ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارسال ایمیل ؟

shadmehrshadow1
06-11-2010, 21:45
سلام
من یه کد خوب میخوام که باهاش بتونم ایمیل ارسال کنم که قابلیت های زیر رو داشته باشه :
1- پشتیبانی از Gmail و Yahoo Mail
2- قابلیت اضافه کردن عکس یا فایل به میل یا همون Atach کردن .
3- قابلیت تغییر رنگ متن ، چپ چین یا راست چین کردن قسمتی از متن و تغییر اندازه متن ، قراردادن شکلک ، ایجاد حالت های Bold , Italic T UnderLine و ... .
4- نمایش یک Progresbar برای نشان دادن میل در حال ارسال .
5- نمایش یک پیام به منظور اینکه میل ارسال شده یا نه .
6- قابلیت ذخیره میل ها به همون شکلی قراره ارسال بشه . مثلا یه میل رو آماده ارسال می کنیم و یادمون میاد که کاری داریم و بعد بتونیم اون میل رو ذخیره کنیم به همون شکل و با همون اطلاعات تا بعد بیاییم و اون میل را ارسال کنیم .
7- ارسال همزمان یک میل برای چند نفر .
8- بتونیم یه بخش برای ذخیره پروفایل بزاریم . مثلا توش بشه چند تا Account ذخیره کرد که اطلاعات اون اکانت توش باشه . مثلا با کلیک روی اون اکانت بشه میل هایی رو که تا حالا با اون اکانت ارسال شده رو دید .
9- جستجو در عنوان میل ها یا آدرس میل هایی که به ارسال شده و بر اساس تاریخ ارسال و ... .
10- ایجاد فیلتر برای عنوان میل ها یا آدرس میل هایی که به ارسال شده و بر اساس تاریخ ارسال.
فکر کنم چیز زیادی باشه . و چنین کدی که همه ی این ها رو داشته باشه وجود داشته باشه . اگه واقعا چنین کدی پیدا نکردید اگه جدا جدا هم بزارید خوبه . شاید بتونم با هم ترکیبش کنم .

pezhmax
06-11-2010, 22:09
اینایی که نوشتی کد نیست، پروژه است.
شما باید یه کمی راجع به برقراری ارتباط با SMTP Server و POP3 مطالعه کنید. کتاب :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رو از اینترنت دانلود کن. تو فصل 5 مفصل راجع به این قضیه توضیح داده. کار آسونیه ولی یه کم حجیمه این چیزاییی که نوشتی.
اگر هم حوصله کتاب خوندن نداری برو تو codeproject یه سرچی بزن احتمالا یه پروژه با این مضمون پیدا میکنی.

در ضمن شما با دات نت میتونی به هر سروری که ایمیل POP3 میده ارتبط برقرار منی. Gmail اینو میده ولی Yahoo نسخه رایگان این امکان رو ارائه نمیده.

کلا اهل کتاب خوندن و سرچ و این چیزا نیستیا :31:
موفق باشی.