مشاهده نسخه کامل
: سند و ریسیو بی دلیل، هنگام اتصال به اینترنت
SADEGH 7
10-11-2010, 07:17
سلام
من وقتی status کانکشنم رو باز می کنم، هم sent و هم received بی دلیل زیاد می شن. هیچ برنامه ای باز نیست که بخواد از نت استفاده کنه. NOD32 هم نصبه هرروز هم آپدیت می شه. به نظر شما این کار ویروسه؟
راهی هست که متوجه بشم چه فایل یا برنامه ای داره از نت استفاده می کنه؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
Ali*Reza
11-11-2010, 16:14
سلام
من وقتی status کانکشنم رو باز می کنم، هم sent و هم received بی دلیل زیاد می شن. هیچ برنامه ای باز نیست که بخواد از نت استفاده کنه. NOD32 هم نصبه هرروز هم آپدیت می شه. به نظر شما این کار ویروسه؟
راهی هست که متوجه بشم چه فایل یا برنامه ای داره از نت استفاده می کنه؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
سلام
برنامه NBMONITOR برای مدیریت اینترنت هست.
اگه هیچ برنامه ای نباشه (مثلا آپدیت ویندوز و آنتی ویروس و ...) و یا بخوایم در بدترین حالت بگیریم که اگه سیستمتون آلوده باشه چند حالت دارهاحتمالا تروجان client / server هست و اینطور که میگین هم sent و هم recieve یعنی هم ارسال و هم دریافت که اطلاعات سیستم رو میده و دستور میگیره
اگه فقط Sent باشه می تونه spywasre و keylogger و trojan از نوع سرور باشه
اگه recieve بالا باشه شاید یه برنامه downloader باشه که کدهای خودشو از اینترنت دریافت یا بهتر بگم خودشو آپدیت میکنه
اگه مطمئنین که شلوغی خط حاصل کار یه بدافزار هست این کارو بکنین:
1. از برنامه ای که دوستمون در بالا معرفی کردن استفاده کنین و ببینین کار چه پردازشی هست {البته من از این برنامه اطلاعاتی ندارم فقط اسمشو شنیدم}
2. می تونین از یه فایروال برای کنترل بیشتر فعالیتهای اینترنتی استفاده کنین {مثل comodo و zonealarm و ...}
3. با یک آنتی ویروس قوی سیستم رو چک کنین
4. با نرم افزار malwarebytes سیستم رو چک کنین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.