PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قهوه ي تلخ

KING iMAN
08-11-2010, 20:09
سلام.
مجموعه ي قهوه ي تلخ قراره قفل گزاري بشه.چطور ميتونم قفلش و بشكنم؟

آنتی
08-11-2010, 20:18
سلام
اولا اینجا برای نرم افزاهای ایرانی داخل کشور کرک نمیذارند
ثانیا بذار قفل بذارن بعد شما اقدام کن
ضمنا لطفا کپی نکنید

.:PAR3A:.
08-11-2010, 22:24
خوب دیگه همین به خاطر امثال شماست که سال ها باید انتظار یه سریال درست حسابی رو داشته باشیم دیگه.
این چیزا نشون دهنده میزان فرهنگ حمایت از هنرمندانه به نظرم :دی

Amin.P30
08-11-2010, 22:38
اقای مدیری بخاطر من و شما فیلمش رو نخریدند.
ما هم بهتره ازش حمایت کنیم.

joe_satriani
08-11-2010, 22:43
با سلام
دوست عزیزم توی روز روشن (البته شب هست) توی این فروم بزرگ از این درخواست ها نکنید لطفا
خلاف قوانین هست !! :13:

موفق باشید.

KING iMAN
09-11-2010, 20:42
حالا بیا و درستش کن.عزیزان دلم یه بنده خدایی از من پرسید و منم از شما پرسیدم.من اصلاً قهوه ی تلخ رو ندیدم و علاقه ای هم به دیدنش ندارم.ای بابا.شماها چقدر کم جنبه و یک بعدی نگر هستین.

gonbad city
09-11-2010, 21:48
کلیپ درخواست مهران مدیری در قهوه تلخ از مردم برای کپی نکردن قهوه تلخ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

joe_satriani
09-11-2010, 21:53
حالا بیا و درستش کن.عزیزان دلم یه بنده خدایی از من پرسید و منم از شما پرسیدم.من اصلاً قهوه ی تلخ رو ندیدم و علاقه ای هم به دیدنش ندارم.ای بابا.شماها چقدر کم جنبه و یک بعدی نگر هستین.

با سلام
دوست گرامي پس سوالتون رو طوري بپرسيد كه باعث سوء تفاهم براي كاربران نشه !!!!
نه اينكه صراحتا ً گفتيد كه چطوري قفلش رو بشكنيد :13:

-----
از مديران عزيز بخش تقاضا دارم تاپيك رو قفل كنن...

موفق باشيد.

anahita2002_anahita2002
09-11-2010, 23:00
منم سوال دوستمون رو دارم.

چطوري ميشه كپيش كرد . تا حالا همه قسمتهاشو خريدم و اخه من خونم vcd player نداريم . و مجبورم محتويات هر cd رو cool disk كپي كنم و اون رو به پورت usb ريسيورمون بزنم تا كل خانواده بتونن ببينن. اخه پاي لپ تاپ 13 اينچي كه نميشه فيلم ديد. اما سر قسمت 20 و 21 كه قفل داشت وكپي نميشد كلي خورد تو ذوقم......... و رفتم از پسر عموم vcd اشو رو قرض كردم با كلي خجالت بعدش هم صداش از تلوزيون در نميامد . همه كابل ها رو جابجا هم كردم بازم نشد .وباره رفت باندهاي سينما خانودگيشو گرفتم و در اخر هم ورودي اسپيكر رو دادم به خروجي هد فون Vcd player تا صداش در امود.تو اداره هم از حركي كه plyer داشت پرسيدم مثل من مشگل صدا داشتن.....

alivip
09-11-2010, 23:10
اقای مدیری هم دلش به حال منو شما نسوخته...
بخاطر من و شما هم نبود که فیلمشو نخریدن..
تحقیق کنین لطفا

cdp
10-11-2010, 03:14
منم سوال دوستمون رو دارم.

چطوري ميشه كپيش كرد . تا حالا همه قسمتهاشو خريدم و اخه من خونم vcd player نداريم . و مجبورم محتويات هر cd رو cool disk كپي كنم و اون رو به پورت usb ريسيورمون بزنم تا كل خانواده بتونن ببينن. اخه پاي لپ تاپ 13 اينچي كه نميشه فيلم ديد. اما سر قسمت 20 و 21 كه قفل داشت وكپي نميشد كلي خورد تو ذوقم......... و رفتم از پسر عموم vcd اشو رو قرض كردم با كلي خجالت بعدش هم صداش از تلوزيون در نميامد . همه كابل ها رو جابجا هم كردم بازم نشد .وباره رفت باندهاي سينما خانودگيشو گرفتم و در اخر هم ورودي اسپيكر رو دادم به خروجي هد فون Vcd player تا صداش در امود.تو اداره هم از حركي كه plyer داشت پرسيدم مثل من مشگل صدا داشتن.....

سلام

خوب شما میتونید اول بخرید، بعد بیاید از اینترنت دانلودش کنی :31: تا مشکل کپی رایت و قفل رو هم نداشته باشی (لینک دانلود خواستی پ.خ بده!)!!!

شما برنامه های BlindWrite و CloneCd رو امتحان کن (بعضی جاها گفته بودن که با این برنامه ها کپی میشه - من سی دی قهوه تلخ رو ندارم امتحان نکردم!!! )...

اگه نشد توی گوگل یکم سرچ کن پیدا میشه :46:...

__________________________________________________ ___

این هم عکس جایزه نرم افزار قفل گذاری روی سی دی فیلم!! همین قفل قهوه تلخ (که الان چند تا سایت شکوندنش و برای دانلود گذاشتن) !! :27::13:

وبلاگ قفل گذار:

موفق باشید :11:

Setareh 2006
10-11-2010, 03:48
اقای مدیری هم دلش به حال منو شما نسوخته...
بخاطر من و شما هم نبود که فیلمشو نخریدن..
تحقیق کنین لطفا
متاسفانه همیشه عده ای هنرمندنما از احساسات پاک مردم ساده دل و زودباور ما سوءاستفاده کرده اند و می کنند .

SA.JJ.AD
10-11-2010, 04:45
واقعا بعضی چیزارو میبینه ادم افسوس میخوره تو همچین کشوری همچین ادم هایه مزخرفی هستن که با کارها و بی فرهنگیشون گند زدن به مملکت و ... بعدشم از همه چیز ایراد میگیرن میگن اونجا چرا اینجوریه و اینجا چرا اونجوریه !! . نمونشم همین مسئله ی کپی فیلم قهوه تلخ . که الان تند تند کپیشو نگاه میکنند و بعدش 4.5 سال به اسمون و زمین بدو بیراه میگن که چرا 1 چیز ه درست و حسابی تو ایران تولید و پخش نمیشه . (در ضمن منظورم اصلا با دوستان این تاپیک نیست - کلا گفتم)
.
از مدیران هم خواiهش میکنم این تاپیکو علاوه بر قفل حذف هم کنند (حداقل پست بنده رو)

K1lou
10-11-2010, 08:55
متاسفانه همیشه عده ای هنرمندنما از احساسات پاک مردم ساده دل و زودباور ما سوءاستفاده کرده اند و می کنند .
با سلام
ما بر اساس وجدان و اصول اخلاقی و فرهنگ خود باید دنبال کپی کردن نباشیم (خوب ادعای حلال و حرام رو هم داریم )و این هیچ ارتباطی به این موضوع که این فیلم به خاطر ما فروش رفته یا نرفته یا حرفهای آقای مدیری( که من اصلا نمی دونم قضیه چی بوده )نداره
این آقا مجموعه ای ساخته که در قبال نگاه کردنش ما باید سی دی های اصلی اونو خریداری کنیم و هیچ ارتباطی رو نمی بینم بین کپی این مجوعه و تفکرات مهران مدیری یا فلان هنرمند

لطفا کپی نکنید

hashemi_ali_reza
10-11-2010, 09:35
واقعا خجالت آوره ...
با اینکه آقای مدیری صادقانه از مردم خواستند که کپی نکنید ولی باز هم یه عده می آن و در مورد نحوه شکستن قفل این اثر ، یه تاپیک راه می اندازن ...

alivip
10-11-2010, 09:56
ببینید در اینکه کپی غیرمجاز هم کار غیر اخلاقی هم خارج قانون شکی در اون نیست.
همچنین آقای مدیری از سازندگان طنز موفق ایرانه ( حداقال از نظر من).
---------------
ولی در کنار همه این حقایق اینکه سناریویی ایجاد بشه قبل ساخته شدن این مجموعه..تعداد زیادی ایمیل بین مردم رد و بدل بشه که بله آقای مدیری به خاطر مردم .... یا احساسات مردم در اون زمان خاص استفاده بشه و اونا رو تحریک کنن که این یک حرکت مردمیه در حمایت از ادمی کعه بخاطر همه ماها نرفته.... در حالی که همش دروغ بوده .
حالا بماند که شما برای یک مجموعه سری 2500تومان پول میدی ولی در نهایت برای همش 75000تومان !! باید برای یک سریال بدی و اینکع ایا این قیمت منطقیه
ایا اون موقع که اقای مهران مدیری با آقایون رده بالا رابطش خووب بود و بابت هر سریال خدا تومن !! از پول حق من و شما رو بهش میدادن فکر منو شما بوده...
البته بحث این موضوعات اینجا نیس..ولی خواهشا یه خورده تحقیق کنین
با احترام به همه دوستان

navid_3941
10-11-2010, 10:37
تو روز روشن..... میکنی. برعکس شما کم جنبه هستی.

KING iMAN
10-11-2010, 13:28
دوستاني كه داعيه ي اخلاق دارند لطف كنن يا رومي روم باشن و يا زنگي زنگ.شتر سواري دولا دولا نميشه.من همونطوري كه گفتم اصلاً اين سريال رو نديدم و علاقه اي هم به ديدنش ندارم ولي شماهايي كه دم از احترام به حقوق توليد كننده ميزنين آيا بابت ويندوزي كه نصب كردين به حقوق مايكروسافت احترام گذاشتين؟بابت ْفيس چي؟آيا شما بابت فتوشاپتون حقوق ادوبي رو رعايت كردين و 900 دلار پول دادين و خريدينش؟بعيد ميدونم.
سر خودمون رو كه نميتونيم كلاه بذاريم.به خودمون كه نميتونيم دروغ بگيم.من مهران مديري رو دوس دارم ولي قهوه ي تلخ رو به دليل اون مظلوم نمايي اولش اصلاً نيگاه نكردم.

resident_evil
10-11-2010, 13:52
دوستاني كه داعيه ي اخلاق دارند لطف كنن يا رومي روم باشن و يا زنگي زنگ.شتر سواري دولا دولا نميشه.من همونطوري كه گفتم اصلاً اين سريال رو نديدم و علاقه اي هم به ديدنش ندارم ولي شماهايي كه دم از احترام به حقوق توليد كننده ميزنين آيا بابت ويندوزي كه نصب كردين به حقوق مايكروسافت احترام گذاشتين؟بابت ْفيس چي؟آيا شما بابت فتوشاپتون حقوق ادوبي رو رعايت كردين و 900 دلار پول دادين و خريدينش؟بعيد ميدونم.
سر خودمون رو كه نميتونيم كلاه بذاريم.به خودمون كه نميتونيم دروغ بگيم.من مهران مديري رو دوس دارم ولي قهوه ي تلخ رو به دليل اون مظلوم نمايي اولش اصلاً نيگاه نكردم.

شما 900$ رو با 2500 تومان یکی میکنی ؟! نکنه انتظار داری با این وضع اقتصادیه خوشحال و واحد پول مسخره و بی ارزشمون همه چی رو به صورت اوریج تهیه کنیم ؟!

MJ assassins creed
10-11-2010, 15:07
آقا این بنده خدا یه سوال کرد حالا هر که میاد یه چیز به ایشون میگه.همه ی بچه های فروم شعورشون تا این حد هست که این کار رو نکنن.این بنده خدا هم یه سوال کرد.حالا همه بیاین بهش چیز بگین.
بعدم اصلا با نظر شما موافق نیستم که بخاطر ما فروخته یا نه.میدونید تا الان تقریبا 100 میلیارد فروش کرده با یکم پایین بالا.
منم نه ارجینالشو نگاه میکنم نه کپیشو.

taghi_ramzi
10-11-2010, 15:20
مدیری زیاد آب قاطی سریالش کرده
کل اتفاقاتی که تا حالا افتاده رو می شه تو 2 سری (6 قسمت) خلاصه کرد بدون اینکه هیچ لطمه ای ببینه

من اوایل نمیخواستم کپی شو به کسی بدم ، ولی تقریباً از قسمتهای 12-13 نظرم عوض شد
ضمن اینکه مدیری و گروهش حتماً همه ی پولشونو گرفتن و رفتن کنار ، اگه ریسک ضرر توش بود ، می فروختنش به صدا وسیما
الان هر کی ضرر کنه(که نمی کنه) مدیری ضرر نمی کنه.

SA.JJ.AD
10-11-2010, 15:27
اینم باب شده بین دوستانی که دارن خودشونو توجیه میکنن . اخه عزیز من ویندوز چه ربطی داره ؟ اثر داخلیو با محصولاتی مثله ویندوز ... مقایسه میکنید ؟یه خورده فکر هم بکنید خوبه:13:... در ضمن مهران مدیری 999999999999 هم که بفروشه حقشه . نوشه جونش .بقول شما 1 ویندوز یا بازی و یا نرم افزارو باید 100 تومن پاش بدی . اما اثری که در طول چندین ماه ازش لذت میبرین و در مجموع (به قول شما 75000) میشه رو نبایستی بخریم؟(حالا مزایای دیگش بماند) . اصلا این موضوع فقط ربط به قهوه ی تلخ نداره ما باید حداقلش از اثار ارزشمند داخلی حمایت کنیم تا شاهد اثار مفید و ارزشمند بعدی هم باشیم و با توجیه بیخود خودمون رو دزدی که انجام میدیم سر پوش نذاریم !!

از مدیران بخش خواهشمندم سریعا این تاپیکو قفل و حذف کنند تا ارزش این انجمن توسط همچین تاپیک هایی زیر سوال نره

hasanoooooooo
10-11-2010, 16:17
من خودم ندیدم اما مطمعن باشید که اگهع دستم بیاد حتما کپیش میکنم . ما چه چیزیمون رو حسابه که بیام حالا این مجموعه رو کپی نکنیم . کلا ارزش این همه خودکشی رو نداره این ادم . شنیدم فیلمش خیلی مزخرفه .....

سهیل ولف
10-11-2010, 16:22
چرا کپی میکنیم؟
چه چیز تو اروپاییان هست که تو افکار و جیب های ما نیست؟:31:

KING iMAN
10-11-2010, 16:32
واقعاً واسه برخورد بعضی از دوستان متأسفم.بعد از 3سال اولین باریه که از طرح یه سؤال توی این سایت پشیمون شدم.متأسفم.واسه خودم متأسفم.
بنده بگم غلط کردم حله؟
یا حق.

nikaien
10-11-2010, 17:31
من خودم اگه كاري نتونم بكنم اينه كه از يه دي وي دي پلير پخش ميكنم و خروجي را به يه دي وي دي رايتر ميزنم و مثل سيستم نوارهاي ويديويي كپي ميكنم.
خود من امروز دي وي دي مهران مديري از قسمت اول تا 21 رو ديدم كنار خيابون ميفروختن 1000 تومان. در 2 دقيقه اي كه اونجا بودم شايد 7 يا 8 تا شو فروخت!
با خودم فكر كردم كه مردم نون شب ندارن بخورند حالا براي يه تفريح تلويزيوني هم بايدپول بدن! مگه ما ماليات صدا و سيما را روي قبوض برق نميديم؟!
من جاي مديري بودم هر سي دي رو خيلي گرون بخوام بدم 1000 ميدادم نه 2500 تومن.
من خودم از قسمت اول تا 18 رو داوون لود كردم و ديدم. باقي قسمتها رو هم از همون دست فروشها ميخرم. درآمدم هم آنقدر نيست كه بخوام پول سي دي اوريجينال رو هم بدم.
در ضمن يكي از دوستامون هم گفته بود كه بخاطر عدم ملاقات ايشان با رهبري از تلويزيون پخش نشد! (از اون حرفهاي احمقانه) پس هديه دادن مجموعه به احمدي نژاد رو چي ميگيد؟!

SA.JJ.AD
10-11-2010, 17:40
من خودم اگه كاري نتونم بكنم اينه كه از يه دي وي دي پلير پخش ميكنم و خروجي را به يه دي وي دي رايتر ميزنم و مثل سيستم نوارهاي ويديويي كپي ميكنم.
خود من امروز دي وي دي مهران مديري از قسمت اول تا 21 رو ديدم كنار خيابون ميفروختن 1000 تومان. در 2 دقيقه اي كه اونجا بودم شايد 7 يا 8 تا شو فروخت!
با خودم فكر كردم كه مردم نون شب ندارن بخورند حالا براي يه تفريح تلويزيوني هم بايدپول بدن! مگه ما ماليات صدا و سيما را روي قبوض برق نميديم؟!
من جاي مديري بودم هر سي دي رو خيلي گرون بخوام بدم 1000 ميدادم نه 2500 تومن.
من خودم از قسمت اول تا 18 رو داوون لود كردم و ديدم. باقي قسمتها رو هم از همون دست فروشها ميخرم. درآمدم هم آنقدر نيست كه بخوام پول سي دي اوريجينال رو هم بدم.
در ضمن يكي از دوستامون هم گفته بود كه بخاطر عدم ملاقات ايشان با رهبري از تلويزيون پخش نشد! (از اون حرفهاي احمقانه) پس هديه دادن مجموعه به احمدي نژاد رو چي ميگيد؟!

از طریقه ی حرف زدن و دیدتون به مسائل مشخصه که چجور ادمی هستی عزیز !!:2:

malkemid
10-11-2010, 17:51
واقعاً واسه برخورد بعضی از دوستان متأسفم.بعد از 3سال اولین باریه که از طرح یه سؤال توی این سایت پشیمون شدم.متأسفم.واسه خودم متأسفم.
بنده بگم غلط کردم حله؟
یا حق.

آقا شما اصلا خودتو ناراحت نکن...اصلا بحث بحث سوال شما نیست زیاد....دیدگاه ها بیشتر کلیه و به نظر من دیدگاه های جالبی بیان شده.

به نظر من سناریوی بدی راه انداختن اولش....آقا کمپین حمایت از مدیری..تو ف-بوک...اینور...اونور...مدیری لابد به اندازه کافی حامی داره که کارش لنگ نمونده.

در کل منم هم با کپی کردن مخلفم...البته نه به دلایل واهی که این آقا بخاطر ما فلان کرد و بهمان...

البته قیمت سریال هم زیاده به نظرم...ظاهرا بالای 80 تومن! همین قیمت زیاد هم باعث میشه مردم به سمت کپی برن...

یکم از طمعتون کم می کردین و ارزونتر میدادین !

B3HZ@D
10-11-2010, 18:26
من که این سریال رو نگاه کردم چیز خاصی توی اون ندیدم و نفهمیدم چرا بعضی ها اینطوری جذب این سریال شدن
بعضی جاها که فقط به لودگی و مسخره بازی میگذره و با این حرکات کودکانه میخوان مردم رو بخندونن
کلا به نظر من اصلا ارزش خرید نداره...
کلا رسم شده جدیدا فیلم های سینمایی هم که میسازن سریعا سر از باجه ها و فروشگاه ها در میاره و از اونجا میشه فیلمو خرید و نگاه کرد.
یعنی ارزش فیلم اینقدر پایینه که حتی روی پرده سینما هم نمیره و فقط به درد فروش فله ای میخوره.
این شد آخر و عاقبت سینمای به اصطلاح فرهنگی ایران با کلی داستان کلیشه ای و مزخرف که با یک سری بازیگر باید به اون رنگ و لعاب خوبی بدن تا تماشاگر رغبت کنه و بیاد پول بده و فیلم رو ببینه
آخرش هم حسرت میخوره که چرا پاشو توی سینما گذاشته...
کلا سینما و صنعت فیلمسازی ایران بیشتر داره رو به عقب حرکت میکنه...خیلی کم پیش میاد یک اثر درست و حسابی از اون به بیرون درز کنه

ho3in0861
10-11-2010, 19:29
من با کپی کردن این سریال موافق نیستم,
ولی بعضیا واقعا شورشو در آوردن شما که دم از حمایت از کارگردان میزنید لطفا هیچ فیلمی رو کپی نکنید و کرایه نگیرید نه فقط قهوه ی تلخ!
پس اگه واقعا خواهان حمایت از هنر و کارگردانا هستید هیچ فیلمی رو کپی نکنید نه فقط قهوه ی تلخ اگر هم اینطور نیست انقدر نگید کپی نکنید کپی نکنید!!

Gregar
10-11-2010, 20:01
چرا کپی میکنیم؟
چه چیز تو اروپاییان هست که تو افکار و جیب های ما نیست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1.پول
2.فرهنگ رسانه ای

من خودم بالشخصه پول برای خرید نسخه اصل ندارم . یعنی اگه بخوام بخرم کم میارم . زیادن مثل من .
حالا از کسی چیزی کم میشه اگه من برم کپی نگاه کنم ؟ یعنی اگه نتونم کپی پیدا کنم عمرا اصل بخرم . پس کپی دیدنم بهتره از ندیدنم هست . لااقل اینجوری چند نفری هم با این سریال اشنا میشن و شاید اونها هم برن اصل بخرن .
در کل میگم کپی دیدن دلیلش وجود نسخه های کپی نیست . دلیلش نخواستن و نخریدن ارجیناله . مطمئن باشید کسی که کپی نگاه میکنه اگه کپی ای وجود نداشت قید نسخه اصل رو هم میزد .

آقا شما اصلا خودتو ناراحت نکن...اصلا بحث بحث سوال شما نیست زیاد....دیدگاه ها بیشتر کلیه و به نظر من دیدگاه های جالبی بیان شده.

به نظر من سناریوی بدی راه انداختن اولش....آقا کمپین حمایت از مدیری..تو ف-بوک...اینور...اونور...مدیری لابد به اندازه کافی حامی داره که کارش لنگ نمونده.

در کل منم هم با کپی کردن مخلفم...البته نه به دلایل واهی که این آقا بخاطر ما فلان کرد و بهمان...

البته قیمت سریال هم زیاده به نظرم...ظاهرا بالای 80 تومن! همین قیمت زیاد هم باعث میشه مردم به سمت کپی برن...

با این نظرت موافقم . اگه قیمت سریال کمتر میشد خیلی مشتریش بیشتر بود .

D,Freeman
10-11-2010, 20:13
:16::16::16::16::16:...
آقا میگم این قضیه قهوه تلخ هم داره میشه مثل این قضیه یارانه هاو....:31:شده بحث روز...شاید از اون هم جلو بزنه!!!!
دوستان هر کی راجب به کپی میاد اظهار نظر میکنه یه نصیحت برادرانه بهش میکنم...تو جائی که بیشتر مردم(بلانسبت)با تعصب ونه ازرو منطق صحبت میکنن وقتتون رو تلف نکنین!!!شما هر چی دلیل بیارین اونا یه چیزی دیگه میگن...اینو ازرو تجربه شخصی گفتم...یه مدت پیش تو تایپک قهوه تلخ رفتیم چند تا پست زدیم ...یهو چند نفر که اصلا باواژه کپی رایت آشنا نبودن وفقط یه سره میگفتن کپی نکن...کپی نکن...کپی نکن...بابدترین جملاتی که لایق خودشون بود بهمون حمله کردن...درصورتی که بالا تا پائین خودشون کپیه...از ویندوزشون بگیر تا پیچ ومهره خونشون!!!دیگه نمیدونن تو این شرایط واین وضع چه اقتصادی وفرهنگی حرف زدن از کپی رایت و...بی معنیه...
حالا ببینین چند نفر بعد از زدن این پست به بدو بدو میفتن!!!:31:

SA.JJ.AD
10-11-2010, 20:35
برای چندمین بار از مدیران عزیز تقاضا دارم ایننجارو قفل و حذف کنند . چون ادامه ی این تاپیک میرسه به بدو بیراه گفتن و متلک انداختن کاربرای محترم !!! فروم به همدیگه و اخرشم هیچی به هیچی ...

*PiNk PaNTHeR*
10-11-2010, 20:52
نکته به همه ی دوستان: یاد بگیرید که از درایوهای سریال ای تی ای استفاده کنید.

oj2008pc
10-11-2010, 21:31
دوستان عزیز این تاپیک درخواست کرک هست .

ایشون سوال پرسیدن و در پست دوم جوابشون رو گرفتن .

نیازی به نظر بقیه دوستان نبود ( تاپیک بحث در مورد سریال موجود است )

از مدیران هم خواهش می کنم با مشاهده چنین مواردی سریعا تاپیک را قفل کنن تا باعث بحث و درگیری بین اعضا نشه .

@R3Z
10-11-2010, 22:51
من همه قسمتاشو یا اورجینال گرفتم یا از دوستام که اورجینال خریده بودن گرفتم...ولی دوستان جو گیر شدن!!لطفا هر موقع همون آنتی ویروس روی سیستمتون رو به صورت اورجینال تهیه کردید(بقیشون به کنار ) دم از این فرهنگ گم شده بزنید و این دوستمونو به باد اعتراض بگیرید (آدرس مغازه هایی که اورجینالشو میفروشن رو اگه خواستین پ.خ میکنم بهتون)
موفق باشید :46:

Facon_Archi
10-11-2010, 23:00
البته قیمت سریال هم زیاده به نظرم...ظاهرا بالای 80 تومن!

56 هزار تومن میشه البته!!
و اگه 2500 حساب کنید میشه 75 هزار تومن×

nikaien
10-11-2010, 23:31
برای چندمین بار از مدیران عزیز تقاضا دارم ایننجارو قفل و حذف کنند . چون ادامه ی این تاپیک میرسه به بدو بیراه گفتن و متلک انداختن کاربرای محترم !!! فروم به همدیگه و اخرشم هیچی به هیچی ...

تا حالا كه فقط خودت متلك وار جواب پست منو داديد!

mahramasrar2
11-11-2010, 00:02
اگه واقعا قصد داريد به مسائل تكنيكي جهت شكستن قفل هاي بونجل vcd بپردازيد متفق القول تمامي پست هاي خودتون رو در اين تاپيك به غير از پست يك حذف كنيد تا با هم در رابطه با تكنيك هاي استفاده شده بحث كنيم
نه در رابطه با اينكه مهران مديري(معلوم الحال) ذاتا شخص خوبيست يا نه صحبت كنيم و پست هاي صد تا يك غاز بدهيم !
==
ختم كلام=
استفاده ( سرقت) امضاي ديجيتال فايلهاي يك سيستم عامل و ساخت فايل جعلي svchost و يا غير فعال كردن task manager به گمان اينكه امكان end task كردن فايلهاي loader از بين مي رود ( با توجه به وجود task manager هاي بي شمار ) از ساده لوحانه ترين و كودكانه ترين روش هائي است كه فرد يا گروه سازنده به تصور خود نام قفل را بر آن گذارده اند !!

malkemid
11-11-2010, 00:12
56 هزار تومن میشه البته!!
و اگه 2500 حساب کنید میشه 75 هزار تومن×

چرا؟ مگه 100 قسمت نیست؟میشه 33 پکیج ضربدر 2500 میشه بالای 80 دیگه

Facon_Archi
11-11-2010, 00:39
چرا؟ مگه 100 قسمت نیست؟میشه 33 پکیج ضربدر 2500 میشه بالای 80 دیگه

خیر 90 قسمت که هر پک میشه 3قسمت کلا میشه 30 پک 3 قسمتی

Masоud
11-11-2010, 00:42
سلام

***لطفــــا" بحث هایی که کمکی به فروم نمیکنه رو ادامه ندید***

تـاپیک قفـل و با افـراد خاطـی برخـورد خـواهـد شـد

موفق باشید :40:

persiankitty
11-11-2010, 07:49
اتفاقا بنده خیلی علاقمندم به اینکه بحث ها ادامه پیدا بکند. بر خلاف گقته دوستان در مورد اینکه لطفا تاپیک را ببندید ، تا زمانی که توهین یا بی احترامی به کسی نشده بگذارید ادامه بدهند ، شاید بتوانیم چیزی یاد بگیریم.
مهران مدیری بسیار هوشمندانه با یک بخش چند دقیقه ای بهترین قفل را روی سی دی های قهوه تلخ گذاشت. اگر چه این روند بعد از چند سری سیر نزولی داشته اما همچنان این بحث ها نمایان گر عمق نفوذ قرهنگ در استفاده قانونی از پدیدآورده های هنرمندان است. ما برنامه نویس ها هیچ وقت نفوذ بازیگران و هنرمندان سینما و تلویزیون را نداریم. من به این که استفاده از کپی یک دزدی مسلم است اعتقاد دارم. اما همیشه در برابر تولید کننده هم باید راهکاری برای جلوگیری از دزدی وجود داشته باشد.
کپی کننده ها بحث هایی را در توجیه کارشان مطرح می کنند که اگر چه قانع کننده برای عمل کپی نیست اما بخشی از دغدغه هایی است که باید به آن توجه شود. مثلا این که مدیری به کارش با شلنگ آب بسته را شک ندارم ، اما این موضوع از یک طرف دلیلی برای کپی کردن نیست و از طرف دیگر باید راهکاری برای آن پیدا کنیم . از نظر فنی ، امکان قفل گذاری روی سی دی و دی وی دی تصویری وجود ندارد ، اما از نظر روانی راهکارهای زیادی هست که مدیری یکی از آنها را بکار گرفته است .

patomatoki
11-11-2010, 08:45
در جواب persiankitty

مهران مدیری بسیار هوشمندانه با یک بخش چند دقیقه ای بهترین قفل را روی سی دی های قهوه تلخ گذاشت
حتما اون قفلش رو شما خیلی تاثیر داشته ولی رو من تاثیزش منفی بود :31:

همچنان این بحث ها نمایان گر عمق نفوذ قرهنگ در استفاده قانونی از پدیدآورده های هنرمندان است.
اصلا از اعماق ته درون انتهای ژرف :20: مردم ما فرهنگ دارن ولی .. حتما فرهنگ پدید آورندگان یا کپی آورندگان یا کلیشه آورندگان از مردم بیشتره آخه تو تلوزیون ایران نشونشون میدن
حتما حتما دلیلش اینه

ما برنامه نویس ها هیچ وقت نفوذ بازیگران و هنرمندان سینما و تلویزیون را نداریم.
اینو قبول دارم
نفوذ = دستپاچه شدن مردم وقتیکه یکیو دیدن که تلویزیون نشونش میده زیاد و درخواست امضا
یعنی تو ایران مثل اون آمریکای به اصطلاح آزاد و با فرهنگ:38:معروفیت محبوبیت میاره در چشم عام

من به این که استفاده از کپی یک دزدی مسلم است اعتقاد دارم.
منم از شما بدتر ولی توهین به شعور مخاطب نه یک بار بلکه چند بار و فکر کسب سود به هر روش با همراهی سازمانی که همون مخاطب که (شعورش دست کم گرفته میشه ) پولشو میده به نظرم اصلا و ابدا زیاد دزدی نیست:13:

اما همیشه در برابر تولید کننده هم باید راهکاری برای جلوگیری از دزدی وجود داشته باشد.
خصلت ما همینه مالتو سقت بچسب همسایه رو دزد نکن در مقابل در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته:21:

کپی کننده ها بحث هایی را در توجیه کارشان مطرح می کنند که اگر چه قانع کننده برای عمل کپی نیست اما بخشی از دغدغه هایی است که باید به آن توجه شود. مثلا این که مدیری به کارش با شلنگ آب بسته را شک ندارم
من که دیگه کاراش رو ندیدم ولی اگه قراره به دغدغه من گوش کنن پس میگم
آقا اون آبی که آخرین کارای تلویزیونیش با تانکر بسته بود بذار خالی شه بعد بره سراغ شیلنگ
هرچند باعث افتخارشه که از مقدار نشتی آب و نم دادن کلیشه و هجو و شر و ور به کاراش به گفته شما کم شده

اما این موضوع از یک طرف دلیلی برای کپی کردن نیست و از طرف دیگر باید راهکاری برای آن پیدا کنیم .
درسته دلیل اصلی شاید انتقامه و تمسخرش
راهکار برای کرم درون :27: (کرک کردن و کپی و ریپ و ...)

از نظر فنی ، امکان قفل گذاری روی سی دی و دی وی دی تصویری وجود ندارد ، اما از نظر روانی راهکارهای زیادی هست که مدیری یکی از آنها را بکار گرفته است .
از نظر فنی باید اول قفل رو تعریف کرد
قفلی که راحت میشکنه یا سخت با تیزهوشی یا وقت پس فن میگه میشه قفل گذاشت ولی همین رو میگه که میشه شکستش
من که از نظر روانی مختل شدم یه مدته :22:میگم نکنه مدیری روانشناسه؟ اگه کارش خوبه برم روان منو بشناسه (مطالعه و بررسی شده : آمار خودکشی توی جامعه روانشناسان از مردم عادی بیشتره)

Babak
11-11-2010, 09:07
قفل شد. تا رسیدگی مدیران.