر صابون نزنید که صورتتون سفید بشه از کف صابون و موقع گرفتن توری و تیغ , زیر شیر آب , بعدش تکونش بدبن تا آبش بریزه . مزیتهاش رو در صفحه قبل نوشته ام
.
.
3- اگر هر بار به صورتتون صابون کرم دار داو سفید میزنید پس دیگه نیازی نیست روغن بزنید به توری و تیغ ولی بدنه ی پلاستیکی تیغ رو هم با کمی کف صابون آغشته کنید
.
4- بعضی از براونها فقط یک باتری داره مثل اینها :
.
عکسهای بیشتر در مورد باتریهای انواع ماشینهای ریش تراش براون
.
عکسهای بیشتر در مورد باتریهای انواع ماشینهای ریش تراش پاناسونیک
.
سهای بیشتر در مورد باتریهای انواع ماشینهای ریش تراش فلیپس
.
.
P
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم پول توشه هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش إن شاء الله .
چند نمونه :
.
.
.
سلام تهران ترجیحا شمال شرق نمایندگی یا جایی بدرد بخور کاربلد سراغ دارین برای تیز کردن تیغ ریش تراش و موزر ؟
پاناسونیک
MOHAMMAD_ASEMOONI
21-09-2019, 23:31
سلام
تهران ترجیحا شمال شرق نمایندگی یا جایی بدرد بخور کاربلد سراغ دارین برای تیز کردن تیغ ریش تراش و موزر ؟ پاناسونیکسلام
.
نه متاسفانه
ولی بنده 15 ساله دارم از یک موزر استفاده میکنم . هیچوقت هم کند نشده
فقط بعد از پنج شش بار استفاده , دسته ی بغلش رو تا آخر فشار میدم تا شانه ی متحرکش (شانه بالایی که متحرک هست و ویبره داره ) بره عقب و دو سه قطره روغن زیتون میزنم به پایینی و بعدش دسته رو ول میکنم تا بیاد جلو و ماشین رو روشن میکنم تا روغن پخش بشه و شانه ی متحرک نرم و روان بلرزه
سلام دوستان بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
فیلیپس مدل S5420فیلیپس مدل S7370/12
گدشته از این ایا مدلی از فیلیپس هست که کیفیتی در حد این دو داشته باشه و برق مستقیم هم کار کنه؟
فیلیپس مدل S5420
فیلیپس مدل S7370/12
گدشته از این ایا مدلی از فیلیپس هست که کیفیتی در حد این دو داشته باشه و برق مستقیم هم کار کنه؟
من یک توصیه به شما بکنم که فیلیپس نگیر بدرد نمیخوره ،زیر گردن رو اصلا نمیزنه
ریش تراش فویلی خیلی کارایی بالاتری داره
من یک توصیه به شما بکنم که فیلیپس نگیر بدرد نمیخوره ،زیر گردن رو اصلا نمیزنه
ریش تراش فویلی خیلی کارایی بالاتری داره
من 20 سال فیلیپس داشتم طبعا زیر گردن از لپها سختره ولی مشکل حادی نداشتم
فقط پاناسونیک
فیلیپس مدل S5420
فیلیپس مدل S7370/12
:sad::sad::sad::sad:
19kurosh87
07-01-2020, 00:09
قیمت ماشین اصلاح فیلیپسQT4022
دوستان من 2 ماهه مدل 7370 رو گرفتم حدود 20 سال بود که فیلیپس مدل 555 رو داشتم
اگه بخوام مقایسه کنم برتریهای 7370:
خوش دست تر بودن نه اینکه 555 بددست باشه ولی این یه کم بهتره
شستشوی خیلی اسان ، اصلاح که تموم شد 30 ثانیه میگیری زیر اب گرم والسلام دیگه فرچه و بساط پهن کردن نمیخواد..
به هیچ عنوان پوست رو قرمز نمیکنه
به دلیل ضد اب بودن اگه هنگام اصلاح یه کوچولو عرق کنید خللی در کارش پیش نمیاد ( مخصوصا تابستان)
برتری 555
من احساسم اینه که تیغه هاشون در یک حد هستند ولی دور 555 بالاتر بود و اصلاح قویتری داشت:sad:
ای کاش این همه مزیت با یه موتور قویتر همراه بود
در کل راضیم و مشکل انچنانی در اصلاح ندارم ولی توقعم بیشتر بود واگه بخوام دوباره بگیرم یه مدلی از فیلیپس رو انتخاب میکنم که با داشتن این همه پیشرفت نسبت به قدیم موتورش هم قویتر باشه
CAPITAN MAC
22-02-2020, 13:52
با عرض سلام خسته نباشید
من میخواهم یک ماشین اصلاح صورت براون مدل 7899 بخرم هزینه که برای ریش تراش می خواهم بکنم 3500 هست از نظر کاریی بین این مدل ماشین اصلاح با تشکر از دوستان گرامی. کدام مدل بهتراست 9240S صورت بروان
MOHAMMAD_ASEMOONI
22-02-2020, 18:43
با عرض سلام خسته نباشید
من میخواهم یک ماشین اصلاح صورت براون مدل 7899 بخرم هزینه که برای ریش تراش می خواهم بکنم 3500 هست از نظر کاریی بین این مدل ماشین اصلاح با تشکر از دوستان گرامی. کدام مدل بهتراست 9240S صورت بروان
سلام
با ۱ میلیون در یا یک و نیم میلیون در دیوار میتونین همین 7899 رو در حد آکبند پیدا کنین
در قسمت جستجو بنویسید
ریش تراش
مدلهای سری 7000 تا ۵۰۰,۰۰۰ تومان هم پیدا میشه
یک شیشه محلول ضدعفونی هم از داروخانه میخرید ۵ تومان .
والسلام
دستگاه شستشوی خودش هم بیخوده . ظرف ۳۰ ثانیه زیر شیر آب میشه توری و تیغش رو شست
قبل از اصلاح هم صورت رو با اب و صابون بشورید
بعدش فقط یک مقدار کم صابون کرم دار داو بزنیم به صورت و اصلاح کنید
جزئیاتش رو در یکی دو صفحه قبل نوشته ام
====================================
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا إن شاء الله .
چند نمونه :
توصیه های مهم امنیتی
.
.
.
Netw0rks
28-02-2020, 17:12
سلام
یه ماشین اصلاح تا 1 میلیون میخوام بگیرم
چی رو پیشنهاد می کنید ؟
قبلا فیلیپس AT890/20 داشتم و ازش راضی بودم ولی سوخت !
mehrabooni
22-05-2022, 22:04
سلام
ریش تراش تا هشت تومن چی خوبه الان
saeghe3000
22-08-2023, 16:20
سلام به همه
من یک مشکلی ک دارم ب خصوص در تابستان ، صورتم و زیرگلوم ک عرق میکنه ماشین ریش تراش نمیتونه خوب بزنه ، یکی در میون میزنه
هم سه تیغه چرخشی داشتم همینجور بود ، موزر و خط زن هم دارم بازم همینه
ریش تراشم خراب شده ، الان میخوام ریش تراش چرخشی یا فویلی بخرم میترسم بازم همون مشکل رو داشته باشم
کسی این مشکل رو داره یا تونسته راهی براش پیدا کنه یا ریش تراشی دیده باشه ک همچین مشکلی نداشته باشه؟
ممنون میشم کمک کنین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.