مشاهده نسخه کامل
: مشکل در شناسایی حجم فلش مموری SANDISK CRUZER هشت گیگ
سلام فلش مموری 8 گیگ سن دیسک خریده بودیم که از نرم افزار U3 Smart برای امنیت و حفاظت از اطلاعات بهره می جست و رمز میخواست موقع وارد کردن فلش ولی یه روزی نمیدونم چی شد و چه جوری زدم به طرزی که نفهمیدم تو ویندوز 7 این برنامه کامل از فلش پاک شد و درایو مجازی ای که رو فلش بود پاک شد و این فلش مموری شد یه فلش مموری 8 گیگ معمولی. خیلی گشتم این نرم افزار و طریقه برگرداندی این برنامه رو یافت نکردم و حتی تو ساست سن دیسک هم چیزی ندیدم حالا اگه کسی راهی بلده یادم بده
موضوع جدیدی که بتازیگی ایجاد شد اینه که این فلش 8 گیگ رو 2 گیگ داره تو ویندوز شناسایی میکنه و بیشتر از 2 گیگ نمیشه ریخت نمیدونم چی شده تو هر کامیپتری بردم اینجوریه حتی ویروس یابی هم کردم نشد که نشد! چیکار کنم؟
چرا کسی جوابی نمیده؟ من نیاز ضروری دارم! 8 گیگ شده 2 گیگ نه ویروسی نه کرمی بقیش کجا رفته؟
دوستان کسی راه حلی واسه مشکل من پیدا نکرد؟
BLACK-BLACK
14-11-2010, 17:55
حیف پستی که حروم شد.
اینجا چت روم که نیست سری جوابتو بدن.
اطلاعات توش برات مهمه؟
اگه نیست من واست درستش میکنم u3 ور هم دوباره برات نصب میکنم.
شب بود نشناختمت اخوی!:41:
برای دوستانی که این مشکل رو داشتند به این لینک زیر مراجعه کنند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و برانامه u3 رو نصب کند! البته بک آپ گیری توسط خود نرم افزار هم اگه بخواهید انجام خواهد شد ولی در نظر داشته باشید که نصب این نرم افزار موجبات فرمت شدن فلش رو فراهم میکنه!
ممنون
BLACK-BLACK
15-11-2010, 16:02
حیف پستی که حروم شد.
من توهینی به شما کردم که شما اجازه به خودت میدی اینطور حرف بزنی؟
به مدیران گذارش شد.
دوستان عزیزی که در مورد فلش مموری کروزر سن دیسک پیغام خصوصی داده بودند برای اینکه به تک تکشون پیام ندم همینجا جوابشونو میدم که:
در مورد از دست دادن برنامه u3 باید بگم که درایو رو مستقیما تو ویندوز 7 فرمت نکنید چون گاهی اوقات فرمت کلی به از دست دادن نرم ازفار u3 و حتی غیر قابل برگشت بودن و ناتوانی در آنفورمت کردن می انجامد. پس عنایت داشته باشید
bierhoff
26-11-2010, 12:07
سلام فلش مموری 8 گیگ سن دیسک خریده بودیم که از نرم افزار U3 Smart برای امنیت و حفاظت از اطلاعات بهره می جست و رمز میخواست موقع وارد کردن فلش ولی یه روزی نمیدونم چی شد و چه جوری زدم به طرزی که نفهمیدم تو ویندوز 7 این برنامه کامل از فلش پاک شد و درایو مجازی ای که رو فلش بود پاک شد و این فلش مموری شد یه فلش مموری 8 گیگ معمولی. خیلی گشتم این نرم افزار و طریقه برگرداندی این برنامه رو یافت نکردم و حتی تو ساست سن دیسک هم چیزی ندیدم حالا اگه کسی راهی بلده یادم بده
موضوع جدیدی که بتازیگی ایجاد شد اینه که این فلش 8 گیگ رو 2 گیگ داره تو ویندوز شناسایی میکنه و بیشتر از 2 گیگ نمیشه ریخت نمیدونم چی شده تو هر کامیپتری بردم اینجوریه حتی ویروس یابی هم کردم نشد که نشد! چیکار کنم؟
به وبلاگ متخصص تعمیرات فلش مموری بروید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.