PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کابل HDMI در سیاه بودن لبه ها

M A X I M U M
09-11-2010, 17:42
سلام دوستان
من یک LCD سری کریستال Full HD ساخته شرکت LG رو دارم. تا به امروز از کابل معمولی استفاده می کردم اما امروز با توجه به پشتیبانی کامل کارت گرافیکم از HDMI برای سیستمم کابل HD بگیرم
الان کابل رو وصل کردم و LCD هم کابل رو شناخت الان ATI C Center هم کیفیت تصویر رو روی 1080p واقعی تنظیم کرده و از رزولیشن بیسیک به HD تغییر کرده که خوشبختانه نشانه صحت شناخت کابله
از طرفی من کارت گرافیکم رو همین دیشب بروز کردم و جدیدترین و کامل ترین درایوره
الان مشکلی که دارم اینه دقیقا از چهار طرف LCD خط های سیاه وجود داره و دسکتاپم بطور کوچک تر اون وسطه
در واقع تصویر کامل به اندازه LCD فیت نشده (Fit)
الان هیچ کاری نکردم و گفتم بیام با شما مشورت کنم شاید کسی راه حل رو بلد باشه
ممنون

EXTREME
11-11-2010, 16:34
کلا از کارت گرافیک با hdmi نمیشه به مانیتور وصل کرد اگه وصل کنید یا تصویر ندارین یا همین مشکلی که دارین پیش میاد ورودی
hdmi مانیتور فقط برای کنسول های بازی و درایوهای بلو ری هست نه گرافیک
شما از همون dvi باید استفاده کنید

Kianoosh
11-11-2010, 17:31
دوست عزیز

من خودم چندین گرافیک رو با HDMI وصل کردم مشکلی نداشته ...

خب الان رزولوشن شما 60*1080*1920 هست؟

تو تنظیمات کاتالیست یا کنترل پنل دیسپلی چیزی به اسم resize یا overscane-underscane ندیدی؟

مانیتورت چی خودش نداره؟

تنها راهش همینه که گفتم اگه نشد درست میگه دوستمون اصل استفاده اون کابل HDMI برای کنسولهای یا سایر دستگاههای مولتی مدیا هست نه گرافیک ضرورتی هم نداره شما همون دی وی آی بزن فقط صدا رو جدا باید از مین بگیری همین فرقی هم تو رزولوشن HD نداره!

EXTREME
11-11-2010, 17:39
دوست عزیز

من خودم چندین گرافیک رو با HDMI وصل کردم مشکلی نداشته ...

خب الان رزولوشن شما 60*1080*1920 هست؟

تو تنظیمات کاتالیست یا کنترل پنل دیسپلی چیزی به اسم resize یا overscane-underscane ندیدی؟

مانیتورت چی خودش نداره؟

تنها راهش همینه که گفتم اگه نشد درست میگه دوستمون اصل استفاده اون کابل HDMI برای کنسولهای یا سایر دستگاههای مولتی مدیا هست نه گرافیک ضرورتی هم نداره شما همون دی وی آی بزن فقط صدا رو جدا باید از مین بگیری همین فرقی هم تو رزولوشن HD نداره!
خروجی گرافیک proressive هست ولی ورودیhdmi مانیتور progressive نیست چه طوری تونستین از hdmi گرافیک به ورودی hdmi مانیتور وصل کنید؟

Kianoosh
11-11-2010, 17:45
خروجی گرافیک proressive هست ولی ورودیhdmi مانیتور progressive نیست چه طوری تونستین از hdmi گرافیک به ورودی hdmi مانیتور وصل کنید؟

دوست عزیز من به ال سی دی تی وی و پلاسما وصل کردم HDMI-HDMI !(و HDCP-Capable شده)

در هر صورت خود مانیتور باید تنظیمات resize داشته باشه یا نوع اسکن که تو کاتالیست هم هست...علاوه بر این کابل و تبدیل DVI-HDMI هم هست ولی هزینه اضافیه وقتی با همون DVI میشه و کلا برای مانیتورها بیهوده هست ...

t_tanhayam
11-11-2010, 23:58
-اتصال كارت گرافيك با خروجي hdmi به اكثر hdtv بدون هيچ مشكلي انجام ميشه
-در مورد fit screen هم گزينه هاي تنظيم مربوط به كارت گرافيكتون هست نه رزولوشن
-در كارت هاي گرافيك با چيپست ATI در CATALYST CONTROL CENTER منوي گرافيك ستينگ
ايكوني وجود داره مربوط به DTV (HDMI كه گزينه اي درش هست مربوط به SCALING OPTION كه در صورتيكه رزولوشن شما كم ويا زياد باشه و به عبارتي با همين سياهي بالا وپايين ويا چپ وراست مواجه شدين ميتونيد از اين قابليت براي FIT SCREEN استفاده كنيد

M A X I M U M
12-11-2010, 01:14
ممنون از کمکتون دوستان
البته شماها دیر جواب دادید :دی
همون روزش خودم پیداش کردم و از قسمت Scaling در CCC درستش کردم
در جواب اون دوستمون هم که میگه نمیشه باید بگم که خیلی خوب هم میشه :دی
من تصویرو درست کردم و کاملا Fit
کاتالیست ATI نوع تصویر رو از High گذاشت روی True Color
من ویندوزم 7 و کاملا آپدیت شده الان تصویر فوق العاده شده همه چیز فرق کرده
یه سری خط های کوچیک که تصویر رو زیبا و قشنگ تر می کنه بوجود اومده و اصلا تصاویر شکل دیگه ای به خودش گرفته
اصلا باور نکردنیه تصویری الان دارم می بینم
در منوهای یه سری خط های فوق العاده زیبای گرافیکی وجود داره که در Full HD معمولی اصلا نیست
من رفتم راجبش تحقیق کردم که چرا تصویر اینطوری شده و کابل HDMI اینچنین تصویر فوق العاده رو ای رو میده
در کل ما دوتا رزولیشن یا کیفیت تصویر داریم که CCC اونها رو به نام های بیسیک یعنی ساده و کیفیت بالا یعنی HD می شناسه
حالا ممکنه در این رنج بیسیک رزولیشن 1080 هم داشته باشیم که اونم به نوبه خودش خیلی تمیزه
اما وقتی کارت گرافیک HDMI رو پشتیبانی می کنه و همچنین مانیتور که در این مورد مانیتور ال سی دی من Full HD Crystal هست بدون هیچ مشکلی تمام قدرت گرافیکی رو به ال سی دی منتقل می کنه و تصویری اینی میشه که من دارم می بینم :دی
جالب اینجاست که آخرین نسخه CCC خود به خود وقتی HDMI رو می شناسه و تصویر از High میره به True Color در قسمت وضعیت می نویسه : True Color 1080p که همونطور که من تحقیق کردم و خوندم راجبش بالاترین کیفیت تصویری تعریف شده در صنعت MM هست
در ضمن من این اتفاقی رو که برام افتاده بود به چندتا از دوستام هم گفتم که یکیش یه پسر رومانیاییه که باهاش چت می کنم و اونم خیلی کارش درسته
اینقدر از کیفیت فوق العاده تصویرم شگفت زده شده بودم که داشتم تعجب می کردم این دوستم بهم گفت مرد حسابی تو میدونی چه فرقی بین True و High وجود داره معلومه که باید اینطور باشه
حالا جالب اینجاست خود من بازی کرایسیس رو در قالب High Color روی کیفیت 1080*1920 بازی کردم و حسابی هم تمیز و زیبا بود بازی
حالا دوباره با True Color امتحانش کردم انگار رنگ تصویر طوریه که آب و جنگل و آتیش تفنگ ها و همه و همه چیز واقعیه
در ضمن اونطور که من فهمیدم در سری فعلی و قبلی کارت های ATI که HDMI رو پشتیبانی می کنند میشه از True Color بهره برد

فکر کنم مشکلم حل شد :دی اینم یه سری توضیحات اضافی که تاپیکی زدم اسپم نشه - اگه کسی سوالی داره میتونه باهام درمیون بذاره

بازم ممنونم از نظراتتون

Kianoosh
12-11-2010, 02:24
همون روزش خودم پیداش کردم و از قسمت Scaling در CCC درستش کردم
در جواب اون دوستمون هم که میگه نمیشه باید بگم که خیلی خوب هم میشه

خوشحالم که درست شد بله دوست من کار نشد نداره :دی

لذت ببر از تصویر ... :8:

EXTREME
12-11-2010, 12:54
ولی hdmi همیشه دقت تصویر 1080p رو میده تو مانیتور هایی که این دقت رو ندارن به مشکل میخوره که؟!!!!

Kianoosh
12-11-2010, 13:21
ولی hdmi همیشه دقت تصویر 1080p رو میده تو مانیتور هایی که این دقت رو ندارن به مشکل میخوره که؟!!!!

ته!!1080p اجباری که نیست میشه کمتر ست کرد اگه منظورت پیشفرض باشه بالا نیاد درایور رو پاک می کنیم یک رزولوشن استاندارد تصویر میده بعد تا جایی که مانیتور پشتیبانی می کنه تنظیم می کنیم....اون موردی که شما میگی صفحه سیاه میشه کلا پشتیبانی نکردن مانیتور از رزولوشن های بالا با ریفرش بالا هست...

EXTREME
12-11-2010, 13:30
ته!!1080p اجباری که نیست میشه کمتر ست کرد اگه منظورت پیشفرض باشه بالا نیاد درایور رو پاک می کنیم یک رزولوشن استاندارد تصویر میده بعد تا جایی که مانیتور پشتیبانی می کنه تنظیم می کنیم....اون موردی که شما میگی صفحه سیاه میشه کلا پشتیبانی نکردن مانیتور از رزولوشن های بالا با ریفرش بالا هست...
پس برای هر مانیتوری که ورودی hdmi داشت میشه اینکارو کرد و همیشه جواب میده؟

Kianoosh
12-11-2010, 16:10
پس برای هر مانیتوری که ورودی hdmi داشت میشه اینکارو کرد و همیشه جواب میده؟

همیشه که نه ولی اکثرا با گرافیک و مانیتورهای جدید میشه...(گرافیک خروجی HDMI مانیتور ورودیش وFull HD )یه وقت میبینی پورت گرافیک فرق می کنه مثلا mini hdmi باشه یا ... یا مانیتور تو اون رزولوشن نمی تونه اوراسکرین کنه یا خود کاتالیست اسکیلینگ رو غیر فعال کرده اون وقت دیگه کاریش نمیشه کرد البته این در صورتی هست که کابلتون HDMI-HDMI باشه اگه تبدیل یا کابل DVI-HDMI بزنید از پورت HDMI استفاده کردید ولی عملا کارایی همون DVI هست کلا HDMI تقریبا تنها مزیتش نسبت به DVI انتقال همزمان صدای دیجیتال هست که برای درایوها یا دستگاههای مولتی مدیا و کنسولهای بازی توصیه شده ....اونم به شرط اسپیکر خوب روی مانیتور...

کلا برای HDTV ها مناسبتر هست ...

EXTREME
12-11-2010, 16:34
ممنون آره برای mini-hdmi نمیشه کاری کرد البته تو بازار من تبدیل های mini-hdmi به hdmi دیدم با اونا هم نمیشه این اتصال رو برقرار کرد؟

Kianoosh
12-11-2010, 17:24
ممنون آره برای mini-hdmi نمیشه کاری کرد البته تو بازار من تبدیل های mini-hdmi به hdmi دیدم با اونا هم نمیشه این اتصال رو برقرار کرد؟

دوست عزیز گفتم که اگه کابلتون hdmi hdmi باشه!بله انواع کابل و تبدیل میشه استفاده کرد ولی هزینه اضافی هست... الان مثلا کارت جدید مثل GTX 580 از برند Gainward پورت HDMI با این مشخصات داره:

Full integrated support for HDMI 1.4a
including xvYCC, Deep color and 7.1 digital
surround sound

Dual DVI (with Dual-link DVI, support up to
2560x1600) and HDMI support (mini HDMI
connector).

و کابل همراه:
HDMI cable (mini HDMI support)1

این صحبتی که نمیشه یا مشکل داره حتما ، برای مانیتور یا کارتهای قدیمی با درایور و کنترل پنل محدود و... هست!

امیدوارم حل شده باشه...

maziarb
31-01-2011, 07:13
دوستان من هم امروز مشکل مثل پست اول رو داشتم که با سرچ این تاپیک رو پیدا کردم و از scalin درستش کردم!!
یک دونه کابل hd قیمت 6000تومن خریدم که هم واسه pc هم tv و الان گرافیک 5700 رو به lg2261 وصل کردم ،جالبه بدونید یه دکمه روی پنل lcd هست بنام FUN که فقط در حالت hdmi فعاله و اینها رو داره: 4:3 In wide و photo effect که کار نکرد و میگه this menu is not available ،تنظیم صدا چون که درحالت hd صدا خارج میکنه اما وقتی که صدا رو به خروجی صدا مونیتور زدم صداش نصف حالت عادی بود، یک گزینه هم time control!

maziarb
31-01-2011, 12:25
......................

hedye222222
19-07-2011, 07:32
سلام دوستان
میخوام با hdmi لپ تاپم رو کهacer 4741هست به lcd sony 40 اینچ متصل کنم ولی هر کارمیکنم نمیشه
ایا برای لپ تاپ باید تنظیماتی انجام بدم.ویندوزم 7 هست.وقتی کابل رو وصل میکنم یه قلش ابی کنار hdmi رو tvمیاد ولی تو لپ تاپ هیچ کتر نمیشه.هیچ صفحه ای از لپ تاپم رو نشون نمیده.فقط صفحه سیاهه.جی کارکنم.مارک کابلشم مارشاله.
ممنون

ali320m
06-08-2011, 13:49
سلام
من از مانیتور BX2285 plus سامسونگ استفاده میکنم و به هنگام اتصال HDMI HDMI با مشکل کوچک شدن تصویر مواجه میشم و قسمت تنظیم اندازه صفحه در منوی مانیتور غیر فعال میشه باید چیکار کنم؟

EXTREME
06-08-2011, 21:34
سلام
من از مانیتور BX2285 plus سامسونگ استفاده میکنم و به هنگام اتصال HDMI HDMI با مشکل کوچک شدن تصویر مواجه میشم و قسمت تنظیم اندازه صفحه در منوی مانیتور غیر فعال میشه باید چیکار کنم؟
از تنظیمات گرافیک میتونید این مشکل رو برطرف کنید
گرافیکتون چیه؟

ali320m
07-08-2011, 01:23
از تنظیمات گرافیک میتونید این مشکل رو برطرف کنید
گرافیکتون چیه؟
آخه از وقتی روشن میشه تصویر همینطوره عین مشکل دوستمون .
کارنت گرافیکم gainward 440 GT هست اگه کارییو که اون دوستمون کرد به زبون سامسونگم بگید ممنون میشم

EXTREME
07-08-2011, 09:04
شما از تو nvidia control panel میتونید درست کنید مشکلی نداره