ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب لینوکس مینت بر روی لپ تاپ DELL INSPIRON

serhossien
06-11-2010, 13:32
سلام دوستان
من تازه کارم و می خوام که لینوکس مینت رو نصب کنم و به آدرس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفتم حالا موند که کدوم توزیع رو دانلود کنم من می خوام که این نسخه رو روی لپ تاپم DELL INSPIRON n5010, core i5 نصب کنم شنیدم که با لپ تاپم سازگاری کامل داره و تمام سخت افزارهای مورد نیاز رو شناسایی می کنه. این سوال رو از شما دارم که با توجه به نوع لپ تاپم کدوم نسخه رو دانلود کنم .ممنون:11:

!Plus
06-11-2010, 16:48
من یه مبتدی ام و دوستان بهتر می تونن راهنمایی تون کنن... ولی... من SUSE رو به شما پیشنهاد می کنم...!؟!

نسخه جدید gOS یا همون Good OS هم واسه کار کردن رو NoteBook و لپ تاپ بهینه شده و توزیع جالبی هم هست...!؟! :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید...!؟!

alishahrag
23-01-2011, 02:15
من هم لینوکس مینت رو روی dell inspiron 6400 (خیلی قدیمیه :20:) نصب کردم خوب با این فجاعت و رم ۵۱۲ بیچاره خوب جواب داده روی سیستم شخصی هم Ubuntu, Kubuntu, Knoppix و همین Mint رو تست کردم از همه بهتر جواب داد. برای تازه کاری مثل من هم راحت تر بود. موفق باشی. :46:

mahsaheidari
15-12-2012, 15:13
salam man laptope Dell insirone n5010 core i3 daram mikham roosh linux nasb konam na ubante na fedora rooosh nasb nemishe nemidonam chikar konam ya kodoom verzheno nasb konam porsidam behem migan bayad to source linux taghri bedi ya migan aslan roosh nasb nemishe nemidonam bayad chikar konam
lotfan rahnamaiim konid mamnoon\\