مشاهده نسخه کامل
: عکس ها همگی برعکس اسکن شده اند
سلام دوستان
کمک فوری شما دوستان را احتیاج دارم
یک جزوه 50 صفحه ای دارم (البته حدوداً :31:) فکر کن تمام برعکس اسکن شده اند
حالا چکار کنم (اه این دوستم برداشته جزوه را برعکس گذاشته در فیدر دستگاه):31:
joe_satriani
09-11-2010, 17:53
با سلام
منظورتون از برعکس یعنی چطوری؟
اگه صفحات به پشت اسکن شده باشه؛
راهی به جز اسکن دوباره نیست دوست عزیز
موفق باشید.
ATA FARZADI
09-11-2010, 18:22
منظور شما مثل اینکه گرفته باشی جلوی آینه؟؟؟
یا اینه که اصلا کلمه ها معلوم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
منظورتون از برعکس یعنی چطوری؟
اگه صفحات به پشت اسکن شده باشه؛
راهی به جز اسکن دوباره نیست دوست عزیز
موفق باشید.
سلام
نه، منظورم وارونه و سروته است (ببخشید بد گفتم) شرمنده :11:
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
یا اینه که اصلا کلمه ها معلوم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای من چقدر منظورم را بد گفتم، ببخشید
منظورم این است که سر و ته اسکن شده اند، ته صفحه آمده بالا و سر صفحه رفتن پایین :11:
Behroooz
09-11-2010, 18:35
اینکه کاری نداری flip کن درست میشه
اینکه کاری نداری flip کن درست میشه
ببخشید چیکار
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
راستی اگه این مورد شبه آینه پیش بیاید باید چکار کرد
Behroooz
09-11-2010, 18:43
بعد از اسکن کردن از منوی edit فوتوشاپ گزینه flip verticaly رو بزن . ok?
بعد از اسکن کردن از منوی edit فوتوشاپ گزینه flip verticaly رو بزن . ok?
منوی Image را می فرمایید ok؟
ببینید من تعداد زیادی صفحه دارم اگه بخوام دونه دونه درستش کنم طول می کشد، راه دیگری ندارد
Behroooz
09-11-2010, 19:11
خیر نداره داداش
boy_kochak
09-11-2010, 22:40
منوی Image را می فرمایید ok؟
ببینید من تعداد زیادی صفحه دارم اگه بخوام دونه دونه درستش کنم طول می کشد، راه دیگری ندارد
دوست عزیز ، دقیقا همین راه شما درسته از منوی image گزینه image rotation را انتخاب میکنید بعد گزینه تور رو 180 درجه تغییر میدید ..... اگر تعداد برگه های شما زیاد هست میتونید Action درست کیند و توسط script فولد مورد نظر رو آدرس بدید بعد خود فتوشاپ همه رو خودکار عملیات رو انجام میده و save میکنه ....
موفق باشی :11:
دوست عزیز ، دقیقا همین راه شما درسته از منوی image گزینه image rotation را انتخاب میکنید بعد گزینه تور رو 180 درجه تغییر میدید ..... اگر تعداد برگه های شما زیاد هست میتونید Action درست کیند و توسط script فولد مورد نظر رو آدرس بدید بعد خود فتوشاپ همه رو خودکار عملیات رو انجام میده و save میکنه ....
موفق باشی :11:
لطف می کنید روش action و script رو توضیح بدهید :11:
boy_kochak
11-11-2010, 18:35
لطف می کنید روش action و script رو توضیح بدهید :11:
خوب دوست عزیز .... در منوی window فتوشاپ برید و گزینه 'Action را فعال کنید یا کلید ترکیبی Alt + 9 را بفشارید سپس در panel باز شده در نوار زیر panel گزینه creat a new action را انتخاب کنید تا یه action جدید ایجاد شود و اسم و سایر مشخصات رو بدید بعد که action ساخته شد دکمه recoding رو از نوار پایین میزنید و سند ایجاد کنید و .... در انتها کار دکمه recording رو stop کرده حال یک action داریم که یه کار رو به طور خودکار انجام میده بعد برای اعمال این حرکت روی سندهای مختلف به صورت اتوماتیک از منوی file گزینه scripts رفته و گزینه iamge procesro ...
انتخاب کرده و سایر تنظیمات رو اعمال کنید و فتوشاپ به صورت اتوماتیک تمامی کار رو خواهد کرد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.