مشاهده نسخه کامل
: مشکل برنامه های امنیتی با بازی های آنلاین
من بازی های شبکه ای زیاد بازی میکنم یه انتی ویروس معرفی کنید که کند نکنه سیستمم الان nod داره موقع اجرا بازی 40 درصد cpu رو ورمیداره اصلا معلوم نیست چی کار داره میکنه شایدم ماله فایروالش باشه
راهنمایی کنید؟
(اگه دوستان و مدیران قسمت بازیهای انلاین جواب بدن بدک نیست:))
santamove
10-11-2010, 10:26
پیشنهاد من آواست و کومودو است که دارای حالت game mode هستند و ذاتا" سوئیت های سبکی هستند،
مثلا کومودو در بیشترین حالت 7مگابایت و در شرایط عادی 5مگابایت از ram استفاده می کند،و وقتی در حالت game mode قرار بگیرد، این مقادیر تا پنجاه در صد نیز کاهش می یابند!
cpu usage
کومودو هم در شرایط عادی هم 10 درصده که اگه د حالت game mode بذارین،بازم کاهش پیدا می کنه!!!
اگه پروسسور چند هسته ای هم دارین،به جرات می گم،کومودو هیچ تاثیری بر پروفرمانس سیستم نداره!
پیشنهاد اول:کومودو
پیشنهاد دوم:آواست که اونم حالت گیم مد داره ولی از لحاظ تکنیکال به پای کومودو نمی رسه!
HADI ONLY
10-11-2010, 12:05
سلام عزیز
من هم با داداشی عزیزم موافقم . من الان روی سیستم کوودو دارم و اصلا سیستم کند نمی شود و حتی از CPU هم در حد 5 یا 10 درصد استفاده می کنه که اگر طبق گفته داداشی ام در حالت Game mod بزارید که باز پایین تر می اید .
ضمنا شما چون آنلاین هستید بهتره از فایروال قدرتمند کومودو استفاده کنید . به نظر من Comodo Internet Security 2011 عالی است که هم فایروال بسیار قوی داره و هم آنتی ویروس و sandbox که حرف نداره .
باز هم انتخاب با شماست .
موفق باشید .
نسخه free با pro خیلی فرق داره؟
لینک دانلود رو هم بزارید
avast رو امتحان کردم اصلا به درد نمیخوره رو بازی های انلاین خیلی تاثیر میزاره
M E H R A N
10-11-2010, 18:15
بنچ مارکهایی که در لینک زیر بر اساس لایت بودن گیم گرفته شدند رو نگاه کن و آنتی ویروست رو انتخاب کن.
بیشترین امتیاز بهتر بودن آنتی ویروس را نشون میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بطور مثال بدترین آنتی ویروسها برای گیم های آنلاین شامل اینها میشند...
Kaspersky Internet Security
Panda
ZoneAlarm
GData
BitDefender
و چند نمونه از بهترین آنتی ویروسها برای بازیهای آنلاین...
AVG Free Edition
Microsoft
Norton Antivirus
اگر دقیقتر به این بنچ مارک و آنتی ویروسهایی که امتیاز خوبی کسب کردند نگاه کنی متوجه میشی که آنتی ویروسهایی که HTTP Scanner ندارند اکثرا جزو بهترین آنتی ویروسها برای بازیهای آنلاین هستند که در این مورد Avira Free و Comodo هم شامل میشه چون اینها هم HTTP Scanner ندارند. به نسخه ها دقیق نگاه کن. وقتی گفته میشه Avira Free یعنی فقط نسخۀ رایگانش ... نه اینکه شما برید Security Suite را نصب کنید و بعد بیاید بگید اصلا بدرد نمیخوره :31:
هر کدام را انتخاب کردی بدون HTTP Scanner انتخاب کن. در مورد Avast هم شما میتونید موقع نصب تیک قسمت WebShield را بردارید تا نصب نشه. بعد از نصب اگر WebShield غیر فعال بشه بدرد نمیخوره بلکه باید نصب نشه .:46:
santamove
10-11-2010, 19:04
بنچ مارکهایی که در لینک زیر بر اساس لایت بودن گیم گرفته شدند رو نگاه کن و آنتی ویروست رو انتخاب کن.
بیشترین امتیاز بهتر بودن آنتی ویروس را نشون میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بطور مثال بدترین آنتی ویروسها برای گیم های آنلاین شامل اینها میشند...
Kaspersky Internet Security
Panda
ZoneAlarm
GData
BitDefender
و چند نمونه از بهترین آنتی ویروسها برای بازیهای آنلاین...
AVG Free Edition
Microsoft
Norton Antivirus
اگر دقیقتر به این بنچ مارک و آنتی ویروسهایی که امتیاز خوبی کسب کردند نگاه کنی متوجه میشی که آنتی ویروسهایی که HTTP Scanner ندارند اکثرا جزو بهترین آنتی ویروسها برای بازیهای آنلاین هستند که در این مورد Avira Free و Comodo هم شامل میشه چون اینها هم HTTP Scanner ندارند. به نسخه ها دقیق نگاه کن. وقتی گفته میشه Avira Free یعنی فقط نسخۀ رایگانش ... نه اینکه شما برید Security Suite را نصب کنید و بعد بیاید بگید اصلا بدرد نمیخوره :31:
هر کدام را انتخاب کردی بدون HTTP Scanner انتخاب کن. در مورد Avast هم شما میتونید موقع نصب تیک قسمت WebShield را بردارید تا نصب نشه. بعد از نصب اگر WebShield غیر فعال بشه بدرد نمیخوره بلکه باید نصب نشه .:46:
مهران جان،در بنچ مارک ها ها از کومودو تست نگرفته اند،ولی تجربه امری مبرهم و پرواضح است!!!
به نظر من کومودو بهترین انتخابه!!!
چون خودم زیاد آنلاین بازی می کنم!!!!!
کومودو انجینش به وسیله پایتون و اسمبلی گسترش پیدا کرده بهمین جهت بهترین راندمانو از پروسسور دستگاه می گیره!
M E H R A N
10-11-2010, 19:26
مهران جان،در بنچ مارک ها ها از کومودو تست نگرفته اند،ولی تجربه امری مبرهم و پرواضح است!!!
به نظر من کومودو بهترین انتخابه!!!
چون خودم زیاد آنلاین بازی می کنم!!!!!
کومودو انجینش به وسیله پایتون و اسمبلی گسترش پیدا کرده بهمین جهت بهترین راندمانو از پروسسور دستگاه می گیره!
بله عزیز کمودو یکی از پایدارترین و ثابت ترین سرعت دانلود و یا استفاده از اینترنت را فراهم میکنه. یادمه در تاپیک کمودو قبلا یک تست گرفتم و نتایجش رو گذاشتم. :20:
مهران جان واقعا پست مفیدی بود.
دیگه برا این تاپیک نمیزنم (فایروال چطور برا بازی مشکل پیش میاره یا اثری نداره بیشتر همون انتی ویروسه؟)
Dr Hannibal
11-11-2010, 10:56
درود
لطفا برای تاپیک ها عنوان مناسب انتخاب کنید.
عنوان تاپیک از انتی ویروس به مشکل برنامه های امنیتی با بازی های آنلاین اصلاح شد.
موفق باشید.
الان microsoft security essentials نصب کردم خیلی بهتر شده فایروال تاثیری روی ping داره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.