PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد معادلسازی



iranch
09-11-2010, 17:24
سلام
من 7 واحد دارم برای معادلسازی امروز پیگیری کردم
اما یک سوال پیش اومد که به ازای هر چند واحد درسی یک ترم حساب میشه؟
حالا ما دو ترم یک جا دیگه بودیم و تو برگه معافیت تحصیلی هم ذکر شد که 1 سال از معافیت تحصیلی استفاده کرده یعنی یک سال سوخت از معافیت تحصیلی و زمان تحصیل. تا اینجا درست.
-حالا این 7 واحد یک ترم حساب میشه؟ اگر یک ترم حساب میشه نمیرم معادل سازی بکنم و می خونم و نمره بالاتر هم میگیریم چرا یک ترم رو خراب کنیم؟
اگر 7 واحد یک ترم حساب نشه بعد این رو چطوری رو کارنامه حساب میکنن؟
اگر میشه دقیق بگید چون امروز آموزش بودم اصلا هیچی به هیچی. :41:

iranch
12-11-2010, 12:50
سلام- پاسخ ما رو هم بدید لطفا

shabeashegha
12-11-2010, 23:25
سلام
اساسا شما وقتی میری معادل سازی میکنی اینطوری نیست که بگن یه ترمت پرید (مگه اینکه همون رشته قبول شده باشی و همون مقعطع مثلا از آزاد رفته باشی دولتی یا برعکس) وگرنه شما مثلا 7واحد باید معادل سازی کنی میری ریز نمراتتو میدی آموزش اونا هم نمرات رو وارد پرونده تحصیلیت میکنن و دیگه نیازی نیست بگذرونیش. ممکنه مثلا 1واحد مربوط به ترم یک 1 واحد مربوط به ترم دو 2واحد مربوط به ترم 3 و همینطور تا آخر باشه .
حالا مثلا دانشگاه مقصد ترم اول به شما 20 واحد میده 1واحدشم معادل سازی کردی میشه 19 واحد شما میتونی از ترمای بالاتر واحدی رو بیاری به ترم 1 (البته با یه سری شروط مثلا اینکه 1واحد بیشتر نباشه که بازم بشه 20تا و اینکه پیشنیاز نداشته باشه و ...)
پس در مجموع اینطوری نیست که یه ترمت حذف شه بلکه درسای ترم سبکتر میشه و میتونی واحد جایگزین معرفی کنی
در مورد سوال دومت هم من به طور دقیق در جریان نیستم