ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل خاموش شدن کامپیوتر ؟؟؟؟؟؟

mkIANI_en
10-11-2010, 09:55
سلام دوستان:10::11:
من چند وقتیه به یه مشکلی بر خوردم:41:
در طول روز که با کامپیوتر کار میکنم کامپیوتر مشکلی نداره ولی طول شب وقتی برا دانلود چیزی میزارم صبح بلند میشم میبینم زود تر از وقی که من معلوم کردم خاموش شده .:41:
خاموش کامل هم نه یعنی چراغ کیبورد هم روشنه ولی کام خاموشه و تا برقشا کامل قطع و وصل نکنم روشن نمیشه ؟:41:
اگه مشکل سخت افزریه پس چرا طول روز این مشکل پیش نمیاد ؟:41:
خودم فکر کنم سخت افزاریه ولی سوال بالا همچنان برایم باقیست ؟:41:
گاهی اوقات بعد از یک ساعت که شب روشن گذاشتم خاموش میشه ؟
به دادم برسید:41::10:

Dr.know
10-11-2010, 18:46
دوست عزیز تنظیمات اسکرین سرور رو چک کردین
ویندوز بطور پیش فرض بعد از مدتی که به موس و کیبرد دست نزنی خاموش میشه

Ship Storm
10-11-2010, 18:52
همونطور که گفته شد تنظیمات power سیستم رو برسی کنید ببیندی رو چه حالتی هست و همه اون تنظیمات رو بزاردی روی گزینه never
از اینکه تو این مدت شب برق نمیره مطمئن هستید؟ چون برای من و دوستان دیگه هم این مورد بوده که برق رفته و سیستم خاموش شده ولی اگه از این بابت مطمئن هستید که برق نرفته تنظیمات قسمت power سیستم رو برسی کنید ببینید رو چه حالتی قرار گرفته

mkIANI_en
12-11-2010, 16:11
سلام دوستان عزیز :10::10:
ممنون از اینکه پاسخ من رو دادید ولی مشکل این چیزایی که شما گفتید نیست (بهتون بر نخوره:10::11: ) آخه بچه که نیستم:5: این چیزا رو میگید ( برق رفته:31: ، اسکرین سیور چک کن:31: و ببین دوشاخ تو برقه یا نه:31: ، اصلا کامپیوتر داری یا نه:31: و ....)
گفتم گاهی اوقات این اتفاق میافته و در طول روز شاید در این یک ماهه 5 بار این اتفاق افتاده ولی حدود 20 بار تو شب این اتفاق افتاده.
گفتم به نظر خودم اشکال سخت افزاریه !!!!ولی نمیدونم مشکل از پاور میتونه باشه یا مادربورد ؟؟ یا از چیز دیگه ؟؟
لطفا یکم دقیق تر مشکل رو بخونید!
خاموش کامل هم نه یعنی چراغ کیبورد هم روشنه ولی کام خاموشه و تا برقشا کامل قطع و وصل نکنم روشن نمیشه ؟

گاهی اوقات بعد از یک ساعت که شب روشن گذاشتم خاموش میشه ؟

Dr.know
13-11-2010, 09:35
داداش انگاری خیلی بهتون بر خورد ولی خیلی ها این چیز ها رو نمی دونن و وظیفه ما اینکه یادشون بدیم نه مسخره شون بکنیم

اینجور که شما می گین یا از پاور یا از فن سی پی یو . اینارو چی چک کردین

ییایید باهم بخندیم نه بهم ( بچه محله مون چالز اسپنسر چاپلین:40:)

mkIANI_en
15-11-2010, 10:43
مرسی دوست گلم :11:منظور من مسخره کردن نبود ولی اگه یکم فنی تر جواب کسایی را که سوال مطرح میکنن را بدن و همه جوانب کار را در نظر بگیرن نه فقط بحث های پیش پا افتاده را خیلی بهتره
به هر حال قصد بدی نداشتم .:11:
دوستان گل ببخشید:11:

Ship Storm
15-11-2010, 12:12
سلام دوستان عزیز :10::10:
ممنون از اینکه پاسخ من رو دادید ولی مشکل این چیزایی که شما گفتید نیست (بهتون بر نخوره:10::11: ) آخه بچه که نیستم:5: این چیزا رو میگید ( برق رفته:31: ، اسکرین سیور چک کن:31: و ببین دوشاخ تو برقه یا نه:31: ، اصلا کامپیوتر داری یا نه:31: و ....)
گفتم گاهی اوقات این اتفاق میافته و در طول روز شاید در این یک ماهه 5 بار این اتفاق افتاده ولی حدود 20 بار تو شب این اتفاق افتاده.
گفتم به نظر خودم اشکال سخت افزاریه !!!!ولی نمیدونم مشکل از پاور میتونه باشه یا مادربورد ؟؟ یا از چیز دیگه ؟؟
لطفا یکم دقیق تر مشکل رو بخونید!

دوست عزیز اگه از سالم بودن سیستم عامل خودتون مطمئن هستید و با تعویض اون مشکل همچنان پابرجا بود بدونید مشکل سخت افزاری هست و باید در انجمن دیگه ای پیگیر بشید که تخصص خودشو می طلبه

مشکلات سخت افزاری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])