مشاهده نسخه کامل
: ماشین گران میشود یا ارزان؟
Tenacious
06-11-2010, 19:52
با توجه به قضیهی یارانه ها و اجرا شدن اون، این تاپیک رو زدم تا با هم به بررسی این بپردازیم که این مسئله روی قیمت ماشین چه تاثیری میذاره. ماشین های داخلی و خارجی.
هم چنین می شه به این پرداخت که آیا خرید ماشین و یا حتی فروش ماشین توی این روزها کار درستی هست یا نه.
---------------------------------------------
لطفاً بحث رو سیاسی نکنیم
مدیر عامل ایران خودرو شخصا اعلام کرد که محصولات این شرکت گرون نمیشه
pooria-ir
06-11-2010, 20:03
اصلا نیازی به زدن تاپیک نبود :دی
به طور کلی تو این مملکت چیزی ارزون نمیشه،همه چی بی دلیل گرون میشه
حالا شما حساب کنین بنزین گرون شه،یعنی حمل و نقل که زیر بنای همه ی خدمات هستش گرون میشه،پس شک نکنین که قیمت همه چیز میره بالا
من تو دفترخونه اسناد كار ميكنم
امروز كه با چند تا بنگاهي حرف ميزدم مي گفتند فعلا ماشين خريد و فروش نمي كنيم گفت الان بازار كساد شده
واقعا راست مي گفت ما تو اين چند هفته تعداد اسناد ماشينمون نصف شده
در مورد اينكه قيمت ماشين چطور ميشه فكر كنم با توجه به بالا رفتن قيمت بنزين فكر كنم قيمت ماشين پايين بياد چون كسي ديگه تمايل به خريد ماشي نداره
منم تو يه تاپيك ديگه در اين مورد پرسيده بودم...
كلا ببين اينجا ايرانه!:31: قوانين اينجا با بقيه دنيا فرق ميكنه:31:
مطمئنا ماشين گرون ميشه...
البته احتمالا يه مدت بعد ماشين هاي پرمصرف قيمتشون كمي كاهش پيدا ميكنه...
به نظر من الان ميشه به ماشين به عنوان يه سرمايه نگا كرد:31:
Tenacious
06-11-2010, 20:12
من تو دفترخونه اسناد كار ميكنم
امروز كه با چند تا بنگاهي حرف ميزدم مي گفتند فعلا ماشين خريد و فروش نمي كنيم گفت الان بازار كساد شده
واقعا راست مي گفت ما تو اين چند هفته تعداد اسناد ماشينمون نصف شده
در مورد اينكه قيمت ماشين چطور ميشه فكر كنم با توجه به بالا رفتن قيمت بنزين فكر كنم قيمت ماشين پايين بياد چون كسي ديگه تمايل به خريد ماشي نداره
نظر بنگاهی ها چی بود؟ می گفتن ارزون میشه یا گرون؟
اصولاً وقتی بنزین گرون شه باید ماشین ارزون شه، ولی به قول بچه ها اینجا چیزی ارزون بشو نیست!!!
وقتی بنزین هارو سهمیه بندی کردن من تصورم این بود که ماشین ارزون می شه ولی کاملاً برعکس شد!
نظر بنگاهی ها چی بود؟ می گفتن ارزون میشه یا گرون؟
اصولاً وقتی بنزین گرون شه باید ماشین ارزون شه، ولی به قول بچه ها اینجا چیزی ارزون بشو نیست!!!
وقتی بنزین هارو سهمیه بندی کردن من تصورم این بود که ماشین ارزون می شه ولی کاملاً برعکس شد!
من با اوني كه حرف ميزدم خيلي از دست اين يارانه ها عصبي بود
ولي اين براي اوين بار بود كه امده بود آدرس خريدار ها رو از ما بگيره (ما براي سند نويسي ميخوايم ) تا بره بياردشون سند رو امضا كنند
يكي ديگشون هم ميگفت ما فعلا ماشين صفر از نمايندگي ها نمي خريم ( علتش رو نگفت بهم )
بله نظر دوستان محترمه اصولا تو ايران كارا با كل دنيا متفاوته
joe_satriani
06-11-2010, 20:27
با سلام
خدا كنه طوري نشه كه مجبور بشيم آرزوي داشتن ماشين و رانندگي باهاش رو به گور ببريم :31:
caca_caca888
06-11-2010, 20:30
با توجه به قضیهی یارانه ها و اجرا شدن اون، این تاپیک رو زدم تا با هم به بررسی این بپردازیم که این مسئله روی قیمت ماشین چه تاثیری میذاره. ماشین های داخلی و خارجی.
هم چنین می شه به این پرداخت که آیا خرید ماشین و یا حتی فروش ماشین توی این روزها کار درستی هست یا نه.
---------------------------------------------
لطفاً بحث رو سیاسی نکنیم
بهتر بود اینطوری میپرسیدی
ماشین های کم مصرف گران میشود یا ارزان؟
جوابشم نمیدونم:41:
یه بارم میخواستم این تاپیکو بزنم.اما یادم رفت!
Tenacious
06-11-2010, 20:37
بهتر بود اینطوری میپرسیدی
ماشین های کم مصرف گران میشود یا ارزان؟
جوابشم نمیدونم:41:
یه بارم میخواستم این تاپیکو بزنم.اما یادم رفت!
من خودم احتمال می دم ماشین های کم مصرف افزایش قیمت داشته باشه.
Steps-Rap
06-11-2010, 22:07
دقیقا همونطور که بعضی از دوستانم اشاره کردن قطعا گرون میشه...
تا وقتی که عده ای کمک های میلیاردی به ایران گاری میکنند وضع همینه(وارد بحث سیاسی نشوید:31:)
کلا همون طور که دوستان گفتند به طبع با بالا رفتن قیمت سوخت ماشین های غیر استاندارد باید از چرخه ترافیک خارج شوند ولی خوب به این مسئله هم باید توجه کرد که اینجا ایرانه نه ...
مسلما اگه با واقعی شدن قیمت بنزین قیمت خودرو هم واقعی بشه خیلی خوب میشه ولی ...
نظر خودم اینه که قیمت ماشین های پر مصرف در حد پایینی کاهش پیدا میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.