ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعرفه بالای گوشی موجب کاهش اشتغال زایی شد



wichidika
09-11-2010, 16:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اعتقاد یک فعال قانونی
تعرفه بالای گوشی موجب کاهش اشتغال زایی شد موبنا- تعرفه بالای واردات گوشی که منجر به کاهش فعالیت نمایندگان قانونی در بازار تلفن همراه ایران شده علاوه بر متضرر شدن شرکت های قانونی به کاهش اشتغال زایی در کشور نیز دامن زده است.


مدیرفروش شرکت "پرشین تلکام " عرضه کننده رسمی گوشی های اچ تی سی با تاکید به مطلب فوق در گفت و گو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: افزایش تعرفه واردات گوشی تلفن همراه و همچنین ورشکستگی شرکت های قانونی طی سه سال اخیر تا کنون به کاهش اشتغال زایی درکشور دامن زده است.
"بابک عزیززادگان" افزود: از سه سال گذشته تا کنون که تعرفه واردات گوشی تلفن همراه افزایش یافت اکثر شرکت های واردکننده قانونی مجبور به تعدیل نیرو شده اند.
وی با اشاره به کاهش فعالیت نمایندگان قانونی و گسترش قاچاق در این حوزه تصریح کرد: به موجب همین امر تعرفه واردات این کالای ارتباطی بطور حتم باید کاهش یابد.
مدیرعامل شرکت پرشین تلکام خاطرنشان کرد: بالا بودن تعرفه واردات و پرداخت مالیات بر ارزش افزوده که در مجموع به 28 درصد می رسد، باعث شده تا فعالیت فعالان قانونی به حداقل برسد که این امر موجب شده حدود 95 درصد از سهم بازار از طریق مبادی غیرقانونی تامین شود.
وی با اشاره به ثابت ماندن تعرفه گوشی تلفن همراه در سال جاری گفت: با توجه به این شرایط پیش بینی می شود که بازار تلفن همراه کشور نیز همانند سال گذشته با گسترش فعالیت قاچاقچیان روبرو باشد.
129/18

Mohsen-6120
20-11-2010, 20:40
کاهش تعرفه گوشی تلفن همراه به 10 درصد



دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: کمیسیون ماده یک آئین نامه اجرایی مقررات صادرات و واردات، تعرفه واردات گوشی تلفن همراه را 10 درصد تصویب کرده است.
به گزارش واحد مرکزی خبر، حسین وفایی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این تعرفه در گذشته 25 درصد بود، افزود: تعرفه گوشی تلفن همراه با هدف مبارزه با قاچاق این محصول کاهش یافته است.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ورود کالای قاچاق از استان های غربی و نبود بازرسی ها در طول مسیر تا تهران گفت: در 3 گلوگاه ایست بازرسی وجود دارد و امکان ورود کالای قاچاق با کوله برها و بازارچه های مرزی وجود دارد که به دلیل نبود گمرک است.
وفایی با بیان اینکه در صدد هستیم با دستورالعمل هایی به استانداری ها ورود کالا از بازارچه های مرزی را کنترل کنیم، افزود: با کنترل این بازارچه ها کالای قاچاق از غیرقاچاق قابل شناسایی است، در غیر این صورت مشکل همچنان وجود خواهد داشت.
وی با بیان اینکه برخی کالاها در برخی شهرهای مرزی مجاز و خروج آنها از آن استان ها غیرمجاز است، افزود: دستگاه های حاکمیتی باید به گونه ای مستقر شوند تا بتوانند کالای قاچاق را از غیرقاچاق، هنگام خروج از این استان ها تشخیص دهند.
منبع : ایسنا