PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور باید تلویزیون samsung رو آپدیت کرد؟

صفحه ها : 1 [2] 3 4

matinpour
30-10-2013, 20:30
با این کنترلی که من دارم نمیشه اون صفحه رو آورد؟
درضمن آپدیت کنم یانه چون تلویزیون به اینترنت وصله و پیغام میده که آپدیت جدید اومده
کنترل معمولی قیمتش چنده؟

ببخشید سوالام زیاد شد

دوست عزیز
بسته به انصاف فروشنده داره ولی معمولا حدود 20 هزارتومان است و لازم است که این کنترول را داشته باشید تا در صورت لزوم از آن استفاده کنید و یا اگر با کنترول تاچ تان راحت نیستید از کنترول معمولی استفاده کنید.

esmaelnz
30-10-2013, 21:00
اصلا ارزش داره تلویزیونو آپدیت کنم یانه از کجا میشه فهمید که تو آپدیت ها چی اضافه شده چون تو تلویزیون میاد ولی درمورد تغییرات چیزی ننوشته

matinpour
30-10-2013, 21:12
اصلا ارزش داره تلویزیونو آپدیت کنم یانه از کجا میشه فهمید که تو آپدیت ها چی اضافه شده چون تو تلویزیون میاد ولی درمورد تغییرات چیزی ننوشته

دوست عزیز
آبدیت کردن مشگلات سیستم و پردازش و گاههی فرمتها و کدینکها و آیتم های که فعال نشده را فعال می کند . و معولا اگر در سیستم تان مشگلی ندارید می توانید آبدیت نکنید.

ahd632000
31-10-2013, 13:12
سلام دوست عزیز اگر اپدیت نکنید بهتر است چون من اگدیت کردم حالا مرتبا ریستارت میشه در سایت های خارجی اطلاعات راجه به اپدیت جدید نوشته شده است.

esmaelnz
31-10-2013, 13:36
آقا من پیداش کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اگه دانلود کردمو اشتباهی بود نصب نمیکنه دیگه درسته؟

matinpour
31-10-2013, 20:16
آقا من پیداش کردم

دوست عزیز
همانطور که کفتم اول مطمئن شوید بعد اگر نیاز بود اقدام کنید.

senao258
02-11-2013, 18:11
با سلام دوستان ومديران محترم نرم افزار جديدsamsung u40D6940 را لينك يا سايتي كه بشه دانلود كرد اگه ممكن .با تشكر

o3n
02-11-2013, 18:25
سلام
من تاره 46 اينچ سري 6850 گرفتم که شماره مدل اصلي 6800 است که توسط راهنمايي آقاي متين پور تونستم تي وي را آپديت کنم و هيچ مشکلي پيش نيامد.
قبلا نسخه 1101 بود که خود دستگاه آپديت 1102 شناسايي ميکرد اما تو سايت امارات سامسونگ نسخه 1112 قرارداشت

لينگ فايل آپديت را قرار ميدم که دوستاني که اين مدل را دارند يا قصد خريد دارند بدون نگراني استفاده کنند.

o3n
02-11-2013, 18:28
آقا من پیداش کردم

فایل تو سایت سنگاپور با امارات یکی است من از سایت امارات دانلود کردم مشکلی نبود با خیال راحت آپدیت کن

matinpour
02-11-2013, 20:58
با سلام دوستان ومديران محترم نرم افزار جديدsamsung u40D6940 را لينك يا سايتي كه بشه دانلود كرد اگه ممكن .با تشكر

دوست عزیز

شماره مدل اصلی تلویزیون تان UA40D6400UR است و برای دانلود از سایت امارات استفاده کنید که باسیستم ایران ساز گار است

senao258
03-11-2013, 00:43
با سلام وتشكر جناب ناظم سايت نرمافزاري كه كه شما محبت فرموديد تي وي من نشناخت ممنون ميشم كمكم كنيند برنامه اي لطف كنيد كه مشكلات م ازقبيل .................ازبين برود مدل دستگاه 6940س بعدي ال اي دي باتشكر

matinpour
03-11-2013, 21:06
با سلام وتشكر جناب ناظم سايت نرمافزاري كه كه شما محبت فرموديد تي وي من نشناخت ممنون ميشم كمكم كنيند برنامه اي لطف كنيد كه مشكلات م ازقبيل .................ازبين برود مدل دستگاه 6940س بعدي ال اي دي باتشكر

دوست عزیز
این فریمور Firm W are دقیقا برای تلویزیون شماست

و برای آبدیت کردن باید از دستور العمل زیر استفاده کنید وگرنه تلویزیون تان آن را نمی شناسد
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکنید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

hamed_bg13
05-11-2013, 12:21
سلام
من آپدیت رو گرفتم روی فلش هم ریختم
به تلویزیون که میزنم نه پیغامی میاد نه جایی هست که بشه از رو فلش آپدیت کرد
چه کنم ؟

مدل F5500 40:n28:

matinpour
05-11-2013, 20:45
سلام
من آپدیت رو گرفتم روی فلش هم ریختم
به تلویزیون که میزنم نه پیغامی میاد نه جایی هست که بشه از رو فلش آپدیت کرد
چه کنم ؟

مدل F5500 40:n28:

دوست عزیز
طبق دستورالعمل بالا وقتی آبدیت را انجام دادید وآن را از زیپ خارج کردید و روی مموری ریختید به تلویزیون وصل کنید و از این مسیر بروید
و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید

ehsan3dm
08-11-2013, 17:37
فریمور 46d6940 رو میخوام دانلود کنم که معادل ua46d6400 است اما نمیدونم که دو حرف آخرش کدومه یعنی ua46d6940um یاua46d6946ur یا ua46d6940un تازه بازم بعد از اینها سه تا حرف دیگه هم هست مثل ua46d6400urxtw یعنی 10 تا انتخاب دارم فقط در سایت امارات لطفا کمک کنید

matinpour
08-11-2013, 19:22
فریمور 46d6940 رو میخوام دانلود کنم که معادل ua46d6400 است اما نمیدونم که دو حرف آخرش کدومه یعنی ua46d6940um یاua46d6946ur یا ua46d6940un تازه بازم بعد از اینها سه تا حرف دیگه هم هست مثل ua46d6400urxtw یعنی 10 تا انتخاب دارم فقط در سایت امارات لطفا کمک کنید

دوست عزیز
از اینجا دانلود کنید معمولا تمامی فریمورهای موجود در سایت امارات با سیستم ایران سازگار است و این فریمور دقیقا برای سیستم شماست

ehsan3dm
09-11-2013, 18:34
خیلی ممنون دانلود کردم و فریمور با موفقیت نسب شد فقط یه سوال دارم فرق UA46D6400UMXSQ با UA46D6400UMXHC در چیه آیا هردو یکیند و فقط مشخصات آخرش مربوط به گارانتی شرکت یا کشور یا... ممنون میشم اگه توضیح بدید

matinpour
09-11-2013, 20:41
خیلی ممنون دانلود کردم و فریمور با موفقیت نسب شد فقط یه سوال دارم فرق UA46D6400UMXSQ با UA46D6400UMXHC در چیه آیا هردو یکیند و فقط مشخصات آخرش مربوط به گارانتی شرکت یا کشور یا... ممنون میشم اگه توضیح بدید

دوست عزیز
برای دانستن به این تایپیک بروید

Ghaioom
10-11-2013, 15:37
سلام

من فارسی ساز la32c450 رو میخوام. من که نفمیدم مدلش اونه یا این: ؟ > bn68-02555a

matinpour
10-11-2013, 20:00
سلام

من فارسی ساز la32c450 رو میخوام. من که نفمیدم مدلش اونه یا این: ؟ > bn68-02555a

دوست عزیز
مدل همین است la32c450 و برای فارسی ساز کردن

دسترسی به منوی سرویس

این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:

کد:

info > menu > mute > power

در تلویزیون های قدیمی تر:

کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. و در ضمن برای تنظیم ساعت تان هم به این تایپیک بروید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لطفا به آیتمهای دیگر دست نزنید چون ممکن است دچار خسارت جبران ناپذیر شوید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ehsan3dm
14-11-2013, 14:41
ال سیدی la40c530f1r قبلا یک بار با ورژن 1011 توسط یو اس بی دانلود کردم اما حالا 1011.1 ورژنی که شش ماه تاریخ عرضا اون بعد از 1011 می باشد قابل دانلود نیست و تلویزیون پیام هیچ فایلی برای نصب وجود ندارد را می دهد مطمئن هستم که کلیه مراحل نصب رو درست انجام میدم علت چیه و سوال دیگه اینکه آیا با تنظیمات منو سرویس دیجیتال قابلیت فعال سازی دارد با تشکر

matinpour
14-11-2013, 19:02
ال سیدی la40c530f1r قبلا یک بار با ورژن 1011 توسط یو اس بی دانلود کردم اما حالا 1011.1 ورژنی که شش ماه تاریخ عرضا اون بعد از 1011 می باشد قابل دانلود نیست و تلویزیون پیام هیچ فایلی برای نصب وجود ندارد را می دهد مطمئن هستم که کلیه مراحل نصب رو درست انجام میدم علت چیه و سوال دیگه اینکه آیا با تنظیمات منو سرویس دیجیتال قابلیت فعال سازی دارد با تشکر

دوست عزیز
اگر فریمور تلویزیو نتان را درست دانلود و مراحل نصب آن را هم درست انجام دادید ولی دانلود صورت نمی پزیرد دلیل آن این است که تلویزیون شما نیازی به آبدیت ندارد چون در آن فایل فریمور مواردی که در آن است با موارد تلویزیون شما هم سان است و چیزی که تلویزیون شما به آت نیاز داشته باشد را ندارد.
و در مورد دیجیتال در سایت سامسونگ مدل شما قابلیت دیجیتال را ندارد برای دیدن مشخصات به این سایت بروید

alidj66
15-11-2013, 19:07
سلام
برای UA46C7000WR فریموری هست که من بریزم روی تی وی ؟ (فریمور خودش فابریکی ـه و می خوام آپدیتش کنم)
توی سایت سامسونگ نتونستم پیدا کنم و فقط WF و WM دیدم...

alidj66
15-11-2013, 19:23
تونستم پیدا کنم ولی چند تا سوال دارم اونم اینه که ؛
خطری نداره آپدیت ؟ (این مدل مال تی وی منه دیگه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
میشه از ورژن خودش بک آپی چیزی گرفت واسه وقتی که خدای نکرده مشکلی پیش بیاد؟!؟!
از کجا میشه فهمید این آپدیت چه مزیتی نسبت به ورژن خود دستگاه داره ؟
آیا این آپدیت ممکنه دیجیتال رو فعال کنه یا کلا این مدل سخت افزارشو نداره ؟ (توی منو دیجیتال داره ولی چیزی پیدا نمیشه...)

matinpour
15-11-2013, 23:29
تونستم پیدا کنم ولی چند تا سوال دارم اونم اینه که ؛
خطری نداره آپدیت ؟ (این مدل مال تی وی منه دیگه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
میشه از ورژن خودش بک آپی چیزی گرفت واسه وقتی که خدای نکرده مشکلی پیش بیاد؟!؟!
از کجا میشه فهمید این آپدیت چه مزیتی نسبت به ورژن خود دستگاه داره ؟
آیا این آپدیت ممکنه دیجیتال رو فعال کنه یا کلا این مدل سخت افزارشو نداره ؟ (توی منو دیجیتال داره ولی چیزی پیدا نمیشه...)

دوست عزیز
با آبدیت دیجیتال فعال نمی شود اگر یک سیستم سخت افزار آیتمی را نداشته باشد با آبدیت اضافه نمی شود
اگر سیستمتان مشگل داشته باشد و یا نیاز به آبدیت از آن استفاده خواهد کرد و خطری ندارد در صورتی که برای سیستمتان طراحی شده باشد شما از سایت امارات استفاده کنید
برای بک آپ گرفتن باید به منوی سرویس رفته و از قسمت CONTROL-----> HOTE OPTION----> آن را ON می کنید و از قسمت CLONE TV TO USB آن را OK کرده و یک بک آپ روی فلش مموری که قبلا به تلویزیون وصل کردید می ریزید و پس از آن و قبل از خروج از سیستم HOTE OPTION را OFF کرده و خارج می شوید.

شما نمی توانید از شکل ظاهری بفهمید که چه چیزی به تلویزیونتان اضافه و یا امکانی فعال شده است و یا چه مشگلی حل شده چون آنها منبه داخلی سیستم هستند.

amraja
22-11-2013, 16:37
سلام پشت تلویزیون نوشته UA46F5550AM ولی در اون قسمت مخفی نوشته UA46F5000 حالا آپدیت رو باید از کجا بیارم ؟ کمک کنیدلطفا :(

matinpour
22-11-2013, 17:37
سلام پشت تلویزیون نوشته UA46F5550AM ولی در اون قسمت مخفی نوشته UA46F5000 حالا آپدیت رو باید از کجا بیارم ؟ کمک کنیدلطفا :(

دوست عزیز
از این سایت دانلود کنید و اگر تلویزیونتان مشگل دارد آن را برای رفع عیب نصب کنید.

amraja
22-11-2013, 17:45
سپاس- من این کارو کردم ولی نوشت فایل معتبری برای آپدیت پیدا نشد :(
بیشتر می‌نویسه در حال حاضر بروزرسانی وجود ندارد.

matinpour
22-11-2013, 17:58
سپاس- من این کارو کردم ولی نوشت فایل معتبری برای آپدیت پیدا نشد :(
بیشتر می‌نویسه در حال حاضر بروزرسانی وجود ندارد.

دوست عزیز
آیا برای آبدیت کردن از این روش استفاده کردید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

اگر این کار را انجام داده اید و آبدیت انجام نشده است این به این معنا است که فایل آبدیت شما اطلاعات آن با تلویزیون یکی است و تلویزیون چیز جدیدتری نسبت به اطلاعات خود پیدا نکرده پس آبدیت انجام نمی شود.

amraja
22-11-2013, 18:03
دوست عزیز
آیا برای آبدیت کردن از این روش استفاده کردید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

اگر این کار را انجام داده اید و آبدیت انجام نشده است این به این معنا است که فایل آبدیت شما اطلاعات آن با تلویزیون یکی است و تلویزیون چیز جدیدتری نسبت به اطلاعات خود پیدا نکرده پس آبدیت انجام نمی شود.

همین کارو کردم نسخه تلویزیون 1005 هست ولی این 1015 پس باید آپدیت شه ولی میگه وجود نداره

matinpour
22-11-2013, 19:50
همین کارو کردم نسخه تلویزیون 1005 هست ولی این 1015 پس باید آپدیت شه ولی میگه وجود نداره

دوست عزیز
سایتی را که من به شما معرفی کردم سایت امارات و در آن سایت ورژن 1014.0 است ولی ورژنی که شما دارید را نمیدانم از کدام سایت گرفتید سعی کنید همیشه یا از سایت ایران یا از سایت امارات استفاده کنید چون با هم ساز گار هستند امتحان کنید
و چون شما از طریق دیتا ایران استفاده می کنید و هنوز در سایت ایران هیچ آبدیتی وجود ندارد می بینید با آخرین تاریخ بروز رسانی هم چیزی پیدا نمی کند از این سایت دانلود و استفاده کنید ببینید عمل می کند یا نه

amraja
22-11-2013, 20:45
دوست عزیز
سایتی را که من به شما معرفی کردم سایت امارات و در آن سایت ورژن 1014.0 است ولی ورژنی که شما دارید را نمیدانم از کدام سایت گرفتید سعی کنید همیشه یا از سایت ایران یا از سایت امارات استفاده کنید چون با هم ساز گار هستند امتحان کنید
و چون شما از طریق دیتا ایران استفاده می کنید و هنوز در سایت ایران هیچ آبدیتی وجود ندارد می بینید با آخرین تاریخ بروز رسانی هم چیزی پیدا نمی کند از این سایت دانلود و استفاده کنید ببینید عمل می کند یا نه
از این هم گرفتم. کار نکرد.

matinpour
22-11-2013, 21:02
از این هم گرفتم. کار نکرد.

دوست عزیز
پس حتما تلویزیون شما نیازی به آبدیت ندارد دیگر اصرار بر این کار نداشته باشید.

solymans
24-11-2013, 11:16
برای بک آپ گرفتن باید به منوی سرویس رفته و از قسمت CONTROL-----> HOTE OPTION----> آن را ON می کنید و از قسمت CLONE TV TO USB آن را OK کرده و یک بک آپ روی فلش مموری که قبلا به تلویزیون وصل کردید می ریزید و پس از آن و قبل از خروج از سیستم HOTE OPTION را OFF کرده و خارج می شوید.

شما نمی توانید از شکل ظاهری بفهمید که چه چیزی به تلویزیونتان اضافه و یا امکانی فعال شده است و یا چه مشگلی حل شده چون آنها منبه داخلی سیستم هستند.
از رو کنجکاوی ...؟
بکاپ میشه روهمون فلشی که اپدیت توش هست گرفت؟
چجوری ریستور کنیم؟
با ریستور میشه بهمون فریمور قبلی برگشت ؟
تازه می خوام اپدیت کنم....برا همین میپرسم
باتشکر

matinpour
24-11-2013, 20:17
از رو کنجکاوی ...؟
بکاپ میشه روهمون فلشی که اپدیت توش هست گرفت؟
چجوری ریستور کنیم؟
با ریستور میشه بهمون فریمور قبلی برگشت ؟
تازه می خوام اپدیت کنم....برا همین میپرسم
باتشکر

دوست عزیز
بله میشود روی همان فلش بک آپ گرفت
ریستور کردن را فقط زمانی انجام می دهند که برای سیستم مشگل اساسی پیش آمده و با رفع عیب های مرسوم نشود آن مشگل را حل کرد. و با ریستور کردن به فریمور قبلی بر نمی گردد چون در حقیقت این سیستم عامل تلویزیون است که آبدیت شده

Sir Pendar
24-11-2013, 21:40
سلام خدمت عزیزان

من به سایت سامسونگ مراجعه کردم اما مدل UA32D4430BMSHD رو نتوانستم بیابم تا فایل اپدیت را دریافت کنم .

لطف می فرمایید راهنمایی کنید

matinpour
24-11-2013, 23:12
سلام خدمت عزیزان

من به سایت سامسونگ مراجعه کردم اما مدل UA32D4430BMSHD رو نتوانستم بیابم تا فایل اپدیت را دریافت کنم .

لطف می فرمایید راهنمایی کنید

دوست عزیز
نام گذاری ایران برای مدل شما UA32D4430BMSHD و نام گذاری اصلی آن UA32D4003BM و تنها سایتی که فریمور برای دانلود دارد سایت استرالیاست و شما می توانید به این سایت بروید

Sir Pendar
25-11-2013, 11:41
دوست عزیز
نام گذاری ایران برای مدل شما UA32D4430BMSHD و نام گذاری اصلی آن UA32D4003BM و تنها سایتی که فریمور برای دانلود دارد سایت استرالیاست و شما می توانید به این سایت بروید

بسیار متشکرم از شما .
با توجه به اینکه فریمور از سایت استرالیا است ، مشکلی در زبان پارسی دستگاه پیش نمی آید؟

matinpour
25-11-2013, 20:02
بسیار متشکرم از شما .
با توجه به اینکه فریمور از سایت استرالیا است ، مشکلی در زبان پارسی دستگاه پیش نمی آید؟

دوست عزیز
معمولا که این اتفاق نمی افتد ولی با این وجود اگر سیستمتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت نیست.

mahmoodgood2
29-11-2013, 01:10
آپدیت جدید برای این مدل ua40d5000pr اگر هست تاپیک دانلود رو راهنمایی کنید وبا ذکر کارایی های بیشتر آن ممنون

matinpour
29-11-2013, 18:45
آپدیت جدید برای این مدل ua40d5000pr اگر هست تاپیک دانلود رو راهنمایی کنید وبا ذکر کارایی های بیشتر آن ممنون

دوست عزیز
برای دانلود از این سایت استفاده کنید آبدیت مشگلات سیستمی را حل می کند و کارایی آپشنهای تلویزیون را بهبود می بخشد

آبدیت کردن فریمور

mahmoodgood2
29-11-2013, 23:59
از راهنمایی تون ممنون ولی من هر چی گشتم فایل دانلود رو پیدا نکردم یک زحمت بکشین برام تاپیکش رو بزارین ممنون میشم

matinpour
30-11-2013, 00:14
از راهنمایی تون ممنون ولی من هر چی گشتم فایل دانلود رو پیدا نکردم یک زحمت بکشین برام تاپیکش رو بزارین ممنون میشم

دوست عزیز
در پست بالا که کامل توضییح دادم همان فزیمور Firmware ولی با این وجود آن را برایتان راحت و اماده کرده فایل را قرار می دهم

dhyw498b
30-11-2013, 15:28
سلام مدل تلویزیون من ua46es8880mshd اینه میشه لینک اپدیت شو بزارید ممنون
البته روی لیبلش اینم زده UA46ES8880
TNX

matinpour
30-11-2013, 19:47
سلام مدل تلویزیون من ua46es8880mshd اینه میشه لینک اپدیت شو بزارید ممنون
البته روی لیبلش اینم زده UA46ES8880
TNX

دوست عزیز
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما UA46ES8880 و نام گذاری اصلی آن UA46ES8000 است و برای دانلود از اینجا دانلود کنید

اینم لینک سایت

آبدیت کردن فریمور

mkhdcivil1358
05-12-2013, 13:45
با سلام خدمت دوستان
من دو سال پیش یک تلویزیون LED‌ سامسونگ D7770 گرفتم. کلا ازش راضیم. ولی یه مشکل توی پخش کردن عکسها داره. اخیرا یه هارد آداپتور دار 2ترابایت خریدم و کلیه عکسها و فیلمهام رو ریختم توش.
اون رو به چند درایو تقسیم کردم و فرمت همشون NTFS هست. تو پخش فیلم‌ها خیلی مشکل نداره. ولی عکس‌ها رو تو بعضی از پوشه‌ها باز نمی‌کنه. اگه تو یه پوشه(فولدر) چند تا زیرپوشه ایجاد کنیم تو اونها نمیره و میگه پوشه خوانده نمی‌شود!!! اگه یه پوشه سنگین باشه عکس‌هاشو نشون نمیده! ولی پوشه‌های سبک رو باز میکنه! دوستان کسی از این جور مشکل‌ها داشته؟!!! ضمنا همین امروز آخرین آپدیت رو از سامسونگ امارات دریافت و با USB‌ نصب کردم. ولی مشکل حل نشد!!! آدرس آپدیت: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش Firmware

........................................
ضمنا تجربه من میگه حتما از هاردهای آداپتور دار واسه تلویزیون استفاده کنید. چون هم سرعتش بالاتره و هم احتمال آسیب‌دیدگیش کمتره. من یه هارد پاسپورتی داشتم بعد از یه مدت استفاده به عنوان هارد تلویزیون سوخت.

matinpour
05-12-2013, 20:53
با سلام خدمت دوستان
من دو سال پیش یک تلویزیون LED‌ سامسونگ D7770 گرفتم. کلا ازش راضیم. ولی یه مشکل توی پخش کردن عکسها داره. اخیرا یه هارد آداپتور دار 2ترابایت خریدم و کلیه عکسها و فیلمهام رو ریختم توش.
اون رو به چند درایو تقسیم کردم و فرمت همشون NTFS هست. تو پخش فیلم‌ها خیلی مشکل نداره. ولی عکس‌ها رو تو بعضی از پوشه‌ها باز نمی‌کنه. اگه تو یه پوشه(فولدر) چند تا زیرپوشه ایجاد کنیم تو اونها نمیره و میگه پوشه خوانده نمی‌شود!!! اگه یه پوشه سنگین باشه عکس‌هاشو نشون نمیده! ولی پوشه‌های سبک رو باز میکنه! دوستان کسی از این جور مشکل‌ها داشته؟!!! ضمنا همین امروز آخرین آپدیت رو از سامسونگ امارات دریافت و با USB‌ نصب کردم. ولی مشکل حل نشد!!! آدرس آپدیت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش Firmware

........................................
ضمنا تجربه من میگه حتما از هاردهای آداپتور دار واسه تلویزیون استفاده کنید. چون هم سرعتش بالاتره و هم احتمال آسیب‌دیدگیش کمتره. من یه هارد پاسپورتی داشتم بعد از یه مدت استفاده به عنوان هارد تلویزیون سوخت.

دوست عزیز
لطفا سوال خود را فقط در یک تایپیک مطرح کنید و منتظر پاسخ بمانید جواب شما در این تایپیک داده شده است

mahziar_69
05-12-2013, 22:13
با سلام
حدودا 3هفته است که یک LED سامسونگ مدل UA46f6850 خریدم
موقعی که با Wifi وصل میشدم به نت و آپدیت رو میزدم ورژن 1111 رو پیدا میکرد اما مینوشت 26 ساعت تا پایان دانلود طول میکشه و من هم کنسل کردم
چندبار امتحان کردم و همینطوری بود.
امروز که کابل Lan رو وصل کردم ارور 800 میده
میشه راهنماییم کنید و یا لینک دانلود firmware جدید رو واسم بذارین ازتون ممنون میشم
راستی الان ورژن تلویزیونم 1101 هستش.

الان که تو سایت امارات سرچ کردم زده ورژن 1113
و من هم نمیتونم با تلویزیون ورژن جدید رو سرچ کنم.

matinpour
05-12-2013, 23:11
با سلام
حدودا 3هفته است که یک LED سامسونگ مدل UA46f6850 خریدم
موقعی که با Wifi وصل میشدم به نت و آپدیت رو میزدم ورژن 1111 رو پیدا میکرد اما مینوشت 26 ساعت تا پایان دانلود طول میکشه و من هم کنسل کردم
چندبار امتحان کردم و همینطوری بود.
امروز که کابل Lan رو وصل کردم ارور 800 میده
میشه راهنماییم کنید و یا لینک دانلود firmware جدید رو واسم بذارین ازتون ممنون میشم
راستی الان ورژن تلویزیونم 1101 هستش.

الان که تو سایت امارات سرچ کردم زده ورژن 1113
و من هم نمیتونم با تلویزیون ورژن جدید رو سرچ کنم.

دوست عزیز
اگر تلویزیون تان مشگلی ندارد نیازی به آبدیت نیست آبدیت کردن برای وقت است که تلویزیون دچار مشگل و یا کاراییش کم شده باشد ولی اگر اصرار دارید
از این راه بروید و نام گذاری اصلی تلویزیونتان را ببینید و آن را اعلام کنید تا راهنماییتان کنم.

دسترسی به منوی سرویس

در تلویزیون های جدید:

کد:

mahziar_69
05-12-2013, 23:53
متشکرم دوست عزیز
ولی متاسفانه تلویزیون من کنترلش تاچ هست و دکمه info نداره

matinpour
06-12-2013, 00:31
متشکرم دوست عزیز
ولی متاسفانه تلویزیون من کنترلش تاچ هست و دکمه info نداره

دوست عزیز
شما باید دو کنترول داشته باشید یکی کنترول معمولی و دیگری کنترول تاچ تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند شما می توانید از نمایندگی و یا فروشگاه صوتی تصویری سامسونگ این کنترول را تهیه کنید

amir_k2m
06-12-2013, 13:01
سلام من ال ای دی سری 5 دارم فیلمهای mkv 1080 از صوت 6 کاناله پشتیبانی نمیکنه صداش درنمیاد چکار باید بکنم ممنونم میشه یکی کمکم کنه

matinpour
06-12-2013, 14:53
سلام من ال ای دی سری 5 دارم فیلمهای mkv 1080 از صوت 6 کاناله پشتیبانی نمیکنه صداش درنمیاد چکار باید بکنم ممنونم میشه یکی کمکم کنه

دوست عزیز
تا آنجا که من می دانم تلویزیون سامسونگ کدک صوتی آن تا 5.1 کانال را پشتیبانی می کند.و از صوتی 6 کاناله پشتیبانی نمی کند در هنگام نمایش فیلم دکمه tools را از روی کنترول فشار داده و از منوی آن استریم صدا نمایان می شود و یا از حالت صدا تست کنید ببینید تغییری حاصل می شود یانه

mkhdcivil1358
09-12-2013, 20:52
با سلام
من در صفحه قبل در مورد تلویزیون 46D7770 سامسونگ خودم یه توضیحاتی دادم که اصلا عکسها رو خوب پخش نمیکنه و دوستان گفتند که پرسسورش ضیفه! جالبه همین هارد رو که من نمیتونم پوشه‌هاش رو باز کنم یه LED سامسونگ سری 5 به راحتی باز میکنه! از این حرفها بگذریم یه نکته جالب پیش اومده که خواستم ببینم اگه کسی این مشکل رو داشته و تونسته حلش کنه کمک کنه.... تو هارد یه قسمت فولدر واسه عکس ها دارم که دفعه اول که هارد رو به تلویزیون زدم شناختش(فولدر ها رو شناسایی کرد) حال هر چی از داخل مجموعه فولدرها رو حذف میکنم باز توی صفحه نمایش تلوزیون میاد ولی میگه خونده نمیشه!!! مثل اینکه اطلاعات رفته تو رم تلویزیون گیر کرده. البته حالت فیلم و موسیقی اینجوری نیست و با حذف و اضافه فولدر، سریع بروز میشن!!! دیگه موندم چه کنم.
یه مشکل دیگه: خواستم ببینم شاید با عوض کردن FAT‌ هارد مشکل حل میشه یا نه. پارتیشن چهارم رو به فت FAT32 با Allocation 16K تغییر دادم. تو تلویزیون این پارتیشن دیده نمیشه. مشکل از فت هست یا محدودیت تعداد پارتیشن. چون تو 4 تا که مشکلی نداشت؟ آیا اندازه Allocatio تو شناسایی هارد تو تلویزیون تاثیری داره؟!!!

matinpour
09-12-2013, 21:04
با سلام
من در صفحه قبل در مورد تلویزیون 46D7770 سامسونگ خودم یه توضیحاتی دادم که اصلا عکسها رو خوب پخش نمیکنه و دوستان گفتند که پرسسورش ضیفه! جالبه همین هارد رو که من نمیتونم پوشه‌هاش رو باز کنم یه LED سامسونگ سری 5 به راحتی باز میکنه! از این حرفها بگذریم یه نکته جالب پیش اومده که خواستم ببینم اگه کسی این مشکل رو داشته و تونسته حلش کنه کمک کنه.... تو هارد یه قسمت فولدر واسه عکس ها دارم که دفعه اول که هارد رو به تلویزیون زدم شناختش(فولدر ها رو شناسایی کرد) حال هر چی از داخل مجموعه فولدرها رو حذف میکنم باز توی صفحه نمایش تلوزیون میاد ولی میگه خونده نمیشه!!! مثل اینکه اطلاعات رفته تو رم تلویزیون گیر کرده. البته حالت فیلم و موسیقی اینجوری نیست و با حذف و اضافه فولدر، سریع بروز میشن!!! دیگه موندم چه کنم.
یه مشکل دیگه: خواستم ببینم شاید با عوض کردن FAT‌ هارد مشکل حل میشه یا نه. پارتیشن چهارم رو به فت FAT32 با Allocation 16K تغییر دادم. تو تلویزیون این پارتیشن دیده نمیشه. مشکل از فت هست یا محدودیت تعداد پارتیشن. چون تو 4 تا که مشکلی نداشت؟ آیا اندازه Allocatio تو شناسایی هارد تو تلویزیون تاثیری داره؟!!!
دوست عزیز
برای حذف باید روی هر عکس رفته و از قسمت tools آنرا حذف کنید

sakha1
10-12-2013, 21:31
با سلام
آپ دیت مدل UA40D6940UM رو میخواستم
اگه میشه تو سایت بذارید:n19:
اینم بگم تو سایت خودش نتونستم پیداش کنم

matinpour
10-12-2013, 23:25
با سلام
آپ دیت مدل UA40D6940UM رو میخواستم
اگه میشه تو سایت بذارید:n19:
اینم بگم تو سایت خودش نتونستم پیداش کنم

نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ua40d6940 و نام گذاری اصلی آن ua406400 است و برای دانلود از سایت زیر استفاده کنید.

آبدیت
کردن فریمور

سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار
یا همان فریمور
Firm W are
دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

محمدazizi
12-12-2013, 14:55
سلام تلویزیون من سامسنگه پلاسما منوی کانل یابیشوتنظیماتش قفل شده لطفاکمکم کنید .مدلشps43e4950

محمدazizi
12-12-2013, 14:58
کسی هست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n21:

sakha1
12-12-2013, 18:24
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ua40d6940 و نام گذاری اصلی آن ua406400 است و برای دانلود از سایت زیر استفاده کنید.

آبدیت

کردن فریمور

سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار

یا همان فریمور

Firm W are

دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

با تشکر از راهنمایی شما
1 سؤال دیگه داشتم اینکه وقتی آپدیت میکنیم چه تغییری ممکنه رخ بده
یا آبدیت ها چه مزیتی دارن
چون من اینکار رو کردم ، هیچ تغییری ندیدیم. چون من با برنامه های ----- ها کار کردم وقتی آپدیتشون می کردم منو ها عوض می شدن یا امکانات خاصی به منو ها اضافه میشدن

sasan28
12-12-2013, 21:56
سلام
آپدیت ال سی دی la46b550k1rxhc می خواستم و نحوه آپدیت
با تشکر

محمدazizi
12-12-2013, 23:40
سلام من تلویزیون ps50e490هستش توسایت سامسونگ نمی تونم پیداش کنم(نیست)چیکارکنم؟منوی تنطیمات وکانل یایشم قفل شده(دردست رس نیست)لطفاکمکم کنید

matinpour
13-12-2013, 00:10
سلام من تلویزیون ps50e490هستش توسایت سامسونگ نمی تونم پیداش کنم(نیست)چیکارکنم؟منوی تنطیمات وکانل یایشم قفل شده(دردست رس نیست)لطفاکمکم کنید

دوست عزیز
از این مسیر برو و آن را ریست فاکتوری کن

تنظیمات ریست
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
و اگر رسیت نشد از راه زیر وارد منوی مخفی شوید و از منوی option رسیت فاکتوری کنید
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power

اینم سایت دانلود فریمورتان

mahziar_69
13-12-2013, 19:56
دوست عزیز
شما باید دو کنترول داشته باشید یکی کنترول معمولی و دیگری کنترول تاچ تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند شما می توانید از نمایندگی و یا فروشگاه صوتی تصویری سامسونگ این کنترول را تهیه کنید
دوست عزیزم هفته ی پیش آپدیت تلویزون رو از سایت امارات دانلود و نصب کردم
الان همه چیه تلویزون درسته
اما دیگه فرمان صوتیش و همینطور قسمت ورود به حساب سامسونگ غیرفعال شده.
با Browser تلویزیون میتونم کار کنم اما
smart hub رو که باز میکنم و میخوام باهاش کار کنم میگه که باید تنظیمش کنه
به وای فای به اینترنت وصلش کردم اما بازم میگه اتصال به اینترنت ثابت نیست و از نصب خارج میشه.

میشه راهنماییم کنید باید چکار کنم؟

matinpour
13-12-2013, 21:47
دوست عزیزم هفته ی پیش آپدیت تلویزون رو از سایت امارات دانلود و نصب کردم
الان همه چیه تلویزون درسته
اما دیگه فرمان صوتیش و همینطور قسمت ورود به حساب سامسونگ غیرفعال شده.
با Browser تلویزیون میتونم کار کنم اما
smart hub رو که باز میکنم و میخوام باهاش کار کنم میگه که باید تنظیمش کنه
به وای فای به اینترنت وصلش کردم اما بازم میگه اتصال به اینترنت ثابت نیست و از نصب خارج میشه.

میشه راهنماییم کنید باید چکار کنم؟
دوست عزیز

و لازم به ذکر است که با تماسی با منبع موثق سام سرویس داشتم به علت اشگالی که در سرور سایت سامسونگ بوجود آمده تا اطلاع ثانوی برای سری F اسمارت هاب قابل استفاده نمی باشد ولی از بروزر آن می توانید استفاده کنید
در ضمن بعلت مشگل در فرمان صوتی در حال حاضر این امکان حذف شده و به احتمال زیاد در آبدیت بعدی فعال خواهدشد.

mahziar_69
13-12-2013, 22:01
دوست عزیز

و لازم به ذکر است که با تماسی با منبع موثق سام سرویس داشتم به علت اشگالی که در سرور سایت سامسونگ بوجود آمده تا اطلاع ثانوی برای سری F اسمارت هاب قابل استفاده نمی باشد ولی از بروزر آن می توانید استفاده کنید
در ضمن بعلت مشگل در فرمان صوتی در حال حاضر این امکان حذف شده و به احتمال زیاد در آبدیت بعدی فعال خواهدشد.
واقعا از لطفت متشکرم که خیالم رو راحت کردی.
خیلی گلی دوست من متشکرم :n12:

Alvan7
23-12-2013, 19:09
نرم افزارش راازکجادانلودکنیم؟

matinpour
23-12-2013, 19:25
نرم افزارش راازکجادانلودکنیم؟

دوست عزیز
وقتی که سوالی می کنید مدل تلویزیونتان را بطور کامل ذکر کنید تا معلوم شود شما چه چیزی را می خواهید.؟

o3n
24-12-2013, 00:26
سلام آقای متین پور
مدل تی وی 46" 6850 است
تو سایت امارات ورژن فریمور را زده 1115 و تو سایت آفریقا زده 1116 و تو سایت اصلی زده 1117
سوالی که داشتم سایت نوشته برای This firmware is for TV Model(s): LED F5500/F6300/F6350/F6400/F6800/F7050/F7100/F7150, PDP F5500
و کنار فریمور نوشته All OS شما چند جا گفته بودی برنامه کشور های دیگه را روی تی وی نصب نکنیم ممکنه برای تنظیمات و کیفیت تصویر مشکل ایجاد کنه آیا خود نرم افزار اتومات مدل و ساخت کشور را تشخیص نمیده و برنامه مورد نظر را آپدیت کند.

ali1189
24-12-2013, 16:05
سلام.دوستان من فریمور ال ای دی سامسونگ مدل ua40f5570 رو میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟

matinpour
24-12-2013, 22:56
سلام.دوستان من فریمور ال ای دی سامسونگ مدل ua40f5570 رو میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟

دوست عزیز
نام گذاری ایران برای مدل شما f5570 ونام گذاری اصلی آن f5300 است و برای دانلود به این سایت بروید.

و اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید چون ممکن است که بعضی از آیتمهای تان غیر فعال شود آبدیت برای زمانی است که تلویزیون شما دچار مشگل باشد.

ali1189
26-12-2013, 18:22
دوست عزیز
نام گذاری ایران برای مدل شما f5570 ونام گذاری اصلی آن f5300 است و برای دانلود به این سایت بروید.

و اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید چون ممکن است که بعضی از آیتمهای تان غیر فعال شود آبدیت برای زمانی است که تلویزیون شما دچار مشگل باشد.

سلام.مرسی از راهنماییتون.ورژنش 1101 هست تو این سایتم 1115.1 هست بهتر نیس اپدیت کنم یعنی هیچ مزایایی نداره اپدیت؟بعضی زیرنویس ها رو درست نشون نمیده.

matinpour
26-12-2013, 19:52
سلام.مرسی از راهنماییتون.ورژنش 1101 هست تو این سایتم 1115.1 هست بهتر نیس اپدیت کنم یعنی هیچ مزایایی نداره اپدیت؟بعضی زیرنویس ها رو درست نشون نمیده.
دوست عزیز
می توانید آبدیت کنید و ممکن است که مشگل زیرنویس تان هم حل شود.

tazmani_chat
27-12-2013, 09:28
سلام. من مدل 46f5570 را با فریم ور f5300 از سایت امارات آپ دیت کردم. الان امکانات سامسونگ اپ قطع شده و خطای ۰۱۲ میده. امکان رفع اشکال از راه دور هم خطا شبکه میده و پین کد نمیده. اگر بخوهیم به ورژن قبلی برگردیم راهی هست ؟ الان شده ۱۱۱۵. قبلا ۱۱۱۰ بود فکر کنم. :n28: دوستان اصلا آپ دیت نکنید که بیچاره میشید.

matinpour
27-12-2013, 11:10
سلام. من مدل 46f5570 را با فریم ور f5300 از سایت امارات آپ دیت کردم. الان امکانات سامسونگ اپ قطع شده و خطای ۰۱۲ میده. امکان رفع اشکال از راه دور هم خطا شبکه میده و پین کد نمیده. اگر بخوهیم به ورژن قبلی برگردیم راهی هست ؟ الان شده ۱۱۱۵. قبلا ۱۱۱۰ بود فکر کنم. :n28: دوستان اصلا آپ دیت نکنید که بیچاره میشید.

دوست عزیز
برگشت به ورژن قبل میسر نیست و شما باید منتظر بمانید تا سرور های سامسونک رفع عیب شود تا بتوانید از اسمارت هاب تان استفاده کنید ما بارها به دوستان گفتیم که وقتی که سیستم تان مشگلی ندارد آبدیت نکنید آبدیت برای رفع عیب سیستم است و با آبدیت بعضی از آیتمها بصورت خاموش در می آید و برای فعال کردن آن باید تخصص کافی داشته باشید تا از طریق منوی سرویس آن را مجددا فعال کنید

tazmani_chat
27-12-2013, 12:20
دوست عزیز
برگشت به ورژن قبل میسر نیست و شما باید منتظر بمانید تا سرور های سامسونک رفع عیب شود تا بتوانید از اسمارت هاب تان استفاده کنید ما بارها به دوستان گفتیم که وقتی که سیستم تان مشگلی ندارد آبدیت نکنید آبدیت برای رفع عیب سیستم است و با آبدیت بعضی از آیتمها بصورت خاموش در می آید و برای فعال کردن آن باید تخصص کافی داشته باشید تا از طریق منوی سرویس آن را مجددا فعال کنید
ممنون از جواب سریع شما. راهی هست که بتونم این مشکل را برطرف کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

matinpour
27-12-2013, 23:00
ممنون از جواب سریع شما. راهی هست که بتونم این مشکل را برطرف کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز
همانطور که گفتم صبر کنید تا سرورهای سامسونگ ایران مجددا راه اندازی شود.

kavah63
28-12-2013, 19:01
با سلام و تشکر از آقای متین پور، من هم دقیقا همین مشکل رو دارم مدل 40f5300ar ، به ساپورت امارت ایمیل زدم و مشکل رو گفتم ولی هنوز جواب ندادن.

kavah63
28-12-2013, 19:05
سلام مجدد، آیا امکان تغییر رنگ و درشت تر کردن زیرنویس در تلویزیون ua40f5300ar وجود دارد؟ بعضی از زیرنویس ها از فاصله 3.5 متری خوب خونده نمی شن، سایز بزرگ زیرنویس رو هم در تنظیمات زیرنویس انتخاب کردم ولی باز هم خوب خونده نمی شن.
راه دیگه ای هست؟

matinpour
28-12-2013, 20:37
سلام مجدد، آیا امکان تغییر رنگ و درشت تر کردن زیرنویس در تلویزیون ua40f5300ar وجود دارد؟ بعضی از زیرنویس ها از فاصله 3.5 متری خوب خونده نمی شن، سایز بزرگ زیرنویس رو هم در تنظیمات زیرنویس انتخاب کردم ولی باز هم خوب خونده نمی شن.
راه دیگه ای هست؟

دوست عزیز
در موقعی پخش فیلم از منوی tools استفاده کنید ولی رنگ آن را نمی شود تغییر داد البته روی این برنامه دارم کار می کنم و اگر درست شد حتما آن را برای عموم در یک تایپیک مجزا خواهم گذاشت

MohsenStar
29-12-2013, 16:11
سلام
من تلویزیون : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم منو فارسی هست ولی در قسمت رمزگذاری زیرنویس فارسی یا یونیکد نداره که انتخاب کنم و زیرنویس رو خرچنگ قورباغه نشون میده .
نرم افزار این مدل رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟

matinpour
29-12-2013, 19:52
سلام
من تلویزیون : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم منو فارسی هست ولی در قسمت رمزگذاری زیرنویس فارسی یا یونیکد نداره که انتخاب کنم و زیرنویس رو خرچنگ قورباغه نشون میده .
نرم افزار این مدل رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟
دوست عزیز
اگر منظورتان فریمور این مدل است از این جا نام گذاری ایران برای این مدل f5570 و مدل اصلی آن UA40F5300

و برای مطلب بیشتر به این پست بروید
07 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])#2407 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MohsenStar
29-12-2013, 23:27
ممنونم
ولی تلویزیون بنده 32 هست لینک معرفی شده توسط شما 40 هست .
تفاوتی در فریمور ها وجود نداره ؟
و اینکه چگونه میتونم نسخه در حال حاضر فریمور تی وی رو تشخیص بدم ؟

matinpour
30-12-2013, 21:03
ممنونم
ولی تلویزیون بنده 32 هست لینک معرفی شده توسط شما 40 هست .
تفاوتی در فریمور ها وجود نداره ؟
و اینکه چگونه میتونم نسخه در حال حاضر فریمور تی وی رو تشخیص بدم ؟

دوست عزیز
اینم برای 32 اینچ
برای دیدن ورژن فریمورتان در تلویزیون از این مسیر بروید
منو---؟پشتیبانی ---> بروز رسانی نرم افزار وقتی وارد شدید در سمت چپ ورژن فعلی تان را خواهید دید

mohsen6099
31-12-2013, 20:06
با سلام روی برچسب جلوی تلویزیون زده bn68-03726a
و پشت دستگاه مدلو زده la40d575f7m در ضمن تلویزیون lcd seri 5 و usb و hdmi داره
اگه اپدیتش کنم امکان پخش فیلم روی کول دیسک بوجود میاد خطری نداره لطفا میشه بزبون ساده مراحل نصب رو بگین از کجا دانلود کنم فریمور رو

matinpour
31-12-2013, 23:21
با سلام روی برچسب جلوی تلویزیون زده bn68-03726a
و پشت دستگاه مدلو زده la40d575f7m در ضمن تلویزیون lcd seri 5 و usb و hdmi داره
اگه اپدیتش کنم امکان پخش فیلم روی کول دیسک بوجود میاد خطری نداره لطفا میشه بزبون ساده مراحل نصب رو بگین از کجا دانلود کنم فریمور رو

دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد می توانید آبدیت نکنید و اگر خواستید آبدیت کنید از اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

kavah63
02-01-2014, 23:56
با سلام
تلویزیون 40f5300ar من یکدفعه و بدون هیچ دلیل مشخصی ایراد پیدا کرده، هر دکمه ای از کنترل رو که می زنم، خودبه خود روشن و خاموش میشه، بعضی وقتاٰ بیشتر از 20 بار، بعضی وقت ها خودبه خود درست میشد معمولا بعد از آپدیت نرم افزار اینجوری میشد، با فکتوری ریست از منوی سرویس و تنظیمات خود ال ای دی درست میشد ولی اینبار درست نمیشه، کلافه شدم از این وضعیت سامسونگ، ورژن نرم افزار آخرین)1115.1

matinpour
03-01-2014, 00:26
با سلام
تلویزیون 40f5300ar من یکدفعه و بدون هیچ دلیل مشخصی ایراد پیدا کرده، هر دکمه ای از کنترل رو که می زنم، خودبه خود روشن و خاموش میشه، بعضی وقتاٰ بیشتر از 20 بار، بعضی وقت ها خودبه خود درست میشد معمولا بعد از آپدیت نرم افزار اینجوری میشد، با فکتوری ریست از منوی سرویس و تنظیمات خود ال ای دی درست میشد ولی اینبار درست نمیشه، کلافه شدم از این وضعیت سامسونگ، ورژن نرم افزار آخرین)1115.1
دوست عزیز
بارها تذکر داده ایم که اگر تلویزیو نتان سالم است از آبدیت بپرهیزید که ندانسته دچار مشگل نشوید حالا با این وضعیت هم گارانتی شامل حال شما نمی شود این راه ها را به شما توصیح می کنم
1- کابل hdmi تان را تعویض کنید چون گاهی مواقع این کابل باعث این مشگل می شود
2- تنظیمات ریست
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv

3- در حالت روشن دکمه exit را از روی کنترول به مدت 10 تا 20 ثانیه نگهدارید تا تلویزیونتان ریست فاکتوری کند
4- رفع مشکل بوت نشدن تلویزیون بعداز نصب فریمور
تلویزیون را روشن کنید وقتی لوگوی بوت ظاهر شد و ناپدید شد، با کنترول
“MUTE” “2” “5” “8” “EXIT” را فشاردهید در نهایت، یک صفحه نمایش ظاهر شد که میگوید: "به روز رسانی نرم افزار". به محض این که کامل شد، تلویزیون به طور خودکار به حالت نرمال درمی آید.

دستورالعمل ها

- حذف از USB فلش درایو به روز رسانی سیستم عامل از پورت USB در تلویزیون سامسونگ.

2- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.

3- قرار دادن سیستم عامل درایو فلش USB به روز رسانی را به پورت USB بر روی تلویزیون سامسونگ
4- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
5- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
6- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و اجرا می شود برای حدود یک دقیقه.
7- صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون هنگامی که انجام شود

و در نهایت اگر این راهها نجواب نداد باید وارد منوی مخفی شده و دستورالعمل مطلب قرمز رنگ این تایپیک را انجام دهید

kavah63
03-01-2014, 00:58
دوست عزیز
بارها تذکر داده ایم که اگر تلویزیو نتان سالم است از آبدیت بپرهیزید که ندانسته دچار مشگل نشوید حالا با این وضعیت هم گارانتی شامل حال شما نمی شود این راه ها را به شما توصیح می کنم
1- کابل hdmi تان را تعویض کنید چون گاهی مواقع این کابل باعث این مشگل می شود
2- تنظیمات ریست

3- در حالت روشن دکمه exit را از روی کنترول به مدت 10 تا 20 ثانیه نگهدارید تا تلویزیونتان ریست فاکتوری کند
4- رفع مشکل بوت نشدن تلویزیون بعداز نصب فریمور
“MUTE” “2” “5” “8” “EXIT” را فشاردهید در نهایت، یک صفحه نمایش ظاهر شد که میگوید: "به روز رسانی نرم افزار". به محض این که کامل شد، تلویزیون به طور خودکار به حالت نرمال درمی آید.

دستورالعمل ها

3- قرار دادن سیستم عامل درایو فلش USB به روز رسانی را به پورت USB بر روی تلویزیون سامسونگ
6- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و اجرا می شود برای حدود یک دقیقه.
7- صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون هنگامی که انجام شود

و در نهایت اگر این راهها نجواب نداد باید وارد منوی مخفی شده و دستورالعمل مطلب قرمز رنگ این تایپیک را انجام دهید
با سلام و تشکر
یک بار چنددقیقه پیش تنظیمات کارخانه زدم ، موقتا درست شد اما حالا دیگه مجال نمیده وارد منوی سرویس و یا منوی خود تلویزیون بشم، یه لحظه میاد و ودباره خاموش میشه,الان وقتی همه کابل ها رو جداکردم روشن میشه ولی به محض اینکه دکمه فشار می دم خاومش میشه دکمهexit روهم امتحان کردم هیچ عکس العملی نداره البته خاموشش نمی کنه ولب ریست هم نکرد بیشر از60 ثانیه هم نگه داشتم
این هم فیلمش

matinpour
03-01-2014, 17:09
با سلام و تشکر
یک بار چنددقیقه پیش تنظیمات کارخانه زدم ، موقتا درست شد اما حالا دیگه مجال نمیده وارد منوی سرویس و یا منوی خود تلویزیون بشم، یه لحظه میاد و ودباره خاموش میشه,الان وقتی همه کابل ها رو جداکردم روشن میشه ولی به محض اینکه دکمه فشار می دم خاومش میشه دکمهexit روهم امتحان کردم هیچ عکس العملی نداره البته خاموشش نمی کنه ولب ریست هم نکرد بیشر از60 ثانیه هم نگه داشتم
این هم فیلمش

دوست عزیز
اگر دیگر تلویزیون تان بعد از روشن شدن بلافاصله خاموش و یا عکس العملی نشان نمی دهد در اصلاح تلویزیون تان بریکت شده و باید آی سی eeprom آن برنامه ریزی و یا ریست شود و گرنه باید مین بردتان را تعویض کنید به شما پشنهاد میدهم با ید متخصص تعمیرات تلویزیون سامسونگ مشورت کنید و اگر اطلاعات فنی کافی دارید می توانید از این پست استفاده کنید
اینجا کلیک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kavah63
04-01-2014, 13:23
دوست عزیز
اگر دیگر تلویزیون تان بعد از روشن شدن بلافاصله خاموش و یا عکس العملی نشان نمی دهد در اصلاح تلویزیون تان بریکت شده و باید آی سی eeprom آن برنامه ریزی و یا ریست شود و گرنه باید مین بردتان را تعویض کنید به شما پشنهاد میدهم با ید متخصص تعمیرات تلویزیون سامسونگ مشورت کنید و اگر اطلاعات فنی کافی دارید می توانید از این پست استفاده کنید
اینجا کلیک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام مجدد
تلویزیون خودبه خود درست شده, البته بعضی وقت ها خودش ریستارت می شه, آنتن تلویزیون دیجیتال از نوع با قابلیت چرخش هست که به برق وصل میشه, فکر می کنم وقتی اونو وصل می کنم اینجوری میشه چون اولش که چندروز پیش اینجوری شد داشتم از گیرنده دیجیتال تلویزیون استفاده می کردم , البته بعد از قطع آنتن هم ریستارت تکرار میشد بعد از اینکه خودبه خود درست شد هم دوباره بدون مشکل کار میکرد ولی وقتی دوباره آنتن و وصل کردم و تلویزیون دیجیتال, دوباره ریستارت میشد), با این شرایط احتمال داره که از سخت افزار باشه و با آپگرید درست نشه, (منظورم نیاز به تعویض برد اصلی و یا فلش eprom هست)
با سپاس مجدد از پاسخگویی شما دوست عزیز و بزرگوار

matinpour
04-01-2014, 19:46
سلام مجدد
تلویزیون خودبه خود درست شده, البته بعضی وقت ها خودش ریستارت می شه, آنتن تلویزیون دیجیتال از نوع با قابلیت چرخش هست که به برق وصل میشه, فکر می کنم وقتی اونو وصل می کنم اینجوری میشه چون اولش که چندروز پیش اینجوری شد داشتم از گیرنده دیجیتال تلویزیون استفاده می کردم , البته بعد از قطع آنتن هم ریستارت تکرار میشد بعد از اینکه خودبه خود درست شد هم دوباره بدون مشکل کار میکرد ولی وقتی دوباره آنتن و وصل کردم و تلویزیون دیجیتال, دوباره ریستارت میشد), با این شرایط احتمال داره که از سخت افزار باشه و با آپگرید درست نشه, (منظورم نیاز به تعویض برد اصلی و یا فلش eprom هست)

دوست عزیز
وقتی که شما دیدید که با آن آنتن دچار مشگل شده چرا دوباره از آن استفاده می کنید آنتن های از این دست بیشتر سیستمها را دچار مشگل می کنند چون گاهی باعث شوک و یا اتصال کوتاه شده و به مین برد و قسمت تیونر آسیب وارد می کنند و آبدیت فقط برای رفع عیب سیستم از لحاظ نرم افزاری است و اگر سیستم سخت افزاری تان دجار مشگل شود حتما باید تعویض قطعه شود.

kavah63
04-01-2014, 22:03
دوست عزیز
وقتی که شما دیدید که با آن آنتن دچار مشگل شده چرا دوباره از آن استفاده می کنید آنتن های از این دست بیشتر سیستمها را دچار مشگل می کنند چون گاهی باعث شوک و یا اتصال کوتاه شده و به مین برد و قسمت تیونر آسیب وارد می کنند و آبدیت فقط برای رفع عیب سیستم از لحاظ نرم افزاری است و اگر سیستم سخت افزاری تان دجار مشگل شود حتما باید تعویض قطعه شود.

سلام و سپاس مجدد خدمت جناب متین پور
الان تلوزیون کار می کنه, به نظر شما احتمال داره سخت افزار تلویزیون آسیب دیده باشه؟
البته با دکمهexit ریست نشد از منوی تلویزیون ریست کردم.

matinpour
04-01-2014, 22:28
سلام و سپاس مجدد خدمت جناب متین پور
الان تلوزیون کار می کنه, به نظر شما احتمال داره سخت افزار تلویزیون آسیب دیده باشه؟
البته با دکمهexit ریست نشد از منوی تلویزیون ریست کردم.

دوست عزیز

اگر آلان مشگلی ندارد پس مطمئن باشید که سخت افزارتان سالم است

kavah63
07-01-2014, 11:38
دوست عزیز

اگر آلان مشگلی ندارد پس مطمئن باشید که سخت افزارتان سالم است

سلام
تلویزیون دوباره و بدون دلیل مشخص روشن و خاموش میشه بعضی وقت ها بالا میاد ولی به محض اینکه ولوم رو زیاد یا کم می کنم یا هر کلید دیگر کنترل رو میزنم خاموش میشه و روشن میشه، به احتمال زیاد مشکل از نرم افزار هستٰٰ هیچ راهی نیست دوباره فیرم ویر بزنم به ورژن ژایین تر یا همین ورژن 1115.1 رو دوباره بزنم؟
خیلی ممنون

matinpour
07-01-2014, 19:17
سلام
تلویزیون دوباره و بدون دلیل مشخص روشن و خاموش میشه بعضی وقت ها بالا میاد ولی به محض اینکه ولوم رو زیاد یا کم می کنم یا هر کلید دیگر کنترل رو میزنم خاموش میشه و روشن میشه، به احتمال زیاد مشکل از نرم افزار هستٰٰ هیچ راهی نیست دوباره فیرم ویر بزنم به ورژن ژایین تر یا همین ورژن 1115.1 رو دوباره بزنم؟
خیلی ممنون

دوست عزیز
از این مطلب استفاده کنید ببینید روی سیستم شما کار می کند
رفع مشکل بوت نشدن تلویزیون بعداز نصب فریمور

دستورالعمل ها

kavah63
07-01-2014, 21:50
دوست عزیز
از این مطلب استفاده کنید ببینید روی سیستم شما کار می کند
رفع مشکل بوت نشدن تلویزیون بعداز نصب فریمور

دستورالعمل ها

خیلی ممنونم آقای متین پور عزیز
این روش رو آزمایش کردم ، نشد. اصلا گزینه بروزرسانی نیومد.
امروز تلویزیون رو بردم یه جای دیگه، گفتم شاید مشکل از برق باشه، اونجا خوب کار می کرد ولی بعد از باز کردن یوزر منوال دستگاه تلویزیون دوباره ریست شد، فکر می کنم مشکل از برق خونه‌ی ما و نرم افزار تلویزیون باشه، نسخه‌ی 1110 خیلی خوب کار می کرد، اشتباه کردم آپدیت کردم.
راستی برق خونه‌ی ما نوسان داره به همین خاطر 5ماه پیش، وقتی این تلویزیون رو خریدم، یه دستگاه استابلایزر برق گرفتم که مشکل حل شد.
به هر حال خیلی از لطف شما سپاسگذارم.

ehsan3dm
17-01-2014, 10:50
تلویزیون من ua46d6940 است دو ماه پیش بصورت آفلاین آپدیت کردن خواستم ببینم میشه بصورت آنلاین آپدیت کرد یا چون از سایت امارات استفاده کردم دیگه قابلینت آپدیت آنلاین از بین رفته
با تشکر

tazmani_chat
17-01-2014, 18:27
سلام مجدد. ظاهرا سرورهای ایران به روز شده اند چون اسمارت هاب من مجددا فعال شده :n20:
فقط مشکل اینجاست که تعدادی از اپ های پرکاربردم مثل بروزر از صفحه اصلی حذف شده و باید به قسمت more apps برم که بشه استفاده کرد. راهی هست که به صفحه اصلی برگردند ؟

matinpour
17-01-2014, 19:06
تلویزیون من ua46d6940 است دو ماه پیش بصورت آفلاین آپدیت کردن خواستم ببینم میشه بصورت آنلاین آپدیت کرد یا چون از سایت امارات استفاده کردم دیگه قابلینت آپدیت آنلاین از بین رفته
با تشکر

دوست عزیز
اگر تلویزیون شما برایش نرم افزاری جدید آمده باشد وقتی آنلاین آبدیت کنید شروع به آبدیت میشود و فرقی ندارد که قبلا از طریق آفلاین این کار را می کردید فقط از طریق آنلاین برای آبدیت خیلی زمان بر است و نیاز به اینترنت پرسرعت دارد

matinpour
17-01-2014, 19:07
سلام مجدد. ظاهرا سرورهای ایران به روز شده اند چون اسمارت هاب من مجددا فعال شده :n20:
فقط مشکل اینجاست که تعدادی از اپ های پرکاربردم مثل بروزر از صفحه اصلی حذف شده و باید به قسمت more apps برم که بشه استفاده کرد. راهی هست که به صفحه اصلی برگردند ؟
دوست عزیز
وقتی سایت اینگونه اسمارت هاب تان را آبدیت کرده شما نمی توانید آن را تغییر دهید

kiaelectro
18-01-2014, 20:52
سلام مجدد

دوست عزیز من هم همین مشکل را داشتم و بعضی وقتها بدون دلیل یک لحظه خاموش و روشن می شد از یکماه پیش که آپدیت کردم دیگر این مشکل پیش نیامده است تلویزیون سامسونگ D7770

kiapmc
19-01-2014, 01:44
چرا تلیوزیون سامسونگ 40f6350 فرمت wmv رو ساپورت نمیکنه؟؟؟؟

kiapmc
19-01-2014, 01:48
نحوه آپدیت تلویزیون 40F6350 رو میخواستم چطور آپدیت کنیم ؟؟؟؟

مزایا و معایب آپدیت کردن تلویزیون چیه ؟؟؟

matinpour
19-01-2014, 11:08
نحوه آپدیت تلویزیون 40F6350 رو میخواستم چطور آپدیت کنیم ؟؟؟؟

مزایا و معایب آپدیت کردن تلویزیون چیه ؟؟؟

دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید چون ممکن است بعضی از آیتمبعد از آبدیت خاموش شود و اگر خواستید می توانید از این سایت آبدیت کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

matinpour
19-01-2014, 11:13
چرا تلیوزیون سامسونگ 40f6350 فرمت wmv رو ساپورت نمیکنه؟؟؟؟

دوست عزیز
تلویزیون سامسونگ تمامی این فرمتها را پشتیبانی می کند

کدک صوتی
سرعت بیت
)مگابیت در ثانیه(
قالب نرخ فریم
(ثانیه)
رزولیشن
کدک تصویر
محفظه
فایل گسترش

AC3
LPCM
ADPCM(IMA, MS)
AAC
HE-AAC
WMA
DD+
MPEG(MP3)
MPEG4 SP/ASP
H.264 BP/MP/HP
Motion JPEG

Microsoft MPEG-4 v3

Window Media Video

v7,v8,v9
MPEG2
MPEG1
4

30

6~30

1920x1080
(WMV v7,v8,
MSMPEG4
v3:
1280x720
Divx 3.11 / 4 / 5 / 6

AVI
MKV
ASF
MP4
3GP
MOV
FLV
VRO
TS
SVAF
*.av
*.mkv
*.asf
*.wmv
*.mp4
*.3gp
*.vro
*.mpg
*.mpeg
*.ts
*.tp
*.trp
*.mov
*.flv
*.vob
*.svi
*.m2ts

640x480
VP6

60
24/25/30

MVC

Vorbis
20
6~30
1920x1080
VP8
WebM
*.webm

kiapmc
20-01-2014, 23:27
ممنون دوست عیزی ولی چند فیلم flv گذاشتم باز نکرد

omidbodaghi
21-01-2014, 08:10
f8880 بعد از آپديت به فريمور 1113 همچنان بدون فعال بودن كنترل صوتي هوشمند :n27::n29::n27:

tigerms
24-01-2014, 17:32
سلام دوستان یه تلوریون سامسونگ مدل LA40C575 FIR دارم میخواستم ببینم آیا آپدیتی برای این مدل هست بانه؟؟

وبا آپدیت کردن اون چه امکاناتی بهش اضافه میشه؟؟ مثلا یه فیلم دارم با پسوند MKV که نمیدونم چطوری تبدیل شده که این مدل نشون نمیده..ولی مدل بالاتر از این نشون میده!!!
آیا با آپدیت درست میشه؟؟

اگه ممکنه لینک آپدیت به همراه آموزش اونو لینک بدید ممنونم میشم

.

matinpour
24-01-2014, 19:44
سلام دوستان یه تلوریون سامسونگ مدل LA40C575 FIR دارم میخواستم ببینم آیا آپدیتی برای این مدل هست بانه؟؟

وبا آپدیت کردن اون چه امکاناتی بهش اضافه میشه؟؟ مثلا یه فیلم دارم با پسوند MKV که نمیدونم چطوری تبدیل شده که این مدل نشون نمیده..ولی مدل بالاتر از این نشون میده!!!
آیا با آپدیت درست میشه؟؟

اگه ممکنه لینک آپدیت به همراه آموزش اونو لینک بدید ممنونم میشم

.
دوست عزیز
اگر تلویزیون شما مشگل دارد می توانید از اینجا فریورتان را دانلود کنید

tigerms
24-01-2014, 23:57
دوست عزیز

ممنونم.فقط اینکه چطوری باید آپدیت کنم ؟؟

این فریمور آخرین فریمور این مدل است یانه؟؟
مشکل که عرض کردم فایل MKV رو میخونه منتهی بعضی از MKV هارو نمیخونه ولی تو مدل دیگه امتحان کردم خوندش میخوام ببینم با آپدیتش مشکل حل میشه یانه.چون از روزی که گرفتم آپدیتش نکردم!!

ممنونم

.

matinpour
25-01-2014, 19:43
ممنونم.فقط اینکه چطوری باید آپدیت کنم ؟؟

این فریمور آخرین فریمور این مدل است یانه؟؟
مشکل که عرض کردم فایل MKV رو میخونه منتهی بعضی از MKV هارو نمیخونه ولی تو مدل دیگه امتحان کردم خوندش میخوام ببینم با آپدیتش مشکل حل میشه یانه.چون از روزی که گرفتم آپدیتش نکردم!!

ممنونم

.

دوست عزیز
بله آخرین ورژن است و معمولا با آبدیت بعضی از این موارد اصلاح میشود.

tigerms
26-01-2014, 11:08
ممنونم
اگه ممکنه راهنمایی کنید چطوری آپدیت کنم.منظور آموزش آپدیت رو از کجا بگیرم

.

tigerms
26-01-2014, 14:16
دوست عزیز

راستی دوست عزیز مدل تلوزیون من تو سایت سامسونگ نیست!!!شما این فریموررو ازکجاپیدا کردید؟؟؟میشه یک بار دیگه نگاه کنیدچون اگه اشتباه آپدیت کنم فکر کنم دیگه بالا نیاد درسته؟؟

سامسونگ مدل LA40C575 FIR دارم

.

matinpour
26-01-2014, 23:04
راستی دوست عزیز مدل تلوزیون من تو سایت سامسونگ نیست!!!شما این فریموررو ازکجاپیدا کردید؟؟؟میشه یک بار دیگه نگاه کنیدچون اگه اشتباه آپدیت کنم فکر کنم دیگه بالا نیاد درسته؟؟

سامسونگ مدل LA40C575 FIR دارم

.

دوست عزیز
همانطور که گفتم اگر تلویزیون مشگل دارد آبدیت کنید وگرنه .... و در ضمن معمولا تمامی سری ها مثلا سری 5 در هر مدلی آبدیت شان یکی است مثل c550 ,و یا c575 , و غیره

ali428
27-01-2014, 07:26
سلام دوست عزیز من در تهران ساکن هستم و یه tv مدل 5300 دارم ولی نتونستم فارسیش کنم اگه امکانش هست تشریف بیارید و یه کمکی به ما بدید البته هزینه هاشم پرداخت میشه

matinpour
27-01-2014, 20:10
سلام دوست عزیز من در تهران ساکن هستم و یه tv مدل 5300 دارم ولی نتونستم فارسیش کنم اگه امکانش هست تشریف بیارید و یه کمکی به ما بدید البته هزینه هاشم پرداخت میشه

دوست عزیز
آدرس و تلفن تان را به ایمیلم ارسال کنید تا بتوانم کمک تان کنم. alimatinpour@yahoo.com

ayub66
28-01-2014, 16:06
سلام دوستان
مدل تلویزیون من UA46ES7770M هست میخواستم آپدیتش کنم توی سایت سامسونگ به اسم UA46ES7500R هست
میخواستم بدونم تفاوتهای حرف آخر (M,R) مشکلی پیش نمیارن؟البته از تو سایت استرالیا M رو پیدا کردم,حالا موندم کدومشو نصب کنم؟
اگه کسی میدونه یه کمکی بکنه.ممنون میشم

matinpour
28-01-2014, 22:15
سلام دوستان
مدل تلویزیون من UA46ES7770M هست میخواستم آپدیتش کنم توی سایت سامسونگ به اسم UA46ES7500R هست
میخواستم بدونم تفاوتهای حرف آخر (M,R) مشکلی پیش نمیارن؟البته از تو سایت استرالیا M رو پیدا کردم,حالا موندم کدومشو نصب کنم؟
اگه کسی میدونه یه کمکی بکنه.ممنون میشم
دوست عزیز
آن حرف معرف منطقه و یا کشور تان است برای اطلاعات بیشتر به این تایپیک بروید

ayub66
29-01-2014, 01:08
دوست عزیز
آن حرف معرف منطقه و یا کشور تان است برای اطلاعات بیشتر به این تایپیک بروید
ممنون از پاسختون دوست عزیز
ولی اشاره ای به حرف آخر M,R نکرده بود
حالا شما که بیشتر وارد هستید من فایل آپدیت استرالیا رو دان کردم که از نظر UA بهش میخوره, فقط واسه حرف آخر گیر کردم, نظر شما چیه؟

matinpour
29-01-2014, 01:20
ممنون از پاسختون دوست عزیز
ولی اشاره ای به حرف آخر M,R نکرده بود
حالا شما که بیشتر وارد هستید من فایل آپدیت استرالیا رو دان کردم که از نظر UA بهش میخوره, فقط واسه حرف آخر گیر کردم, نظر شما چیه؟

دوست عزیز
از سایت امارات دانلود کنید که با سیستم ما سازگار تراست و در ضمن M مختص ایران است

ayub66
29-01-2014, 01:27
دوست عزیز
از سایت امارات دانلود کنید که با سیستم ما سازگار تراست و در ضمن M مختص ایران است
ممنون از کمکتون
این یکی آخرش R هست, مشکلی پیش نمیاره؟

hooooooman
29-01-2014, 12:11
با سلام من یه پلاسما 43 اینچ 4950 سامسونگ دارم
میخواستم ببینم چطور میتونم آپدیتش کنم

با تشکر

matinpour
29-01-2014, 22:25
ممنون از کمکتون
این یکی آخرش R هست, مشکلی پیش نمیاره؟
دوست عزیز
خیر با خیال راحت دانلود کنید.

matinpour
29-01-2014, 22:37
با سلام من یه پلاسما 43 اینچ 4950 سامسونگ دارم
میخواستم ببینم چطور میتونم آپدیتش کنم

با تشکر
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگل دارد از اینجا دانلود کنید وگرنه نیازی به دانلود نیست.
آبدیت کردن فریمور

.:Bardia:.
01-02-2014, 09:03
سلام. جدید ترین آپدیت واسه UA46ES8880M رو میشه لینک بدید ؟

matinpour
01-02-2014, 18:10
سلام. جدید ترین آپدیت واسه UA46ES8880M رو میشه لینک بدید ؟

دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آن را آبدیت نکنید ممکن است با آبدیت بعضی از آیتمهای تان خاموش شود
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما UA46ES8880 و نام گذاری اصلی آن UAES8000 است و برای آبدیت به اینجا بروید
آبدیت کردن فریمور

01-02-2014, 22:35
دست تون درد نکنه.يه مدل ديگه هم دارم تو منو مخفى زده UA32EH5300 ولى پشت TV زده UA32EH5560M . لينک اين هم ميشه لطف کنيد ؟

matinpour
01-02-2014, 23:07
دست تون درد نکنه.يه مدل ديگه هم دارم تو منو مخفى زده UA32EH5300 ولى پشت TV زده UA32EH5560M . لينک اين هم ميشه لطف کنيد ؟

دوست عزیز
از اینجا دانلود کنید

arsalan051
10-02-2014, 00:14
کسی میدونه برای مدل 40d6960 کدوم فایل آپدیت رو باید بگیرم؟؟؟ داخل منوی مخفی مدل رو زده ua40d6600 اما پشت تلویزیون نوشته ua40d6960 فایل آپدیت هر دو مدل رو گرفتم اما توی هر دوتا وقتی داره آپدیت میکنه تو 3 درصد تلویزیون خاموش و روشن میشه و میگه دوباره امتحان کنید.

kavah63
10-02-2014, 18:01
سلام اگه تلویزیونت مشکل نداره آپدیت نکن- من هر ورژنی میومدآپدیت می کردم- از وقتی آخرین ورژن موجود رو زدم بعضی وقت ها بدون دلیل مشخصَ تلویزیونم خودبه خود بارها خامو ش روشن میشهَ ورژن جدید نیومده و به ورژن قبل هم نمی تونم برگردم.

کسی میدونه برای مدل 40d6960 کدوم فایل آپدیت رو باید بگیرم؟؟؟ داخل منوی مخفی مدل رو زده ua40d6600 اما پشت تلویزیون نوشته ua40d6960 فایل آپدیت هر دو مدل رو گرفتم اما توی هر دوتا وقتی داره آپدیت میکنه تو 3 درصد تلویزیون خاموش و روشن میشه و میگه دوباره امتحان کنید.

matinpour
10-02-2014, 19:52

دوست عزیز
هر دو درست است یکی نام گذاری ایران و دیگری که داخل منو مخفی نوشته شده است نام گذاری اصلی است و در صورتی که تلویزیونتان مشگلی ندارد آن را آبدیت نکنید

aliking_47
26-02-2014, 22:01
با سلام خدمت دوستان
بنده یه تلویزیون مدل UA46F6850AM خریدم این تلویزیون کنترل تاچ داره فقط و سایت نمایندگی رو هم چک کردم اون کنترل دوم رو نداره از این پایه های Y شکل هم داره در ضمن راهی نیست که تلویزیون رو آپدیت کنم؟یا مدلشو پیدا کنم؟

Yi Yi
26-02-2014, 22:18
با سلام خدمت دوستان
بنده یه تلویزیون مدل UA46F6850AM خریدم این تلویزیون کنترل تاچ داره فقط و سایت نمایندگی رو هم چک کردم اون کنترل دوم رو نداره از این پایه های Y شکل هم داره در ضمن راهی نیست که تلویزیون رو آپدیت کنم؟یا مدلشو پیدا کنم؟

از طریق منو > پشتیبانی می تونی آپدیت کنی. ولی بهتره نکنی چون نه تنها قابلیتی اضافه نمیشه بلکه فرمان صوتی رو هم از دست میدی.

مدل تلویزیون پشت اش نوشته شده. مدل کلی تلویزیونت میشه: 46F6800

کنترل دوم رو خودت باید بخری.

aliking_47
26-02-2014, 22:39
ممنون از پاسخ سریعتون
پشت تلویزیون هم دقیقا مدلی که ذکر شده نوشته شده...واقعا این آپدیت قابلیت از تلویزیونم کم میکنه؟!؟!؟؟؟؟

27-02-2014, 15:56
ممنون از پاسخ سریعتون
پشت تلویزیون هم دقیقا مدلی که ذکر شده نوشته شده...واقعا این آپدیت قابلیت از تلویزیونم کم میکنه؟!؟!؟؟؟؟

از قابلیت های ظاهری خیر ؛ ولی ممکنه از منو مخفی چیز هایی کم کنه .

o3n
04-03-2014, 02:19
سلام
تی وی f6850 روشن نمیشد دادم سام سرویس درست کرد اما از اون زمان من دیگه نتونستم با فلش آپدیت کنم تمام ورژن ها را هم امتحان کردم اما بی فایده بود اما از طریق خود تلویزیون و اینترنت وقتی آپدیت میکنم مشکلی نداشتم ممکن است از منو مخفی آپدیت از فلش غیر فعال باشد اگر همچین گزینه ای دارد لطفا راهنمایی کنید ممنون

matinpour
04-03-2014, 22:58
سلام
تی وی f6850 روشن نمیشد دادم سام سرویس درست کرد اما از اون زمان من دیگه نتونستم با فلش آپدیت کنم تمام ورژن ها را هم امتحان کردم اما بی فایده بود اما از طریق خود تلویزیون و اینترنت وقتی آپدیت میکنم مشکلی نداشتم ممکن است از منو مخفی آپدیت از فلش غیر فعال باشد اگر همچین گزینه ای دارد لطفا راهنمایی کنید ممنون

دوست عزیز
اگر تلویزیونتان سالم است چه نیاز به آبدیت است سام سرویس اینکار را کرده تا شما تلویزیونتان را بی مورد دچار مشگل نکنید.

r.soltani
05-03-2014, 08:53
من تلویزیون سامسونگ مدل F6400 رو آپگرید کردم ولی فرمان صوتیش از کار افتاد آیا راهی برای برگردوندنش هست یا باید منتظر اپدیت های بعدی بود؟

Yi Yi
05-03-2014, 12:00
آپدیت جدید اومده. 1116.2 .

بریزید ببنیم این دفعه چه چیزی رو غیر فعال می کنه!

5959
05-03-2014, 13:07
سلام دوستان بگویید اپدیت تلوزیون ua40eh5550m را ازکجا بگیرم البته این اسمی هست که پشت تی وی است با این اسم من هرچه گشتم اصلان سامسونگ چنین مدل نداشت علت چیست ایا نام اصلیش چیز دیگری است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

r.soltani
05-03-2014, 14:19
آپدیت جدید اومده. 1116.2 .

بریزید ببنیم این دفعه چه چیزی رو غیر فعال می کنه!

همین ورژن رو ریختم که غیرفعال شد و پایین صفحه TV می نویسه Not Availebale

matinpour
05-03-2014, 20:55
سلام دوستان بگویید اپدیت تلوزیون ua40eh5550m را ازکجا بگیرم البته این اسمی هست که پشت تی وی است با این اسم من هرچه گشتم اصلان سامسونگ چنین مدل نداشت علت چیست ایا نام اصلیش چیز دیگری است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز
نام اصلی تلویزیون شما UA40EH5000 و نام گذاری ایران UA40EH5550 است و شما می توانید اگر سیستمتان مشگلی دارد از این سایت فریمورتان را دانلود کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید

pcgamer
05-03-2014, 21:17
سلام مجدد .در مورد اپدیت فرمت divx تی وی سامسونگ مطلبی هست بتونم کمک بگیرم اپیدت کنم ؟
من روزی که تی وی رو خریدم تو منوهاش کمی ور رفتم دیدم فرمت divx رو اجرا نمیکنه ولی نوشته که به اینترنت وصل بشید و کد مربوطه رو بزنید اجرای این فرمت فعال میشه .خیلی ور رفتم ولی در اخر نتونستم فعال کنم . الان یک سری کلیپ گرفتم که این فرمت رو نیاز داره وقتی هارد وصل میکنم به تی وی اصلا اجرا نمیشه . لطفا اگه اطلاعاتی دارید راهنمای کنید .تشکر :n16:

matinpour
05-03-2014, 21:40
سلام مجدد .در مورد اپدیت فرمت divx تی وی سامسونگ مطلبی هست بتونم کمک بگیرم اپیدت کنم ؟
من روزی که تی وی رو خریدم تو منوهاش کمی ور رفتم دیدم فرمت divx رو اجرا نمیکنه ولی نوشته که به اینترنت وصل بشید و کد مربوطه رو بزنید اجرای این فرمت فعال میشه .خیلی ور رفتم ولی در اخر نتونستم فعال کنم . الان یک سری کلیپ گرفتم که این فرمت رو نیاز داره وقتی هارد وصل میکنم به تی وی اصلا اجرا نمیشه . لطفا اگه اطلاعاتی دارید راهنمای کنید .تشکر :n16:

دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید

QSEVEN
05-03-2014, 22:00
سلام ورژن کارخونه تی وی f8000 اصلا توی کدک فیلمهاش برای زیرنویس عربی نداره و اکثر زیرنویسها رو خراب نشون میده چیکار میشه کرد ؟؟؟؟؟ یا حتی فارسی
مدل دقیق
UA46F8880

Yi Yi
05-03-2014, 22:14
سلام ورژن کارخونه تی وی f8000 اصلا توی کدک فیلمهاش برای زیرنویس عربی نداره و اکثر زیرنویسها رو خراب نشون میده چیکار میشه کرد ؟؟؟؟؟ یا حتی فارسی
مدل دقیق
UA46F8880

زیر نویس های فارسی رو با این نرم افزا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ر اصلاح کنید ببین جواب میده.

AliSub
05-03-2014, 22:50
سلام
یه 6450 گرفتیم توی قسمت اسمارت هاب میرم هیچ برنامه ای نداره اصلا!!!!
این هوشمندیش فقط تو اینترنت رفتنه؟؟؟؟؟:n03:

matinpour
05-03-2014, 23:15
سلام
یه 6450 گرفتیم توی قسمت اسمارت هاب میرم هیچ برنامه ای نداره اصلا!!!!
این هوشمندیش فقط تو اینترنت رفتنه؟؟؟؟؟:n03:

دوست عزیز
باید از روی کنترول دکمه اسمارت هاب را زده و وارد آن قسمت شوید و از منوی tools و یا همان دستگاه وارد منوی آن شده و از قسمت تنظیمات حساب کاربری ایجاد کرده و آن را به وسیله اینترنت فعال کنید

r.soltani
05-03-2014, 23:31
همین ورژن رو ریختم که غیرفعال شد و پایین صفحه TV می نویسه Not Availebale

اگر منوی مخفی رو ریست فاکتوری کتم امکانش هست درست شه
و با ریست فاکتوری منوی مخفی مشکلی پیش نمیاد

kavah63
06-03-2014, 01:36
سلام

حدود یک ماه پیش تلویزیون بنده samsung ua40f5300arxrqدوباره شروع کرد به روشن و خاموش شدن، خیلی اذیت کرد، بالاخره پیچ کوشتی رو برداشتم و بازش کردم، فقط تونستم قسمت کنترل رو که پشت تلویزیون هست و چراغ چشمک زن بهش متصله رو جدا کنم، پیچ ها رو باز کردم و دوباره بستم، از اون موقع بدون مشکل کار می کنه و اصلا ریسارت خودبه خودی تمام. ورژن جدید هم اومده ولی آپدیت نکردم، احتمال داره مشکل از همون قسمت کنترل بوده باشه؟
(قبلا خود به خود ریستارت میشد یا بعضی وقت ها با زدن هر دکمه روی کنترل از راه دور یا کنترل روی دستگاه دستگاه رو کلا خاموش می کرد و ریستارت بارها تکرار میشد.)

QSEVEN
06-03-2014, 09:21
زیر نویس های فارسی رو با این نرم افزا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ر اصلاح کنید ببین جواب میده.

هیلتره ولی یک برنامه دارم درست میشه میخواهم خود تی وی ببینم نداره ؟؟ لینک هم بدید

matinpour
06-03-2014, 19:42
اگر منوی مخفی رو ریست فاکتوری کتم امکانش هست درست شه
و با ریست فاکتوری منوی مخفی مشکلی پیش نمیاد

دوست عزیز
ریست فاکتوری مشگلی در منوی سیستم بوجود نمی آورد.

matinpour
06-03-2014, 19:46
هیلتره ولی یک برنامه دارم درست میشه میخواهم خود تی وی ببینم نداره ؟؟ لینک هم بدید

دوست عزیز
اگر از روش فعال سازی فارسی و دیجیتال استفاده کنید مشگلی با زیر نویس ندارید ولی

اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ی را دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کرده‌اید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت می‌کنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آن‌طور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایل‌های با فرمت SRT در سیستم‌تان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط می‌شود و اصولا یکی از راه‌حل‌ها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی ممک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.

بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامه‌نویسی است که برای هر دو سیستم ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
، برنامه کم‌حجم و کاربردی‌ Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کرده‌است تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/)
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است

soshianet_2009
11-03-2014, 22:43
من یه پلاسما 43 3d
43e490 گرفتم از طریق اینترنت آپدیتش کردم الان ورژنش 001012 هست
میخوام بدونم آیا دانگل وای فای روش فعاله؟ تو دفترچه نوشته میشه دانگل سامسونگ تهیه و استفاده کنید اما روش نبود فقط 2 تا عینک اکتیو داشت
تو تنظیمات wifi region چه حرفی رو باید انتخاب کنم؟از a شروع میشه تا z
الان با روتر به شبکه متصله
رفتم تو سایت سامسونگ و فایل T-MST10PDAAC رو دانلود کردم اما پیغام هیچ آپیدتی یافت نشد رو میده
این قابلیت hospital کلا به چه دردی میخوره یا shop?

matinpour
12-03-2014, 21:20
من یه پلاسما 43 3d
43e490 گرفتم از طریق اینترنت آپدیتش کردم الان ورژنش 001012 هست
میخوام بدونم آیا دانگل وای فای روش فعاله؟ تو دفترچه نوشته میشه دانگل سامسونگ تهیه و استفاده کنید اما روش نبود فقط 2 تا عینک اکتیو داشت
تو تنظیمات wifi region چه حرفی رو باید انتخاب کنم؟از a شروع میشه تا z
الان با روتر به شبکه متصله
رفتم تو سایت سامسونگ و فایل T-MST10PDAAC رو دانلود کردم اما پیغام هیچ آپیدتی یافت نشد رو میده
این قابلیت hospital کلا به چه دردی میخوره یا shop?

دوست عزیز
بله باید دانگل تهیه کنید و wifi region معمولا روی M باید باشد
و اگر آبدیت انجام نمی شود دلیل آن این است که تلویزیون شما نیاز به آبدیت ندارد
و آیتم shop برای استفاده در فروشگاه که دارای نور زیاد است می باشد و برای منزل مناسب نیست
و آیتم hospital برای رفع عیب و بک آپ گیری از سیستم است ولی شما به آن قسمتها دست نزنید و اصلا به هیچ قسمتی بدون اطلاع دست نزنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.

soshianet_2009
12-03-2014, 22:14
دوست عزیز
بله باید دانگل تهیه کنید و wifi region معمولا روی M باید باشد
و اگر آبدیت انجام نمی شود دلیل آن این است که تلویزیون شما نیاز به آبدیت ندارد
و آیتم shop برای استفاده در فروشگاه که دارای نور زیاد است می باشد و برای منزل مناسب نیست
و آیتم hospital برای رفع عیب و بک آپ گیری از سیستم است ولی شما به آن قسمتها دست نزنید و اصلا به هیچ قسمتی بدون اطلاع دست نزنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.

ممنون از پاسختون
اما میخوام بدونم چه امکاناتی رو میشه رو در منوی مخفی میشه فعال کرد تو این مدل ؟
آیا میشه برنامه اصلاح شده غیر اصلی روش نصب کرد؟
همچین چیزی وجود داره؟

matinpour
13-03-2014, 00:38
ممنون از پاسختون
اما میخوام بدونم چه امکاناتی رو میشه رو در منوی مخفی میشه فعال کرد تو این مدل ؟
آیا میشه برنامه اصلاح شده غیر اصلی روش نصب کرد؟
همچین چیزی وجود داره؟

دوست عزیز
خیر مگر در برنامه نویسی مهارت داشته باشید که فریمور سیستمتان را -- و آیتمهای به آن اضافه و یا فعال کنید

QSEVEN
14-03-2014, 17:00
دوست عزیز
اگر از روش فعال سازی فارسی و دیجیتال استفاده کنید مشگلی با زیر نویس ندارید ولی

اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ی را دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کرده‌اید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت می‌کنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آن‌طور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایل‌های با فرمت SRT در سیستم‌تان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط می‌شود و اصولا یکی از راه‌حل‌ها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی ممک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.

بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامه‌نویسی است که برای هر دو سیستم ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
، برنامه کم‌حجم و کاربردی‌ Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کرده‌است تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/)
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است

ممنون من خودم از همین برنامه Sh Persian Subtitle Fixer استفاده میکنم از قبلا این برنامه کدک رو تبدیل میکنه کلا به فارسی یعنی فایل SRT که ناخوانا هستش و توی محیط اجرا خوانا میشه رو توی همون فایل SRT وقتی به صورت تکس نگاه کنید فارسی کرده

ولی بدی که داره روی دستگاهای که کدک فارسی دارن مثل گیرنده دیجیتال خراب نشون میده ؟؟

نمیشه قابلیت کدک فارسی یا عربی به تلویزیون اضافه کرد ؟؟

matinpour
14-03-2014, 21:19
ممنون من خودم از همین برنامه Sh Persian Subtitle Fixer استفاده میکنم از قبلا این برنامه کدک رو تبدیل میکنه کلا به فارسی یعنی فایل SRT که ناخوانا هستش و توی محیط اجرا خوانا میشه رو توی همون فایل SRT وقتی به صورت تکس نگاه کنید فارسی کرده

ولی بدی که داره روی دستگاهای که کدک فارسی دارن مثل گیرنده دیجیتال خراب نشون میده ؟؟

نمیشه قابلیت کدک فارسی یا عربی به تلویزیون اضافه کرد ؟؟

دوست عزیز
معمولا با استفاده از دستورالعمل فارسی سازی و دیجیتال این امر میسر می شود.

sziaee
02-04-2014, 02:14
سلام

من مدل تلویزیونم PS43E4550U1MSHD است
اما توی سایت سامسونگ نتونستم تلویزیون خودم رو پیدا کنم

اول اینکه چرا این تلویزیون رو نمیتونم پیدا کنم و کسی هست بتونه لینک فریمور اون رو واسه من پیدا کنه

دوم اینکه مشکلاتی چون اجرا نکردن MKV با آپدیت حل میشه یا نه ؟ چون فکر میکنم ورژن نرم افزار من مربوط میشه به 2 سال پیش

متشکر

matinpour
02-04-2014, 09:57
سلام

من مدل تلویزیونم PS43E4550U1MSHD است
اما توی سایت سامسونگ نتونستم تلویزیون خودم رو پیدا کنم

اول اینکه چرا این تلویزیون رو نمیتونم پیدا کنم و کسی هست بتونه لینک فریمور اون رو واسه من پیدا کنه

دوم اینکه مشکلاتی چون اجرا نکردن MKV با آپدیت حل میشه یا نه ؟ چون فکر میکنم ورژن نرم افزار من مربوط میشه به 2 سال پیش

متشکر

دوست عزیز
برای اینکه بدانید که مدل اصلی تلویزیونتان چیست باید آن را از منوی سیستمتان یا همان منوی مخفی پیدا کنید و فکر می کنم PS43E450 باشد
و اینم سایت دانلود آن
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

برای ورود به منوی مخفی با کنترول
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:

دوم اینکه مشکلاتی چون اجرا نکردن MKV با آپدیت معمولا حل میشد. ولی اگر حل نشد باید لایسنس پلیر تلویزیونتان را فعال کنید و برای اینکار از این تایپیک استفاده کنید.

kiapmc
23-04-2014, 13:34
دوستان میخواستم تلویزیون سامسونگ 32 اینچ ال سی دی سری 5 فول اچ دی نوع 32A6AF0C و مدل la32C510 را آپدیت کنم ولی نمیتوانم پیدا کنم آپدیتش را

matinpour
23-04-2014, 14:00
دوستان میخواستم تلویزیون سامسونگ 32 اینچ ال سی دی سری 5 فول اچ دی نوع 32A6AF0C و مدل la32C510 را آپدیت کنم ولی نمیتوانم پیدا کنم آپدیتش را

دوست عزیز
برای مدل la32C510 از اینجا دانلود کنید
و برای آن دیگری فریموری موجود نیست

kiapmc
02-05-2014, 21:50
دوست عزیز
برای مدل la32C510 از اینجا دانلود کنید
و برای آن دیگری فریموری موجود نیست

به تلویزیون وصل کردم آپدیت را شناسائی نکرد فکر کنم مال تلویزیون ما نبوده

عکس از مدل و منو مخفی تلویزیون خودم گرفتم

matinpour
02-05-2014, 22:43
به تلویزیون وصل کردم آپدیت را شناسائی نکرد فکر کنم مال تلویزیون ما نبوده

عکس از مدل و منو مخفی تلویزیون خودم گرفتم

دوست عزیز
دلیل آن این است که تلویزیون شما فایل جدیدی نسبت به سیستم خودش پیدا نکرده و نیازی به آبدیت ندارد.

mym1450
06-05-2014, 21:37
با سلام
ورژن نرم افزاری 1102 رو تلویزیونمون هست، و میگه میخوای آپدیت کنی به 1114؟
بنظرتون اینکارو بکنم؟
tv: F8880 samsung

matinpour
06-05-2014, 21:49
با سلام
ورژن نرم افزاری 1102 رو تلویزیونمون هست، و میگه میخوای آپدیت کنی به 1114؟
بنظرتون اینکارو بکنم؟
tv: F8880 samsung

دوست عزیز
از آبدیت زمانی استفاده کنید که تلویزیونتان دچار مشگلی شده باشد و در حالت عادی که تلویزیون تمامی اعمالش را به درستی انجام می دهد نیازی به آبدیت ندارد.

mym1450
06-05-2014, 22:10
دوست عزیز
از آبدیت زمانی استفاده کنید که تلویزیونتان دچار مشگلی شده باشد و در حالت عادی که تلویزیون تمامی اعمالش را به درستی انجام می دهد نیازی به آبدیت ندارد.
بعد از اون اتفاق که افتاد و مینبوردش رو گارانتی عوض کرد مشکل دیگه ای نداره شکر خدا. ولی گفتم شاید قابلیت های جدیدی اضافه شده باشه. یا رابط کاربریش متفاوت و بهتر شده باشه

matinpour
06-05-2014, 22:19
بعد از اون اتفاق که افتاد و مینبوردش رو گارانتی عوض کرد مشکل دیگه ای نداره شکر خدا. ولی گفتم شاید قابلیت های جدیدی اضافه شده باشه. یا رابط کاربریش متفاوت و بهتر شده باشه

دوست عزیز
از ما دادن اطلاعات و از شما تصمیم گیری

mmoossii
27-05-2014, 16:43
سلام
ps51e450
type: 51EHHcD
این مدل و تایپ تلویزیون منه
از اینجا هم آپدیت رو دانلو کردم
ولی وقتی میخواد آپدیت کنه، میگه چیزی پیدا نشد
توی منوی خودش هم زده ویرایش فعلی 001005
چه کنیم؟
ممنون

matinpour
27-05-2014, 17:23
سلام
ps51e450
type: 51EHHcD
این مدل و تایپ تلویزیون منه
از اینجا هم آپدیت رو دانلو کردم
ولی وقتی میخواد آپدیت کنه، میگه چیزی پیدا نشد
توی منوی خودش هم زده ویرایش فعلی 001005
چه کنیم؟
ممنون
دوست عزیز
سایت تان درست انتخاب کردید.
اگر ا این روش آبدیت کردید و جواب نگرفتید باید از طریق آنلاین و با کابل لن این کار را انجام دهید چون فایل سایت خیلی جلوتر است

روش اول
آبدیت کردن فریمور

روش دوم
این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.

روش سوم
برای آپدیت از طریق USB در ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .
نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد

mmoossii
27-05-2014, 17:55
مرسی از پاسخگویی سریعتون
ولی نمیشه هر کاری میکنم
اینم دانلود کردم
توی چیزی که آنزیپ میشه یه فایل نیست، یع فولدر به اسم ایمیج درست میشه
اسم فولدر اصلی رو به اون عدد توی تلویزیون تغییر دادم ولی بازم نشد(توی ارتباط با سامسونگ)

matinpour
27-05-2014, 23:57
مرسی از پاسخگویی سریعتون
ولی نمیشه هر کاری میکنم
اینم دانلود کردم
توی چیزی که آنزیپ میشه یه فایل نیست، یع فولدر به اسم ایمیج درست میشه
اسم فولدر اصلی رو به اون عدد توی تلویزیون تغییر دادم ولی بازم نشد(توی ارتباط با سامسونگ)

دوست عزیز
همانطور که قبلا هم توضیح دادم
اگر از این روش آبدیت کردید و جواب نگرفتید باید از طریق آنلاین و با کابل لن این کار را انجام دهید

mmoossii
29-05-2014, 15:15
آخه مشكل اينه كه ورودي لن نداره
Wifi هم نداره

matinpour
29-05-2014, 17:34
آخه مشكل اينه كه ورودي لن نداره
Wifi هم نداره

دوست عزیز
اگر از روشهای که بالا توضیح دادم نتوانستید آبدیت کنید ممکن است که تلویزیونتان نیازی به آبدیت ندارد و یا اینکه شما روش را درست عمل نمی کنید . و راه دیگری ندارد

jalal_immortal
29-05-2014, 18:58
با سلام
تلویزیون من ua46f6850am خریداری کردم سوالاتم در این موارد است :
1- تو منوی تنظیمات تی وی گزینه ای برای ریست فکتوری موجود نیست میخام به حالت اولیه برگرده چطور ؟
2- ورژن جدیدی برای اپدیت موجود است ایا بعد از اپگرید به ورژن جدید ایا برنامه های نصب شده روی اسمارت هاب نیاز به نصب مجدد دارند ؟ و دیگه اینکه ایا بعد از اپگرید مشکلات احتمالی به وجود امده از بین میرود ؟
3- ایا اصولا نیازی به اپگرید به ورژن جدید محسوس است یا خیر ؟
4- برای ورود به منوی مخفی این مدل راهنمایی لازم
باتشکر فراوان

matinpour
29-05-2014, 22:09
با سلام
تلویزیون من ua46f6850am خریداری کردم سوالاتم در این موارد است :
1- تو منوی تنظیمات تی وی گزینه ای برای ریست فکتوری موجود نیست میخام به حالت اولیه برگرده چطور ؟
2- ورژن جدیدی برای اپدیت موجود است ایا بعد از اپگرید به ورژن جدید ایا برنامه های نصب شده روی اسمارت هاب نیاز به نصب مجدد دارند ؟ و دیگه اینکه ایا بعد از اپگرید مشکلات احتمالی به وجود امده از بین میرود ؟
3- ایا اصولا نیازی به اپگرید به ورژن جدید محسوس است یا خیر ؟
4- برای ورود به منوی مخفی این مدل راهنمایی لازم
باتشکر فراوان

دوست عزیز
تنظیمات ریست
در حالت روشن دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
با آبدیت اسمارت هاب تغییر نمی کند مگر اینکه خود اسمارت هاب را آبدیت کنید
آبدیت برای رفع مشگل است و اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت نیست
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:
و سعی کنید به آیتمهای که نمی شناسید دست نزنید چون ممکن است که دچار خسارت شدید شوید.

jalal_immortal
04-06-2014, 23:38
دوست عزیز
تنظیمات ریست
در حالت روشن دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
با آبدیت اسمارت هاب تغییر نمی کند مگر اینکه خود اسمارت هاب را آبدیت کنید
آبدیت برای رفع مشگل است و اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت نیست
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:
و سعی کنید به آیتمهای که نمی شناسید دست نزنید چون ممکن است که دچار خسارت شدید شوید.

باتشکر از جواب
فقط من دکمه exit رو نگه داشتم ولی اتفاقی نیافتاد هیچ گونه عکس العملی مشاهده نشد با توجه به اینکه ریموت کنترل این مدلها از این لمسی هاست ایا حرکت خاصی باید روش زد
عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s%2Fwhathifi.com%2Ffiles%2Fimages%2Fsamsung%2FSams ungUE40F6500smartremoteIMG_7086.jpg&imgrefurl=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fsamsung-ue40f6500&h=333&w=500&tbnid=_ky5Mf_ORCH9kM%3A&zoom=1&q=remote%20control%20samsung&docid=Ymc6qDmXXXo9IM&ei=J3mPU5KgOYKRqAa_g4GYCw&tbm=isch&client=firefox-a&ved=0CIwBEDMoWDBY&iact=rc&uact=3&dur=2601&page=5&start=85&ndsp=24

matinpour
05-06-2014, 11:21
باتشکر از جواب
فقط من دکمه exit رو نگه داشتم ولی اتفاقی نیافتاد هیچ گونه عکس العملی مشاهده نشد با توجه به اینکه ریموت کنترل این مدلها از این لمسی هاست ایا حرکت خاصی باید روش زد
عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s%2Fwhathifi.com%2Ffiles%2Fimages%2Fsamsung%2FSams ungUE40F6500smartremoteIMG_7086.jpg&imgrefurl=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fsamsung-ue40f6500&h=333&w=500&tbnid=_ky5Mf_ORCH9kM%3A&zoom=1&q=remote%20control%20samsung&docid=Ymc6qDmXXXo9IM&ei=J3mPU5KgOYKRqAa_g4GYCw&tbm=isch&client=firefox-a&ved=0CIwBEDMoWDBY&iact=rc&uact=3&dur=2601&page=5&start=85&ndsp=24

دوست عزیز
باید از کنترول معمولی استفاده کنید در کنترول لمسی دکمه exit و return بطور یکجا عمل می کند ولی در کنترول معمولی خیر

rgh2
07-06-2014, 10:00
سلام دوستان
من تلویزیون پلاسمای 4950 دارم
اگه ممکنه راهنمایی کنید آپدیت آنرا از کجا باید بگیرم؟؟؟

matinpour
07-06-2014, 18:47
سلام دوستان
من تلویزیون پلاسمای 4950 دارم
اگه ممکنه راهنمایی کنید آپدیت آنرا از کجا باید بگیرم؟؟؟

دوست عزیز
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید
اگر سرس f باشد
از اینجا دانلود کنید

shylord
08-06-2014, 01:03
سلام دوستان

می خواستم ببینم برای این مدل آپدیتی موجود هست ؟

پلاسما : PS43E445U1M

پشت تلویزین مدل بالا رو نوشته ولی تو سایت سامسونگ ایران مدل E445 رو به اسم PS43E400U1M گذاشته:n13:

پ.ن : الان تو منوی مخفی نگاه کردم نوشته PS43E400

matinpour
08-06-2014, 10:54
سلام دوستان

می خواستم ببینم برای این مدل آپدیتی موجود هست ؟

پلاسما : PS43E445U1M

پشت تلویزین مدل بالا رو نوشته ولی تو سایت سامسونگ ایران مدل E445 رو به اسم PS43E400U1M گذاشته:n13:

پ.ن : الان تو منوی مخفی نگاه کردم نوشته PS43E400

دوست عزیز
از اینجا دانلود کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید

shylord
08-06-2014, 13:44
دوست عزیز
از اینجا دانلود کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید

ممنون که راهنمایی کردین

دیشب اینو پیدا کردم ولی یه فرقی داره : تلویزیون من PS43E400U1M هست ولی اینی که شما معرفی کردین آخرش به جای M حرف R داره !!

این حرف آخر که فرق داره مشکلی ایجاد نمی کنه ؟..... این حرف آخر نشون دهنده ی چیه ؟

البته تو منوی مخفی اصلا حرفی از حروف های آخر نزده فقط پشت تلویزیون این حروف هارو نوشته

matinpour
08-06-2014, 13:57
ممنون که راهنمایی کردین

دیشب اینو پیدا کردم ولی یه فرقی داره : تلویزیون من PS43E400U1M هست ولی اینی که شما معرفی کردین آخرش به جای M حرف R داره !!

این حرف آخر که فرق داره مشکلی ایجاد نمی کنه ؟..... این حرف آخر نشون دهنده ی چیه ؟

البته تو منوی مخفی اصلا حرفی از حروف های آخر نزده فقط پشت تلویزیون این حروف هارو نوشته
دوست عزیز
برای استفاده از آن پسوندها مهم نیست و مشگلی بوجود نمی آورد و برای فهم بهتر آن از مطلب این تایپیک استفاده کنید.

shylord
08-06-2014, 15:08
دوست عزیز
از اینجا دانلود کنید
آبدیت کردن فریمور

من همین فایل رو دانلود کردم.... از حالت زیپ خارج کردم و یک پوشه به نام همون فایل زیپ ایجاد شد.... داخل این پوشه یک فایل به اسم MERGE.bin هست..... ولی وقتی تلویزیون رو می خوام آپدیت کنم می گه فایلی برای آپدیت پیدا نشد !

در ضمن فریمور روی تلویزیون 1000 هست و فریمور جدید ورژن بالاتر

matinpour
08-06-2014, 21:52
من همین فایل رو دانلود کردم.... از حالت زیپ خارج کردم و یک پوشه به نام همون فایل زیپ ایجاد شد.... داخل این پوشه یک فایل به اسم MERGE.bin هست..... ولی وقتی تلویزیون رو می خوام آپدیت کنم می گه فایلی برای آپدیت پیدا نشد !

در ضمن فریمور روی تلویزیون 1000 هست و فریمور جدید ورژن بالاتر

دوست عزیز
وقتی از زیپ خارج کردید همان را باید به فلش بریزید نه اینکه فایل داخل آن ر ا و اگر از دستورالعمل بالا بدرستی استفاده کردید ولی آبدیت انجام نشد با کابل لن آنلاین آبدیت کنید

shylord
08-06-2014, 22:03
دوست عزیز
وقتی از زیپ خارج کردید همان را باید به فلش بریزید نه اینکه فایل داخل آن ر ا و اگر از دستورالعمل بالا بدرستی استفاده کردید ولی آبدیت انجام نشد با کابل لن آنلاین آبدیت کنید

همین کار رو انجام دادم ولی فایده ای نداشت :n28:
مشکل اینجاست که این نوع پلاسما برای ارزون شدن قیمت این چیزارو نداره........ نه پورت لن داره و نه wifi

ببخشید یه سوال خارج از بحث هم دارم :

بهترین تنظیمات تصویر برای این نوع پلاسما چیه ؟...... چند نوع تنظیمات تو اینترنت پیدا کردم ولی تصویر خیلی گرم و تاریک می شد

matinpour
08-06-2014, 22:19
همین کار رو انجام دادم ولی فایده ای نداشت :n28:
مشکل اینجاست که این نوع پلاسما برای ارزون شدن قیمت این چیزارو نداره........ نه پورت لن داره و نه wifi

ببخشید یه سوال خارج از بحث هم دارم :

بهترین تنظیمات تصویر برای این نوع پلاسما چیه ؟...... چند نوع تنظیمات تو اینترنت پیدا کردم ولی تصویر خیلی گرم و تاریک می شد
دوست عزیز
تنظیمات سلیقه ای است و بسته به نور محل زندگی و شب و روز متفاوت است و در خود تلویزیون بطور پیش فرض از چهار ویژه گی استاندار -فیلم- پویا - طبیعی می توانید بهره ببرید.

COD MW3
08-06-2014, 22:34
یکی از راحتترنی کارها مراجعه به سایت رسمی سامسونگ هست و پرادکت ساپورت و زدن کد محصول و گرفتن درایور و راهنمای نصب

moanzalicity
09-06-2014, 16:38
با سلام دوستان من مدل تلویزیون ال ای دی سامسونگم اینه UA32F5550AMولی تو سایت ایرانی این مدل نیست لطفا" کمکم کنید نرم افزار اپدیتش رو از کجا بگیرم

matinpour
09-06-2014, 20:10
با سلام دوستان من مدل تلویزیون ال ای دی سامسونگم اینه UA32F5550AMولی تو سایت ایرانی این مدل نیست لطفا" کمکم کنید نرم افزار اپدیتش رو از کجا بگیرم

دوست عزیز
از این سایت دانلود کنید.

jalal_immortal
16-06-2014, 19:12
دوست عزیز
باید از کنترول معمولی استفاده کنید در کنترول لمسی دکمه exit و return بطور یکجا عمل می کند ولی در کنترول معمولی خیر

اقا برای این کارم کنترل معمولی خریدم براش بازم وقتی دکمه exit رو هم برای مدت زمانی معینی گرفتم هیچ اتفاقی نیفتاد بازم

matinpour
16-06-2014, 21:41
اقا برای این کارم کنترل معمولی خریدم براش بازم وقتی دکمه exit رو هم برای مدت زمانی معینی گرفتم هیچ اتفاقی نیفتاد بازم

دوست عزیز
از این روش استفاده کنید.
تنظیم مجدد
صفحه منو--> پشتیبانی--> عیب یابی خودکار--> تنظیم مجدد
این بازنشانی تمام تنظیمات را به تنظیمات پیش فرض کارخانه به جز برای تنظیمات شبکه می برد. انتخاب تنظیم مجدد،
در هنگام درخواست کد PIN را وارد کنید ، و سپس بله را انتخاب کنید. تمام تنظیمات را انجام دهید. تلویزیون خاموش می شود
و دوباره به صورت خودکار روشن می شود و پس از آن روی صفحه نمایش تنظیمات را نمایش می دهد

alifarid0011
15-07-2014, 15:03
سلام دوستان مدل تلوزیون من ua46f8880am است ولی توی سایت ایرانی این مدل نیست ودر سایت های خارجی این مدل موجوده ua46f8000am اگر اپدیت امارات رو براش بریزم چه اتفاقی میفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n13:
خیلی ممنون
لطفا جواب بدین

AMDNRGS
22-07-2014, 18:12
دوستان برای مدل ps51f5850 آپدیت وجود داره؟

matinpour
22-07-2014, 20:24
دوستان برای مدل ps51f5850 آپدیت وجود داره؟

دوست عزیز
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ps51f5850 و نام گذاری اصلی PS51F5000 است و برای دانلود به این سایت بروید.

AMDNRGS
04-08-2014, 18:58
دوست عزیز
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ps51f5850 و نام گذاری اصلی PS51F5000 است و برای دانلود به این سایت بروید.

دادا اگه آپدیت کنم مشکلی بوجود نمیاد؟
زبان فارسی داره؟
اگه مشکل دار شد چکار کنم؟

matinpour
04-08-2014, 22:14
دادا اگه آپدیت کنم مشکلی بوجود نمیاد؟
زبان فارسی داره؟
اگه مشکل دار شد چکار کنم؟
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید. و در ضمن فریمور تلویزیون قابلیت تمام زبانها را دارد.

AMDNRGS
08-08-2014, 18:26
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید. و در ضمن فریمور تلویزیون قابلیت تمام زبانها را دارد.

آپدیت کردم هیچ مشکلی بوجود نیومد ولی چیز خاصی هم اتفاق نیفتاد:n02:

jalal_immortal
08-08-2014, 21:08
با سلام مدل دستگاه من ua46f6850am ولی تو سایت سامسونگ مدلش رو پیدا نمیکنه برای دانلود آپدیت جدیدش ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر

matinpour
08-08-2014, 21:45
با سلام مدل دستگاه من ua46f6850am ولی تو سایت سامسونگ مدلش رو پیدا نمیکنه برای دانلود آپدیت جدیدش ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر

دوست عزیز
نام گذاری ایران برای این مدل ua46f6850am و نام گذاری اصلی آن UA46F6800 می باشد. و برای دانلود از اینجا استفاده کنید.

Ghaioom
01-09-2014, 09:08
دوست عزیز
مدل همین است la32c450 و برای فارسی ساز کردن

دسترسی به منوی سرویس

در تلویزیون های جدید:

کد:

کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. و در ضمن برای تنظیم ساعت تان هم به این تایپیک بروید

بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.

لطفا به آیتمهای دیگر دست نزنید چون ممکن است دچار خسارت جبران ناپذیر شوید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام.
با این آموزش باز فارسی نمیشه.
باید آپدیت کنم؟
رفتم از سایت سامسونگ پیدا کنم ولی به غیر از حرف LA32c450 یه حرفای دیگه هم جلوش اضافه میکنه که تو مدل تلویزیون که نیست!
چیکار کنم عایا جناب؟

matinpour
01-09-2014, 09:38
سلام.
با این آموزش باز فارسی نمیشه.
باید آپدیت کنم؟
رفتم از سایت سامسونگ پیدا کنم ولی به غیر از حرف LA32c450 یه حرفای دیگه هم جلوش اضافه میکنه که تو مدل تلویزیون که نیست!
چیکار کنم عایا جناب؟

دوست عزیز
این تنها را برای این کار است و اگر بدرستی عمل کنید حتما انجام می شود البته در صورتی که آن آیتمها و قابلیت را دارا باشد و راه دیگری نیست . و اگر می خواهید آبدیت کنید آن حروفی که جلوی مدلتان است مهم نیست . همان را استفاده کنید

Ghaioom
03-09-2014, 12:29
دوست عزیز
این تنها را برای این کار است و اگر بدرستی عمل کنید حتما انجام می شود البته در صورتی که آن آیتمها و قابلیت را دارا باشد و راه دیگری نیست . و اگر می خواهید آبدیت کنید آن حروفی که جلوی مدلتان است مهم نیست . همان را استفاده کنید

هیچی جلوی مدل نیست منظورم تو سایت سامسونگ بود که جلوی مدل حروف اضافه بود و موندم کدومشو بگیرم!

matinpour
03-09-2014, 14:02
هیچی جلوی مدل نیست منظورم تو سایت سامسونگ بود که جلوی مدل حروف اضافه بود و موندم کدومشو بگیرم!

دوست عزیز
همانطور که گفتم از هر کدام خواستید استفاده کنید.

Ghaioom
03-09-2014, 15:17
دوست عزیز
همانطور که گفتم از هر کدام خواستید استفاده کنید.
تشکر جناب.
مشکلی ک بوجود نمیاد؟
فایل فریم ور با حجم صد مگ فک کنم بود همونو باید دان کنم دگ؟

----
امضای ترکوننده ای داری! میدونم...

endoftime
03-09-2014, 16:01
سلام دوستان میشه بفرمایید چطور میتونم آپدیت 40h6390 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گیر بیارم ؟
از اونجایی که سامسونگ گفته بود از سال 2014 تمامی تلویزیون هاش رو مجهز به ----- داخلی میکنه آیا این دستگاه هم شاملش شده یا خیر؟
با تشکر

matinpour
03-09-2014, 18:21
سلام دوستان میشه بفرمایید چطور میتونم آپدیت 40h6390 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گیر بیارم ؟
از اونجایی که سامسونگ گفته بود از سال 2014 تمامی تلویزیون هاش رو مجهز به ----- داخلی میکنه آیا این دستگاه هم شاملش شده یا خیر؟
با تشکر

دوست عزیز
----- داخلی مخصوص مدلهای اروپایی و امریکایی و بعضی از کشورهای آسیایی راست
مدل اصلی شما در منوی سرویس تان ذکر شده UA40H6300 است و می توانید فریمورتان را از اینجا دانلود کنید

لازم به ذکر است اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت نیست و همچنین اگر سرعت اینترنت تان خوب است بهتر است با کابل لن و بصورت آنلاین آبدیت کنید.

solymans
07-09-2014, 10:15
سلام
فریمور برای
ps43f4550amshd
...................

matinpour
07-09-2014, 10:49
سلام
فریمور برای
ps43f4550amshd
...................

دوست عزیز
نام گذاری ایران برای مدل شما
ps43f4550 و نام گذاری اصلی آن ps43f4500 است و برای دانلود فریمورتان از سایت زیر استفاده کنید.

soshianet_2009
14-09-2014, 23:29
اساتید محترم
آیا راهی برای دریافت و ارسال فایل بوسیله بلوتوث تلویزیون پلاسما سامسونگ مدل PS43F4950 وجود داره ؟
فقط عینکش با بلوتوث کار میکنه

matinpour
15-09-2014, 09:32
اساتید محترم
آیا راهی برای دریافت و ارسال فایل بوسیله بلوتوث تلویزیون پلاسما سامسونگ مدل PS43F4950 وجود داره ؟
فقط عینکش با بلوتوث کار میکنه

دوست عزیز
قابلیت بلوتوث در تلویزیون فقط برای ارتباط وسایل جانبی مانند عینک - کیبرد - ماوس است و جهت دریافت و یا ارسال فایل کارایی ندارد.

valapeji
15-09-2014, 12:35
اقا سلام دنبال فرمویر مدل la40b580k1rshd
هستم
میشه کمک کنید
پیدا نمیکنم مدلشو
ممنون میشم

matinpour
15-09-2014, 14:50
اقا سلام دنبال فرمویر مدل la40b580k1rshd
هستم
میشه کمک کنید
پیدا نمیکنم مدلشو
ممنون میشم

دوست عزیز
برای ال سی دی شما و ورژن b سری 5 در هیچ سایتی فریموری نیست چون نیازی به آبدیت نیست

Sir Masoud
09-10-2014, 11:26
تلویزیون 40f6450 تنظیم زبان برای نمایش زیرنویس فارسی نداره آپدیتی براش هست؟

matinpour
09-10-2014, 14:06
تلویزیون 40f6450 تنظیم زبان برای نمایش زیرنویس فارسی نداره آپدیتی براش هست؟

دوست عزیز
برای این منظور به این پست#2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

pouya7
14-10-2014, 16:03
دوست عزیز
برای این منظور به این پست#2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مراجعه کنید.

لطفا آپدیت این مدل رو واسم بزارین 51h4950 سامسونگ پلاسما
ممنون

namgo
14-10-2014, 17:50
سلام برای پلاسما 51 اینج مدل 495 اپدیتی هست

مدل دقیقش ps51e495b1m

sunyazdyshine
31-10-2014, 14:23
با عرض سلام
برای F6350 46 اینچ از لینکی که به دوست قبلی داده بودید استفاده کردم اما تغییر ویژه ای مشاهده نکردم
در اصل دنبال تصحیح اختلاف زمانی بودم که با روش های ذکر شده محقق نشد ( یکسری از منوهایی که گفته بودین برای من وجود نداشت)
آیا راه دیگه ای هست؟
با تشکر

matinpour
31-10-2014, 17:58
با عرض سلام
برای F6350 46 اینچ از لینکی که به دوست قبلی داده بودید استفاده کردم اما تغییر ویژه ای مشاهده نکردم
در اصل دنبال تصحیح اختلاف زمانی بودم که با روش های ذکر شده محقق نشد ( یکسری از منوهایی که گفته بودین برای من وجود نداشت)
آیا راه دیگه ای هست؟
با تشکر

دوست عزیز
برای این منظور آیا از این پست استفاده کردید؟

اگر بله
آیا منوی مخفی را بصورت کامل با کنترول دست ساز باز کردید؟

sunyazdyshine
31-10-2014, 18:01
بله از همون استفاده کردم و گویا به ریموت ویژه نیاز دارم که فعلا نمی تونم درستش کنم...

matinpour
31-10-2014, 19:26
بله از همون استفاده کردم و گویا به ریموت ویژه نیاز دارم که فعلا نمی تونم درستش کنم...

دوست عزیز
پس تا ساخت ریموت به آیتمها دست نزنید چون ممکن است موجب خسارت شدید شوید.

sunyazdyshine
31-10-2014, 21:38
دوست عزیز
پس تا ساخت ریموت به آیتمها دست نزنید چون ممکن است موجب خسارت شدید شوید.

متشکرم دوست گرامی

senao258
31-10-2014, 23:01
با سلام اخرين نرم افزار سامسونگ 40 اينچ ال اي دي 3بعدي سري 6940را ميخواستم 40D6940با تشكر

matinpour
31-10-2014, 23:52
با سلام اخرين نرم افزار سامسونگ 40 اينچ ال اي دي 3بعدي سري 6940را ميخواستم 40D6940با تشكر

دوست عزیز
می توانید از این سایت دانلود کنید.

ehsan3dm
01-11-2014, 19:46
تلویزیون ua48h6490 دارم به ورژن 2124 آپدیت کردم اما مشکل جتاخیر صدا در شبکه hd بر طرف نشد با تنظیم دستی هم درست نشد با ست تاپ باکَ مشکلی نداره لطفا راهنمایی کنید

matinpour
01-11-2014, 23:02
تلویزیون ua48h6490 دارم به ورژن 2124 آپدیت کردم اما مشکل جتاخیر صدا در شبکه hd بر طرف نشد با تنظیم دستی هم درست نشد با ست تاپ باکَ مشکلی نداره لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز
اگر شما در تمام کانالهای این تاخیر صدا را دارید از منوی --> صدا ---> و تنظیم مجدد صدا آن را انتخاب و یکبارریست کنید.
و یا از منو---> صدا --->میزان صدای dtv را انتخاب و mpeg را نتظیم کنید. و یا در همان منو خروجی spdif را انتخاب و تاخیر صدا را تنظیم کنید.
ولی اگر فقط در یک کانال این مشگل را دارید ممکن است مربوط به ارسال سیکنال باشد.

bestfriends
03-11-2014, 11:09
سلام لطف کنید سایت آپدیت پلاسمای سامسونگ مدل 51H4950 بذارید خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم

bestfriends
03-11-2014, 11:15
سلام لطف کنید لینک آپدیت پلاسمای سامسونگ مدل 51H4950 بذارید ممنون میشم

matinpour
03-11-2014, 12:50
سلام لطف کنید لینک آپدیت پلاسمای سامسونگ مدل 51H4950 بذارید ممنون میشم

دوست عزیز
نام گذاری ایران برای مدل شما PA51H4950
و نام گذاری اصلی آن PA51H4900 است و برای آبدیت فریمورتان از لینک زیر استفاده کنید.

m_nazary2001
09-11-2014, 12:56
سلام
اخرین اپدیت 46es 8880 ورژن چنده میشه لینک بدید

matinpour
10-11-2014, 15:35
سلام
اخرین اپدیت 46es 8880 ورژن چنده میشه لینک بدید
دوست عزیز
از این سایت استفاده کنید
نام گذاری ایران 46es 8880 و نام گذاری اصلی 46es 8000 است

DoyenMagician
12-11-2014, 14:39
سلام
دوستان محبت کنید اپدیت سامسونگ سری 6 مدل 40ٍُES6980 رو میخواستم. مرسی

matinpour
12-11-2014, 15:33
سلام
دوستان محبت کنید اپدیت سامسونگ سری 6 مدل 40ٍُES6980 رو میخواستم. مرسی
دوست عزیز
اینم لینک مدل اصلی این مدل

yazdsat
13-11-2014, 19:53
بچه ها لطفا آدرس دانلود آخرین firmware مدل 55ES7770 رو هم بزارین
ممنون

matinpour
14-11-2014, 01:40
بچه ها لطفا آدرس دانلود آخرین firmware مدل 55ES7770 رو هم بزارین
ممنون
دوست عزیز
این سایت اصلی مدل تلویزیون شما و می توانید از اینجا دانلود کنید.

rasoulrasoul
15-11-2014, 14:14
دوست عزیز
این سایت اصلی مدل تلویزیون شما و می توانید از اینجا دانلود کنید.

دوست عزیز من
46ES7770M دارم واسه اون چی ؟!
اون وقت فریم ویر این 7500 مالزی رو بریزیم مشکلی پیش نمیاد ؟! نکنه تی وی بریک بشه...

matinpour
15-11-2014, 15:09
دوست عزیز من
46ES7770M دارم واسه اون چی ؟!
اون وقت فریم ویر این 7500 مالزی رو بریزیم مشکلی پیش نمیاد ؟! نکنه تی وی بریک بشه...

دوست عزیز
آن سایتی که به در بالا لینک دادم مال امارات است مشگلی پیش نمی آید.

ho_kalak
22-11-2014, 11:27
سلام دوستان مشکل در خاموش روشن شدن تلویزیون سامسونگ ua46es8880m دارم خود به خود خاموش روشن میشه.ممنون میشم بگید چیکار باید بکنم

silver65
22-11-2014, 11:32
سلام ببرید نمایندگی. مال ما هم چند وقت پیش همینجوری شد بردیم نمایندگی گفتن بردش مشکل پیدا کرده تعویض کردن درست شد

matinpour
22-11-2014, 21:26
سلام دوستان مشکل در خاموش روشن شدن تلویزیون سامسونگ ua46es8880m دارم خود به خود خاموش روشن میشه.ممنون میشم بگید چیکار باید بکنم

دوست عزیز
اگر تلویزیون خاموش یا به خودی خود خاموش می شود.، برای اولین بار بررسی کنید که آیا آن را به یک تایمر خواب روشن تنظیم کردید. این به طور معمول رخ می دهد به این دلیل که تلویزیون دارای یک تایمر است که فعال شده (یا به عمد و یا به طور تصادفی) و به بخاطر همین تلویزیون در یک زمان خاص خاموش می شود. اگر این مورد است، تایمر را غیر فعال کنید تا مشکل را حل کنید.
و گاهی هم کلا زیر نویس رو از منو تنظیمات غیر فعال کنین،میبینید که مشکل حل شد! زیر نویس حتما باید یونیکد باشه.
اگر تلویزیون سامسونگ شما به خودی خود خاموش می شود ، سعی کنید با غیر فعال کردن برخی از ویژگی های صرفه جویی در انرژی تلویزیون مشگل را حل کنید. بررسی کنید در صورتی که تایمر خواب )سیستم-->زمان-->تایمر خواب) فعال شده است آن را غیر فعال کنید . تایمر خواب به طور خودکار تلویزیون را به صرفه جویی در انرژی بعد از یک دوره مشخص از عدم فعالیت خاموش می کند. اگر تایمر خواب فعال نیست، نگاه کنید (سیستم-->راه حل های سازگار با محیط زیست--> بدون قدرت سیگنال خاموش(و یا قدرت خودکار غیر فعال (سیستم--> راه حل صرفه جویی--> خاموش خودکار) فعال شده است آن را غیر فعال کنید. اگر کامپیوتر تان به تلویزیون متصل شده، تنظیمات برق کامپیوتر تان را بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که کابل برق AC درست به خروجی دیوار و تلویزیون متصل باشد. در هنگام تماشای تلویزیون از اتصال به آنتن یا کابل، تلویزیون پس از خاموش10 ~ 15 دقیقه اگر هیچ سیگنال وجود ندارد.مطمئن شوید.

graphicc2000
05-12-2014, 13:28
سلام آقای متین
من تازه تلویزیون سامسونگ 6390 48 رو در تاریخ 10 آذر گرفتم. اما با مطالعه پست ها چند سوال برام پیش امده که ممنون میشم راهنمایی کنید

1- دستگاه جدید خریداری شده ایا نیاز به آپدیت داره و با اپدیت امکان جدیدی اضافه میشه یا خیر

2- نگرانی پیش امده از اینکه امکان داره دستگاه خریداری شده دستگاه داخل نمایشگاه displayباشه(من از نمایندگی با گارانتی و آک خریدم)

3- آیا فقط وارد منو مخفی بشی و خارج شی امکان خراب شدن هست و آیا قابلیت هست که کمک کنه به بهتر شدن دستگاه
با تشکر از شما ممنون میشم راهنمایی کنید

matinpour
05-12-2014, 13:58
سلام آقای متین
من تازه تلویزیون سامسونگ 6390 48 رو در تاریخ 10 آذر گرفتم. اما با مطالعه پست ها چند سوال برام پیش امده که ممنون میشم راهنمایی کنید

1- دستگاه جدید خریداری شده ایا نیاز به آپدیت داره و با اپدیت امکان جدیدی اضافه میشه یا خیر

2- نگرانی پیش امده از اینکه امکان داره دستگاه خریداری شده دستگاه داخل نمایشگاه displayباشه(من از نمایندگی با گارانتی و آک خریدم)

3- آیا فقط وارد منو مخفی بشی و خارج شی امکان خراب شدن هست و آیا قابلیت هست که کمک کنه به بهتر شدن دستگاه
با تشکر از شما ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز
1- در صورتی که دستگاه مشگلی نداشته باشد نیازی به آبدیت ندارد . چون کالیبراسیون آن فابریک است و ممکن است تغییر کند.
2- در صورتی که اینطور هم باشد این امکان در تلویزیون است که بشود ساعت کارکرد آن را صفر کرد پس زیاد حساس نشوید.
3- معمولا این طور نیست ولی در صورتی که نیازی به تغییر و یا رفع مشگل نیست وارد منوی مخفی نشوید.

graphicc2000
06-12-2014, 18:33
ممنون از جوابتون
چون تلویزیون به اینترنت وصل هست هر چندبار پیغام میده بروزرسانی جدید دارید آیا اون رو هم کنسل کنم و انجام ندم با تشکر فراوان

matinpour
06-12-2014, 20:26
ممنون از جوابتون
چون تلویزیون به اینترنت وصل هست هر چندبار پیغام میده بروزرسانی جدید دارید آیا اون رو هم کنسل کنم و انجام ندم با تشکر فراوان

دوست عزیز
در پست بالا توضیح دادم و این بخود شما ست که بخواهید آبدیت کنید.
لازم بذکر است بصورت آنلاین بسته به سرعت اینترنت تان ممکن است چند ساعتی طول بکشد.

mossiom
25-12-2014, 00:03
سلام من میخواستم LED رو آپدیت کنم اگه میشه لینک دانلودش رو برام بزارید خیلی ممنون هر چی میگردم فریمور رو پیداش نمیکنم:n03:.
samsung
مدل دستگاه :
Samsung 46F6350
ua46f6350am shd
میخواستم تلوزیون رو اپدیت کنم اگه میشه کمک کنبد لینک دانلودش رو قرار بدید
باتشکر.

matinpour
25-12-2014, 00:35
سلام من میخواستم LED رو آپدیت کنم اگه میشه لینک دانلودش رو برام بزارید خیلی ممنون هر چی میگردم فریمور رو پیداش نمیکنم:n03:.
samsung
مدل دستگاه :
Samsung 46F6350

ua46f6350am shd
میخواستم تلوزیون رو اپدیت کنم اگه میشه کمک کنبد لینک دانلودش رو قرار بدید
باتشکر.

دوست عزیز
اینم لینک اصلی مدل تلویزیون شما

mossiom
25-12-2014, 00:42
دوست عزیز
اینم لینک اصلی مدل تلویزیون شما

دوست عزیز این که مدلش فرق داره.
UA46F6100AR

من گفتم :
مدل دستگاه :
ua46f6350am shd
دقت نمیکنی دوست عزیز..
هر کاری میکنم این مدل رو پیدا نمیکنم تو سایت سامسونگ دوستان کمک کنید.