ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال در مورد IIS7.5

mahdi7s
06-11-2010, 14:44
سلام

1)برای هاست کردن صفحات asp.net چه تنظیماتی باید بر روی IIS اعمال شود و کدام features ها رو باید نصب کنیم؟

2)من یه پوشه دارم که حاوی دو صفحه asp.net هست که نام یکی از اونا page1.aspx هست وقتی این را پوشه را به Directory های default web site در IIS manager اضافه می کنم(مثلا اگر نام virtual directory را برابر MyDirectory بذارم) وقتی به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید می رم هیچ چیزی نمی بینم.
(همین الان یه صفحه html رو هم امتحان کردم هیچی نشون نداد!)
علتش چیه؟ راه حل چیه؟

کلا سوالات را اینجا پرسیدم چون اصل مطلب مربوط به ASP.net هست و امکان دارد کار به سوالات برنامه نویسی بکشد:31:

ممنون:11:

anvar.net
06-11-2010, 15:46
اگه مي خواي سايتت رو به هاست نهايي يا پوشه روت IIS كپي كني بايد از امكانات خود دات نت استفاده كني.

در منوي Website وي‍وال استديو گزينه اي به نام Copy Web Site هست كه دقيقا كارش كپي كردن سايتت و تمامي فايل هاي لازم به مقصده. مقصد مي تونه IIS باشه يا FTP يا فضاي مورد نظرت.واسه هر كدوم هم تنظيمات خاص خودش وجود داره كه نگاه كني بهتر متوجه ميشي.

در اولين مرحله بايد كانكشنت رو به مقصد مي سازي. قسمت بالاش دكمه اي به همين نام هست. در فرمي كه نشون مي ده مقصد رو انتخاب مي كني و بعدش هم مي توني پوشه اي واسه وب سايتت درست كني. بعد هم فايل رو منتقل مي كني به پوشه مقصد و در اخر هم مي توني با تايپ ادرس مستقيم در ادرس بار اينترنت اكسپلوررت به صفحه مورد نظرت دسترسي داشته باشي

mahdi7s
06-11-2010, 20:29
سلام

لطفا آن چیزی را که فردی می پرسد اگر می دانید جواب بدهید!

مشکلم اینه که یه Virtual Directory اضافه می کنم ولی صفحه ی درخواستی داخل اون directory نشون داده نمیشه...
اگه سایتی رو هاست هم بکنم همین مشکل رو دارم...

به هر حال ممنون

anvar.net
06-11-2010, 23:29
عزيز من
من اون چيزي رو كه از سوال شما برداشت مي كنم جواب مي دم شرمنده كه وقت خودمو واسه شما تلف كردم

mahdi7s
07-11-2010, 15:59
منظور من شخص شما نبود-اگر کمی امضام شلوغ نمی شد این جمله را داخلش قرار می دادم
"لطفا آن چیزی را که فردی می پرسد اگر می دانید جواب بدهید!"

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا جدا از این حرف ها هیچ کی این مشکل رو نداشته؟
نظری ؟ پیشنهادی ؟ و ...