PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی که اینترنت رو قطع میکنه اما آیکون اتصال اینترنت . . . .

befermatooo
06-11-2010, 22:47
سلام .

چند روزه یک ویروسی خیلی اذیتم میکنه . وقتی کانکت میشم بعد از حدود 10 دقیقه اینترنتم رو قطع میکنه اما آیکون اتصال به اینترنت همچنان در Taksbar وجود داره . حتی نمیتونم دوباره کانکت بشم و پیغام میاد که مودم در حال استفادست !

البته اینک بگم که فکر نکنم در این حالت اطلاعاتی رد و بدل بشه !

ممنون /

jax2
06-11-2010, 22:57
سلام .

چند روزه یک ویروسی خیلی اذیتم میکنه . وقتی کانکت میشم بعد از حدود 10 دقیقه اینترنتم رو قطع میکنه اما آیکون اتصال به اینترنت همچنان در Taksbar وجود داره . حتی نمیتونم دوباره کانکت بشم و پیغام میاد که مودم در حال استفادست !

البته اینک بگم که فکر نکنم در این حالت اطلاعاتی رد و بدل بشه !

ممنون /

اگه به نظرت ویروس داری اینو دانلود و اسکن کن:
حجم 70 مگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه اینترنت پر سرعت نداری اینو دانلود کن:

این یکی باید آپدیت بشه
حجم 6 مگ

befermatooo
06-11-2010, 23:04
مرسی. من با چند آنتی ویروس از جمله کاسپر و نورتون و نود 32 و ... سیستم رو چک کردم اما چیزی رو نشون ندادند . همشون هم آپدیت بودن .

jax2
06-11-2010, 23:24
مرسی. من با چند آنتی ویروس از جمله کاسپر و نورتون و نود 32 و ... سیستم رو چک کردم اما چیزی رو نشون ندادند . همشون هم آپدیت بودن .

سلام
شما اینو دانلود کن
داخل فایل دوتا فایل هست
یکی نصبی که اول اونو اجرا و نصب کن
بعدی هم یه نرم افزار هست وقتی اجراش کردی تموم گزینه های قرمز رو کلیک کن و تموم سوال ها رو ok کن و بعد ریستارت
حجم 2 مگابایت

befermatooo
08-11-2010, 15:06
لینک دانلود مشکل داره ! تو تاپیک دیگه ای هم که گذاشتی رفتم اما اون لینک هم مشکل داشت .

jax2
08-11-2010, 15:45
لینک دانلود مشکل داره ! تو تاپیک دیگه ای هم که گذاشتی رفتم اما اون لینک هم مشکل داشت .

جالبه
اون فایلو خودم آپلود کردم
ولی بیا اینم امروز آپ کردم تو پرشین گیگ