مشاهده نسخه کامل
: تعیین شماره چشم (شماره عینک)
ghahremanimehdi
09-11-2010, 23:21
سلام
میخواستم بدونم آیا اپتومتریستها و پزشکهای بینایی سنجی دستگاهی دارند که باهاش شماره چشم رو تشخیص دهند ؟منظورم همون دستگاهیه که باهاش چشم رو نگاه میکنند آیا نمره ضعیف بودن چشم و نمره عینک رو هم میده ؟
آخه حقیقتش من هر دفعه اون E ها رو بهم نشون میدن گیچ میج میزنم!
سلام
میخواستم بدونم آیا اپتومتریستها و پزشکهای بینایی سنجی دستگاهی دارند که باهاش شماره چشم رو تشخیص دهند ؟منظورم همون دستگاهیه که باهاش چشم رو نگاه میکنند آیا نمره ضعیف بودن چشم و نمره عینک رو هم میده ؟
اه فکر کنم
من یک بار برگه رو داد دستم
شماره چشمم هم نوشته بود
التبه فکر کنم :31:
Saeed System
11-11-2010, 09:44
سلام
بله عزیزم...
یه دستگاهی هست اسمش اتورف اکتومتر
به این شکل میشینی پشت دستگاه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دکتر شماره چشم رو میفهمه . و بعد با گذاشتن عینک امتحان روی صورتت شماره به دست اومده با این
کامپیوتر رو امتحان میکنه ببینه درست و صاف و بدون خطا میبینی اگر بد میدیدی خودش سعی میکنه با کم
و زیاد کردن همون شماره بینایی صاف و خوبی رو بهت بده . و بعد که از شما ok رو گرفت که الان خوب میبینی؟
و شما گفتی بله عالیه همین و کل تابلو E رو میبینم...
شماره ها و مهور ها رو یادداشت میکنه روی نسخه و به شما میده که برید عینک سازی تا براتون بسازند.
برای من گذاشت پشت دستگاه ولی با عینک امتحانش نکرد ! اشکالی داره ؟
Saeed System
11-11-2010, 11:49
حتما دستگاهش خیلی دقیق بوده..چون معمولا چند درصد خطا دارند دستگاهای چشم پزشکی..
یعنی اون تابلو رو ازتون امتحان نگرفت؟؟:ohno:
حتما دستگاهش خیلی دقیق بوده..چون معمولا چند درصد خطا دارند دستگاهای چشم پزشکی..
یعنی اون تابلو رو ازتون امتحان نگرفت؟؟:ohno:
نه دیگه ! به خاطر لرزش سر ممکن دقیق نباشند .
Miss Artemis
11-11-2010, 13:37
یعنی بهتون شماره عینک داد؟
معمولا با دستگاه شماره چشم رو میبینن که حدودی بدونن چه خبره:دی مثلا برای یکی اگه0.25 باشه خیلی ها عینک نمیدن....
بعد علایم رو (E) از آدم میپرسن تا مطمئن بشن و شماره ی قطعی چشم رو بگن:20:
SAEEDSAMSUNG
23-11-2011, 06:50
سلام. با اجازه این تاپیک رو بعد 1 سال میارم بالا! سوال من اینه که من پیش یه دکتر جراح رفتم برای تعیین شماره چشم و بعد از تست با دستگاه و E ها روی برگه نوشته شماره 6 تقسیم بر 10. (6/10) میخوام بدونم این یعنی چی؟ و شماره چشمم چیه؟ آخه من این اعداد تو ذهنم بود 5.0 75.0 و... ولی 6 تقسیم بر 10 برام بی معنیه! میشه برام تفسیرش کنید؟ ممنون
سلام. با اجازه این تاپیک رو بعد 1 سال میارم بالا! سوال من اینه که من پیش یه دکتر جراح رفتم برای تعیین شماره چشم و بعد از تست با دستگاه و E ها روی برگه نوشته شماره 6 تقسیم بر 10. (6/10) میخوام بدونم این یعنی چی؟ و شماره چشمم چیه؟ آخه من این اعداد تو ذهنم بود 5.0 75.0 و... ولی 6 تقسیم بر 10 برام بی معنیه! میشه برام تفسیرش کنید؟ ممنون
این عدد 6/10 میزان بینایی شما می باشد . بینایی کامل 10/10 می باشد . این عدد یک قرار داد می باشد و بر اساس معاینات پزشک مخصوصا چارت E این عدد تععین می شود . ولی اعداد دیگری که شما گفتید ( .05 یا 0.75 ) اینها شماره چشم می باشد در حقیقت شماره عینکی می باشد که بینایی چشم شما با آن اصلاح می شود .
SAEEDSAMSUNG
24-11-2011, 00:59
این عدد 6/10 میزان بینایی شما می باشد . بینایی کامل 10/10 می باشد . این عدد یک قرار داد می باشد و بر اساس معاینات پزشک مخصوصا چارت E این عدد تععین می شود . ولی اعداد دیگری که شما گفتید ( .05 یا 0.75 ) اینها شماره چشم می باشد در حقیقت شماره عینکی می باشد که بینایی چشم شما با آن اصلاح می شود .
خوب حالا این 6 تقسیم بر 10 نزدیک بین خیلی بده؟ چشمم خیلی ضعیفه؟
codec_pack
02-12-2011, 08:45
خوب تو تا چند متری خوب میبینی ؟ :31: اگه تا 50 سانتی واضح میبینی شماره چشمت 2 هست !
Переклад не
02-12-2011, 11:22
من بیناییم یکم ضعیفه اما تو تست معاینه ی چشم واسه رانندگی همه جهت های e رو درست تشخیص دادم و عینک برام تجویز نشد:18:
saeed827
16-12-2015, 06:11
با سلام سوالی داشتم من به بیمارستان رفتم جهت بینایی سنجی در اونجا با دستگاهی شماره چشم من رو گرفت که یکی از چشمام 3 و دیگری 2.75 بود بعد تست E دادم و دکتر در چشم من قطر ریخت و بعد 20 دقیق باز با دستگاه شماره چشم من رو گرفت این بار شماره تغییر کرد و دوی چشمای من رو 2.25 نشون داد ولی دکتر در نسخه شماره 1.75 و 1.25 را برای چشمای من تجویز کرد دلیل این که دستگاه این شماره ها رو نشون داد و چرا دکتر در اخر این شماره رو نوشت چیه ؟؟؟؟؟؟؟ سری قبل هم که دکتر رفتم کم نوشت گفت چون بار اول میخوای عینک بزنی این رو مینویسم ولی این بار چرا کمتر نوشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Ghanari.REZA
11-07-2018, 20:44
سلام وعرض احترام . بنده شیمیایی هستم و چندین قطره و دارو استفاده میکنم امکان داره بفرمایید چه قطره یا دارویی میتواند اختلال در کار
اپتومتریست که با دستگاه چشم را نگاه میکند ایجاد نماید که نمره عینک را بالاتر نشان میدهد . بنده همیشه گرفتار این قضیه هستم متشکرم
سلام وعرض احترام . بنده شیمیایی هستم و چندین قطره و دارو استفاده میکنم امکان داره بفرمایید چه قطره یا دارویی میتواند اختلال در کار
اپتومتریست که با دستگاه چشم را نگاه میکند ایجاد نماید که نمره عینک را بالاتر نشان میدهد . بنده همیشه گرفتار این قضیه هستم متشکرم
سلام
مشکل شبکیه هم دارید؟
اسم داروها رو بنویسید سعی می کنم بپرسم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.