مشاهده نسخه کامل
: ماهي اکسولوتل در ايران وجودداره؟
Hamid Reza
08-11-2010, 22:33
سلام
يه سوال داشتم
اين ماهي توي تهران هست؟؟
يعني جايي هست كه بفروشنش؟؟
اسمش اکسولوتل Axolotl هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ميشم دوستاني كه اطلاعايي دارن كمك كنند:11:
اتفاقا به نظر من که خیلی عالیه !! کسی میتونه اطلاعات دقیق بزاره ؟ هم قیمت هم محل فروش هم اینکه یه سری اطلاعات در مورد خود این ماهی و نحوه نگهداری و این چیزا ؟؟؟
Hamid Reza
12-11-2010, 10:50
فعلا مهم قيمت و اطلاعات نيست
ميخوام بدونم اصلا تو ايران هست جايي كه اينو داشته باشه يا نه؟
من مقاله راجه بهش خوندم يه چيزايي ميدونم
اينكه هر چند روز نياز به غذا داره و نياز نيست هر روز بهش غذا بدين
با هيچ ماهي نميشه نگه داشتش چون بهشون حمله ميكنه
تعداد 3 4 تا بيشتر هم نميشه يه جا نگه داشت چون با هم درگير ميشن:31:
غذاشونم بچه ماهي و بچه قورباغه هست
يه جام خوندم الان تو جهان يكي از بهترين و پرفروش ترين حيوانات خانگي هست
همون طور كه ميدونيد هم دست و پا داره هم لبخند ميزنه:31:
من كه خيلي ازش خوشم اومده خدا كنه جايي باشه بفروشتش
قیمتش توی خارج چقدر هست ؟
night lord
12-11-2010, 11:40
خیلی با مزه ست , شایدم خوشمزه:21:
فکر نکنم تو ایران پیدا کنی . ولی تو تهران یه راسته هست که همشون آکواریو دارن(دوستم که ماهی بازه میگفت) فکر کنم اونجا اگه بری میتونی سفارش بدی برات بیارن .
mehran_286
12-11-2010, 13:45
سلام
يه سوال داشتم
اين ماهي توي تهران هست؟؟
يعني جايي هست كه بفروشنش؟؟
اسمش اکسولوتل Axolotl هست
ممنون ميشم دوستاني كه اطلاعايي دارن كمك كنند:11:
سلام فکر نکنم تو ایران باشه
ولی تو خیابون نواب اکواریوم فروش و ماهی های شیرین وشور حرفه ای دارن که هم کار درست - قدیمی و بزرگ هستش
اون جا یه سری بزن
Steps-Rap
12-11-2010, 16:41
آب شوره دیگه؟؟؟
اتفاقا به نظر من که خیلی عالیه !! کسی میتونه اطلاعات دقیق بزاره ؟ هم قیمت هم محل فروش هم اینکه یه سری اطلاعات در مورد خود این ماهی و نحوه نگهداری و این چیزا ؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم دو زیست باید باشه چون دست و پا داره.
به نظرم خیلی ترسناکه مخصوصا با اون لبخند ملیحش!
SNOW PATROL
26-11-2010, 08:52
فکر کنم دو زیست باید باشه چون دست و پا داره.
به نظرم خیلی ترسناکه مخصوصا با اون لبخند ملیحش!
رفیق من نمیدونم کجایه این بنده خدا ترسناکه :31:
رفیق من نمیدونم کجایه این بنده خدا ترسناکه :31:
باور کن خودم نمیدونم چرا.اما اصلا ازش خوشم نمیاد.فکر کنم به خاطره خنده عجیبش باشه.فرض کن توی آکواریوم خونت باشه و هر روز چشت به چشاش بیافته و نیشش رو باز کنه و بخنده ...
هرکس یه سلیقه ای داره دیگه.بهتره تاپیک دوستمون رو منحرف نکنم.
موفق باشید
فكر كنم ازينا باشه كه دستكاري شده!!!!
يعني ژنتيكش رو تغيير دادن :31:
ايـــــش! شبيه عضگلها ميمونه!
راستي حتما يه سر به پلاسكو بزن.....اونجا معدن ماهي هاي آكواريوميه!
آقا دمت گرم ... کلی خندیدم ... دمت گرم واقعا ..
ولی خوب اگه تو ایران باشه واسه خنده هم که شده میخرم ...
نمیدونم چرا فکر میکنم سرکارم وقتی عکس این ماهی رو دیدم
داره به سرم میزنه بم اکواریم از انباری بیارم دوباره آتیشش کنم.
Farjameh
30-11-2010, 15:51
اکسولوتل (Axolotl) مخلوق کوچک و ناشناخته که محبوبيت زيادي بعنوان يک حيوان خانگي دارد. اين حيوان به “ماهي راه رونده مکزيکي” مشهور است، اکسولوتل همانند قورباغه و وزغ واقعا دوزيست است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معمولا توليد مثل دوزيستان با توليد تخم و تبديل تخم به لارو و بعد بالغ شدن همراه است درحالي که اکسولوتل در تمامي عمرش لارو باقي ميماند و اگر رشد کند بالغ نميشود. اکسولوتل خويشاوندي نزديکي با سمندر مکزيکي دارد، سمندر در جزيره زندگي ميکند اما اکسولوتل کاملا وابسته به آب مي باشد. هردو آنها داراي شش ميباشند اما تنفس اصلي آنها بيشتر از آبشش است که در طول بدن و در ميان پوستشان قرار دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اکسولوتل فقط هر دو يا سه روز يکبار نياز به غذا دارد. غذاي آنها تشکيل شده از بچه قورباغه(لارو قورباغه)، حشره نرم، کرم و ماهيان کوچک همچنين گوشت خام چرخ کرده را نيز ميتوانند بخورند.
آکواريومي که شامل اکسولوتل باشد بايد حداقل 15 تا 20 سانتيمتر عمق و بين 14 تا 20 درجه سانتيگراد دما داشته باشد. هيچ ماهي ديگري نبايد در آکواريوم باشد چون ازطرف اکسولوتل مورد حمله قرار گرفته، خورده يا زخمي ميشود، همچنين اگر تعداد زيادي اکسولوتل در تانک باشد حتما با هم درگير ميشوند.
خوششانس! اگر شما يک اکسولوتل داريد که پايش را از دست داده است نگران نباشيد چون دوباره پايش رشد ميکند!
اکسولوتل در ترميم اعضاء بدنش در بين مخلوقات معروف است، آنها ميتوانند قسمتهاي آسيب ديده بدنشان را احيا کنند يا در صورت قطع شدن آن اعضاء دوباره آنرا اضافه کنند. دم، پوست و هر عضو عمده بدنشان مثل قلب، جکر و کليه قابل ترميم يا اضافه شدن است.
اکسولوتل بيشتر طوسي و قهوه اي است ولي به رنگهاي طلايي آلبينو (طلايي شفاف) ، سفيد شفاف، سياه شفاف و خالدار نيز يافت ميشود.
اکسولوتل ميتواند بين 20 تا 40 سانتيمتر رشد کرده همچنين بين 10 تا 15 سال عمر کند.
هنوز كسي اين ماهي رو تو ايران (تهران) پيدا نكرده ؟ يعني وارد كننده ها اين نوع ماهي رو نيوردن ؟ به نظر اگه كسي بياره سود كلوني عايدش ميشه
reza3600
14-10-2011, 09:45
به نظر من که شبیه یه نوع سمندر هستش
همون طور که گفتم این یه سمندره
ویکی انگلیسی هم بخونید بد نیست
اکسولوتل هست نواب کافه ماهی 234
بله میفروشن دونه ای چهارصد تومن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.