مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ سی پی یو AMD یا Intel
سلام
من یه لپ تاپ HP میخوام بخرم اینتل بهتره بخرم یا ای ام دی؟؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام..
باید با اینتل بگیرید
.. amd cpu های موجود در بازار همه یا ضعیفند یا متوسط ( رو لپتاپ )
AMD ها هم بد نیستند اما اولویت باید با Intel باشه....
به بنچمارک ها توجه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pooriya_hp
08-11-2010, 16:30
همونطوزی که biostar عزیز فرمودند: اولویت با intel هست و بهتره از intel استفاده کنید.
اما cpuهای AMD خیلی خوب هست من الان روی لپ تاپم از AMD استفاده می کنم.
همونطوزی که biostar عزیز فرمودند: اولویت با intel هست و بهتره از intel استفاده کنید.
اما cpuهای AMD خیلی خوب هست من الان روی لپ تاپم از AMD استفاده می کنم.
مشکل گرمای زیاد ندارید؟؟
pooriya_hp
08-11-2010, 16:53
من با cpu زیاد مشکلی ندارم اما با گرافیک چرا
الان دیگه اکثر دستگاه ها داغ میکنن که با یه کول پد خوب مشکل حل میشه.
به نظر من :
intel : laptop
AMD : desktop
H@mid-Vista
08-11-2010, 18:51
سی پی یوهای اینتل در قیاس با ای ام دی دارای این مزیتها هستند:
1-مصرف انرژی كمتر و كاركردن خنكتر كه موجب عمر طولانی تر باطری می شوند.
2-توان بالاتر اینتل. قویترین سی پی یوهای ای ام دی در حد یك كور تو دو 2.1 با دو مگ كچ هستند.
3-كچ اینتل تا 6 مگ هم می تواند باشد اما ای ام دی اغلب یك تا دو مگ بیشتر نیست.
مزیت ای ام دی:
1-قیمت ارزانتر
با توجه به این مقایسه روی نوت بوك ای ام دی كاملا" بازنده هست.
Abismo Negro
08-11-2010, 23:37
راستش من نظرم با AMD هست.
تو دسکتاپ که به نظر من AMD خیلی بهتر عمل میکنه.
در زمینه نت بوک و لپ تاپ های زیر 12 اینچ هم والا کافیه خودتون سیستم های AMD Turion Neo X2 و AMD Athlon II Neo رو با شاهکار اینتل یعنی Intel Atom عزیز مقایسه کنید و تفاوت رو حس کنید.برفرض آیا Thinkpad X100e leonovo با نت بوک های 10-11 اینچی که از Intel atom استفاده میکنن قابل مقایسه هست ؟!
در زمینه گرافیک غیر مجزا(non dedicated) والا بنده در تمام عمرم چیزی فلج کننده تر و مضحک تر از Intel integrated graphics ندیدم که حتی بازی های دهه 90 رو هم رندر میکنه گاهی و ای ام دی بسیار از نظر گرافیک توان بهتری داره که از زمان ارائه AMD fusion این موضوع رو به وضوح نشون داده.از طرف دیگر در زمینه گرافیک اینتل هیچوقت حرفی برای گفتن نداشته ولی AMD با کارت گرافیکی قدرتمند ATI همواره یکی از قدرتمند ترین عرضه کنندگان سیستم های مربوط به گرافیک بوده.
درباره قدرت پردازشگر هم که تو ایران جا افتاده اینتل خیلی سر هست که تصور میکنم این موضوع ناشی از عدم شناخت کافی نسبت به محصولات ای ام دی یا دلبستگی زیاد به اینتل هست.
یه نگاهی به این لیست یا هر لیست قیمت سی پی یوی معتبر دیگری بندازید متوجه میشید (یه نیم نگاهی به اختلاف فاحش قیمت داشته باشید هم بد نیست).:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به شخصه اینتل رو صرفا کمپانی قدیمی تر و بزرگتری میبینم که با استفاده از روابط و تبلیغات فقط سعی در فروش محصولاتش داره.هنوز افتضاح سال 2005 اینتل درباره تبانی که با بعضی تولید کنندگان بزرگ لپ تاپ مثل توشیبا و اچ پی و دل و ایسر داشته بود درباره اینکه از محصولات ای ام دی در تولیداتشون استفاده نکنند رو فراموش نکردم که این فقط بیانگر ناتوانی اینتل از رقابت با محصولات بسیار ارزان تر ای ام دی و جلوگیری از رشد روز افزون ای ام دی هست.
در خیلی موارد سی پی یوهای اینتل و ای ام دی که ویژگیها و قدرت مشابهی دارند در حالی عرضه میشن که سی پی یوهای اینتل حتی بیش از 2 یا 3 برابر با نمونه مشابه ای ام دی اختلاف قیمت دارند.
به شخصه حاضر نیستم بیش از 100 یا 200 دلار صرفا بخاطر اینکه روی لپ تاپم برچسب اینتل خورده پرداخت کنم.
راستش من نظرم با AMD هست.
تو دسکتاپ که به نظر من AMD خیلی بهتر عمل میکنه.
در زمینه نت بوک و لپ تاپ های زیر 12 اینچ هم والا کافیه خودتون سیستم های AMD Turion Neo X2 و AMD Athlon II Neo رو با شاهکار اینتل یعنی Intel Atom عزیز مقایسه کنید و تفاوت رو حس کنید.برفرض آیا Thinkpad X100e leonovo با نت بوک های 10-11 اینچی که از Intel atom استفاده میکنن قابل مقایسه هست ؟!
در زمینه گرافیک غیر مجزا(non dedicated) والا بنده در تمام عمرم چیزی فلج کننده تر و مضحک تر از Intel integrated graphics ندیدم که حتی بازی های دهه 90 رو هم رندر میکنه گاهی و ای ام دی بسیار از نظر گرافیک توان بهتری داره که از زمان ارائه AMD fusion این موضوع رو به وضوح نشون داده.از طرف دیگر در زمینه گرافیک اینتل هیچوقت حرفی برای گفتن نداشته ولی AMD با کارت گرافیکی قدرتمند ATI همواره یکی از قدرتمند ترین عرضه کنندگان سیستم های مربوط به گرافیک بوده.
درباره قدرت پردازشگر هم که تو ایران جا افتاده اینتل خیلی سر هست که تصور میکنم این موضوع ناشی از عدم شناخت کافی نسبت به محصولات ای ام دی یا دلبستگی زیاد به اینتل هست.
یه نگاهی به این لیست یا هر لیست قیمت سی پی یوی معتبر دیگری بندازید متوجه میشید (یه نیم نگاهی به اختلاف فاحش قیمت داشته باشید هم بد نیست).:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه شخصه اینتل رو صرفا کمپانی قدیمی تر و بزرگتری میبینم که با استفاده از روابط و تبلیغات فقط سعی در فروش محصولاتش داره.هنوز افتضاح سال 2005 اینتل درباره تبانی که با بعضی تولید کنندگان بزرگ لپ تاپ مثل توشیبا و اچ پی و دل و ایسر داشته بود درباره اینکه از محصولات ای ام دی در تولیداتشون استفاده نکنند رو فراموش نکردم که این فقط بیانگر ناتوانی اینتل از رقابت با محصولات بسیار ارزان تر ای ام دی و جلوگیری از رشد روز افزون ای ام دی هست.
در خیلی موارد سی پی یوهای اینتل و ای ام دی که ویژگیها و قدرت مشابهی دارند در حالی عرضه میشن که سی پی یوهای اینتل حتی بیش از 2 یا 3 برابر با نمونه مشابه ای ام دی اختلاف قیمت دارند.
به شخصه حاضر نیستم بیش از 100 یا 200 دلار صرفا بخاطر اینکه روی لپ تاپم برچسب اینتل خورده پرداخت کنم.
از توضیح کاملتون تشکر میکنم
از نظر من اینتل فقط یه مارکه و بقول خودمون پارتی زیادتری داره و اسمش خوب در رفته چیز دیگری نیست .
اگر در زمینه پردازنده ها یه کم تحقیق کنید و مقایسه هایی رو که تا حالا شده رو نگاه کنید میبینید که با مقایسه دو سی پی یوی هم ردیف از دو شرکت حداکثر امتیاز اینتل نهایتا به ای ام دی میرسه و در هیچ زمینه ای اینتل سرتر نیست .
مثلا یه مثال ساده بزنم:
تو مقایسه بین دو سی پی یو برای مقایسه اینکه هر کدوم میتونن تو یک ثانیه چند دستور رو انجام بدن این نتیجه حاصل شد:
اینتل 600 دستور بر ثانیه
ای ام دی 1500 دستور بر ثانیه
یه چیز مهم دیگه اینکه ملاک بهتر بودن سی پی یو کش نیست مثل اینه که بگن هرچی رو یه وانت جای بار بزرکتری ببندن اون وانت بهتر کار میده در صورتی که یه وانت یه توانی داره و یه مقدار بار خاصی رو میتونه جابجا کنه حالا هرچی این بار بزرگتر باشه سنگین تر و کندتر کار میکه ... و خلاصه همچی به اون نتیجه نهایی بستگی داره نه به کش و نه سرعت کلاک و ... .
این مسائل مشکلاتی هم که ازش صحبت میشه همش الکی مثل گرما و کارایی کم و ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.