ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : » مشورت: درخواست تعهد کتبی و ارسال مدارک پس از ثبت دامنه .ir با نام Iran در دامنه ?!~!؟

DaRiOuShJh
06-11-2010, 15:50
دوستان من دیروز یه دامنه که اسمه iran توش بود ثبت کردم مبلغش هم پرداخت کردم منتها الان ایمیلی با محتوای زیر اومده

سلام،
دامنه: ****-iran.ir
ثبت این دامنه ممکن است مغایر با قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران و ناقض حقوق ثبتی دیگران باشد. چنانچه این دامنه را برای شخص یا شرکتی به این نام ثبت می‌کنید، لطفاً شناسه مربوط به همین شخص/شرکت را اعلام نمایید تا دامنه به نام صاحب آن ثبت شود. درغیر اینصورت تعهد کتبی خود مبنی بر قبول مسئولیت هرگونه شکایت یا ادعا در رابطه با این ثبت را ارسال نمایید.
لطفا توجه داشته باشید این تعهد باید حتما توسط صاحب‌امتیاز فعلی دامنه نوشته و امضاء شده باشد، و ارسال کپی مدرک شناسایی (برای اشخاص حقیقی کپی کارت ملی، و برای اشخاص حقوقی نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی) الزامی است.
توجه: درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسهٔ ثبت شده در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده نخواهد شد.
واحد ثبت‌دامنه
فاکس: ‎(۰۲۱) ۲۲۲۹۵۷۰۰

کسی تجربه ای داره در این مورد؟

این مشکلات و ادعا ها و شکایات احتمالی چی میتونه باشه مثلا؟!

اگه دردسر داره یه دامنه دیگه ثبت کنم:13:

doyenfox
06-11-2010, 16:31
اصولا سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن داداش!اینا بدون مهر و امضا هر کاری بخوان میکنن وای به حال....
به نظرم اسمو عوض کن.

Ultimator
06-11-2010, 18:59
نه داریوش همون تعهد رو بده که اگه کسی شکایت کرد و شرکتی به همون اسم وجود داشت و شاکی شد مسئولیتش رو قبول میکنی . فکر نکنم مشکلی باشه ! البته قبلش یه ریسرچ کن ببین شرکتی به اون اسم نباشه :دی

DaRiOuShJh
06-11-2010, 19:14
خوب آخه نیما چه کاریه
اگه کسی بود یا ... خوب چششش کور میومد رجیسترش میکرد
وقتی بازه ما هم میگیریم:31:
حالا فعلا که خیال ندارم تعهد برای چیزی بدم

ولی اینا هم مشکل از خودشونه! باید اگه مشکلی داره یا ... همون موقعه ثبت نامش ایراد بگیرن نه اینکه پول رو بگیرن فرداش تازه بگن نمیشه بیا تعهد بده که
البته ایرانه دیگه

Hamid Reza
06-11-2010, 21:22
سلام

خيلي مسخرس:31:

من يادمه چند سال پيش مدرسه گير داد گفت يه وبلاگ در مورد انقلاب اسلامي بساز و فلان دامنه هم ثبت كن تا تو مسابقات استان شركت كنيم

منم نشستم كلي قالب رو خوشگل كردم و پست دادم موقع ثبت دامنه هر دامنه مرتبط با موضوع ثبت كرديم قبول نكرد

مثلا enghelab1357
و...

حتي من مدير مدرسمون گفت اگه نيازه تعهدم ميدم و توضيح ميدم اما قبول نكردن

حالا نميدونم قصدشون از اين كار چيه

به هر حال با احتياط گام بردار:31:

neopersia
07-11-2010, 03:13
کپی کارت ملی رو که قبلاً هم میخواستن
ولی تعهد رو فکر میکنم به خاطر سوء استفاده هایی که شده میخوان
چون دامنه ir هست وقتی یه اسم خاص توش باشه یه جورایی برای اون دامنه رسمیت ایجاد میکنه حتی اگر طرف کلاه بردار باشه!

tabriz-info
22-11-2010, 18:29
آخره مسخره بازيه

من يه دومين ميخوام ثبت كنم توش news داره تعهد ميخواد چي بايد نوشت يعني چي آخه شورشو در اوردن

DaRiOuShJh
23-11-2010, 20:20
من ایمیل دادم اینو گفتن:

با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدانم این ادعا ها و شکایاتی که شما اشاره کردید بر چه اساسی و در چه زمینه هایی میتواند باشد?
و همینطور اگر بخواهم با توجه به شرایط فوق و در نظر گرفتن مشکلات احتمالی، درخواست ثبت دامنه را لغو و دامنه ی دیگری را ثبت نمایم آیا این امر امکان پذیر است یا خیر؟
آیا با همان مبلغ پرداختی برای این دامنه میتوانم اقدام به ثبت دامنه ی دیگری کنم؟

با تشکر

فینگلیش جوابیدن!×!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

tabriz-info
26-11-2010, 23:44
بالاخره چي؟

بايد دستي كاغذ بنوبسيم امضا كنيم براشون بفرستيم؟

DaRiOuShJh
27-11-2010, 02:55
والا من که کلا بی خیال شدم
الان نمیدونم اون دو پوینت رو برگردوندن یا بر نگردوندن
ولی عمرا تعهد اینا ندم!
مگه از جونم سیر شدم

tarantino
30-11-2010, 13:09
منم همچين مشكلي رو داشتم و يه دامنه رو درخواست ثبت دادم و دقيقا همين ايميل برام امد!
ولي بيخيال شدم.
جالبه كه دامنه اي كه مي خواستم ثبت كنم هم .ir آزاد بود هم .com منم بيخيال .ir شدم و همون .com رو ثبت كردم ... ازم مدارك هم نخواستن!
اينجا حساب كتاب دارن مثل اينكه ! ولي اونور دنيا بي حساب كتابه!!!

hamidras
30-11-2010, 13:15
نیک واقعا سیستم بیخودی داره!

یه دامین میخوای انتقال بدی پدرت در میاد!

کی میخوان سیستموشونو مثل ادمیزاد کنن معلوم نیست!