ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید دوربین دیجیتال زیر ۵۰۰

Iman Bala
09-11-2010, 18:11
سلام به همگی دوستان و اساتید گرامی:11:
من به فکر خرید یه دوربین دیجیتال افتنادم
که دوست دارم قبلیت های از قبیل
۱- عکس های با کیفیت خوب و با نویز خیلی کم
۲-قابلیت فیل برداری فول اچ دی (اگه قابلیت فیلم برداری با فریم ریت بالا هم داشته باشه چه بهتر)
۳-دارای قبلیت های مختلف و کار برد بالا باشه
۴ قیمت بین ۴۰۰ -۵۰۰ باشه
دو تا دوربین نظر من رو تا اینجا جلب کرده
Nikon Coolpix P100
Fujifilm FinePix HS10
هر دو دارای مشخصات مشابه ی هستن ولی فوجی در بعضی موارد مثل ايزو و سرعت شاتر بهتر هست ولی
هرچی باشه اون یکی نیکون می باشد. در کل من می خوام بدونم کدوم بهتر از نظر کیفیت عکس مخصوصا
یک چیز دیگه هم که می خواستم بدونم اینه که من عکسای این دوربین هارو نگها کردم ولی من قبلا یک دوربین
کنون ‍‍‍‍‍‍پاور شات ۵ داشتم عکسای اون رو که با اینا مقایسه می کنم احساس می کنم عکسای اون شفاف تر و
با نویز کمتری هست دلیلش چیه.

و در اخر اگه در این رنج و این سبک دوربین بهتری رو به من پیشنهاد کنید ممنون میشم

با تشکر فراوان.:40:

vvc
09-11-2010, 19:12
بنظر من HS10 فوجی باکارایی بالاتری که داره بهتر از نیکون هستش
دوتا از دوستان هم جدیدآ این دوربین رو گرفتن میتونی از اونا هم در مورد کیفیت وکاراییش بپرسید
در مورد نویز هم معمولا وقتی پیکسل یه دوربین بالا میره یا همون سایز عکس نویزشم بیشتر میشه البته این بیشتر در مورد دوربینهای کامپکت صدق میکنه که خوب میشه با سایز یا پیکسل پایینتر عکاسی کرد که سایز عکس هم کوچکتر میشه:5:

far2009
09-11-2010, 19:37
از عکس هاش و زومش که من خیلی راضی هستم ( نظر تخصصی تر هم با کارشناسان ) .

1000 فریم بر ثانیه این دوربین یک چیز خیلی جالبیه . دیروز با یک قطره آب امتحان کردم . خیلی جالب بود به خوبی می شد قطر در حال سقوط آب ، فرورفتن سطح آب و حتی جدا شدن قطره ای از سطح آب را دید . البته کیفیت عالی نداشت ولی اتفاقاتی که می افتاد مشخص بود.

1 ثانیه یا کمتر فیلمبرداری را در بیش از یک دقیقه مشاهده اش می کنید !!!!!!!!! جالبه نه ؟

ELSIN
10-11-2010, 19:07
سلام به همگی دوستان و اساتید گرامی:11:
من به فکر خرید یه دوربین دیجیتال افتنادم
که دوست دارم قبلیت های از قبیل
۱- عکس های با کیفیت خوب و با نویز خیلی کم
۲-قابلیت فیل برداری فول اچ دی (اگه قابلیت فیلم برداری با فریم ریت بالا هم داشته باشه چه بهتر)
۳-دارای قبلیت های مختلف و کار برد بالا باشه
۴ قیمت بین ۴۰۰ -۵۰۰ باشه
دو تا دوربین نظر من رو تا اینجا جلب کرده
Nikon Coolpix P100
Fujifilm FinePix HS10
هر دو دارای مشخصات مشابه ی هستن ولی فوجی در بعضی موارد مثل ايزو و سرعت شاتر بهتر هست ولی
هرچی باشه اون یکی نیکون می باشد. در کل من می خوام بدونم کدوم بهتر از نظر کیفیت عکس مخصوصا
یک چیز دیگه هم که می خواستم بدونم اینه که من عکسای این دوربین هارو نگها کردم ولی من قبلا یک دوربین
کنون ‍‍‍‍‍‍پاور شات ۵ داشتم عکسای اون رو که با اینا مقایسه می کنم احساس می کنم عکسای اون شفاف تر و
با نویز کمتری هست دلیلش چیه.

و در اخر اگه در این رنج و این سبک دوربین بهتری رو به من پیشنهاد کنید ممنون میشم

با تشکر فراوان.:40:

زوم برای شما مهمه
اگر اره HS10 و FZ100 ,HX1
اگر نه G12 یا LX5

فقط باید از وب بخرید :31:

میشه با سایز یا پیکسل پایینتر عکاسی کرد که سایز عکس هم کوچکتر میشه:5:
اما نویز کم تر نمیشه :11:

:40: