PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : غذاهاي پروتئيني باعث كاهش استرس و افزايش هوشياري مي‌شوند



Life24
09-11-2010, 20:02
توجه به زمان مصرف غذا در كاهش خستگي و بهبود عملكرد افراد موثر است.

وي گفت: كلسيم و فسفر، از منابع خوب پروتئين به شمار مي‌روند. غذاهاي پروتئيني با افزايش ناقل‌هاي شيميايي مانند نوراپي نفرين سبب افزايش هوشياري و رفع خواب آلودگي مي‌شوند.

كارشناس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت اضافه كرد: مصرف يك ليوان شير كم چرب همراه با 2 عدد خرما قبل از خواب در بهبود خواب افراد موثر است.

عبداللهي گفت: افراد مختلف و از جمله كارمندان اداري در بين 2 وعده غذايي بهتر است ميوه مصرف كنند تا ويتامين‌هاي مورد نياز به خصوص ويتامين‌هاي B و C كه در كاهش فشارهاي كاري و استرس مفيد است.

وي افزود: با توجه به اينكه تداوم كار نشسته و بدون تحرك مي‌تواند موجب اختلال در كاركرد دستگاه گوارش و ايجاد يبوست شود بهتر است از نان و غلات كامل (سبوس‌دار) استفاده شود. به عنوان مثال به جاي مصرف نان‌هاي تهيه شده از آرد سفيد (مثل نان لواش و باگت) بهتر است نان سنگك يا نان جو مصرف شود.