PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در زبان برنامه نویسی c

hamed69r
07-11-2010, 19:08
سلام
من یه تازه کار هستم و دانشجو رشته کامپیوتر
چند تا مشکل داشتم و ازتون خواهش میکنم کمک کنید
1. روی ویندوز 7 به غیر از استفاده از برنامه DOSBox چه روشه دیگه وجود داره تا من بتونم برنامه turbo c ++ رو اجرا کنم ؟
2. وقتی با DOSBox برنامه turbo c رو اجرا میکنم وقتی یک برنامه خیلی ساده مینویسم مثلا در خط اول که مینویسم include<stdio.h> ارور میده unable to open include file 'stadio.h'
ببخشید اگه پستم تکراری هست مجبور بودم این پست رو بزارم چون فوریه و وقت جستجو کردن ندارم

Rainbow
07-11-2010, 20:05
در مورد سئوال اول باید بگم که می تونید vmware و یا VirtualBox نصب کنید داخل ویندوز 7 . بعد یک ویندوز XP داخل همین برنامه نصب کنید . که بعدش هم می تونید ++ turbo c رو داخل اون نصب کنید . البته اگه قصد شما برنامه نویسی به زبان C و یا ++C هست از برنامه ++ BORLAND C هم میشه استفاده کنید .

hamed69r
07-11-2010, 22:09
در مورد سئوال اول باید بگم که می تونید vmware و یا VirtualBox نصب کنید داخل ویندوز 7 . بعد یک ویندوز XP داخل همین برنامه نصب کنید . که بعدش هم می تونید ++ turbo c رو داخل اون نصب کنید . البته اگه قصد شما برنامه نویسی به زبان C و یا ++C هست از برنامه ++ BORLAND C هم میشه استفاده کنید .

این ++ BORLAND C برنامه هم ارور میده واسه ویندوز 7 نمیدونم مشکل از ویندوز من هست یا کلا ارور میده
سوال دوم رو کسی جواب نمیده خیلی مهمه:41:

Lamanta
09-11-2010, 19:24
من برای نصبش از run as administrator استفاده کردم و Compatibility گذاشتم روی win Xp کار می کنه.....